Καταρχήν δεν ξέρω αν το παθαίνετε και οι υπόλοιποι, αλλά δεν μπορώ να διαβάσω ποστ του helm. Δεν λέω ότι είμαι ο πιο ενδιαφέρων χρήστης, αλλά κουράζομαι. Δεν καταλαβαίνω τί λες και γιατί το λες. Δεν διάβασα λοιπόν τί είπες.
Όσον αφορά το θέμα αξιοπρέπεια. Νομίζω ότι από την στιγμή που μπλέκεσαι στην μουσική βιομηχανία και επιβιώνεις σε αυτή, δεν την υπολογίζεις (την αξιοπρέπεια). Θαρρώ πως εάν την έθετες ως επιχείρημα στον Rod Smallwood στα 80s, καταλυτικότατο παράγοντα για την φήμη και την θέση των Maiden σήμερα (ήταν μαζί τους από το ξεκίνημα), θα γελούσε ή κάτι τέτοιο. Είναι σίγουρα κάτι καλό και ρομαντικό αλλά νομίζω ότι γελιέστε όταν νομίζετε ότι νεότερες οι μπάντες ήταν πιο αξιοπρεπείς ή θεωρούσαν ότι το να βγάλουμε έργα για τους οπαδούς αψηφώντας το κέρδος είναι δεδομένο. Αν ήταν έτσι δεν θα φτάνανε εκεί που βρίσκονται.
Αλλά και στην τελική, ακόμα και σε ένα πιθανό σενάριο που τα πράματα είναι έτσι και που χαλάσανε στα γεράματα, μαγκιά τους. Το ψωμί τους βγάζουν, συνηθισμένοι στα κέρδη είναι. Λογικό, πολύ πιθανό ο καθένας να έκανε το ίδιο στη θέση τους. Η αξιοπρέπεια δεν γεμίζει στομάχια και αν την είχε ο κόσμος η ζωή μας θα ήταν πολύ καλύτερη, αλλά δεν είναι. Σε όλους τους τομείς, είτε είσαι πολιτικός, ή μουσικός, ή δημόσιος υπάλληλος. Οι αξιοπρεπείς δεν επιβιώνουν, γιαυτό είπα παραπάνω ότι "δεν θα φτάνανε εκεί που φτάσανε". Όμως αυτά τα ξαναείπα, όποιος θέλει ας ανατρέξει.