Page 6 of 36 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 534

Thread: Καιλιες-καμενιες

Senior Member namiroth's Avatar
    Somewhere sticking my finger in a dike, wearing wooden shoes and smoking tulip bulbs

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Quote Originally Posted by alaiah View Post
    "κλείδωσες μωρέ μαλάκα, ξεκόλλα επιτέλους, μια ζωή τα ίδια"
    το ξέρεις ότι παρόλο που κλειδώνεις πάντοτε, τη μία φορά που θα καταφέρεις να πείσεις τον εαυτό σου με το παραπάνω quote, θα μείνει ξεκλείδωτο το αμάξι ε;

Το ξέρω, πώς δε το ξέρω. Αυτό είναι ο Γολγοθάς μου
    eftase ayth h mera dld..
    Quote Originally Posted by Witchkiller View Post
    Α ,και πούστε ,για να μην την πατήσετε ,όσο thrash έπεξε η μπάντα έπεξε ...............

A rock, an island Drumsick's Avatar

Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    και το χαμόγελο creepy όπως και στο στικ-φίγκιουρ;
    Δεν είναι κρήπι το χαμόγελό μου αν θες να ξέρεις.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

Πήγα το πρωί να φορτίσω τη μπαταρία του τουτού που είχε σφυρίξει κι έληξε επειδή είχα ξεχάσει ένα φως ανοιχτό και συνειδητοποίησα ότι το είχα ξεκλείδωτο από την Παρασκευή.

Δε θα την καταλάβω ποτέ τη ζωή.
    χαχαχαχαχαχ
    Vielen Dank für alles was mal war

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    η ροτρινγκ η κιτρινη ηταν κερι και αφηνε μεγαλη μουτζουρα.
    Για ραπιδογράφο δεν υποτίθεται ότι είναι αυτήνα;

Εγώ, που λέτε, μέχρι τη στιγμή αυτή που γράφω, έχω ανοίξει ό,τι μενουμισον-λινκ έχω πετύχει ποτέ. Από ένα σημείο και μετά συνεχίζω για να μη χαλάσει το σερί.

Α, και εδώ και καιρό, από τότε που μου καρφώθηκε η ιδέα ότι θα έπρεπε να είχαν όλα τα δωμάτια βρύσες για να πίνουμε νερό, όποτε είμαι στο δωμάτιό μου και διψάω εκνευρίζομαι πραγματικά με τους αρχιτεκτονες/πολιτικουςμηχανικους κτλ που δεν το έχει σκεφτεί κανείς. Πιο πριν, απλά βαριόμουν. Τώρα όμως εκνευρίζομαι πραγματικά, ξέρω ότι είναι ηλίθιο, αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω. Απ' τη στιγμή που έχει φυτευτεί η ιδέα και ινσεψιον κτλ κτλ.
    I just posted on ER... Take that, society!

Senior Member

Στο παλιό δυόροφο σπίτι, για 20 και βάλε χρόνια από μικρό παιδί, δεν πατούσα ποτέ ένα συγκεκριμένο σκαλοπάτι στην εξωτερική σκάλα για να ανέβω σπίτι μου. Είχε γούβα και μετά από βροχή στέγνωνε τελευταίο, πράγμα που μου την έδινε. Θυμάμαι τον εαυτό μου να ανεβοκατεβάζω ψυγεία, τηλεοράσεις, πλυντήρια και να έχω το νου μου να μην πατήσω το σκαλοπάτι.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Λογω προσφατης μετακομισης (αφορμη για τις καλυτερες καμμενιες) αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω αδεια κουτα για τραπεζακι και σεντονια για κουρτινες, κολλημενα με ταινια. Επισης λογω προσωρινης ελλειψης θερμανσης πληκτρολογουσα με γαντια ολη τη μερα, κατι που εχω κανει και στην Ελλαδα επανειλημμενως.

A rock, an island Drumsick's Avatar

- Κάπου στα μέσα του Δημοτικού, με τη φίλη μου τη Δήμητρα, είχαμε πείσει τις τάξεις μας πως έχουμε την ικανότητα να καλούμε ένα πνεύμα, την ΚΙΚΗ. Το πνεύμα αυτό, με τη βοήθεια δύο σπίρτων τα οποία κρατούσαμε καθ'αυτόν τον τρόπο

και κινούνταν όπως δείχνουν τα βέλη, έδινε καταφατικές ή αρνητικές απαντήσεις σε ερωτήματα, ανάλογα με την φορά κίνησης.
    Μας αποκαλούσαν σατανίστριες ως το τέλος του Δημοτικού.

