Spoiler
Spoiler
οι σκηνές ξεπερνάνε τον εαυτό τους κάθε φορά
άμα δεν είδατε το επεισόδιο μην ανοίξετε το ταγκ, θα χάσετε ξαφνικό γέλιο
Spoiler
Vielen Dank für alles was mal war
ρε γαμώτο ... είδα μισό πιλότο και δεν μου άρεσε ....
δεν είσαι ο μόνος.
εμένα με ανάγκασαν να δω και το 2ο
satan was a lez
απ' τα Τεράστια φινάλε, πόσο θεοί
Spoiler
είδα σχεδόν όλη την πρώτη σεζόν και γενικά ψιλοχάλι.Η σούκι μου φαίνεται βλακόφατσα και οι μισοί διάλογοι για γέλια.δεν ξέρω αμα φτιάχνει μετά και μάλλον δε θα μάθω κιόλας.παρ'όλα τούτα kudos για τις νότιες υπερπροφορές.
επίσης
αυτό νομίζω είναι λογοπαιγνιοαναφορά στο god hates fags,γιατί κάτι είχα ακούσει ότι,αρχικά τουλάχιστον,έπαιζε παραλληλισμός μεταξύ βαμπίρ και ομοφυλόφιλων,για το ρατσισμό η ξερωγωτι.
άμορφη μάζα πουλερικών
μετα το 3x10 ...
η 3η αρχιζει να με απογοητευειενω φαινοταν καλη στα τελευταια αρχιζω και βαριεμαι
σκουπιδι ητανε παντοτε η σειρα αλλα αρχιζει και πλατιαζει επικινδυνα
πολλοι χαρακτηρες και οι περισσοτεροι εχουν αρχισει και εκνευριζουν η' ειναι αδιαφοροι
αυτο το μαλακισμενο ειδικα ο αδερφος του σαμ που επαιζε τον γιο του μπραδερ σκοφιλντ στο πρισον ε δεν αντεχεται και κατι τζεισον ,ταρα, σαμ λαφαγιετ ,αρλιν,χοιτ κουραζουνε
αν δεν ειχε και Ρασελ Ερικ και λιγο Μπιλ στην 3η ολοι οι αλλοι ψιλουπνος και οσο ελειπαν απο το κωλοχωρι που ψαχναν μπιλ καπως τσουλαγε απο τοτε που γυρισανε μας πηρε η κατω βολτα
01:01 - Andeus: true blood
S2E01 sto 4:31 pata pause
01:01 - kelldorain: χαχαχαχαχαχαχαχα
01:01 - Andeus: EINAI H LATRINE
01:02 - Andeus: cannot unsee
01:02 - kelldorain: πφ ισχύει, πλέον γαμήθηκε, θα το σκέφτομαι όταν τη βλέπω
01:02 - Andeus: IN YOUR FACE
discuss.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Δεν την είχαμε και σε μεγάλη υπόληψη την καργιόλα την Σούκι. Μαζί με την φίλη της την Τάρα, πρέπει να βρουν βασανιστικό θάνατο.
Η τρίτη σαίζον ήτανε κομπλέ με αποκορύφωμα το ένατο επεισόδιο (θέος ο Ράσελ), τα επόμενα δύο επεισόδια όμως παραήτανε κλάιν.
Αναμένουμε σωστό φινάλε.
Η αλήθεια είναι πως οι πολλαπλές παράλληλες ιστορίες κουράζουν, ειδικά του Λαφαγιέτ (αν και γαμάτος γενικά).
Γενικά για καλοκαιράκι που δεν έχεις και πολλές τρεχούμενες σειρές, καλά είναι.
Black-and-white TV with the sound turned low.
—μόλις τελείωσα πήρα βαθειές ανάσες κρατούσα ακόμα τό τσιγάρο μου τό πέταξα στήν μπανιέρα τήν ξέβγαλα απ’ τά ξερατά έριξα νερό στή μούρη μου ξέπλυνα τό στόμα μου άρπαξα μιά πετσέτα που μύριζε Βιθέντε σκουπίστηκα νά δείς τώρα που θά βγώ έξω θά τήν έχει αράξει στήν πολυθρόνα καί θά γελάει ή κουφαλίτσα…
Εκπλικτικ αβαταρ ο αποπανω!
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.