ακολουθεί υπερ-γελοίο όνειρο που εθεάθη χθες στον ύπνο μου με αφετηρίες α) έναν ψαρά που έχουμε στην μονάδα τον τελευταίο μήνα που στις αναγνωρίσεις φωνάζει "ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ" και τον ακούνε στα διπλανά χωριά, και β) τους χαρακτήρες από τα κόμιξ του fandago (!!!) Είδα λοιπόν οτι έφτιαχνα μια κόμικ - ιστοριούλα με το παρακάτω σενάριο, αλλά ζωγραφισμένη ακριβώς με τον τρόπο που σχεδιάζει ο φάνταγκος. Το σενάριο σε ελεύθερη απόδοση ήταν μεταξύ δύο φαντάρων που ο ένας ήταν ψιλονορμάλ (1) κι ο άλλος γυαλάκιας νέρντ (2). Ακολουθεί ελεύθερη απόδοση των διαλόγων του "κομικ" και καλά:
(1): Πω ρε φίλε την περασμένη φορά πέτυχα επόπτη τον "τάδε μαλάκα" και του έκανα σκατά αναγνώριση και μου έγραψε στο εφοδόχαρτο "κακώς" ο πούστης και με ξεφτύλισε μπροστά στους άλλους το πρωι.
(2): Πσςς μαλακία.
(1): Γαμησέ τα... από τότε τρέμω μην τον πετύχω πάλι. Με έχει στοιχειώσει. Χτες με πήρε ο υπνός στη σκοπιά και είδα οτι μου ερχότανε πάλι ο μαλάκας αλλά πάνω που του είπα "ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ" χάθηκε.
(2): Χμ σε καταλαβαίνω. Πάνω κάτω το ίδιο είχα πάθει κι εγώ τις προάλλες. Είδα οτι μου έκανε έφοδο ένας ιός !
(1): Ιός; και τι του είπες;
(2): Πάνω που του είπα "ALT-CONTROL-DELETE" χάθηκε!
(1): ...
ξέρω υπερκαμμένο, αλλά αυτό είδα![]()