@ nasum: lol και αγγαλιες (:

@ helm :

"Στάτικ, για πες, τι σου κάνανε οι μεταλλάδες; Εξ εμπειρίας άνετα η πιο άκακη λυκειακή υποκουλτούρα και μετά δεν χρειάζεται να τους ξαναφάς στην μάπα πάνε στις σπηλιές τους. Οπότε γιατί τόση προκατάληψη;"

καλα ελπιζω να καταλαβες οτι αυτο που ειπες περι εμπειριας ειναι φαουλ γιατι ουτως η αλλως ο κα8ενας εχει τα δικα του βιωματικα κολπα :Ρ απο εκει και περα αφου ζητησες εμπειρικη απογραφη, η συγκεκριμενη λυκειακη υποκουλτουρα (εγω βαζω και τη γυμνασιακη μεσα -ναι επαιζε και τετοια:Ρ) συνεχισε να μου σκαει στη μαπα λογω του οτι σε μικρο σχολειο/κοινωνια η παρεα μου ηταν -καλως η κακως- μεταλλαδες (εναν ολον και ολον πανκη ειχα που την ειχε κοπανησει κιολας:Ρ). δεν μπορει κανεις να μην κοινωνικοποιειται με τον ενα η τον αλλο τροπο, οποτε μπορεις να φανταστεις τι κολληματα/καφριλες εχω ακουσει και τι εχω φαει στη μαπα ως σημερα, γιατι φυσικα αυτο με τις σπηλιες δεν ισχυει - δεν χανεις κιολας τους παιδικους φιλους μονο για μαλακιες (ναι, για μενα ειναι μαλακιες τα 8εματα περι ΗΜ κλπ, και μαλλον αλλου πατανε οι σοβαρες κοινωνικες σχεσεις). αμα εσυ ακους και τη βρισκεις με play dead, sound και τζοιντιβιζιο κλπ και ο περιγυρος σου στα "χωνει" ολη μερα οτι κ καλα "γαμαει η μουσικαρα μας/ δν υπαρχει αλλη/ ειμαστε οι μονοι troo/ οι γοτ8οι ειναι φλωρια" κλπ, ε καπου 8α τσιναγες:Ρ περα απο την πλακα ομως, δεν την παλευω μια με την καργα ποζεριλα, με τα hail and kill, με κοναν βαρβαροτητες, τσιγκινα βρακακια, επικα σπα8ακια σφυρια και φωτιες και παμε να "αλωσουμε τους απιστους/ αμουσους" με περισιο αερα στο χεβιμεταλλικο μαλλι. ειμαι αλλη φαση ρε παιδι μου, προτιμω εσωτερισμο και σκοταδοκατασταση για παρτη μου οποτε ολα αυτα που σου ανεφερα μου προκαλουν μονο γελιο και ορε3η για κλωτσιδια. ντα3, 8α μου πεις ανεκα8εν οι 2 υποκουλτουρες του πανκ/νταρκ (και λοιπη ε3ελι3η) με το χεβι μεταλ πλακωνονταν αλλα προφανως για το λογο που ειπα. τωρα αν απο καποια φαση και μετα οι μεταλλαδες ψιλοχω8ηκαν στο gothic rock κλπ (paradise lost style) αλλο 8εμα, δεν με αφορα καν κ κατα τη γνωμη μου ειναι και λιγο σιχαμα να "γλυφεις εκει που εφτυνες". anyway, δεν ειναι 8εμα προκαταληψης, σαφως και παιζουν ατομα μεταλλαδες που ειναι και γαμω τα παιδια ("σκατομεταλια του κερατα" οπως τους λεω μεν αλλα "ντα3 παιδια" δε - κριμα που 'ναι ελαχιστα ) και επειδη μαλλον καπου νομιζω με αυτο σου το ποστ, απ' οσο καταλαβα 8ιχτηκες δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να το κανεις και απλα σου ε3ηγω οτι γενικα 8ελω δεν 8ελω 8α τους φαω στη μαπα μονο με τη διαφορα οτι 8α μαι απεναντι:Ρ (μαγκια, γαμαουα, μεταλιά κιετσι :Ρ)
οσο για το 8εμα περι πινκ/μουτζας δεν 3ερω αν ειναι antimetal (lol) αλλα αντι-διαλογος και ευκολος χειροκροτισμος ειναι σιγουρα.

γενικα νομιζω οτι αμα σοβαρευει ενα 8εμα σε καποια συζητηση εδω μεσα (ακομα και για manowar!!!!) παντα 8α παιζουν τυποι σαν τον Η η σαν τον the good son που απ' οσο εχω ψυλλιαστει 8ελουν να χωνουν μονο κωλους η να υποκλινονται σε ευκολες ειρωνιες. μπορει και να κανω λα8ος επειδη δεν πολυμπαινω συχνα και δεν κανω μεγαλους διαλογους, αλλα ετσι το 'χω πιασει οσο εχω δει. παμε για καταιγισμο μουτζας κλπ τωρα. (: