http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Δε χρειάζεται ανάλυση, καταλαβαίνω τι εννοείς και το σκέφτηκα κι εγώ άμεσα. Η γνώμη μου είναι ότι αναφέρεται σε αυτούς που κράζουν τους διαιτητές ότι αλλοίωσαν το πρωτάθλημα, δηλαδή κυρίως τον οπαδικό τύπο, αλλά και τον "ουδέτερο" που βρήκε μια πρώτης τάξης ευκαιρία να πουλήσει την ουδετερότητά του σε αγωνιστική που ευνοήθηκαν και οι δυο μεγάλοι. Δε νομίζω ότι αγνοεί την αδικία σε βάρος των μικρών, εξάλλου δυο αράδες πιο πάνω λέει:
@ Φιξξξ: Κι εγώ σαγαπάω ρε μπαγάσα.Αδικήθηκαν ο Πανιώνιος και ο Αστέρας: αυτοί οι δυο καλώς διαμαρτύρονται –κανείς άλλος δεν έχει δίκιο.![]()
Βέβαια δεν αναφερόμουν σε ποστς σου για τη διαιτησία (που μπορείς να κρίνεις σαφώς μεμονωμένη φάση χωρίς να έχεις δει τον αγώνα), αλλά σε κάτι ποστς σε φάση "δεν είδα το ματς, αλλά οι τελικές ήταν 10-8, τι μου λέτε για άδικη ισοπαλία".
Last edited by Odonian; 25-01-2011 at 23:36.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
den agorazei tin aek o marinakis na glytosoume ta dramata, na kanoume kai kamia metagrafi...
Διάψευση για Μανωλά και ΟΣΦΠ
Θέση στην έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε πήρε τόσο το περιβάλλον του Μανωλά όσο και ο Ολυμπιακός
Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/1) που ήθελε τον Στέλιο Μανωλά να τα βρίσκει σε όλα με τον Βαγγέλλη Μαρινάκη και να αναλαμβάνει τεχνικός στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Η φημολογία αυτή ωστόσο διαψεύστηκε τόσο απο το ίδιο το περιβάλλον του Στέλιου Μανωλά, όσο και τον ίδιο τον Ολυμπιακό.
Last edited by Eulogy; 26-01-2011 at 00:02.
before i pine away
Ο Ολυμπιακός διέψευσε τις φήμες πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Στέλιο Μανωλά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων του συλλόγου.
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
όταν πάρει το ρεπό του το ανηψάκι του θα έρθει να υπογράψει και ο μανωλάς (σκατά στα μούτρα του btw, εγώ δεν το πιστεύω μέχρι να το δω)
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
συνεχίζω μια κουβέντα με οδονιαν, οποιος βαριεται προσπερναει
Spoiler
Τι σώνει και καλά ρε Παύλε, πλάκα μου κάνεις; Έδώ και πέντε σελίδες έχεις μιλήσει μόνο με τον εξής έναν γαύρο και μου πετάς ότι μυγιάζομαι; Δε σου φταίω εγώ αν μέσα σου βαθιά σκέφτεσαι και τον νάθινμαν και τον Τσουκαλά όταν λες οι απαντήσεις των γαυροβάζελων ενώ κουβεντιάζεις με τον Οδόνιαν.
Τεσπα, να ξεκουράσουμε τα μυαλά μας.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
ΒΙΚSpoiler
Όλα κουλ.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
γιατι βαζετε σποιλερς αφου τα διαβαζουμε.
κουραζετε τα δαχτυλα μου με το εξτρα μου κλικ.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
εγω βαζω μονο
ειναι η δικη μου εκδοχη του πριβε
δεν επρεπε να διαβασεις!
Βασικά ο Μιτς πρέπει και να τα διαβάζει όλα και πρέπει να φροντίζουμε να έχει ξεκούραστα δάχτυλα. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.![]()
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος