Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 215

Thread: όσοι υποστηρίζετε ομάδες

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by nothingman View Post
    λολ, με ποια λογική αυτό;

έντιτ: αυτό του ρέιβεν για το οπαδιλίκι και την απόλαυση του θεάματος.
    προσωπικά διασκεδάζω περισσότερο όταν βλέπω την ομάδα μου (για κάποιο ανεξήγητο λόγο) σε σχέση με το να παρακολουθώ δυο άσχετες ομάδες. πιστεύω συμβαίνει στην πλειοψηφία αυτό.
    Rock or Nothing

Quote Originally Posted by Aldrahn View Post
    Το είδα αυτό που είπες φίλε ρέιβενλορντ, το θέμα είναι οτι στο προηγούμενο σου ποστ επανέλαβες πράγματα που είναι άσχετα με το θέμα του θρέντ, και απο την άλλη όσο και να συνεισφέρει στη φάση, σίγουρα δεν είναι τόσο σημαντικό ώστε να ακυρώνει οτιδήποτε είπε ο ubu. Η και εγώ. Παραμένει ανοησία. Χαζό. Πως το λένε. Απο την άλλη, σκασίλα μου κιόλα, απλά να δεν έχετε διαφορα με τον φαν μεγκατσανελ.
    κι όμως δεν τα θεωρώ άσχετα. είναι χαζό, όσο χαζό είναι να αγοράσεις ένα cd ή να πας στον κινηματογράφο να δεις ταινία (για τους λόγους που λέει ο ubu ότι είναι χαζό ---> επιχείρηση/οικονομικά συμφέροντα).
    Rock or Nothing

γκεστάλ nothingman's Avatar

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    λολ, με ποια λογική αυτό;

έντιτ: αυτό του ρέιβεν για το οπαδιλίκι και την απόλαυση του θεάματος.
    προσωπικά διασκεδάζω περισσότερο όταν βλέπω την ομάδα μου (για κάποιο ανεξήγητο λόγο) σε σχέση με το να παρακολουθώ δυο άσχετες ομάδες. πιστεύω συμβαίνει στην πλειοψηφία αυτό.
    έτσι όπως παίζει η ομάδα σου είναι όντως ανεξήγητο ναι.
    αυτό που λες επίσης, δεν εξηγεί γιατί το να υποστηρίζεις τους Αλφα βοηθά να εκτιμήσεις περισσότερο το Άθλημα ας πούμε αφού θεωρητικά δε θα χαρείς την γκολάρα των Βήτα όταν το χώσουν στους Άλφα ή όπως είπες παραπάνω δε θα διασκεδάσεις βλέποντας δυο άσχετες ομάδες όπως θα μπορούσες αν δεν ήσανε οπαδός. γενικά όλοι μαζί είμαστε και περνάμε την ώρα μας στο αθλέτιξ και ολυμπιακάρα ρε μουνιά αλλά μη λέμε και σαχλαμάρες ότι υποστηρίζουμε την Ομάδα γιατί έτσι απολαμβάνουμε καλύτερα το θέαμα και το ποδόσφαιρο είναι ο Βασιλιάς των Σπορ.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Senior Member

κι όμως δεν τα θεωρώ άσχετα. είναι χαζό, όσο χαζό είναι να αγοράσεις ένα cd ή να πας στον κινηματογράφο να δεις ταινία (για τους λόγους που λέει ο ubu ότι είναι χαζό ---> επιχείρηση/οικονομικά συμφέροντα).
    για τελευταία φορά, ποτέ μου δεν έπαιξα ξύλο υποστηρίζοντας την universal εναντίον κάποιων που υποστήριζαν την 20th century fox. στο σταυρό που σου κάνω.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

εγώ πάλι νομίζω οτι είσαι λίγο βλακας. στο σταυρό που σου κάνω.
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Senior Member MaX Payne's Avatar

ε ουτε και η πλειοψηφια εχει παιξει σοβαρο ξυλο για τις ομαδες

ubu μικρο σε βαζανε τερματοφυλακα ε;

Senior Member

λελ, ούτε τα άλλα κάνω, μαξ πέιν, στο ξύλο κόλλησες;

πάντως είχα πάρει απαλλαγή από τη γυμναστική και άραζα στον πάγκο.

τάιλερ ντερντεν -> .
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

Το να εξηγώ την συμπάθεια στον επαγγελματικό αθλητισμό σε ανθρώπους που δεν συμμερίζονται τη συμπάθεια αυτή, είναι μια συζήτηση που δεν έφερε ποτέ αποτελέσματα, όπως δεν το έκαναν και άλλες, όπως το να εξηγώ γιατί αγοράζω ακόμα δίσκους το 2010 ή να μου εξηγούν γιατί ψηφίζουν στις εκλογές το 2010. Η ενασχόληση "με το ποδόσφαιρο" παθητικά, δηλαδή απλά ως φίλαθλος ή οπαδός μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, αν γίνεται σε υγιή πλαίσια, δεν στερεί δημιουργικό χρόνο στον παρατηρητή και τουναντίον του χαρίζει μερικές δεδομένες συγκινήσεις. Τα υγιή πλαίσια είναι κάτι υποκειμενικό, και στον δικό μου κόσμο σημαίνουν "να μην ΟΡΙΖΕΤΑΙ κανείς από την ομάδα του, και να μην επηρεάζεται στα αλήθεια η ψυχολογία του από ένα κακό αποτέλεσμα", για άλλον είναι άλλα. Ο λόγος για τον οποίο είμαι Παναθηναϊκός προσωπικά σας είναι αδιάφορος, αλλά ας πούμε πως όλα τα παιδάκια επιλέγουν στο δημοτικό ομάδα, όταν δεν έχουν ακόμα πολιτική συνείδηση και δεν ξέρουν τι είναι ταξική πάλη, και αυτή τους η επιλογή τους οδηγεί πιστά μέχρι την ενηλικίωση, όντας κυρίαρχο πεδίο ενασχόλησης. Εγώ ακόμα θυμάμαι πόσο ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΟΣ ήθελα να με πηγαίνουν στο γήπεδο στην ηλικία των 10 ως 15, οπότε και άρχισα να πηγαίνω με φίλους μου. Και αυτό μου δημιούργησε κάποιες ωραίες εμπειρίες που ως εφηβικό βίωμα δεν φεύγουν ποτέ, ίσως εξασθενούν μόνο αργά αργά στο βάθος του χρόνου. Και αυτό μένει έντονο, ακριβώς επειδή έγινε σε εκείνη την ηλικία, σε μια ηλικία που πράγματα χαράσσονται στα ξεροκέφαλά μας. Μπορεί κανείς να μη θυμάται με ποιούς συμφοιτητές/συναδέλφους έπινε καφέ προχτές, αλλά σίγουρα θυμάται όλη την τάξη της έκτης δημοτικού και πως κάθονταν μέσα στην τάξη. Έτσι Επιλέγεις μια ομάδα, και έτσι καταφέρνεις να μένεις σε αυτή, και όταν ενηλικιώνεσαι και τα βλέπεις όλα πιο κριτικά και πιο ψυχρά, πηγαίνεις πιο αραιά στο γήπεδο (εγώ έχω να πάω από το 2-2 με τη βέρντερ!), και δεν είναι το νούμερο ένα της ζωής σου, γιατί αν ήταν θα υπήρχε πρόβλημα. Αλλα ρε παίδες πάνω από όλα είναι το άθλημα το ίδιο που αγαπάει κανείς, την μαγεία των κινήσεων και των τακτικών και έπειτα έρχονται τα ένα-δισεκατομμύριο μικρο-απολαυστικά γεγονότα που ενίοτε εκρίνουν κάποια σεροτονίνη, και σε κάνουν να περνάς_καλά παρακολουθώντας τα. Πρώτα είναι αυτό, μετά τα υπόλοιπα. Πρώτα βλέπεις ποδόσφαιρο, μετά υποστηρίζεις κάποια ομάδα. Και επειδή αν ένα παιχνίδι το παρακολουθούν 10.000 άτομα θα ακούσεις περί των 7.000 διαφορετικών απόψεων για το θέμα, είναι κάπως άδικο να βάζεις τους δικούς σου όρους στο "τι είναι ο οπαδός ποδοσφαίρου και πως εγώ θα τον κατακρίνω με κάθε τρόπο". Θα μου πεις πως υπάρχει γενναία ομοιογένεια, και ουδείς θα αρνηθεί πως μια μεγάλη μερίδα είναι λοβοτομημένοι άνθρωποι, αλλά με εκνευρίζουν οι διαχωρισμοί "οι όσοι ασχολούμαστε με πολιτικούς στόχους είμαστε μάγκες, ενώ στις μπάλες είστε μαλάκες" ή κάτι για καπνιστές/μη καπνιστές και "το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ" και "22 μαντράχαλοι κυνηγάνε μια τοσηδά μπαλίτσα". Εγώ ξέρω πως οι Μεγαλύτεροι Ηλίθιοι στον Κόσμο είναι αυτοί που διαχωρίζουν ανθρώπινες κατηγορίες σε Ηλίθιους/Μη Ηλίθιους, λες και η ανθρώπινη ηλιθιότητα κρύφτηκε ποτέ από οποιοδήποτε κοινωνικό σύνολο.

survivor scarecrow's Avatar

Quote Originally Posted by ubu View Post
    για τελευταία φορά, ποτέ μου δεν έπαιξα ξύλο υποστηρίζοντας την universal εναντίον κάποιων που υποστήριζαν την 20th century fox. στο σταυρό που σου κάνω.
    Γνωστοί λαγοί οι οπαδοί της universal

Custom User Title ari-m's Avatar

Quote Originally Posted by ubu View Post
    ki egw eimai opados tou panathinaikou alla pote den exw paiksei ksylo me gayrous ... exw mia isxyri ypopsia pws oute o raven exei peksei ksylo
    genikeveis ta xararktiristika twn kafrwn (pou den periorizontai mono sto podosfairo) se osous asxolountai ligo perissotero apo tous aplous ki asxetous (koita ston ka8repti) me to podosfairo an8rwpous ...
    episis oute i gynaika mou to katalavainei giati asxoloumai kai pa8iazomai toso me to podosfaro kai tin omada, alla den ka8omaste na kanoume filosofikes syzitiseis ... vevaia twra pou to skeftomai to 2004 mia xara pa8iastike me tin e8niki ...
    When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
    Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
    ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
    Click Me

Junior Member

Στον ρέιβενλορντ πάνε τα παρακάτω, καθώς άργησα:

Αν έβλεπες και στήριζες όλες τις ομάδες εξίσου, η έστω αυτές που κάνουν παιχνίδι που σαρέσει, θα ίσχυε αυτό που λες. Αλλα δε συμβαίνει! Στη πραγματικότητα εσυ τώρα πάς και αγοράζεις σιντί που βγάζει μόνο η σόνυ και πάς και βλέπεις ταινίες μόνο απο τη φόξ και να κράζεις όοολες τις άλλες εταιρίες. Το να σαρέσουν περισσότερο κάποιες συγκεκριμένες ομάδες απο κάποιες άλλες είναι λογικό. Οπως πχ θα σαρέσουν και διάφορες μπάντες και κολεκτίβες κλπ. Το να σου αρέσουν περισσότερο συγκεκριμένοι παίκτες απο κάποιους άλλους είναι κατανοητό. Όπως πχ σου αρέσουν συγκεκριμένοι κιθαρίστες, ντράμερς, τρομπονίστες. Το να σου αρέσουν περισσότερο συγκεκριμένοι προπονητές, επίσης είναι κατανοητό! Όπως σου αρέσει κάποιος συγκεκριμένος σκηνοθέτης, που δε τη κάνει μόνος του τη ταινία. Αυτό είναι διαφορετικό όμως απο το να στηρίζεις κάτι και να κράζεις όλα τα άλλα αντίστοιχα, ειδικά τη στιγμή που αυτό που στηρίζεις δέν είναι κάτι συγκεκριμένο σε όλαυτα τα χρόνια που το στηρίζεις.

Φακ! Ακόμα και να στηρίξεις μια συγκεκριμένη εταιρία π.χ. δισκογραφική ενίοτε είναι λογικό κάποιες φορές, όπως καμια ντόιτσε γκράμοφον, η καμια ecm, καθώς αυτές έχουν σοβαρούς καλλιτεχνικούς διευθυντές και παρουσιάζουν μια συγκεκριμένη αισθητική πάνω στη μουσική που βγάζουν. Αμα πάει όμως ο ράτλ και βγάλει δίσκο στη σόνυ κλάσικαλ αντι στη ντοίτσε γκράμοφον θα τον πείς μαλάκα? Θα κράξεις τη σόνυ? Σκασίλα σου. Θα πάς να τον αγοράσεις και θα γουστάρεις.

