Επίσης αγαπάμε ασυναρτησίες swollen σχετικά με τα υβριδικά.
Επίσης αγαπάμε ασυναρτησίες swollen σχετικά με τα υβριδικά.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
ο μεσος όρος ηλικίας των ιδιοκτητών opel στη γερμανία ειναι 53,1 έτη. χαχ
Vielen Dank für alles was mal war
ρε σουωλεν απο που συμπερανες οτι υποστηριζω υβριδικα?
σκατα στα υβριδικα.τα αυτονοητα δεν τα γραφουμε.
κρουξ οδηγησες το κουπρα και με συμπλεκτη?αν οχι μην μπαινεις σε συγκριση.
τα αυτοματα ειναι για αναπηρους,ταριφες,γυναικες και φλωρους που δεν μπορουν να ξεκινησουν στην ανηφορα και γενικα ειναι μυρωδιες απο οδηγηση.
βολικο και ξεκουραστο για την πολη αλλα αναμφιβολα το αυτοκινητο το ελεγχεις απολυτα με συμπλεκτη
opoios eipe daihatsu asd mas pei kai ta aloga na gelasoume oloi mazi.de noeitai amaxi katw apo 75
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
E ναι, αμα δεν ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΤΗΝ 5η (ή και την 6η λολ), τι να κλάσεις.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
αντισουόλεν γενικότερα αλλά άλλο θέμα αυτό
ντραγκον το να κάτσω να γράψω τη γνώμη μου κ να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ, μου είναι λιγουλάκ δύσκολο
δεν ήμανε καλός στην έκθεση
σκατά στα υβριδικά λοιπόν. για πολλούς, ασυνάρτητους λόγους
I must have some booze. I demand to have some booze
ama thes mporw na lew paparies olo to vrady
exw kai neura exw piei kiola
re su akoma kai atoma pou lene
de thelw na trexw kiets
profanws theloun (kai as mh to katexoun to athlima gia na to katalavoun), ena minim potential tou amaxiou. kai auto kat eme einai ta 70 aloga. na kaneis mia axioprepi prosperasi na mh perimeneis ena aiwna gia na anevasei strofes, na einai anthrwpines oi repriz re aderfe
amaxi katw apo 70-75 aloga den einai amaxi. toulaxiston gia antres
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Δεν πήγαινε για εσένα αυτό, για το θέμα με το αυτόματο κτλ πήγαινε. Αυτό που λες ονομάζεται ενεργητική ασφάλεια και ναι είναι σημαντικό. Ως εκεί.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
Ρε μανάρι γενικοποιείς χωρίς λόγο. Λες για κακή ποιότητα κατασκευής για την τιμή κλπ για όλα τα υβριδικά. Τα υβριδικά δεν είναι μόνο το prius. Είναι και το civic, και το insight (που ξεκινάει από 20.000 ευρώ), σύντομα θα είναι και τα jazz, auris και yaris (για να μην πω για lexus και touareg). Δεν μπορείς να τα βάζεις όλα σε ένα τσουβάλι, είναι αστείο. Το κατά πόσο συμφέρει εξαρτάται από τα πόσα χιλιόμετρα κάνεις. Αν πχ κάποιος πάρει το prius και κάνει 40.000 χλμ το χρόνο, πολύ σύντομα θα έχει κάνει απόσβεση από τις βενζίνες. Επίσης παίζει και ο οικολογικός παράγοντας, κάποιος μπορεί να μην ενδιαφέρεται για 1-2.000 ευρώ παραπάνω αν είναι να μην επιβαρύνει τόσο την ατμόσφαιρα της πόλης του. Το τελευταίο σηκώνει αρκετή κουβέντα, γιατί ούτε οι μπαταρίες ούτε η κατασκευή ενός νέου αυτοκινήτου είναι οικολογικά, αλλά αν υποθέσουμε ότι α) θα πάρει ούτως ή άλλως νέο αμάξι και β) ενδιαφέρεται περισσότερο για την ατμόσφαιρα της πόλης (που επηρεάζει πιο άμεσα ανθρώπους) και όχι συνολικά για το περιβάλλον τότε έχει μια λογική.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Ακόμα και το Supra θα είναι οπότε μέχρι και τα supercars θα μπουν στο κόλπο
http://www.worldcarfans.com/10906232...launch-in-2011
οχι δεν έχω οδηγήσει το κούπρα με συμπλέκτη αλλά επειδή οδηγάω τα τελευταία 7 χρόνια αυτοκίνητο με 200+ άλογα και συμπλέκτη, μπορώ να πω με σιγουριά οτι το dsg ήταν μια πολύ ευχάριστη οδηγική έκπληξη.
τώρα τα περί καλύτερου ελέγχου που λες. αν ξεπεράσουμε το άκαμπτο πλαίσιο, τους 19άρηδες τροχούς με τα 245 λάστιχα, τα εξαπίστονα αεριζόμενα και γενικά όλα τα ηλεκτονικά καλούδια που φοράει το κούπρα, για ποιό έλεγχο ακριβώς μιλάμε ?
I'll bury you in your god's fucked garden