Page 89 of 154 FirstFirst ... 3979878889909199139 ... LastLast
Results 1,321 to 1,335 of 2309

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2010 - 2011.

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by regularpaul View Post
    είδα τα στιγμιότυπα των αγώνων, έπιασα το σφυγμό όλου του μη-οπαδικού τύπου κλπ
    νέο φρούτο αυτό, να πρέπει να έχω δει όλο τον αγώνα για να σχολιάσω?

πέναλτυ στον τοροσίδη γελάει ο κόσμος
    κόκκινες εννοείς του κάγκουρα για τον πανηγυρισμό
    και του Κουμορτζί για 2η κιτρινη (με 1η αυτη στο πεναλτυ?)
    εντάξει λοιπόν Οντονιαν, δεν αδικηθηκαν Αστερας και Πανιωνιος προχτες, my bad

το ποσοστο σχολίων μου περι αδικιας των μικρων,
    προς τις αδικιες των μικρων πρεπει να τεινει καπου στο 0
    παρολαυτα μεροληπτω υπερ του μικρου παντα
    το διαβασαμε κι αυτο

λοιπον να κανω μια τελικη γενικευση και να κλεισω με αυτο
    οι απαντησεις γαυροβαζελων, μονο σε μενα θυμιζουν βουλευτες ΠΑΣΟΚ/ΝΔ?
    που τους λες πχ για την λαιλαπα του δικομματισμου και σου απαντουν οτι ο λαος παλι 70-80% μας εδωσε κλπ?

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ
    Νομίζω ότι κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Δεν έγραψε ΚΑΝΕΙΣ εδώ μέσα πως δεν αδικήθηκε ο πανιωνιος, το ίδιο λέμε όλοι. Απλά δεν καταλαβαίνω τι άλλο θέλεις να πούμε. Να μπούμε όλοι μαζί να γράφουμε για κάνα δυο σελίδες για τον "διαιτητή σε εντεταλμένη υπήρεσία" που λέγανε παλιά κάτι δημοσιογράφοι; Αφού δεν έγινε κάτι τέτοιο και γι' αυτό σου ανέφερα τα λάθη και εναντίον του ΠΑΟ. Με τι θα ήσουν ευχαριστημένος ακριβώς;

Τι άλλο φρούτο, για εξήγησέ το μου λίγο αυτό. Ο σφυγμός του μη οπαδικού τύπου, αν εννοείς τα πρωτοσέλιδα (που φυσικά ελάχιστα έχουν να κάνουν με δημοσιογραφία) "πουλάει" τα λάθος πέναλτυ γιατί αυτά μένουν, αλλά πχ η σπορντέη μέσα γράφει για συνολικά κακή διαιτησία με βασικό λάθος αυτό, αλλά και πολλά άλλα (όπως τις αποβολές). Ναι για να κριθεί μια διαιτησία πρέπει να δεις το παιχνίδι, πώς να το κάνουμε.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

fleshdiver regularpaul's Avatar

αφου συμφωνουμε ολοι οτι αδικηθηκε ο Πανιωνιος (Αστερας),
    οι αναφορες στα λαθη εναντιον ΠΑΟ (ΟΣΦΠ) σε τι εξυπηρετουν?
    οτι αδικηθηκε ο Πανιωνιος (Αστερας) ηταν το θεμα μας,
    οχι η διαιτησια σφυριγμα προς σφυριγμα

δεν εννοω τα πρωτοσελιδα, εννοώ διάφορα άρθρα που έτυχε να πέσουν στα μάτια μου
    οπως του Μουρκακου στο κοντρα που ξανα-ανέφερα
    http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/306706.html

ή παρε κι ενα σημερινο
    όπου γραφουν σχεδον οτι εγραφα εγω προχτες!
    http://www.sport-fm.gr/article/454791

グリーンマシーン green_machine's Avatar

Quote Originally Posted by Tyler_Durden View Post
    Quote Originally Posted by warlord mkII View Post
    ΛΑΡΙΣΑ με μνια!
    Τα έχουμε ξαναπεί, φόλα σιχαμένη ομάδα, ειδικά τα τελευταία χρόνια, γλώσσα μεγαλύτερη απ' το μποι τους, "εμείς σπάμε το κατεστημένο" και γενικά "πιάσαμε τον παπά απ' τα αρχίδια" συμπεριφορά. Πραγματικό κατόρθωμα μέσα σε τόσο λίγα χρόνια αυτή η ομάδα να χάσει κάθε ίχνος συμπάθειας από όλους την βλέπαμε με καλό μάτι έστω, με την λογική οτι είναι κάτι απ' τον τόπο μας, έστω κι αν ποτέ δεν γίναμε ΑΗΛΑΡΑ όπως πρόσταζε η μόδα από την άνοδο και μετά. Καλά στερνά στην Β
    δεν διαφωνω πως υπαρχουν πολλοι τετοιοι, 'εμεις θα σπασουμε το κατεστημενο' τυποι, αλλοι τοσο μαλακες που πιστευουν πως ειναι μεγαλυτεροι απο τον παοκ ξερωγω (που αντε απο πλευρας τιτλων ειναι συγκρισιμα μεγεθη, απο πλευρας κοσμου γελαει ο κοσμος, ουτε καλα καλα στη λαρισα δεν ειναι πανω απο το 50% αελτζηδες), αλλα αν γνωριζεις-βλεπεις μονο τετοιους ατυχησες. κλασικα ας τους βαλουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι, ε?

τι να πω, τουλαχιστον εγω προσωπικα γνωριζω και ποια ειναι η τωρινη δυναμικη της λαρισας και μεχρι που μπορει να φτασει. τωρα πικροχολα σχολια του τυπου καλα στερνα στη β' ουτε μπορω, ουτε θελω να στα απαγορεψω, απλα γελαω λιγο με ολα αυτα τα σχολια περι διαιτησιας και τα σχετικα μεταξυ σας για το ποιος θα βαλει τις περισσοτερες μαιμουδες στα εξωφυλλα, τη στιγμη που η αελ εχει κυριολεκτικα ΣΦΑΧΤΕΙ ολη τη χρονια. και πιστεψε με φιλε μου, στο λεει καποιος που του αρεσει παρα πολυ το γαμημενο το ποδοσφαιρο για να ασχολειται με διαιτησιες (ειδικα με κατι γελοια του τυπου: δεν εδωσε καρτα στο 15' αρα αφου πηρε καρτα στο 82' επρεπε να αποβληθει, ναι αλλα η καρτα που μας εδωσε στο 35' δεν ηταν, αναποδο αραουτ στο 65' και τα σχετικα).

ασχετο με το γεγονος πως η λαρισα πρεπει να πεσει για δυσφημιση και κατακρεουργηση του αθληματος, αγωνιστικα παντα.

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

δυο λόγια για την αελ σε όσα είπε ο green machine. Πρώτα απ' όλα πρέπει να σου πω οτι η extra εμπάθεια, ίσως προκύπτει από το γεγονός οτι αυτοί για τους οποίους έκανα λόγο είναι γύρω μου και τους ζω περισσότερο και κατα συνέπεια ίσως με τσατίζουν και περισσότερο. Αφενώς εκείνοι που στήριζαν την ομάδα και στα δύσκολα (ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ) αλλά μετά το κύπελλο την είδαν κι εκείνοι Real, αφετέρου όσοι ήταν γαυροβάζελοι και παοκτζήδες που έγιναν αελ από την άνωδο και μετά. Τώρα, σχετικά με την διαιτησία, όντως τους αδίκησαν φέτος, αλλά όσο χάλια και να σε πάει η διαιτησία, δεν σε ρίχνει κιόλας αν παίζεις στοιχειώδη μπάλα. Επίσης, να μιλάνε για διαιτησία ως αιτία υποβιβασμού, αυτοί που σώθηκαν με στημένο ματς με την Καλαμαριά πριν μερικά χρόνια είναι γελοίο. Άποψη μου πάντως είναι οτι για να γίνει η ΑΕΛ μεγάλη ( σοβαρή εννοώ) θα πρέπει πέραν του γηπέδου να κάνει 3 αυτονόητα για μένα πράγματα. Πρώτον, να σταματήσει να αφήνει να την αναφέρουν όλοι σαν "Λάρισα", και να αφήσει την "εντοπιότητα" στην ακρη. Δεν γίνεσαι μεγάλη ομάδα όταν αφοράς μόνο μια πόλη (που ούτε δηλαδη), και στην τελική είναι και θέμα αυτοεκτίμησης. Θα ανεχότανε ποτέ η ΑΕΚ να την λένε "Κωνσταντινούπολη"; Δεύτερον, να μαζέψει η διοίκηση τα φυντάνια που πουλάνε μαγκιές κι οπαδιλίκι στα δημοτικά και τις τοπικές τηλεοράσεις, γιατί οι ομάδες μεγαλώνουν με το θέαμα και τις πορείες στο γήπεδο και όχι με ψευτονταηλίκια που αηδιάζουν ακόμη και τους εν δυνάμει υποστηρικτές τους, και τρίτον, να βρεί επιτέλους ο Πηλαδάκης έναν σοβαρό τεχνικό διευθυντη/προπονήτη μακριά από την αγκύλωση του να είναι έλληνας, να στήσει έναν κορμό νέων παιχτών για 2 χρόνια και να δουλέψει συγκεντρωμένα με αυτούς. Κάποτε μαζευότανε η μισή θεσσαλία για να στηρίξει την ΑΕΛ και τώρα όλοι χορεύουν που πέφτει. Αν σε αυτό δεν έχουν ευθύνη οι ίδιοι στην ομάδα τους, ποιός έχει;
    Last edited by Tyler_Durden; 25-01-2011 at 15:05.
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

γκεστάλ nothingman's Avatar

. . .Πρώτον, να σταματήσει να αφήνει να την αναφέρουν όλοι σαν "Λάρισα", και να αφήσει την "εντοπιότητα" στην ακρη. Δεν γίνεσαι μεγάλη ομάδα όταν αφοράς μόνο μια πόλη (που ούτε δηλαδη), και στην τελική είναι και θέμα αυτοεκτίμησης. Θα ανεχότανε ποτέ η ΑΕΚ να την λένε "Κωνσταντινούπολη"; . . .

γιατί είναι κακό και πως επηρρεάζει την πορεία της ομάδας και τι σχέση έχει ο παραλληλισμός με αεκ
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Είναι κακό μακροπρόθεσμα. Φαντάζεσαι μια ομάδα της επαρχίας να παίζει καλή μπάλα και να καταφέρει να συσπειρώσει γύρω της απογοητευμένους ποδοσφαιρόφιλους από την υπόλοιπη Ελλάδα; Όταν όμως εσύ του βάζεις ταμπέλα "Λάρισα" δεν τον αφήνεις να ταυτιστεί. Επίσης είναι ξαναλέω και δείγμα αυτοεκτίμησης. Έχεις ένα επίσημο όνομα και αφήνεις να σε λένε αλλιώς; Και στην τελική να πω οτι δούλευε με υλικό αποκλειστικά από την περιοχή, θα έβρισκα ένα σημείο λογικής. Αλλά ούτε καν αυτό δεν γίνεται. Φυσικά όμως σε άμεσο επίπεδο δεν είναι αυτός ο λόγος της κατάντιας.
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Vic Ford Prefect's Avatar

2 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

που τους λες πχ για την λαιλαπα του δικομματισμου και σου απαντουν οτι ο λαος παλι 70-80% μας εδωσε κλπ?
    Κοίτα Παύλε, δεν ξέρω τι θυμίζουν οι απαντήσεις "γαυροβάζελων" στους αντι-γαύροβάζελους, αλλά θα σου πω τι μου θυμίζεις εσύ.

Μου θυμίζεις έναν τύπο που βουλώνει τα αυτιά του, κάνει "ΝΑΝΑΝΑΝΑΝΑΝΑΝΝΑΑΝΑ" και μετά αρχίζει πάλι τα ίδια και τα ίδια. Δεν μπορείς να μου λες συμφωνούμε, μούτζες, γαμώ και μετά να αρχίζεις την καραμέλα των γαυροβάζελων. Είτε μιλάμε, είτε κλάνουμε.

Λοιπόν, ελπίζοντας ότι τώρα θα το διαβάσεις, να σε ενημερώσω ότι δεν υπάρχει Ο Γαύρος και Ο Βάζελος, τα δυο κακομαθημένα παιδιά που δεν θέλουν να χάνουν με τίποτα. Υπάρχει ο Βικ και ο Τζιτζί, υπάρχει ο Μίτσμαν και ο Μπλάκι, υπάρχει και ο Νικολακόπουλος. Εδώ μέσα δεν έσκουξε κανείς για την διαιτησία από τους γαύρους, ούτε σου πούλησα πέναλτι του Τοροσίδη, ούτε τίποτα. Άμα είναι να γράφω και εσύ να απαντάς μετά από τρία ποστ ό,τι έλεγες στο πρώτο, θα ήταν πιο τίμιο γενικά ρε αδερφέ να μου πεις "ό,τι μαλακία και να πεις εσύ, οι γαύροι είστε όλοι μαλάκες" να ξέρω με ποιον μιλάω και εγώ, έναν μαλάκα κομπλεξάρα Ιωνικό αντί για τον συμπαθέστατο regularpaul. Με εννοείς;

Για τον Οντόνιαν δεν θα πω τίποτα. Προσπαθεί να πείσει ότι απλώς έγινε λάθος, μια πολύ λανθασμένη τακτική που έχω εγκαταλείψει προ πολλού, αυτή ΟΝΤΩΣ γιατί προκαλούσε. Και να έγινε λάθος, γαμήθηκαν και ο Αστέρας και ο Πανιώνιος, οπότε δεν λέει και τίποτα.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Βικ, ξαναδιάβασε αν θες τις 3 (νομίζω) τελευταίες σελίδες
    κι αν ακόμα έχεις απορίες, να τις συζητήσουμε
    έχασες λίγο την μπάλα εδώ

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Είναι κακό μακροπρόθεσμα. Φαντάζεσαι μια ομάδα της επαρχίας να παίζει καλή μπάλα και να καταφέρει να συσπειρώσει γύρω της απογοητευμένους ποδοσφαιρόφιλους από την υπόλοιπη Ελλάδα; Όταν όμως εσύ του βάζεις ταμπέλα "Λάρισα" δεν τον αφήνεις να ταυτιστεί. Επίσης είναι ξαναλέω και δείγμα αυτοεκτίμησης. Έχεις ένα επίσημο όνομα και αφήνεις να σε λένε αλλιώς; Και στην τελική να πω οτι δούλευε με υλικό αποκλειστικά από την περιοχή, θα έβρισκα ένα σημείο λογικής. Αλλά ούτε καν αυτό δεν γίνεται. Φυσικά όμως σε άμεσο επίπεδο δεν είναι αυτός ο λόγος της κατάντιας.
    εγώ πάντως φίλε μικρός ήμουν newcastle επειδή γούσταρα σήρερ κι ας μην είμαι από εκεί. και τώρα liverpool, εδώ που τα λέμε. και PSG. γενικά, wat.