Αλλα τώρα εσύ σκάς και λές οτι στηρίζεις έναντι άλλων μια ομάδα που στην ιστορία της έχει αλλάξει παίκτες, προπονητές, κιαπόλα. Μια εταιρία που ο μόνος της στόχος είναι να βγάζει γκαφρά και να νικάει η ομάδα, και ώς τέτοια δεν έχει καμία απολύτως διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες. Δε προτείνουν κάποια αισθητική η άποψη πάνω στο ποδόσφαιρό. Όλοι έχουν τους ίδιους στόχους.
    Όλαυτά που λές θα ήσαν λογικά άν στήριζες συγκεκριμένες ομάδες/συνθέσεις παικτών, κάτω απο συγκεκριμένους προπονητές. Αλλα όχι μια συγκεκριμένη ομάδα σε όλη την ιστορία της. Φάση σκας και λες ρε παιδί μου, οκ ο παναθηναικός τη τάδε χρονιά με τους τάδε παίκτες και το τάδε προπονητή, ήταν ομαδάρα. Φοβερή επικοινωνία και συνεννόηση, και τόνατάλλο. Αλλα δε κάνεις αυτό!

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Εγώ νομίζω ότι το'χετε γαμήσει μ' αυτήν την αναλογία με τα κινηματογραφικά στούντιο.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

αυτό που λες επίσης, δεν εξηγεί γιατί το να υποστηρίζεις τους Αλφα βοηθά να εκτιμήσεις περισσότερο το Άθλημα ας πούμε αφού θεωρητικά δε θα χαρείς την γκολάρα των Βήτα όταν το χώσουν στους Άλφα ή όπως είπες παραπάνω δε θα διασκεδάσεις βλέποντας δυο άσχετες ομάδες όπως θα μπορούσες αν δεν ήσανε οπαδός. γενικά όλοι μαζί είμαστε και περνάμε την ώρα μας στο αθλέτιξ και ολυμπιακάρα ρε μουνιά αλλά μη λέμε και σαχλαμάρες ότι υποστηρίζουμε την Ομάδα γιατί έτσι απολαμβάνουμε καλύτερα το θέαμα και το ποδόσφαιρο είναι ο Βασιλιάς των Σπορ.
    φίλος, εγώ σου λέω τι ισχύει για'μενα και τα περισσότερα άτομα που ξέρω. άλλη η φάση να παρακολουθείς την ομάδα σου που θα προκαλέσει άλλα συναισθήματα και άλλη η φάση να παρακολουθείς δυο άσχετες, που όπως σωστά επισήμανες θα παρατηρήσεις καλύτερα κάποια "τεχνικά θέματα". προσωπικά περνάω καλύτερα με την πρώτη φάση χωρίς όμως να αποκλείω και τη δεύτερη.

@ubu, νομίζω κανένας μας - εδώ μέσα τουλάχιστο, αλλά και από τους γνωστούς μου - δεν έχει πλακωθεί (ή βάλε όποια άλλη λέξη θες) για τη μπάλλα μετά το γυμνάσιο.
    Rock or Nothing

Senior Member MaX Payne's Avatar

ubu και λοιποι απο αλλα αθληματα σας αρεσει καποιο αλλο;

το προβλημα σας ειναι τα λεφτα στο ποδοσφαιρο στο μπασκετ κλπ ?
    εχετε παθιαστει με καποιο αλλο αθλημα η' ειστε ρομαντικοι ασχολειστε με εραασιτεχνικα και τετοια?
    η' δεν γουσταρετε αθλητισμο γενικα?

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by Aldrahn View Post
    Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    ειναι κατι σαν "ζωντανος οργανισμος" που συμβαινει παρα τις ιδιες ας πουμε οδηγιες με απειροστους συνδυασμους, καταληγοντας πολλες φορες σε κατι που "δεν εχεις ξαναδει". Σαν να παιζει μια μπαντα που γουσταρεις ενα κομματι που σε καυλωνει με 1000 διαφορετικους (εστω και κατα λιγο) τροπους.
    Αυτό στη πραγματικότητα είναι πολύ ενδιαφέρον. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και σε τέχνες όπου λειτουργούν ομαδικά, πχ τζάζ και θέατρο. Με αυτό το τρόπο όμως θα ήταν πολύ πιο σοβαρό να παρακολουθείς πολλές και διάφορες ομάδες για το πώς παίζουν αναμεταξύ τους οι παίκτες και εναντίων άλλων. Δε δικαιολογεί το να στηρίζεις μία ομάδα και να κράζεις όλες τις υπόλοιπες. Θα σκάσεις και θα μου πείς οτι απο τη φύση του είναι ανταγωνιστικό το άθλημα. Και θα σκάσω εγώ να σου πω γουστάρεις δηλαδή να γαμάς με κσένα αρχίδια? Να ζεις.. βικαριουσλυ?

.
    και ποιος σου πε οτι δε κοιταμε και αγωνες που δεν παιζει η ομαδαρα ΜΑΣ? (που παρεπιπτοντως γαμαει ολους τους αλλοι!)
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."