Quote Originally Posted by Krux View Post
Εγώ Βικ πάντως πίσω από όλες τις εύκολες ιντερνετικές εξυπνάδες βλέπω έναν άνθρωπο που ήρθε σε ένα forum να μιλήσει για αυτό που αγαπάει (μουσική) και αυτό που δέχτηκε είναι κοροιδία, χλευασμό και απειλές. Παράδειγμα. Σεβασμός για τα γούστα και την άποψη του άλλου, μηδέν.

Ισως μου θυμίζει κάτι όλη αυτή η κατάσταση. Ισως.

Για τον Κρουξ έχω γράψει ότι κάκιστα τσιμπάει και αντιδράει και δεν θα υπερασπιστώ τις επιθέσεις του, όμως δικαιολογώ κάποιον να ξεσπάει ακόμα και άκομψα όταν του πρήζουν τα αρχίδια σε μόνιμη βάση. Γενικά όταν πετάς σκατά στον άλλο και ο άλλος κάποια στιγμή στα πετάξει πίσω είναι μάλλον υποκρισία να πεις "δες που μου πετάει σκατά ο "ώριμος".
Point. Αλλά δεν μπορεί, πρέπει να το βλέπεις ότι όταν αρθρογραφείς στο χάμερ και μοστράρεις φάτσα φόρα στην πρώτη σελίδα αυτό το άρθρο, που είχα ξεχάσει πόσο τραγικό ήταν και πόσο ισοπεδωτικό και πόσο ψευτοελιτισμό της καραπουτσακλάρας έβγαζε και στο κατόπι να κάνεις συνεχόμενα ποστ "γελάω, είστε μπουρδέλο, η μάνα σου με πιπώνει", τουτέστιν ακριβώς αυτό που και καλά καταγγέλεις ως ωριμότερος, ε. Ε! Δεν μιλάμε για ένα τυχαίο νέο χρήστη στο ΕΡ, μιλάμε για το όπως το έλεγες το μεγαλύτερο μέταλ έντυπο και ΚΑΠΑΚΙ πλήρης ακύρωση του κειμένου. Εσύ ξέσπαγες εδώ. Αν καθόσουν και έβριζες το ΕΡ μέσα από την πρώτη σελίδα του Χάμερ γιατί είχες θέμα με τον Ικόνοκλαστ, το ίδιο θα έλεγα. Είναι χαοτική η διαφορά. Ο άλλος τα έγραφε σαν κότα από το Χάμερ με καμία δυνατότητα απάντησης και κρυμμένος πίσω από το κύρος και την δημοτικότητα του περιοδικού και ο αδερφός του συμπλήρωνε την εικόνα παίζοντάς το ανωτερότητα του δημοτικού.

Καταλαβαίνω ότι συμπαθείς τα παιδιά και καταλαβαίνω επίσης πως είσαι πιο ευαίσθητος στα δίκια τους (τα οποία είχα αναφέρει και εγώ τότε) αλλά καμία συμπάθεια από μέρους μου όταν ουσιαστικά η στάση τους είναι "ό,τι και να λέτε, εγώ είμαι ο Ζαχαρόπουλος και γράφω στο Χάμερ, με μια δισκοθήκη ΝΑ και εσείς είστε ένα ψωροφόρουμ πουθενάδων ανώνυμων που δεν έχετε δικαίωμα να ομιλείτε περί μουσικής". Ε, χέσε μας.