1 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Βικ, ξαναδιάβασε αν θες τις 3 (νομίζω) τελευταίες σελίδες
    κι αν ακόμα έχεις απορίες, να τις συζητήσουμε
    έχασες λίγο την μπάλα εδώ
    Τις θυμάμαι καλά, έχω καλή μνήμη όταν με ενδιαφέρει κάτι.
    Σου κάνω και tl;dr σύνοψη στο καπάκι:

i) Σχολιάζω τον Ολυμπιακό, πώς έπαιξε κλπ και εσύ τσίνισες γιατί μετά από τις αδικίες των μικρών είναι λέει "προκλητικό" να το κάνω αυτό.
    ii) Σου απάντησα ότι είμαι Ολυμπιακάρα και θα μιλάω για την ομαδάρα μου και ας προκαλείσαι, ότι δεν είμαι ο Νικολακόπουλος ή ο Πουλόπουλος, τονίζοντας (πάλι) ότι βεβαίως αδικήθηκε ο Αστέρας.
    iii) Όλα καλά και ωραία λες μεταξύ μας, συμφωνούμε και πιάνουμε κουβέντα για την άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου να κερδάει ο μικρός.
    iv) Πας και ποστάρεις αυτό:
    ...και απορείς που σου λέω ότι ακυρώνεις όλη την συζήτηση. Με λίγα λόγια, συμφωνούμε ότι σαν Ολυμπιακός λογικό είναι να θέλω να μιλάω για την ομάδα μου και το πώς έπαιξε ο Ριέρα, παρόλο που πήρε πέτσινο ματς... ...και στο καπάκι είμαι ο Πάγκαλος.

Για πες τώρα εσύ, πού έχασα την μπάλα; Είμαι εκνευριστικά επίμονος γιατί είσαι ο regularpaul. Να μου πει ο regularpaul ότι "στα παπάρια μου αν θες να μιλάς για την ομάδα σου, είναι σιχαμένη και κάνω εμετό αν διαβάζω για αυτήν την επομένη πέτσινου, δε μπα να είσαι και ο *insert σεβαστή από σένα προσωπικότητα*". Σου υπόσχομαι ότι δεν θα επανέλθω. Θα συνεχίσω να μιλάω για τον Ριέρα και τον Ερνέστο και τον Μοντεστό το αλάνι, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε συνεννοηθεί μεταξύ μας.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

είδα τα στιγμιότυπα των αγώνων, έπιασα το σφυγμό όλου του μη-οπαδικού τύπου κλπ
    νέο φρούτο αυτό, να πρέπει να έχω δει όλο τον αγώνα για να σχολιάσω?

πέναλτυ στον τοροσίδη γελάει ο κόσμος
    κόκκινες εννοείς του κάγκουρα για τον πανηγυρισμό
    και του Κουμορτζί για 2η κιτρινη (με 1η αυτη στο πεναλτυ?)
    εντάξει λοιπόν Οντονιαν, δεν αδικηθηκαν Αστερας και Πανιωνιος προχτες, my bad

το ποσοστο σχολίων μου περι αδικιας των μικρων,
    προς τις αδικιες των μικρων πρεπει να τεινει καπου στο 0
    παρολαυτα μεροληπτω υπερ του μικρου παντα
    το διαβασαμε κι αυτο

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ
    σιγα βρε τσιπρα
    και προς τι το κολλημα με τον μουρκακο
    απο τους πλεον κολοτουμπες ΑΡΔ
    ακομα γελαμε με τους περσινουε εμετους του για τον ζικο και τα χαρτζηληκια που τσεπωναν απο μπαμπαδες μανατζερ
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Βικ, δεν συμφωνήσαμε αυτό που κατάλαβες
    συμφωνήσαμε ότι θα γράφεις (προφανώς) τα δικά σου
    κι εγώ όποτε έχω χρόνο για σκότωμα θα επεμβαίνω να λέω τα δικά μου
    του στυλ "λουφάξτε και λίγο" (πάντα στα πλαίσια του αθλέτιξ,
    ας αφήσουμε αυτά τα συμπαθητικός τάδε και άξιος απάντησης δείνα)

