λοιπον αφου πιασαμε τα ωραια 3ερασματα του πρωτου βηματος "κατανοησης" και προσεγγισης καποιου "πρωτοεμφανιζομενου σε μια γκρουπα ατομων", παιρνουμε ολοι μαζι κουβαδακια και χαρτοπετσετες και αρχιναμε...

μου τη σπανε οι και καλα κουλατοι/δη8ενατοι/π.α.σ.ο.Κ.ΑΤ(ο)Ι/ροκομεταλατοι και ρακομελατοι που 8α με δουν/γνωρισουν με ενα καποιο στυλακι(?)/εμφανιση/συμπεριφορα και ουτε στα 15 πρωτα λεπτα 8α μου πουν: "μα καλα, 8α μπορουσες να σουν --μια απο μας-- γτ "βγηκες" ετσι? τι κακο εχεις πα8ει (σ.σ. σε φαση παγωτινι-αστειακι)?! γτ δν 8ες να εισαι/φαινεσαι πιο νορμαλ? μην εισαι "φρικιο"! (3ανα.σ.σ. ακου ρε μλκ δλδ!) 8α καναμε και γαμω τις παρεες αν...! ΜΑ ΕΙΣΑΙ "ΠΟΛΥ ΕΝΤΑ3ΕΙ" και 3ηγημενο παιδι για να μη γουσταρεις τη γαμαουα δη8ενια/σκυλοεντεχνια/κομματοσκυλια/σου-χωνω-απειρα-μεταλο-σπα8ια(!) ατμοσφαιρα μας, ελα να γινουμε "μια παρεα"!
οχι ρε γαμηδι, δν 8α γινουμε μια παρεα, δεν 8ελω να βαζω ορια και προσπα8ω ΧΟΝΤΡΑ να μην το κανω, αλλα οταν κατι μου γυρναει τ' αντερα ε οκ μαλλον ειναι το ολο "hype" που 8ες να μου χωσεις βα8ια και με το ζορι στο "αμα8ο/ασχετο" κωλαρακι μου και ειδικα επειδη το πλασαρεις ως "αντικομφορμιστικο" γτ ολα τα αλλα σε ειχαν κανει να σαι το παιδι της φαπας μικρο και πλεον την ειδες οτι "ανηκεις" σε κατι πιο tr00 και "ψαγμενο".
δλδ αυτο ρε φιλε...
Spoiler

(you never listen to a word that I said, you only see me for the clothes that I wear, or did the interest go so much deeper, it must have been the colour of my hair...)κλπ

ριχνω μπουκετο ανετο σε τυπακια που ουτε στα 15 πρωτα λεπτα 8α μου "χω8ουν" και 8α τη δουνε "αποψε 8α μα8εις τι πα να πει ΑΝΤΡΑ βαρυ σωστο ασηκωτο και ψαγμενο" με το που σκαω στη νεα παρεογνωριμια και 8α κολλανε ως νεοι παραλιακοι γλυτσηδες (φαση χλεμπουρων good sons, καταλαβες αγαπητε αναγνωστα), ποσο μαλλον δε οταν αυτοπρομοταρονται ως "χωρος" και αντισε3ιζοντες. καραlulz και πολλη ροχαλοβροχα ομως ε.
κλωτσιδια σε μαπα σε ατομακια που ουτε καν στα 15 πρωτα λεπτα (μαλλον ειναι η κρισιμη καμπη της πρωτης "επαφης" με τον καινουριο/αλλο) εχουν εκλαβει την ευγενεια σου ως φαση: α ντα3, παλι το δικο μας 8α περασει σε κουβεντα/κανονισμα/οτιναναι και αρχιζουν τις ελληναραδικες "ειμαι απο πανω και ας πουμε 8α μιλαω συνεχεια για γαμωμπαλα" παπαριες τους, αντι να δουν οτι πραγματικα ειναι η απαραιτητη "πρωτη πρα3η" σωστης(?!) κοινωνικοποιησης για να μη γινουμε ζουγκλοπι8ηκοπαρεακι και να τα λεμε ολοι μαζι ωραια και καλα(: το παλευω πιστευω και με επιτυχια να γινομαι ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΟΛΑ (σαν τον λαζοπουλο(...) που λεει και ο αντρικος η ανεργαρα) αμα δω τετοια κατασταση και απολαμβανω το σχεδον κλαμα των μαλακιστηριων που τους ασκεις αντιστροφου ειδους "αντιβια" και σαλταρουν γτ δεν νιω8ουν μια αμα "συνεχως δεν ειμαι ο πηδαω τα παντα καιαουα".

τελος αυτο που αναφερ8ηκε ως:

/q εμενα μου την σπανε οι πολιτικοποιημενοι_για_την_φαααση (σ.σ και για τα γκομενακια). πολυ ομως./q

ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ.

Spoiler
οπως με διαβαζω πριν το σαμπμιτ -αηδιαζω αρκετα με τον εαυτο μου- που βγαζω τοσο μενος και σαπιλα, αλλα απο την αλλη παιρνω δυναμη που ζω σε μια ΤΟΣΟ γαματη κοινωνια η οποια 8α με αλλα3ει προς το να γινω καλυτερος αν8ρωπος απο μονη της ((: