@ stam and the witches:

καλα ρε φιλε, με δουλευεις?! σ' ΑΥΤΟ το προλεταριατο που απευ8υνεται ο συγκεκριμενος λογος, σιγα μην κατσω να του χαιδευω και τ' αυτακια κ να το παρω απ' το χερακι ωσαν αλλη κα8οδηγα προς το φως το αλη8ινο, οπως κανει ο τραγικος αποπατος που λεγεται αριστερα, προσπα8ωντας να μετρησω κανα κουκι παραπανω...
ειλικρινα μου δινεις την εντυπωση ειτε οτι δεν εχεις δουλεψει πανω απο 10-20 μερες συνολο σε ολη σου τη ζωη με αφεντικο (απ' τα κανονικα ε), η οτι το τι ειναι πολιτικο η εστω κοινωνικα πραγματικο γεγονος το χεις παρει πρεφα κοιταζοντας σκυμενος μεσα απο την αμμο. εχεις ΙΔΕΑ τι σοι κοινωνικες/συνεκτικες σχεσεις σχηματιζονται στην εργασια σημερα? (*) ειδικα στην ελληνικη κοινωνια? (που ντα3 το 3αναλεω κινδυνευοντας να γινω γραφικη, τοσα χρονια κανει οτι μπορει σε συνολικο α8ροισμα *ατομισμων* για να χω8ει μετα χιλιων οργασμων (και κοπων) οσο πιο μεσα στη χαβουζο-σπηλια της καταναλωσης).
αυτη η Ε8ΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ μικρο-μεσο-αστικη "εργατικη τα3η" που εχει αποκυρη3ει μετα βδελυγμιας κα8ε εννοια συνειδησης και αναγωγης της σε Τα3η (με Τ κεφαλαιο) ειναι που εχει φερει τη συλλογικοτητα (χρηση λε3ης ως ορος;p ) να δεχεται το γενικο ΑΣΑΛΙΩΤΟ ΓΑΜΗΣΙ σ'αυτο το χαλι και παρολα αυτα συνεχιζει ακα8εκτη (αντε, με ελαχιστα πλεον πληγωμενο εγωισμο).
το να κα8ομαι να παραδειγματολογω/περιπτωσιολογω με προσωπικα βιωματα (αλλα και των γυρω μου) για τη φαση 8ελω-να-γινω-το-νεο-καλυτερο-και-πιο-lickass-τσιρακι-του-αφεντικου-μου κ για τα γενικα ρουφιανιλικια κ "σωζω-κωλιες-μου" κ.λ.π. δεν εχει καν νοημα απο τη στιγμη που οπως μου φαινεται δεν το εχεις ζησει ποτε... (κατι που βεβαια 3εκιναει ακομα και απο τα μα8ητικα/φοιτητικα χρονια ε... η με το ζορι και με απειλεις κ τελικη αποδοχη τους, ειτε απο 3εκα8αρη αρχικη επιλογη).
πραγματικα απορω και σε τι βαση μιλας δλδ... επισης για την (τεραστια) σοβαροτητα του 8εματος, δν κανω καν νυ3η για το λε3ιλογιο που ανεφερες. αν παλι νομιζεις οτι ολα αυτα ειναι απολιτικες στασεις κ κλαπ@διλικια, πολυ ασχολη8ηκες και τζαμπα το κουραζεις το 8εμα! σκεψου τι 8α 'κανες αν ηταν και σημαντικα, ποσο μαλλον αν 8α ειχαν καποια ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

(*) αν εισαι απο εκεινους που ακομα πιστευουν οτι "καλα κρατιουνται" και "δεν 8α τους παρει η μπαλα με καποιο -μαγικο- παλι τροπο" να σε ενημερωσω εντελως επιγραμματικα πως i) τα δανεικα τραπεζο-χαρτα (λεφτακια) τελειωσαν για τις μαζες, και ii) ακομα και οι πλεον "avand-garde'' wannabe-καριεριστες εχουν "προλεταριοποιη8ει" σχεδον στο συνολο τους - η οδευουν σ' αυτο με ταχυτητα αγωνων moto GP (βλεπε ιατρο-επιστημονες(που σ' αρεσουν αυτοι απ' οτι επιασα)/πολυτεχνιτες/νομικαριους κλπ).

ps: οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ, (σιχαινομαι αυτη τη φραση-πισωγυρισμα...), δεν 8α κατσω να απολογουμαι και να ε3ηγω συνεχως τα ιδια και να κουραζω. οπως φαινεται, δεν τα λεω αρκουντως καλα κ πολιτικαντικα και τζαμπα μιλαω - γμτ δν 8α βγαλω κ γκομενακι q: αλλωστε δεν ηταν ο σκοπος μου να γραψω στο πολιτικς, απλα καποια 8εματα στο τοπικ εχρηζαν νομιζω αντιλογου. exit through the politix shop (:

@ Amnesiac:

ωραια ρε μεγαλε, μολις γιναμε πολλες! 8α σε φωναζω "νουμερο 11", και 8ελουμε αλλον ενα για ντουζινα, οποτε ετοιμοι και φυγαμε για ρη3η! (: