Page 5 of 36 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 534

Thread: Καιλιες-καμενιες

A rock, an island Drumsick's Avatar

Σιχαινόμουν όσο λίγα πράγματα τις κόκκινες/μπλέ. Ανατρίχιαζα με την υφή του μπλε, με τα σκληρά/ψιλά γομίδια (πεθαίνω, απ'το δημοτικό έχω να χρησιμοποιήσω τη λέξη) που άφηναν, και δε μ'άρεσε η μυρωδιά τους.
    Γόμες πάντα λευκές μαλακές, σαν την πέλικαν κι αυτή με τον ελέφαντα κάτω δεξιά.

Επίσης, σβήσιμο χρωματιστών σελίδων με μανία και συλλογή των γομιδίων στο κέντρο του θρανίου, εν μέσω μαθήματος, ή και σε σακουλάκι

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

η βασική ερώτηση έγινε;
    γιατί έχεις συλλογή από γόμες;

satan was a lez

Αγκαλίτσας Dr.Gonzo's Avatar

Quote Originally Posted by Leech View Post
    ρισπεκτ στον γκόντζο αλλά έπρεπε αντί για 2459 να γράφει με στυλό κάνα γυμνασιακό ΧΤΑΠΟΔΑΣ-7 για την καλτιά της φάσης
    POISONED-7 από το Poison των Πρόντιτζι.
    Ετη πριν γνωρισω το ΧΕΒΥΜΕΤΑΛΣ.

Επίσης, μην κανετε διακρισεις! ...ολες οι γομες καλες ειναι...

ΕΝΤΙΤ @~ladykiller~:
    Τιμια, αγνη, αθωα μανια.
    Ανεκαθεν οποτε ξεσκαρταριζα ειδη γραφειου γομα δεν πετιοταν. Ηταν εκτος πιθανοτητων.
    Απλα τις κραταγα.
    Οταν το συνειδητοποιησα αρχισα να αγοραζω και επι τουτου.
    Σε ενα φροϋδικο overkill θα ελεγα οτι ειναι το τραυμα του στυλο:
    Οταν στο σχολειο μας αναγκασαν να χρησιμοποιησουμε το στυλο αντι για το μολυβι, μας στερησαν το δικαιωμα να κανουμε λαθος, την δυνατοτητα να επανορθωσουμε... (καπου το εχω διαβασει). Μαζευω γομες επειδη ειμαι ακομα παιδι.
    Last edited by Dr.Gonzo; 15-12-2010 at 10:00.

Deafening, painstaking, BB King

Solidium HAVOC's Avatar

Ωραιος!
    Παρενθεσις
    Εχω κρατησει ενα αναμνηστικο κουτι με γομες και μολυβια που δεν χρησιμοποιω πια, αλλα υπαρχουν.
    Λατρευω ομως την υπερτατη "πλαστελινη" που χρησιμοποιουσαμε για ελευθερο σχεδιο. Μου εχει μεινει μια μπιλια που απο τη χρηση ειναι σαν καρβουνο....
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

τη γόμα κάρβουνου λες;
    θάνατος! κακός θάνατος.
    πάντα έχω μία που δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω και τελικά πετιέται γιατί γίνεται ένα με τα μολύβια και μετά αγοράζω καινούρια μήπως και τελικά την χρειαστώ ποτέ.

satan was a lez

Solidium HAVOC's Avatar

Nαι, ναι, που στο τελος γινεται καρβουνο αυτη!!!
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    H άσπρη/κόκκινη Pelikan ήταν λατρεία γιατί ήταν μαλακιά και γαμάτη και εκτός από το ότι έσβηνε flawless έβγαζε και γρήγορα και εύκολα πολύ ωραία χοντρά γομίδια.

Αλλά αυτή η μπλε/κόκκινη staedtler πόσο ΑΛΗΤΕΙΑ ήταν.

survivor scarecrow's Avatar

Quote Originally Posted by wraithgr View Post
    scarecrow εμένα πιο πολύ μου αρέσει η άσπρη ως δείγμα της στάνταρ σκαλισμένης-με-λεπιδάκι-ξεβιδωμένο-από-ξύστρα γόμας που εδώ που τα λέμε, γινόταν οποιαδήποτε τέτοια άσπρη γόμα την πρώτη βδομάδα αφού μου την έδιναν...
    Ε ναι κλασσικά.
    Θυμάμαι επίσης ότι οι κοπέλες πάθαιναν κρίση αν έπαιρνες την άσπρη γόμα τους και προσπαθούσες να σβήσεις με την πίσω πλευρά που πάντα ήταν ανέγγιχτη.

