Εντάξει δε το εννοώ σοβαρά, για να σε πικάρω το έγραψα αυτό. Είναι pop κατά την έννοια της κακής ποπ, τρία θέματα όλα κι όλα το κάθε κομμάτι, ανυπαρξία παραλλαγών και οποιασδήποτε εξέλιξης. Τι διαφορετικό έχει το μπλακμέταλ που αγαπάμε θα μου πεις. Ε τρία θέματα είναι και το det som engang var, αλλά τι θέματα όμως. Το belus μου ακούγεται απλά σαν ξυπνάω, έξω είναι τι ωραία μέρα, ας πιάσω την κιθάρα μου, α τι συμπαθητικά ριφφάκια είναι αυτά, λες να τα γράψω στο πισι? Ε όχι, δε γίνεται έτσι δίσκος με μεγάλες προσδοκίες, γίνεται άντε για καμιά συνοδεία μπυροποσίας (\m/). Έτσι μου ακούγονται εμένα βέβαια, αλλά ίσως έχω σταματήσει απλά να "νιώθω".
ίσως δεν είναι τυχαίο που δεν αρέσει το belus στους μπλακμεταλλάδες και ίσως είναι και καλό να είσαι αντιδραστικός! Δε κατάλαβα δηλαδή, γιατί να κάτσω εγώ να κατεβάσω τα παντελόνια μου για τον ρατσίσταρο από το βορρά? Να κάνει αριστούργημα, η αλλιώς να πα να γαμηθεί. Δεν έχουμε χρόνο για μετριότητες.
The_Good_Son όλο βλακείες λες βρε αδερφέ, μέταλ ακούμε ως επί το πλείστον, με τι παραδείγματα θες να έρθουμε? Μήπως να αυτοκαταπιεζόμαστε για να αλλάξουμε το κοινωνικό μας ίματζ? Έχει γέλιο που πετάς κάτι τέτοιο σε συζήτηση που αφορά το hype, περισσότερο καθρεφτάκι από αυτό δεν έχει.
ps. παρεπιπτόντως, τι κακό έχει ο μαυρούλης με τη μπλούζα burzum? Θα έπρεπε να είναι 1.90 με είκοσι κιλά χέρια και τατουάζ 50 cent, γαμάω ότι κινείται για να είναι τρου? Οι από δω από δω και οι από κει εκεί για να μη μπερδευόμαστε?