0 στους 9 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.
Κοίτα, αν οι διαιτησίες είναι στα ίδια επίπεδα και καλύτερα από πέρυσι, καλώς γίνεται το πανηγύρι τότε. Επειδή γενικά όμως ακροβατείς μεταξύ οπαδισμού, μετριοπαθείας και συνωμοσιολογίας και κοινής λογικής κατά το δοκούν, να το λήξουμε εδώ πέρα, όχι τίποτε άλλο, γιατί σε λίγο θα πλακώσουν και όλοι οι υπόλοιποι να μας λένε για το ΠΟΚ που συζητάει για διαιτησία. Που έγινε και ο Δαλούκας διαιτητής και θα γελάσεις για περσινές αδικίες!
Εμένα δεν με ενοχλεί ο μαλάκας ο Καραγεωργίου που σκούζει σαν πουτάνα χωρίς λόγο, τέτοιος είναι και δείχνει το ποιόν του. Με ενοχλεί που αντί να επισημαίνεται το προφανές, ότι κανένα σπρώξιμο δεν έγινε, ούτε τώρα, ούτε με τον ΠΑΟΚ, δικαιότατες νίκες και οι δύο, και όμως κάποιοι τύποι warlordy, κάποιοι μούλοι της Νόβα, κάποιοι "αντικειμενικοί" της κωλάρας, λένε, λένε, λένε και όπως είπε και ο Γκέμπελς, κάτι θα μείνει. Και μένει.
Και για να το λήξω με την αποψάρα μου, αν ΔΕΝ έσκουζε ο Μαρινάκης, εγώ είμαι πεπεισμένος ότι θα είχαμε πολύ χειρότερες διαιτησίες. Θλιβερό, αλλά έτσι είναι.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος