Page 60 of 154 FirstFirst ... 1050585960616270110 ... LastLast
Results 886 to 900 of 2309

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2010 - 2011.

Vic Ford Prefect's Avatar

0 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

βαζζελέττα. Τίποτα μωρέ, χαϊδευτικό είναι, χρόνια τώρα. Πιθανότατα και άδικο, πολύ αντικειμενικό σάιτ και το άρθρο που αναφέρω είναι επίσης πολύ προσεγμένο.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

α, τώρα το'πιασα. νόμιζα μου διέφυγε κάτι από 'δω.
    Rock or Nothing

Όχι μωρέ, για τον μαλάκα τον Καρακούση λέω και τους εργοδότες του.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Εγώ πάλι μετράω ακόμα περισσότερες δικές μας στο α' στο ΟΑΚΑ, αλλά εντάξει, όπως το δει ο καθένας.
    Πράγματι. Εσύ θυμάσαι δηλαδή στο α' ημίχρονο να έχουμε φλύαρη κατοχή και να μην κάνουμε τίποτα πέρα από ένα γκολ στο τέλος, ενώ εσάς να κάνετε φάσεις. Πανομοιότυπα ματς αλλά ανάποδα τα γκολ δηλαδή.

Μάλλον έχουμε άλλο ορισμό για τις φάσεις τελικά.
    Δεν έγραψα αυτό αλλά επειδή αλλάξαμε αγωνιστική, αν θέλεις σε πι εμ. Carry on.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

lcsgp FIXXXER's Avatar

kleidoste to, itan off topic kai milousan gia tin proigoumeni agonistiki oi malakes

AWhatUp hater?! BlackiE's Avatar

Να ρωτήσω, οι αλλαγές που έγιναν σε σχέση με το 1ο ημίχρονο δε μετράνε σαν κανονικές αλλαγές;
    πχ ο Τοροσίδης δεν έπαιζε χτες, ο Ποτουρίδης δε θυμάμαι αν έπαιζε στο 1ο.

A1DDJZZ Magellan's Avatar

οχι
    ηταν σα να επαιζαν απο την αρχη
    I swear on tomorrow, if you take this chance
    Our lives are this moment, the music - the dance
    And here in this labyrinth of lost mysteries
    I close my eyes on this night and you're all that I see

survivor scarecrow's Avatar

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ΥΠΕΓΡΑΨΕ O ΣΚΟΚΟ

Senior Member Eulogy's Avatar

o egkritos karpeotpoulos elege pws ta exei parei o marinakis me ton adamidi kai tou etoimazei megalo kazo me skoko klp klp klp

sta ypoloipa pame parea twra oloi na fame mia tsapou to sabato
    before i pine away

2 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Eulogy View Post
    o egkritos karpeotpoulos elege pws ta exei parei o marinakis me ton adamidi kai tou etoimazei megalo kazo me skoko
    http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...EK/298857.html
    και τωρα?
    θα στειλει πιτσες που δεν εχει παραγειλει?
    Μπλε

AWhatUp hater?! BlackiE's Avatar

Quote Originally Posted by scarecrow View Post
    ΥΠΕΓΡΑΨΕ O ΣΚΟΚΟ
    Ευτυχώς.

Έλεγα ότι θα έχουμε ενδιαφέρον δεύτερο ημίχρονο στο ματς του γαυρου με τον τελη. Θα ήθελα μια γνώμη από τους γαυρους του φορουμ για το αν ήταν σωστό που άλλαξαν επόπτη για το (οριακά λάθος) οφσάηντ του τοροσιδη. Η δική μου γνώμη είναι ότι φυσικά έκαναν λάθος και έπρεπε να παίξει ο ίδιος και ας έπαιρνε κακό βαθμό. Τώρα είχαμε ένα αντίστοιχο οφσάηντ από την άλλη μεριά και φυσικά σιγά μη διασυρθεί το ίδιο ο επόπτης που το έκανε. Τελικά το μόνο που έγινε ήταν να δείξει ο γαυρος ότι δε μασάει και αλλάζει άμα λάχει και επόπτες στο ημίχρονο. Έγραφαν οι εφημερίδες για το ματς με τον ΠΑΟΚ ότι ο παμπορίδης, αφού σφύριξε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ του γαυρου, έτρεχε στο βίντεο να δει αν έχει δίκιο (και περιέργως είχε στις περισσότερες, αλλά ακόμα και ένα χαλασμένο ρολόι λέει την ώρα 2 φορές τη μέρα). Είναι δυνατόν να έχουμε ποτέ καλή διαιτησία έτσι; Ακόμα και όταν ο Πατέρας δήλωνε (λίγο υπερβολικά) ότι καθάρισε το ποδόσφαιρο από τους γκαγκατσηδες, επιλέχτηκε ένας άνθρωπος που ακόμα όλοι θεωρούν άφθαρτο (ο Πιλάβιος) και αφέθηκε να κάνει κουμάντο, τώρα πια θα πρέπει να συμφωνούν οι παράγοντες των ομάδων ποιος διαιτητής θα πρέπει να τους παίξει. Ξεφτίλα καταντήσαμε.

1 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

α) Γιατί να διασυρθεί ο επόπτης για μια πολύ πιο οριακή φάση που δεν κατέληξε πουθενά; Εμάς ακυρώθηκε γκολ.
    β) Εγώ δεν ξέρω το παρασκήνιο της αλλαγής του επόπτη. Να με ενημερώσεις με αυτά που ξέρεις. Πρωτίστως έκανε μεγάλη μαλακία ο Ολυμπιακός αν μπορεί να αλλάζει κατά βούληση επόπτες και διαιτητές, έπρεπε να αλλάξει τον Γιάχο.
    γ) Σε ποιες φάσεις είχε άδικο ο Παμπορίδης αφού μόνο στις περισσότερες είχε δίκιο; "Περιέργως" εννοείς ότι ήθελε να μας ευνοήσει και ήταν κωλόφαρδος που όντως δεν ήταν πέναλτι;
    δ) Μας ευνοεί η διαιτησία και βλέπεις να παίρνουμε πέτσινο πρωτάθλημα;

Η άποψή μου είναι ότι ο Μαρινάκης έχει πληρώσει κερατιάτικα και δεν θα αφήσει να πάνε στο βρόντο με τις περσινές εμπειρίες. Πρακτικά μεταφράζεται ότι ασκεί όση πίεση μπορεί. Τα αποτελέσματα τα κρίνω μικτά και αυτό οφείλεται στον πουθεναδισμό των Ελλήνων διαιτητών, είτε είναι σκουλήκια χαμερπή, είτε κομπλεξάρες, είτε απλώς άχρηστοι.

Σιγά που καταντήσαμε ξεφτίλα. Δηλαδή πέρυσι είμασταν καλύτερα θες να πεις.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Τα λάθη ήταν όμοια, άσχετα αν το ένα κατέληξε σε γκολ. Η ικανότητα του διαιτητή κρίνεται από αυτό όχι από την εξέλιξη της φάσης. Όσο για το παρασκήνιο, τι θες να πω; Ο γαυρος με τις γκρίνιες από την αρχή της χρονιάς έχει καταφέρει αυτό που κατάφερε. Οι απαντήσεις μου ας έρθουν με quote στον Καρπετόπουλο (άρθρο που διάβασα μετά το ποστ μου), εκτός από το point (δ) για το οποίο σε προτρέπω να αφήσεις τη μύγα στη θέση της, σε μυγιάζει.

Γκρίνια
    Το να γκρινιάζεις για ένα κόρνερ ή ένα οφσάιντ τόσο οριακό ώστε χρειάζεται γραμμές και ριπλέι είναι παλιά ελληνική τέχνη και μια παλιά καραβάνα όπως ο Καραγεωργίου αυτό το κόλπο το ξέρει καλά. Η γκρίνια και οι μεγαλόστομες δηλώσεις του τύπου «γιατί παίζουμε; Ας δώσουμε το ματς στον Ολυμπιακό», είναι εύκολα και δοκιμασμένα κόλπα: πρώτον, λειτουργούν σαν άλλοθι για να ξεχαστεί μια λανθασμένη στρατηγική ή μια μετριότατη εμφάνιση και δεύτερον, σου δίνουν το δικαίωμα να ελπίζεις ότι ο διαιτητής του επόμενου ματς κάτι θα σου δώσει. Οταν έβλεπα τον Καραγεωργίου να μαζεύει την ομάδα και να απειλεί ότι θα φύγει επειδή έγινε λάθος σε μια υπόδειξη κόρνερ δεν ήξερα τι να κάνω, να κλάψω ή να γελάσω; Επειδή, όμως, δεν μου αρέσει να αδικώ ανθρώπους σκέφτηκα λίγο όπως μπορεί να σκέφτεται αυτός. Είναι εύκολο να τον κακίζεις και να τον νουθετείς να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Πώς όμως να μείνει ψύχραιμος όταν στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό τιμωρήθηκε ένας επόπτης διότι έκανε ένα και μοναδικό λάθος; Πώς είναι δυνατόν να του ζητάς να μη θυμώνει όταν πριν αρχίσει το ματς έχει διαμορφωθεί ένα κλίμα τόσο βαρύ για τον διαιτητή που είναι μάλλον αδύνατο να παίξει στα ίσια; Απλά αναρωτιέμαι.

Επίθεση
    Ο Ολυμπιακός με την επίθεση και την τιμωρία του Σταθόπουλου αρχικά, τη διαγραφή του Δαλούκα στη συνέχεια και την «επίθεση» στον Κάκκο μετά το ντέρμπι έχει πετύχει να επιβάλει ένα περίεργο καθεστώς τρομοκρατίας των διαιτητών: από τη μεριά του έκανε πολύ καλά. Το θέμα είναι ότι αυτή η πίεση που δημιούργησε παρασύρει και τους υπόλοιπους στο παιχνίδι της έντασης. Ο Καραγεωργίου ήθελε να πάρει την ομάδα και να φύγει, ο Βιτόλο έλεγε ότι στο Καραϊσκάκη υπάρχουν άλλοι κανόνες, ο Ρουμπάκης μιλούσε για αλλοίωση αποτελέσματος επειδή ο Γιάχος δεν έδωσε σωστά ένα κόρνερ! Και είμαστε μόλις στην ενδέκατη αγωνιστική!

Βήματα
    Ξέρετε τι με πειράζει; Οτι ο Ολυμπιακός φέτος κάνει τεράστια βήματα μπροστά, δουλεύει χάρη στον προπονητή του πολύ ποδοσφαιρικά, έχει αποκτήσει πολύ καλούς παίκτες και οι νίκες του είναι σχεδόν όλες αποτέλεσμα ποιότητας, δουλειάς και σοβαρότητας. Μια πιθανή επιτυχία του θα οδηγούσε και τον πιο δύσπιστο στο να καταλάβει ότι οι καλές ομάδες χτίζονται, ότι η δουλειά του προπονητή είναι κάτι σπουδαίο, ότι η αξία της οργάνωσης είναι κάτι σημαντικότερο από την παρασκηνιακή δύναμη των προέδρων και τα κουμάντα στη διαιτησία. Κι όμως η καλή δουλειά, οι σπουδαίες επιλογές, η φανερή και μεθοδική πρόοδος κινδυνεύουν να χαθούν αν αρχίσουν όλοι να σκούζουν για κόρνερ, πλάγια, οφσάιντ και πέναλτι. Και το κακό για τον Ολυμπιακό είναι ότι την ατζέντα αυτής της συζήτησης που οδηγεί σε κάκιστες συμπεριφορές την έβαλε αυτός, σχεδόν άνευ λόγου...
    ΥΓ: Ναι πέρυσι ήμασταν καλύτερα.
    Last edited by Odonian; 25-11-2010 at 22:24.

0 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Παρακαλώ, διευκρίνησέ μου τι εννοείς ότι μυγιάζομαι. Εγώ στο λέω ευθέως ότι λες παπαριές ότι η φτινή διαιτησία είναι η ξεφτίλα που καταντήσαμε και εμμέσως πλην σαφώς μας λες ότι ο Ολυμπιακός φέρνει τη διαιτησία στα μέτρα του. Αλλά μπορεί και να κάνω λάθος, σε ρωτάω αμέσως, να μου ξεκαθαρίσεις την θέση σου.

Εγώ καθόλου, στο ορκίζομαι, δεν αισθάνομαι ντροπή για κανένα αποτέλεσμα φέτος, τα έχουμε πάρει όλα δικαιότατα στα πλαίσια της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας. Οπότε καμία μύγα.

Τον Καρπετόπουλο δεν τον σχολιάζω, όπου φυσάει ο άνεμος κλασικά. Με εσένα μιλάω και σου έκανα πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις που δεν απαντάει ο άλαιμος ΑΡΔ. Πες μου επιπλέον, τι εννοείς με το "έχει καταφέρει αυτό που κατάφερε". Τι κατάφερε; Να αλλάξει τον επόπτη; Να παίρνει ευνοϊκά σφυρίγματα και αλλοίωση αποτελέσματος; Και "όμοια" τα οφσάιντ. Ναι, απλά το ένα είναι πολύ πιο οριακό, το δικό μας ήταν καθαρότατο. Αλλά μόνο ο Ολυμπιακός το έκανε θέμα. Με τον Τέλη τις μεγάλες αδικίες που έγιναν είς βάρος του, ασχολείται το σύμπαν. Κλασικά. Επανήλθε η τάξις.

Ε, βέβαια πέρυσι ήταν καλύτερα!
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος