Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 123

Thread: Dream Theater - Images and words

Vic Ford Prefect's Avatar

O Τσούνταρος γράφει ωραία, διαβάζεται πολύ ευχάριστα. Ο Κισατζεκιάν μου είναι πολύ συμπαθής αλλά μερικές φορές όταν τον διαβάζω έχω το εφέ που ντρέπεσαι και αισθάνεσαι αμηχανία όταν βλέπεις κάποιον στην τηλεόραση να εκτίθεται. Όχι ότι εκτίθεται ο άνθρωπος, αλλά ναι, αυτό. Κάτι υπέρμετροι σεβασμοί και ευχαριστίες στις συνεντεύξεις, πολλαπλά θαυμαστικά, πολυθεϊστής σε σημείο small gods και το λέω εγώ που την έχω την λέξη εύκολα, και επίσης όταν κάποιος μετά τα 30 χρησιμοποιεί την στρατιωτική έκφραση "θα πήξει η μούνα σας" για να περιγράψει λάιβ Πόρκιουπάιν Τρι, με προβληματίζει.

Κατά τ'άλλα Κήπος του Προφήτη.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Mazikeen Krux's Avatar

Οντως ο Τσουντάρος είναι πολύ ωραίος. Ο παλιός Χάκος, πριν γίνει σουπερστάρ, ήταν και γαμώ τα παιδιά τουλάχιστον αυτό μου έβγαζε σε 2-3 συζητήσεις που είχαμε κάνει από κοντά. Ο Ζαχαρόπουλος παραμένει σταθερή αξία και ο Γιοβανίτης, αν και απο τους 100 δίσκους που θα παρουσιάσει θα αγοράσω τους 2, παραμένει ο πιό ενδιαφέρον συντάκτης με τραγικά τεράστια διαφορά απο τον δεύτερο.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Practice What You Preach GuardianOfIvorytower's Avatar

Χάκος θυμάμαι μου ήταν αρκετά συμπαθής όταν πρωτοεμφανίστηκε, είχαμε κ πολλά μουσικά γούστα, είχε γράψει κ ένα αρκετά καλό αφιέρωμα "15 διαμάντια του power" *, ε μετά κάπου με ξενέρωσε...

βέβαια ένας είναι ο συντάκτης που τους έχει όλους ---------->
    Spoiler
    Σταματούκος ρε μουνιά

* είχε βέβαια 1-2 ανακρίβειες
    My Mission will save the World.
    But I'm still chasing time.
    Vanity...definitely my favourite sin.

O Χάκος έγραψε το 1994 "οι Suicidal Tendencies διαλύθηκαν (ΕΥΤΥΧΩΣ!)" και κάπου αλλού ανέφερε τον Cyco Miko ως "γνωστό μπαντανοφόρο καραγκιόζη" επιδή τόλμησε και είπε ότι τα δικαστήρια με τους Πριστ τελικά τους βγήκαν σε καλό λόγω δημοσιότητας (άκουσον, άκουσον τι σκέφτηκε ο βερμουδάκιας!~11). Δεν τον είχα προσέξει μέχρι τότε. Έκτοτε ήξερα ότι έχουμε να κάνουμε με κλασσικό μεταλλά κομπλεξάρα κολλημένο που επιβεβαίωνε σχεδόν πάντα αυτή την εντύπωση. Με τον καιρό μεγάλωσε, μαλάκωσε, αλλά δεν παύει ο άνθρωπος να είναι μια μέτρια πένα και ακόμα περισσότερο δεν κάνει για τηλεοπτικός δημοσιογράφος. Κατά τ'αλλα μπορεί να είναι καλό παιδί, γαμώ τα παιδιά ολότελα που λένε και στην Κρήτη και έχουμε κοινά γούστα σε πολλά πράγματα και να πίναμε ευχάριστα μια μπύρα μαζί αλλά ναι, αν αυτός είναι η αφρόκρεμα και βιτρίνα του Χάμερ (που είναι το τελευταίο αναγκαστικά), δεν είναι καθόλου περίεργο που πολύς κόσμος θεωρεί το έντυπο πολύ λίγο.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    ο Βασίλης του "μεγαλύτερου μεταλλικού εντύπου της Ελλάδας" είχε βάλει σε δισκοκριτική 0, χωρίς να τον ακούσει καν το δίσκο (όπως έγραφε στις 2 γραμμές που έκανε τον κόπο και την τιμή στο γκρουπ να γράψει), επειδή η μπάντα έπαιζε AOR. Τη συγκεκριμένη δισκοκριτική δεν τη βρήκα, παίζει να έχει ξεμείνει Ελλάδα, για να μην κατηγορούμε τζάμπα όμως, 10/2005 κριτική Terra Nova και 12/2006 κριτική Surveillance.

Να τον χαίρεστε τον καλύτερο συντάκτη του καλύτερου μεταλλικού περιοδικού στην Ελλάδα
    Επίσης, έχει γράψει τη κριτική για το Scenes From A Memory που θυμάμαι να μου αφήνει την εντύπωση ότι ήταν από τις χειρότερες που έχω διαβάσει. Αν την βρει κανείς ας την ποστάρει

Για το άλλο θέμα, οκ πες ότι του το είπε όντως ο Prater, μαζί με το αποπάνω βίντεο στο youtube έχει άλλα 9 με τις ηχογραφήσεις και σε κάποια από αυτά βλέπεις και τον Oberkircher. Δηλαδή το κάνει λίγο δύσκολο (όχι αδύνατο) να πεις ότι πχ αυτά βιντεοσκοπήθηκαν μετά.
    Last edited by SpiritCrusher; 08-06-2010 at 14:15.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Mazikeen Krux's Avatar

Δεν θα κάνω τον δικηγόρο του Χάκου αλλά το να βγάζεις καθολικά συμπεράσματα για κάποιον, για κάτι που είπε πριν απο 16 χρόνια είναι τουλάχιστον γελοίο.

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    Επίσης, έχει γράψει τη κριτική για το Scenes From A Memory που θυμάμαι να μου αφήνει την εντύπωση ότι ήταν από τις χειρότερες που έχω διαβάσει. Αν την βρει κανείς ας την ποστάρει
    Εκείνη η κριτική ήταν απο τα καλύτερα πράγματα που έχουν γραφτεί στην ιστορία του hammer.
    Last edited by Krux; 08-06-2010 at 14:15.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Θα το πω κι εγω σε κανα φιλο μου, αυτος μετα θα λεει "ο Φιξξερ μου ειπε οτι ο Κρουξ του ειπε οτι ο Πρατερ του ειπε οτι ο Πορτνου ειχε βαλει drum machine στο Images and Words"

Mazikeen Krux's Avatar

Συνεχίστε να κάνετε υποθέσεις χωρίς να γνωρίζετε, έχει τόσο πλάκα. Εγώ ανέφερα απλά τι έγραψε ο Ζαχαρόπουλος και έχετε βάλει όλοι την τήβενο και έχετε βαλθεί να βγάλετε ετυμηγορία με την γνωστή silly light διάθεση του φόρο.

Και ξαναλέω οτι για να το έγραψε κάτι θα γνωρίζει. Συνεχίστε τώρα.

Quote Originally Posted by Krux View Post
    Δεν θα κάνω τον δικηγόρο του Χάκου αλλά το να βγάζεις καθολικά συμπεράσματα για κάποιον, για κάτι που είπε πριν απο 16 χρόνια είναι τουλάχιστον γελοίο.
    Αυτή ήταν η πρώτη φορά που τον πρόσεξα, από εκεί και πέρα απλά είπα ότι επιβεβαίωνε την εντύπωση. Χάμερ διαβάζω χρόνια, το ότι είναι μέτρια πένα δεν έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του, είναι σαφές νομίζω αυτό που είπα.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Συνεχίστε να κάνετε υποθέσεις χωρίς να γνωρίζετε, έχει τόσο πλάκα.

Btw, σοβαρά, το ποστ σου όπως είναι αυτούσιο θα μπορούσε να το είχε γράψει ο brummie. Ειδικά το "έχει τόσο πλάκα" κομμάτι.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

lcsgp FIXXXER's Avatar

Αυτο ειναι που μου τη δινει και συνεχιζω και ποσταρω αηδιες. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Mazikeen Krux's Avatar

Ούτε ξέρω ποιός είναι ο brummie όπως επίσης και δεν μπορώ να βγάλω άκρη στο τι σημαίνει το "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ".

lcsgp FIXXXER's Avatar

Δεν ειναι δυσκολο, εγραψες οτι για να το εγραψε κατι θα ξερει και σου απανταω πως αν επρεπε οτιδηποτε γραφει ο καθενας να εχει βαση τοτε κλαφτα χαραλαμπε, μπορει και να μη γνωριζει τιποτα, μπορει και να γνωριζει κατι. Και γενικα οτι σου ειπε ακριβως αποπανω ο Κρασερ

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

θα ακολουθήσει review για paranoid & Made in Japan ή να περα΄σω σε άλλα τόπικ;
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    σου απανταω πως αν επρεπε οτιδηποτε γραφει ο καθενας να εχει βαση τοτε κλαφτα χαραλαμπε
    Ελα τι συζητάμε τώρα.