- Φέτος στις διακοπες, οι οποίες περιλάμβαναν τον γύρο του νομού Χανίων με πολλές περιπέτειες, έριχνα τακτικά πασιέντζες. Ξεκίνησε λοιπόν ένας χαβαλές με τους φίλοι ώσπου φτάσαμε σταδιακά να θέτουμε στοιχήματα τύπου - "αν βγεί η πασιέντζα, άυριο στο φαράγγι της Σαμαριάς θα περάσουμε γαμώ!", "αν βγεί η πασιέντζα, θα πάμε το αμάξι στο συνεργείο και θα το επισκευάσουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα! Κι αν βγεί και χωρίς ανακάτεμα, δε θα μας κόψουν τον κώλο!" "αν βγεί η πασιέντζα, μέχρι αύριο θα έχουμε βρεί ντουζιέρα για να κάνουμε μπάνιο!" - τα οποία αρχίσαμε να πιστεύουμε με τόσο πάθος, που παρακολουθούσαμε την εξέλιξη κάθε πασιέντζας με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά μας επάνω, κι όταν δε έβγαινε, ξενερώναμε.

- Μέχρι και το τέλος Γυμνασίου, απαγόρευα στον εαυτό μου να ακούει το Blackened, επειδή πίστευα πως αν ακούω/τραγουδάω τον στίχο "see your mother put to death, see your mother dying" θα πέθαινε η μανούλα μου.

- 'Οταν περπατάω στο δρόμο, τρώω για κλάσματα του δευτερολέπτου φλασιές πως αυτός που έρχεται από απέναντι, θα μου επιτεθεί και θα με σκοτώσει και ανακουφίζομαι όταν τελικά προσπερνιώμαστε.
    Ομοίως, οταν στέκομαι σε κάποιο ψηλό μπαλκόνι, την αποβάθρα του μετρό ή περνάω τον δρόμο, ανεξαρτήτως διάθεσης, τρώω φλασιά πως θα πηδήξω και γεύομαι στιγμιαία τον ΘΑΝΑΤΟ.
    Last edited by Drumsick; 16-12-2010 at 17:02.

314222 Mitsmann's Avatar

το πρωτο ειναι παιδικο, το δευτερο ον τοπικ, το τριτο ΜΕΤΑΛ, και το τελευταιο Γιουλ......Μπρυννερ.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Solidium HAVOC's Avatar

Hταν να μην ξεκινησει να γραφει!
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Ομοίως, οταν στέκομαι σε κάποιο ψηλό μπαλκόνι, την αποβάθρα του μετρό ή περνάω τον δρόμο, ανεξαρτήτως διάθεσης, τρώω φλασιά πως θα πηδήξω και γεύομαι στιγμιαία τον ΘΑΝΑΤΟ.
    Ειδικά αυτό με το μετρό είναι πολύ κλασικό, νιώθεις ότι θα σκάσει ένα χέρι στην πλάτη σου και θα σε σπρώξει στις ράγες-ακριβώς της στιγμή που φτάνει το τρένο.

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

Πήγα το πρωί να φορτίσω τη μπαταρία του τουτού που είχε σφυρίξει κι έληξε επειδή είχα ξεχάσει ένα φως ανοιχτό και συνειδητοποίησα ότι το είχα ξεκλείδωτο από την Παρασκευή.

ετσι και αλλιως μπροστα δεν επαιρνε οποτε δεν επαιζε να στο τσορελεψουνε

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    και το χαμόγελο creepy όπως και στο στικ-φίγκιουρ;
    Δεν είναι κρήπι το χαμόγελό μου αν θες να ξέρεις.
    εγώ μόνο ρώτησα, δεν είπα τίποτα! τώρα όποιος έχει τη μύγα...
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by attila View Post

ετσι και αλλιως μπροστα δεν επαιρνε οποτε δεν επαιζε να στο τσορελεψουνε
    Καλά ναι, απλά είχα μέσα σιντιπλέιερ, δίπλωμα αυτοκινήτου, άδεια κυκλοφορίας και γενικά οτιδήποτε αφορά το αυτοκίνητο. Ανάψτε ένα κερί για μένα γιατί με έσωσε ο Θεός.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Senior Member wraithgr's Avatar

Φοιτητής σε περιόδους εξεταστικής δεν έβγαινα βόλτες/αγόραζα cd/οτιδήποτε άλλο ευχάριστο διότι πίστευα οτι έτσι μαζεύω "πόντους" που θα εξαργυρώνονταν με καλύτερη βαθμολογία (λέγε με μη κόψιμο στον απειροστικό--πούστη κατάβολε). Το είχα ξεχάσει τελείως οτι το έκανα αυτό και είδα το 3) από ντράμσικ και το θυμήθηκα...
    Shall I say I was wrong, if I'm right?

Funeral Frog Mayhem's Avatar

κι εγώ το έκανα κάτι τέτοιο, δεν έβγαινα έξω για να "μη ξοδέψω χρόνο που θα μπορούσα να διαβάζω", καθόμουν μέσα και φυσικά δεν διάβαζα

Tags for this Thread