Ε, αφού εσύ γκουντσαν που κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία του enterthename με τη ψηφιακή δισκοθήκη δεν γίνεται να ξέρεις παραπάνω πράγματα. Ούτε παραπάνω άγνωστες λέξεις.
Ε, αφού εσύ γκουντσαν που κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία του enterthename με τη ψηφιακή δισκοθήκη δεν γίνεται να ξέρεις παραπάνω πράγματα. Ούτε παραπάνω άγνωστες λέξεις.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
δεν καταλαβαίνω πως εσείς είστε τόσο σίγουροι όμως οτι δεν είναι drum machine !
I'll bury you in your god's fucked garden
Προσωπικά μιλώντας σαν Βασίλης, απλά εμπιστεύομαι περισσότερο τον Portnoy από τον Βασίλη.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Πάω πάσο ρε βικ τι να πω. Περίεργα πράματα !
I'll bury you in your god's fucked garden
μπορείτε να εμπιστευτείτε και τα μάτια σας βέβαια!
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
στο οτι οι μεταλλικα δεν ειναι μεταλ μαλλον!
σοβαρα τωρα...οτι αξιζουμε παιρνουμε!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Ο Βασιλης που ειναι? Γιατι δεν απανταει στο τηλεφωνο μετα το βιντεο του Μαριλλιον? Where is your bill now?
αν και τον Ζάχαρόπουλο δεν τον πάω, δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί και να'χει δίκιο.
όμως το "απόλυτα επιβεβαιωμένη πληροφορία" σε συνδυασμό με το "κάποια πράγματα είναι καλώς νοούμενα μυστικά του σιναφιού μας και αν θέλετε μπορείτε να μη με πιστέψετε αλλά αν αποδειχτεί ότι τελικά ήταν ντραμ μασίν να θυμηθείτε ότι εγώ το έγραψα πρώτος" μου κάνει ροκιν, από εκείνα τα ποστ που όλοι έχουν απόλυτα έγκυρες πηγές και έχουν ακυρώσει τους bolt thrower, έχουν φέρει 3 φορές για λαιβ τον Μπον Τζόβι και άλλες τόσες τους red hot chili peppers κλπ.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Ε, εντάξει, αν του το είπε ο Prater ξέρω γω, και με πείσει ότι του το είπε στα σοβαρά, να το δεχτώ. Αλλιώς πραγματικά το όλο σκηνικό είναι κλασσική κακομοίρικη δημοσιογραφική εξυπνάδα, "σοκαριστική αποκλειστικότητα". Ντραμ Μασίν. Θεέ μου. Ο Μάικ ψεύδεται! Απόλυτα επιβεβαιωμένο. Τραστ μι. Το έγραψα πρώτος. Λες και η πηγή ας πούμε το φανέρωσε πρώτη φορά στον Ζαχαρόπουλο το 2010.΄
Τρίχες.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
ο Βασίλης του "μεγαλύτερου μεταλλικού εντύπου της Ελλάδας" είχε βάλει σε δισκοκριτική 0, χωρίς να τον ακούσει καν το δίσκο (όπως έγραφε στις 2 γραμμές που έκανε τον κόπο και την τιμή στο γκρουπ να γράψει), επειδή η μπάντα έπαιζε AOR. Τη συγκεκριμένη δισκοκριτική δεν τη βρήκα, παίζει να έχει ξεμείνει Ελλάδα, για να μην κατηγορούμε τζάμπα όμως, 10/2005 κριτική Terra Nova και 12/2006 κριτική Surveillance.
Να τον χαίρεστε τον καλύτερο συντάκτη του καλύτερου μεταλλικού περιοδικού στην Ελλάδα
Vielen Dank für alles was mal war
Ο καλύτερος συντάκτης του Χάμερ είναι προφανώς ο Καραολίδης. Δυστυχώς για το Χάμερ είναι και ο συντάκτης που γράφει λιγότερο.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
this thread now is "best μεταλχαμεροσυντάκτης" και η απάντηση είναι κισαντζεκιάν μόνο και μόνο για το παλμαρέ, ζαγγογιάννης (respect) ενώ πλάκα έχει κι ο τσουνταρος.μουτζώχτε.thanx
Last edited by Tyler_Durden; 08-06-2010 at 12:56.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !