Page 98 of 139 FirstFirst ... 488896979899100108 ... LastLast
Results 1,456 to 1,470 of 2075

Thread: xtes eida ston ypno mou ....

Resident Κύπριος The Donnn's Avatar

Μπορείτε να γράφετε και τι ήπιατε/καπνίσατε/φάγατε με ποσότητες και σειρά; Να ξέρουμε να δοκιμάζουμε

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

^ τίποτα και ιδού το αποτέλεσμα πριν από μερικά βράδια:

Ήμουν λέει σε μια συνοικία και έκανα ποδήλατο μαζί με 2 έφηβους (αγόρι-κορίτσι) που ήταν αδέλφια και απλά έτυχε να γνωριστούμε και να πηγαίνουμε μαζί σε κάτι σαν ταξίδι. Κάποια στιγμή και ενώ ήταν βράδυ πια σταματήσαμε σε κάτι σαν καντίνα/υπαίθριο μπαρ/whatever και δίπλα ήταν το σπίτι τους. Εκείνοι πήγαν εκεί να πάρουν κάτι πράγματα ενώ εγώ περίμενα σε ένα τραπέζι. Τελικά επειδή δεν εμφανίζονταν πήγα να δω τι συμβαίνει και το σπίτι που ήταν σαν εξοχικό ήταν όλο στο σκοτάδι εκτός από το διάδρομο και η εξώπορτα ανοιχτή. Μπήκα μέσα και στο διάδρομο είδα τα σακίδια τους ενώ μέσα φαινόταν πως είχε παραβιαστεί. Κάπου εκεί έσκασαν μύτη αρχές που είχε φωνάξει κάποιος και άρχισαν να ψάχνουν, έσκασαν και FBI τύποι και της έρευνας ηγούνταν μια πράκτορας.
    Από εδώ και μετά σαν ταινία μια γυρνούσε στο τι έκανα εγώ και μια στο τι έκανε αυτή με τα δικά της να τα βλέπω πχ. σαν κάμερα. Αυτή δεν έβγαζε άκρη από τα στοιχεία ως προς το τι έγινε αλλά διάφορα στοιχεία δεν έβγαζαν καν νόημα. Εδώ συνέβει ένα μεγάλο κομμάτι το οποίο δε θυμάμαι αλλά κατέληξα να γυρίσω πίσω στο σπίτι και να κοιτάζω το χώρο μέσα στη νύχτα. Εκεί κάπου παρατήρησα κάτι - που δε θυμάμαι - και έφυγα τρέχοντας στο διάδρομο που ήταν τα σακίδια, εκεί έτρεξα ξανα λίγο στο μυαλό μου τι είχε συμβεί τη βραδιά του σκηνικού και κατάλαβα τι συνέβαινε και ότι δεν ήταν τυχαίο που διαλέξανε τα συγκεκριμένα παιδιά.

Fast forward γιατί ήδη είναι μεγάλο: Αποδείχθηκε πως η πράκτορας ήταν ερμ "sleeper agent" και όλο αυτό έγινε για να γίνει ένα πείραμα και να της επαναφέρουν τη μνήμη του ποια ήταν και τι μπορούσε να κάνει, το οποίο ήταν διάφορα extreme πειράματα με οτιδήποτε ακόμα και ανθρώπους. Στο τέλος, αφού είχε θυμηθεί τα πάντα ξέφυγε χωρίς κανείς να το καταλάβει και ήταν παρέα με τον "κακό" που ήταν πίσω από όλο αυτό και έκαναν ένα πείραμα σε κάποιον.
    Εκεί κάπου ξύπνησα γιατί με είχε πιάσει ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ, αλλά επειδή ήταν ακόμα καμιά 6 το πρωί ξανακοιμήθηκα. Και, ω, τι ευχαρίστηση είχε και συνέχεια (σοβαρά τι στο πέο είναι αυτό όταν συμβαίνει; )

5 χρόνια μετά από εκείνα τα γεγονότα. Αυτοί έχουν πια μια μεγάλη εταιρεία με πολλές "άκρες" και παράγουν βιονικά μέλη + enhancements. Είμαι έξω από το κτίριο, και γενικά ο κόσμος φαίνεται πιο, ερμ, μουντος με παρατημένα αμάξια κτλ. Φοράω και καμπαρντίνα α λα Blade Runner φάση και γενικά πια έχω μπλέξει στην όλη κατάσταση μόνο που είμαι σε πιο resistance φάση. Και έχω μια δουλειά να σώσω κάποιον από εκεί μέσα (δεν ξέρω γιατί, πως κτλ). Μπάινω μέσα, δίνω κάτι σαν ταυτότητα και περνάω κάτι checks και με τα πολλά πολλά φτάνω στο τέρμα πάνω όροφο που είναι και το γραφείο της πρώην-πράκτορος-νυν-κακιάς. Μπουκάρω μέσα, αυτή εκπλήσσεται, τη ΣΠΑΩ ΣΤΑ ΜΑΠΙΔΙΑ και φαίνεται προσωρινά να έχει πέσει και να έχει ζαλιστεί. Για κάποιο λόγο ξέρω πως δε μπορώ να τη σκοτώσω αλλά αντιθέτως ο μόνος λόγος που έχω το πάνω χέρι ήταν καθαρά λόγω αιφνιδιασμού ενώ ήταν κάτι το προσωρινό. Στη γωνία κάθεται εξουθενωμένη μια κοπέλα με βιονικά χέρια και πόδια. Την κρατάω με το χέρι-πάνω-από-τον-ώμο και της λέω πως είναι ώρα να φύγουμε. Όπως το τρέχουμε αρχίζουν και μας κυνηγούν φρουροί ενώ ακούγονται και ελικόπτερα, "μην ανησυχείς" της είπα "θα σε πάρω από εδώ". Σκάνε μύτη οι φρουροί οπότε βγάζω το πιστόλι από τη θήκη, και τους σκοτώνω με χαρακτηριστική άνεση. Γίνεται ένας τζέρτζελος με elevator action + πιστολίδι και καταφερνω και φεύγω αλλά τώρα πια μας κυνηγούν πάρα πολλοί συν κάτι σαν ΜΑΤ. Εξώ από το κτίριο πια προσπαθώ να τρέξω ανάμεσα από κατεστραμμένα αμάξια κάτω από έναν αυτοκινητόδρομο-γέφυρα. Ανεβαίνουμε κάποια στιγμή κάτι μεταλλικές σκάλες από αυτές που βλέπουμε σε κάτι πολυκατοικίες της Νέα Υόρκης και φτάνουμε κοντα στη ταράτσα. Εκεί κάπου η τύπισσα που βαριανασαίνει πια μου λέει να την αφήσω να κάτσει λίγο. Όμως ακόμα μας κυνηγάει η μισή πόλη. Εκεί μου εξηγεί πως δεν έχει νόημα και ότι δεν της εχουν μείνει πολλά ψωμιά (time to die φάση) οπότε σαν τελευταία χάρη που την έσωσα από εκεί θα κρατήσει τους φρουρούς. Κρίμα γιατί ήταν σημαντική για κάτι (που δε θυμάμαι) αλλα ήταν αργά φαίνεται. Εκείνη τη στιγμή σκάνε όλα μαζί ΜΑΤ κτλ και με μια κίνηση του χεριού της προς αυτούς υποτίθεται τους έσκασε μια έκρηξη να, αλλά στη πορεία πέθανε.

Εκεί κόπηκε και ξύπνησα.

Δεν πάμε καλά, ναι.
    Last edited by SpiritCrusher; 15-06-2010 at 04:31. Reason: meh
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

Quote Originally Posted by The Donnn View Post
    Μπορείτε να γράφετε και τι ταινιες ειδατε; Να ξέρουμε να δοκιμάζουμε
    ζηλευω λιγο! εγω δεν βλεπω ονειρα/δεν τα θυμαμαι!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Quote Originally Posted by tamagothi View Post
    ήμουν στην έρημο με τον κβελτ και σταματήσαμε σ' ένα ψιλικατζίδικο που το είχε ο σταρόβας ν' αγοράσουμε καινούριες μπλούζες. εγώ βρήκα μια άνθραξ γκρι, αλλά ο κβελτ πρόσεξε ότι είχε και κάτι μετάλλικα μαύρες με μανίκια που σούρωναν με κορδονάκι κι ενθουσιάστηκε και χοροπήδαγε και μου έλεγε "να πάρουμε τις μετάλλικα! έχουν κορδονάκια!", αλλά εγώ τότε παρατήρησα ότι πούλαγε και κάτι μπλούζες που ήταν από διπλή στρώση νάιλον, τύπου σακούλα σουπερμάρκετ, αλλά με κενό ανάμεσα στα δυο νάιλον κι αγόραζες μαζί και μια μεγάλη σακούλα σπανάκι απ' το ψυγείο και γέμιζες την μπλούζα με αυτό, ώστε να δροσίζεσαι στην έρημο. κι έτσι εγώ πήρα αυτή με το σπανάκι και ο κβελτ τη μετάλλικα και τότε εμφανίστηκε ο κάνσερ κι έβαλε το χέρι του στον ώμο μου κι άρχισε να μου μιλάει για τη ζωή και την αγάπη κι εγώ έχωσα το χέρι μου στην μπλούζα κι άρχισα να του πετάω σπανάκι με τις χούφτες κι αυτός έτρεχε στην έρημο κι εγώ με τον κβελτ τον ακολουθούσαμε, εγώ πετώντας του σπανάκι κι ο κβελτ τραγουδώντας το for whom the bell tolls.
    best dream in topic

Eduard Khil

Quote Originally Posted by Comte de Saint-Germain View Post
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Quote Originally Posted by trololololololololololo View Post
    Quote Originally Posted by Kaserinos View Post
    Όνειρο χθες με Trololo και μετάκομιση φάση.
    Άραζα σ'ένα σπίτι λέει και έξω αμάξια να περνούνε. Ξαφνικά κορναρίσμα επίμονο και να φωνάζει ένας "TROLOLOLOLOLOLOLOLO".
    Βγαίνω έξω και βλέπω τον Eduard Khil με μαλλί ΓΚΡΙΖΟ, κοστουμιά-άνεση και δίπλα κάτι σαν μικρόφωνο.
    Κάτι μου είπε στα ρώσικα, δεν πολυκαταλάβαινα, βιαζότανε κίολας λέει γιατι είχε να πάει σε ένα Live. Ήμουνα και σε πρώτο όροφο. Του το πέταξα και μέτα τον είδα στις σκάλες να ανεβοκάτεβαινει τον πιάνω και τον ρωτάω πως γκρίζαρε έτσι και ότι γκριζάρω και γώ και να μου λέει "TROLOLOLOLOLO" και έφυγε..
    Αυτά μέσες-άκρες, λεπτομέρειες δεν θυμάμαι..

Πρέπει να με επηρέασε το section 'In 20 years', δεν εξηγείται αλλιώς με τον Θεό τον Ρώσο...

best dream in topic

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

Ψες μεσα σε μια καταιγιδα ονειρων εβλεπα οτι ημουν pool boy σε μια επαυλη.
    Εγεινοτανε ενα παρτυ που λετε και βλεφαριαζω μια κοπελουα με καλουα που με χαλβαδιαζε..Να μην τα πολυλογω, το φαγα το γκομενακι..

Αλλα ποια ητανε...?

Αντε βρες κατι ΠΙΟ συγκινητικο μετα.

Ο Ashley βρήκε μια φορά.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    Ο Ashley βρήκε μια φορά.
    Ναι, αλλα της εριξε κερατο(!) ο σιχαμενος. Και οχι με τπτ σπεσιαλ, με κατι δευτερες.
    Αλλα και παλι κερατο στην Cheryl? Παει πολυ.
    Παντα τον ειχα στην μπΟυκα, αλλα τωρα ειναι πια..ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ.

Senior Member ChromeBlackFuture's Avatar

Oti den pianoun ta frena tou autokinhtou mou kai odhgw se gkremiles me taxuthta.Einai polu eleeino oneiro kai to blepw olo kai suxnotera autes tis meres.Elpizw na mhn einai oiwnos.
    The Wilderness is Gathering all its Children in...

Senior Member

ειδα τον μπιζαριο να ζηταει το χερι cookie monster και αυτη να δεχεται

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

ημουν ωραιος?
    υπομονή

Eduard Khil

Quote Originally Posted by ChromeBlackFuture View Post
    Oti den pianoun ta frena tou autokinhtou mou kai odhgw se gkremiles me taxuthta.Einai polu eleeino oneiro kai to blepw olo kai suxnotera autes tis meres.Elpizw na mhn einai oiwnos.

Quote Originally Posted by Kaserinos View Post
    Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    Ο Ashley βρήκε μια φορά.
    Ναι, αλλα της εριξε κερατο(!) ο σιχαμενος.
    Αυτό λέω.

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

ακολουθεί υπερ-γελοίο όνειρο που εθεάθη χθες στον ύπνο μου με αφετηρίες α) έναν ψαρά που έχουμε στην μονάδα τον τελευταίο μήνα που στις αναγνωρίσεις φωνάζει "ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ" και τον ακούνε στα διπλανά χωριά, και β) τους χαρακτήρες από τα κόμιξ του fandago (!!!) Είδα λοιπόν οτι έφτιαχνα μια κόμικ - ιστοριούλα με το παρακάτω σενάριο, αλλά ζωγραφισμένη ακριβώς με τον τρόπο που σχεδιάζει ο φάνταγκος. Το σενάριο σε ελεύθερη απόδοση ήταν μεταξύ δύο φαντάρων που ο ένας ήταν ψιλονορμάλ (1) κι ο άλλος γυαλάκιας νέρντ (2). Ακολουθεί ελεύθερη απόδοση των διαλόγων του "κομικ" και καλά:

(1): Πω ρε φίλε την περασμένη φορά πέτυχα επόπτη τον "τάδε μαλάκα" και του έκανα σκατά αναγνώριση και μου έγραψε στο εφοδόχαρτο "κακώς" ο πούστης και με ξεφτύλισε μπροστά στους άλλους το πρωι.
    (2): Πσςς μαλακία.
    (1): Γαμησέ τα... από τότε τρέμω μην τον πετύχω πάλι. Με έχει στοιχειώσει. Χτες με πήρε ο υπνός στη σκοπιά και είδα οτι μου ερχότανε πάλι ο μαλάκας αλλά πάνω που του είπα "ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ" χάθηκε.
    (2): Χμ σε καταλαβαίνω. Πάνω κάτω το ίδιο είχα πάθει κι εγώ τις προάλλες. Είδα οτι μου έκανε έφοδο ένας ιός !
    (1): Ιός; και τι του είπες;
    (2): Πάνω που του είπα "ALT-CONTROL-DELETE" χάθηκε!
    (1): ...

ξέρω υπερκαμμένο, αλλά αυτό είδα
    Last edited by Tyler_Durden; 24-07-2010 at 22:45.
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

metaphor fandango's Avatar

Quote Originally Posted by Tyler_Durden View Post
    ακολουθεί υπερ-γελοίο όνειρο που εθεάθη χθες στον ύπνο μου με αφετηρίες α) έναν ψαρά που έχουμε στην μονάδα τον τελευταίο μήνα που στις αναγνωρίσεις φωνάζει "ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ" και τον ακούνε στα διπλανά χωριά, και β) τους χαρακτήρες από τα κόμιξ του fandago (!!!) Είδα λοιπόν οτι έφτιαχνα μια κόμικ - ιστοριούλα με το παρακάτω σενάριο, αλλά ζωγραφισμένη ακριβώς με τον τρόπο που σχεδιάζει ο φάνταγκος. Το σενάριο σε ελεύθερη απόδοση ήταν μεταξύ δύο φαντάρων που ο ένας ήταν ψιλονορμάλ (1) κι ο άλλος γυαλάκιας νέρντ (2). Ακολουθεί ελεύθερη απόδοση των διαλόγων του "κομικ" και καλά:

(1): Πω ρε φίλε την περασμένη φορά πέτυχα επόπτη τον "τάδε μαλάκα" και του έκανα σκατά αναγνώριση και μου έγραψε στο εφοδόχαρτο "κακώς" ο πούστης και με ξεφτύλισε μπροστά στους άλλους το πρωι.
    (2): Πσςς μαλακία.
    (1): Γαμησέ τα... από τότε τρέμω μην τον πετύχω πάλι. Με έχει στοιχειώσει. Χτες με πήρε ο υπνός στη σκοπιά και είδα οτι μου ερχότανε πάλι ο μαλάκας αλλά πάνω που του είπα "ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ" χάθηκε.
    (2): Χμ σε καταλαβαίνω. Πάνω κάτω το ίδιο είχα πάθει κι εγώ τις προάλλες. Είδα οτι μου έκανε έφοδο ένας ιός !
    (1): Ιός; και τι του είπες;
    (2): Πάνω που του είπα "ALT-CONTROL-DELETE" χάθηκε!
    (1): ...

ξέρω υπερκαμμένο, αλλά αυτό είδα
    αχαχαχαχαχαχαχ, έχω στοιχειώσει τα όνειρά του λέει
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.