σειρα του alan ball (american beauty, six feet under) με βαμπίρια που διαδραματίζεται στη νέα ορλεάνη και είν' ωραία. έχουν προβληθεί μόλις 6 επεισόδια (χθες το τελευταίο) και ειν' ωραία.
επίσης και το εισαγωγικό κλιπ είν' ωραίο.
αυτό δηλαδή.
σειρα του alan ball (american beauty, six feet under) με βαμπίρια που διαδραματίζεται στη νέα ορλεάνη και είν' ωραία. έχουν προβληθεί μόλις 6 επεισόδια (χθες το τελευταίο) και ειν' ωραία.
επίσης και το εισαγωγικό κλιπ είν' ωραίο.
αυτό δηλαδή.
Last edited by Kaserinos; 30-03-2011 at 11:01.
Αρκετα ενδιαφέρον φαινεται.
Εχω ξανακολυσει να γινεται λόγος για αυτο. θα το τσεκάρω.
σε μια φαση στο intro που λει God Hates Fangs τι σημαινει fangs ?
I don't do drugs. I am drugs.
κυνόδοντες.
fangs ειναι αργκο για τα βαμπιρ.
και καλα τα βαμπιρ έκαναν κοινωνικό άνοιγμα και δημιούργησαν κίνημα για τα δικαιώματα τους στο οποίο είναι εχθρικά τα συντηρητικότερα κομμάτια της κοινωνίας.
Κοίτα, σαν νΚΑ καλό θα ήταν να μη στηρίξουμε τα βαμπίρ πάντως.
είχα δει το πρώτο επεισόδιο κάποτε και μου είχε φανεί τόσο μα τόσο αδερφίστικο. δηλαδή οκ βαμπίρια και ρομάντζα. μετά στρώνει;
α, έχει όμως ωραίο σεττινγκ στη λουιζιάνα και ωραία μουσική.
...you will die like a dog for no good reason.
Originally Posted by Ubu Roi
Life begins at 45°.
rince, δεν ξέρω, εμένα μ' άρεσε απ' το πρώτο επεισόδιο. τσέκαρε αν ειναι κανα δυο ακόμα και αν δεν σου κανει τζιζ ασ' το.
στο piratebay βρίσκονται όλα με πάρα πολλα seeds.
Με πρόλαβες στο τσακ ν'ανοίξω thread. Είδα πρώτα δύο επεισόδια και δηλώνω την αγάπη μου. Πολύ καλή παραγωγή, αν υπάρχουν λεφτά από πίσω ε.
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
Το σκ έπιασα να το βλέπω αυτό, αν και κατεβάζω κάθε βδομάδα. Είμαι αυτή τη στιγμή στο 4ο επ. Βαμπίρ, σεξ και αίμα, τι άλλο να ζητήσεις από μία σειράΑ ναι, και Anna Paquin
, Lynn Thomas
![]()
Όσον αφορά την ιστορία, όσο προχωράει γίνεται και πιο ενδιαφέρουσα, ενω το setting (βαλτώδης Louisiana) προσθέτει σε αυτό. Hooked και συνεχίζουμε.
To eblepa apo to prwto episodeio.
Paroti akougete parwxhmeno einai ane3hghta kalo. Alla nta3, einai o typos apo to siks fit anter apo pisw e.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Bump.
Sorry, alla poios kserei na mou pei poio einai to tragoudi pou paizei stous titlous arxhs?
plz,thnx ktl...
"Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things".
George Carlin
To tragoudi einai to: Bad Things tou Jace Everett.![]()
Poios antexei tin anamoni omos gia ton epomeno kyklo?![]()
To anakalypsa sxetika prosfata, kaika kanonika kai meta ksenerosa otan ematha oti tha synexistei mallon gyro sto Septemvrio tou 2009 an den kano lathos.
Brotherhood Without Banners
Thanks filos.Originally Posted by mrmaiden
Teliwsa x8es ton prwto kuklo. Ontos poios antexei mexri ton epomeno?
"Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things".
George Carlin
εγώ είμαι στο 3ο
ντακς δε με ενθουσίασε.. με χαλάει λιιιιγο το πως παίζουν αλλα καλό είναι
ακόμα αρχή είναι κ όλα
αα. 2ο επ. που πάει ο Μπιλ σπίτι. αδερφός φοράει ΕΠΙΚΟ μπλουζάκι Alabama Thunderpussy![]()
I must have some booze. I demand to have some booze