την μπάλα την έχασες γιατί τα σημερινά ποστ μου αφορούσαν αυτά του οντονιαν
    (πχ περί πέναλτυ Τοροσίδη), όχι τα δικά σου

τζτζ πασόκε, διαβάζω φίλαθλο και στο σχόλιό του για γαύρο εκεί ο Μουρκάκος
    συνήθως είναι σωστός

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

XA πασοκο λεει ο τσεγκεβαρας
    πολυ σωστος ο μουρκακος φιλε
    επρεπε να ειχαν κανει υπομονη να κρατησουν τον ζικο και να παιζει εντεκαδα ο κατσικογιαννης
    αλλα ξεχασα ευτυχως που διαβαζεις φιλαθλο και οχι τις πουλημενες τις οπαδικες που ειναι για τους βλακες
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Δηλαδή ο Οντόνιαν είναι οι γαυροβάζελοι Πάγκαλοι; Εγώ την έχασα την μπάλα όντως, γιατί νόμιζα ότι ο Οντόνιαν δεν είναι γαύρος. Δεν θυμάμαι να μιλάς και με άλλο γαύρο.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

αφου συμφωνουμε ολοι οτι αδικηθηκε ο Πανιωνιος (Αστερας),
    οι αναφορες στα λαθη εναντιον ΠΑΟ (ΟΣΦΠ) σε τι εξυπηρετουν?
    Να στο γυρίσω ανάποδα τότε: Αν συμφωνούμε, τα ποστς σου ενάντια στη "νοοτροπία" γαυροβάζελων σε τι εξυπηρετούν;

Quote Originally Posted by Φορντ
    Για τον Οντόνιαν δεν θα πω τίποτα. Προσπαθεί να πείσει ότι απλώς έγινε λάθος, μια πολύ λανθασμένη τακτική που έχω εγκαταλείψει προ πολλού, αυτή ΟΝΤΩΣ γιατί προκαλούσε. Και να έγινε λάθος, γαμήθηκαν και ο Αστέρας και ο Πανιώνιος, οπότε δεν λέει και τίποτα.
    Για τον Οντόνιαν δε θα πεις τίποτα, αλλά λες. ΟΚ κι εγώ δε θα πω τίποτα. Δεν προσπαθώ να δείξω τίποτα, αν είναι δυνατόν να θέλω να πω κάτι με το να ζητάω να δει κάποιος έναν αγώνα πριν κρίνει τη διαιτησία. Αλλά αν ο διαιτητής (για παράδειγμα) αρνηθεί καθαρό πέναλτυ μιας ομάδας και μετά της δώσει πέτσινο, οι εφημερίδες ανάλογα με την πολιτική τους θα τονίζουν το ένα ή το άλλο γεγονός και η ουσία θα είναι ότι είχαμε μια κακή διαιτησία.

Αυτά πάντα ανά περίπτωση γιατί (πάμε πάλι) φέτος έχουμε ξαναπεί ότι ο ΠΑΟ (αλλά και ο γαυρος) έχουν ιδιαίτερα μεγάλη προστασία από τα κοράκια και έχουμε ξαναμαναπεί ότι είναι κακό αυτό και άλλα τέτοια ρομαντικά. Αρνούμαι όμως να κρίνω κάθε περίπτωση με τον ίδιο τρόπο και να κάνω ποστ φιξξξερ. ( )

Έχω στην αρχή του πρωταθλήματος κάνει τη δική μου κουραστική ανάλυση γιατί θα έχουμε χειρότερες διαιτησίες φέτος και ως τώρα έχω βγει μάλλον σωστός.
    Last edited by Odonian; 25-01-2011 at 20:52.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club