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

για τις ανάγκες της σκοπιάς, έχω ριπάρει τον ήχο απο την ταινία "της κακομοίρας" και το άκουγα σε mp3

Spoiler
    μετά πήρα άλλο mp4 player κι αρχισα να βλέπω κιόλας τις ταινίες
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

314222 Mitsmann's Avatar

επιτελους, ενα σωστο ποστ.

απο πανω, ευγε.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Senior Member FaithFails's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    1. Οταν τρωω κατι που αποτελειται απο διαφορα εδεσματα, ολο το φαγητο και επακολουθως καθε κουταλια πρεπει να εχει την τελεια ισορροπια. Λιγο κρεας, λιγο ρυζι, λιγο ντοματα, λιγο τυρι για παραδειγμα. Αποκορυφωμα μια μερα στο IKEA που πηρα κεφτεδακια και πατατες και οι πατατες ηταν λιγοτερες απο οτι αναλογουσαν για να εχω το συνδυασμο που δινει το βελτιστο γευστικο αποτελεσμα, με συνεπεια να αγορασω κι αλλα κεφτεδακια. Και μετα ηταν αυτα περισσοτερα οποτε πηρα κι αλλες πατατες. Πολλες φορες το τραβαω και προσπαθω να εχω και χρωματικη ισορροπια αναμεσα στα φαγητα, αλλα ειναι δυσκολο και συνηθως πειναω οποτε το ξεχναω.

2. Οταν περπαταω προς καποιον προορισμο, ασυνειδητα θελω να βρισκομαι στη μερια του δρομου στην οποια ειναι ο προορισμος μου, με κανει να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια.

3. Δε γουσταρω να παταω γραμμες σε πεζοδρομια και πλακακια κτλ κτλ, το εχουν αρκετοι αυτο απο οτι διαπιστωσα τα τελευταια χρονια.

4. Εχω καταταξει τους χρηστες του ΕR σε γενιες.

όλα αυτά
    + επί 3 χρόνια πήγαινα στη δουλειά κάθε Πέμπτη μετά από χέβι μαίηταλ κάψιμο στο τζασμίν. Τις μισές φορές τουλάχιστον έκανα teaching έχοντας ξεχάσει να βγάλω τα γυαλιά ηλίου. Κανείς δεν μου το έλεγε εγκαίρως. Ρόμπα. Ή με περνούσαν για ΑΜΕΑ τα φοιτητόνια και κόλλαγαν να μιλήσουν τεσπα. Τελικά άλλαξα δουλειά.

edit: επίσης δε φοράω ποτέ στη ζωή μου μακριές / φαρδιές φούστες. Φοβάμαι μήπως πάω τουαλέτα, πιαστούν σε κάνα βρακί ή καλσόν και βγώ με τον κώλο σε κοινή θέα. Κάψιμο.
    Last edited by FaithFails; 15-12-2010 at 14:54.
    Once I was trapped, but now I am free

A rock, an island Drumsick's Avatar

Μια περίδο όταν ήμουν 8-9-10 χρονών, δεν με έπαιρνε ο ύπνος αν δεν είχα σηκωμένο το δεξί μου χέρι. Κάπως το ισορροπούσα, "κλείδωνε" στο ώμο, και κοιμόμουν.
    Τώρα μεγάλωσα και έχω λιγότερο περίεργες συνήθειες. Η αγαπημένη μου στάση για να με πάρει ο ύπνος είναι η παρακάτω

Spoiler

η πατούσα εφάπτεται στο γόνατο και οι παλάμες κάτω απ'το μαξιλάρι
    Last edited by Drumsick; 16-12-2010 at 00:17.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

και το χαμόγελο creepy όπως και στο στικ-φίγκιουρ;
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

lcsgp FIXXXER's Avatar

This thread is now about γομολυβια (menumission style).

Κι εγω πλεον δε μπορω να κοιμηθω αν δεν ειναι το ενα χερι κατω απο το μαξιλαρι και το αλλο απο πανω. My precious φαση.

Παρεπιπτοντως επειδη κατηγορηθηκα(με) για οσιντι, δεν τα κανω επειδη "πρεπει" αυτα που εγραψα, απλα γουσταρω.
    Εχω φαει και κανονικα σαν ανθρωπος και εχω περπατησει και στην αναποδη μερια του δρομου

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Πήγα το πρωί να φορτίσω τη μπαταρία του τουτού που είχε σφυρίξει κι έληξε επειδή είχα ξεχάσει ένα φως ανοιχτό και συνειδητοποίησα ότι το είχα ξεκλείδωτο από την Παρασκευή.

Δε θα την καταλάβω ποτέ τη ζωή.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Tags for this Thread