το να μην μπουκαρεις σε μαγαζια με τζαμαριες ενω εχει σταματησει οπως γινεται στο αμερικα
το να μην μπουκαρεις σε μαγαζια με τζαμαριες ενω εχει σταματησει οπως γινεται στο αμερικα
Πείτε τι ξέρετε για το Polo TSI 105 ίππους. (Πέρα από το ότι δε βλέπεται)
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Λέμε, μια τελειότητα είναι το αμάξι για την κατηγορία του, οικονομικό, χαμηλά τέλη+ασφάλιστρα, γκαζάτο, με dsg δε είναι η ευχαρίστηση η ίδια.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Ναι αλλά δε βλέπεται.
ΟΚ, υπερβολή, αλλά ενώ πάντα μου άρεσαν τα πόλο, το καινούριο μου φαίνεται εντελώς αδιάφορο εμφανισιακά, δεν έχει κάτι να σε τραβήξει και ειδικά έτσι όπως το έχουν τετραγωνοποιήσει μοιάζει με αμάξι περασμένης δεκαετίας.
Οδηγικά είναι καλό πάντως ε; (χωρίς dsg, με εξατάχυτο κιβώτιο)
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Ένα τεστ ντραιβ που είχα κάνει (με χειροκίνητο) μού άρεσε, απλά ήθελα κάτι μεγαλύτερο από χώρους. Και για τον κινητήρα γενικά γράφονται καλά πράγματα, σε συνδυασμό με το ελαφρύ πόλο πάει ωραία. Όντως είναι αρκετά τετραγωνισμένο, αλλά σε μερικά χρώματα μ'αρέσει περισσότερο (πχ μαύρο, αν και τώρα με το γκρι που δε -φαίνεται να- χρειάζεται πλύσιμο ποτέ δε με βλέπω να ξαναπαίρνω μαύρο)
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Αμνίζιακ κι εμένα άσχημο μου φαινόταν πάντα. Κρίνοντας από αυτό που έχουμε πάντως, είναι σκυλιά τα γαμημένα.
Πήρα το Fiesta κι έχω κωλοχαρεί. Σε καμια δεκαριά μέρες θα το φέρουν![]()
Feed my fear
Καλορίζικο και καλοτάξιδο εύχομαι.
I'll bury you in your god's fucked garden
Kuuuuuuuu
poia ekdosh? ti xroma????
me geia. gamaei to amaksi. i miss it![]()
Πφφφ η επόμενη έκδοση θα θυμίζει... Yugo, Autobianchi και άλλα θαύματα αισθητικής! Ένιγουεϊ, τουλάχιστον δεν θα το οδηγείς εσύ :-p
Xtikio cheers! Πού είναι το δικό σου και σου λείπει; Δεν πιστεύω να τράκαρες...
Πήρα το 1.25 Trend, πεντάθυρο, μπλε σκούρο. Εντυπωσιάστηκα με αποθηκευτικό χώρο. Λογικά θα είναι πολύ άνετο και για διακοπές κι ας μην είναι "οικογενειακό" θεωρητικά.
Feed my fear
egw eimai Ollandia kai to amaksaki mou to phre o aderfos krhth.
kai ondws den tou fainetai alla xwraei polu prama. mexri kai to kontrabasso mou evala kai de zoristika kai idiatera polu. Sou efxomai polla omorfa taksidia me ton adra kai th beba sou, einai aksiagapito