Page 90 of 154 FirstFirst ... 40808889909192100140 ... LastLast
Results 1,336 to 1,350 of 2309

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2010 - 2011.

lcsgp FIXXXER's Avatar

δεν καταλαβα που κολλαω εγω και τυχαια ειδα το ονομα μου εδω γιατι πατησα λαθος λινκ, τι εννοεις, σας εχω χασει εδω και σελιδες που λετε μαλακιες χωρις νοημα

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    δεν καταλαβα που κολλαω εγω και τυχαια ειδα το ονομα μου εδω γιατι πατησα λαθος λινκ, τι εννοεις, σας εχω χασει εδω και σελιδες που λετε μαλακιες χωρις νοημα
    Χαχ. Εννοώ ότι δε μπορώ να σχολιάζω (τη διαιτησία σε) αγώνες που δεν είδα έχοντας δει τις φάσεις και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Γενικά παντως αυτά: http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=35872&autid=4
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

lcsgp FIXXXER's Avatar

8 στους 10 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Λοιπον ακολουθει λογυδριο γιατι το εχετε γαμησει, υπ οψιν τα γραφω πληρως ηρεμος, αλλα σας βαρεθηκε η ψυχη μου και εχω και ορεξη.

Ε ειστε καθυστερημενοι τελικα εδω μεσα, οχι οτι ειχα αμφιβολιες, αλλα ηλπιζα σε μερικα ατομα. Δηλαδη οκ να το γραφε κανας αλλος, να το καταλαβαινα, αλλα οταν γραφετε μαλακιες εσυ και ο Τζακ, νοημονα οντα κατα τα αλλα, ειναι ακομα πιο ενοχλητικο. Τις προαλλες ρωτουσα το Τζακ στο μσν ποιος ηταν ο λογος που με ειχε κραξει για το ΜΠΑΣΚΕΤ επειδη ειχα γραψει "σκατογαυροβαζελοι" στο τσατ αρχικα και μετα σε ρωτουσα κατι πολυ απλο για τον αγωνα επειδη παρερμηνευσα κατι που εγραψες, και χωρις ειρωνεια, αλλα αυτος προφανως ειχε επιλεκτικη οραση και ειδε μονο "σκατοβαζελοι", που δεν ειμαι ΚΑΝ Ολυμπιακος στο μπασκετ, δηλαδη ΕΛΕΟΣ. Και μαζεψε 12 πινκς για μια μαλακια που ειπε σε τετοιο στυλακι. Γιατι ειστε πραγματικα ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ οταν διαβαζετε ποστ για τις ομαδες σας και βλεπετε μονο τα μισα, δεν ειναι η πρωτη φορα αλλωστε που τυχαινει να μιλαω με καποιον στο μσν και να μου λεει "α σορρυ, νομιζα οτι εγραφες το ταδε".

Τωρα ερχεσαι και λες μια απιστευτη βλακεια, γιατι ετυχε να γραψω 2-3 φορες για καποια φαση που ειδα απο καποιον αγωνα, και εγραψα πως δεν ειδα ολοκληρο τον αγωνα, ακριβως για να μη γινω ΚΑΘΥΣΤΕΡΑΣ που καθεται και βγαζει συμπερασματα απο εναν αγωνα για ευνοικες διαιτησιες και παραγκες και εγκληματα κατα της ανθρωποτητας. Δηλαδη για να το κανω λιανα, ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ "Α ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ", ισα ισα το γραφω για να ξερετε πως δεν ξερω αν ευνοηθηκε καποια ομαδα απο τις δυο στον αγωνα, αλλα πως η συγκεκριμενη φαση για την οποια γινεται λογος μου φαινεται οτι ειναι ετσι.

Αλλα εσεις επειδη γουσταρετε να αλληλοπινκαρεστε και να γραφετε τις ιδιες πιπες συνεχεια στο βωμο της καλυτερης ατακας, κι αυτο το πηρε ο Τζακ και το κοροιδεψε στις προηγουμενες σελιδες καπου. Καθως φυσικα για να εχω αποψη για ενα πεναλτυ, πρεπει να δω ολον τον αγωνα, να διαβασω για την ιστορια των δυο ομαδων, να ενημερωθω για τα ροστερς και την αναλυση των συστηματων καθε ομαδας και φυσικα να παρω εγκριση απο το ειδικο συμβουλιο Οντονιαν, Τζακ και Υποδελοιποι Πρασινοφρουροι (και ασπρομαυροι ενιοτε). Ε δε γαμιεστε λεω γω να ησυχασετε.

ΥΓ. Οντονιαν και Τζακ εννοειται, τα παραπανω τα γραφω οπως θα σας τα λεγα κι απο κοντα. Μουνοπανα.

fleshdiver regularpaul's Avatar

πάμε ένα τελευταίο ποστ για να ξεκουράσουμε και λίγο τα μυαλά μας

Βικ, η γενίκευσή μου έγινε με αφορμή αυτή τη συζήτηση αλλά ισχύει (για μενα) γενικά
    π.χ. είχα στο μυαλό μου ακόμα και τον ''αιρετικό'' γαύρο Ναθινμαν
    κάποιες στιγμές να αντιδρά σε τέτοιες κατηγόριες προς την ομάδα του
    αν θες σώνει και καλά να είσαι ο Πάγκαλος σε αυτό το στορυ, ελεύθερα

Οδονιαν, με ρωτησες αν ειδα τα ματς και με ρωτησες και για συγκεκριμενες φασεις
    σκεφτηκα οτι ο μονος λογος για αυτες τις ερωτησεις ηταν επειδη αμφισβητουσες την αδικια Πανιωνιου/Αστερα
    κατι που διεψευσες αμεσως μετα
    αυτες τις συγκεκριμενες ερωτησεις εννοουσα ''σε τι εξυπηρετουν'', οχι γενικα το να ποσταρεις την αποψη σου

παμε στο αρθρο Καρπετοπουλου όπου μεταξύ άλλων γράφει:

Αδικήθηκαν ο Πανιώνιος και ο Αστέρας: αυτοί οι δυο καλώς διαμαρτύρονται –κανείς άλλος δεν έχει δίκιο.

Αλλοίωσαν ως προς κάτι το πρωτάθλημα; Δεν το βλέπω.

Ας πούμε ότι ο Ολυμπιακός έμενε στην ισοπαλία και ο ΠΑΟ έχανε. Θα διεκδικούσαν τον τίτλο ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ; Τρεις αγωνιστικές να σταματήσουν να παίζουν οι δυο πρώτοι-αμφιβάλλω αν οι διώκτες τους πλησιάσουν. Σοβαροί να είμαστε: καμία διαιτησία δεν κρίνει φέτος το πρωτάθλημα. Οπως καμία δεν το έκρινε και πέρυσι.
    Πιάνετε τι γίνεται εδώ ή να το αναλύσω?

Senior Member MaX Payne's Avatar

3 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

FIXXXER αρης εισαι στο μπασκετ?

lcsgp FIXXXER's Avatar

0 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ναι, ελεεινο το ξερω, αλλα τι να γινει. Μεγαλωνοντας σιχαθηκα Ολυμπιακο και ΠΑΟ στο μπασκετ γιατι ειχαν 10/12 ξενους, μονο Σερβους και μαυρους εβλεπα.
    Επισης προλαβα Γιαννακη, Γκαλη, Βουρτζουμη και τα αλλα παιδια.

Senior Member MaX Payne's Avatar

και Λiπυριδη?

δηλ παιζει αρης-οσφπ και εχεις παει γηπεδο φωναζεις "γαμιεται ο θρυλος και ο πειραιας"?

Ναι, ελεεινο το ξερω
    ΤΙ ΕΛΕΕΙΝΟ ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ?!?!?!?!!

Spoiler

Senior Member freak brother's Avatar

ο Στελιος Μανωλας προπονητης της ομαδας παιδων του ολυμπιλαγου!!! χαχαχαχα
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

lcsgp FIXXXER's Avatar

1 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by MaX Payne View Post
    και Λiπυριδη?

δηλ παιζει αρης-οσφπ και εχεις παει γηπεδο φωναζεις "γαμιεται ο θρυλος και ο πειραιας"?
    Δεν εχω παει ποτε γηπεδο να δω Αρη :/
    Οταν ομως κερδισαμε 50-48 τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ ειχα κλαψει απο συγκινηση.
    Και ακομα περισσοτερο στο 70-88.-

Jnb, ελεεινο που ειμαι διαφορετικη ομαδα, οχι που ειμαι Αρης γαμημενε

lcsgp FIXXXER's Avatar

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

και Λiπυριδη?
    Εννοειται!

(ποσα λαθη μπορεις να κανεις σε μια λεξη, συμπεριλαμβανομενου του τονου, Λυπηρίδης ειναι!!??? )

Senior Member Daffy's Avatar

ΤΟΥΡΚΟΥΣ
    fapes

lcsgp FIXXXER's Avatar

για πλακα το εγραψα ε απλα δε θυμαμαι ποτε κερδισαμε Εφες και ποτε την αλλη :/

Senior Member freak brother's Avatar

και Λiπυριδη?
    Εννοειται!

(ποσα λαθη μπορεις να κανεις σε μια λεξη, συμπεριλαμβανομενου του τονου, Λυπηρίδης ειναι!!??? )
    επαιζε και στο λοστ (σχεδον)
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    ο Στελιος Μανωλας προπονητης της ομαδας παιδων του ολυμπιλαγου!!! χαχαχαχα

φρηκ, λαθος φορουμ.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."