Quote Originally Posted by ikonoklast View Post

Δε νομίζω ότι οποιαδήποτε κουβέντα για τις αγαπημένες σας μπάντες/οτιδήποτε θα την αρχίζατε με βάση το ποιός την ακούει και τι συμβαίνει στα live της. Γιατί να το κάνετε με το θανάση παπακωνσταντίνου; Επειδή είστε χαζοί;

Quote Originally Posted by distortionofperception View Post
Δε γαμιέται αστα τα παιδια να χαρούνε.
Αυτό επίσης το τουπέ δεν το πιάνω γενικά. Θα μπορούσες να πείς κάτι τέτοιο αν ήσουν κωλόγερας (ψευδές, είσαι στο ηλικιακό φάσμα 20-30 που είναι και το κοινό του θανπαπ) ή αν άκουγες κάτι σημαντικά σοβαρότερο απο "τα παιδιά" (ψευδές, στο er μιλάς για σαβουροπρογκμεταλ, grind, psytrance και ηπειρώτικα). Κάτι λακανικό και υπόγειο σας βγαίνει με το θανπαπ, δεν μπορώ να το εξηγήσω, ρωτήστε τον καντιρου. Μέχρι να το λύσετε όμως πάρτε κάνα πούλο απ' το θρεντ.
Μα καλα τώρα πόσες και ποσες κουβέντες εχουν γίνει για το κοινό και τη συμπεριφορα των καλλιτεχνών. Σε παρακαλώ τωρα.

- Απο το αν είναι φασίστες οι ταδε χεβιμεταλλαδες
- Απο το αν οι τρανσαδες κουμπώνονται
- Απο το αν οι πανκηδες είναι πιο τρου απο τους επικαδες

Και δε ξερω γω τι αλλο. Μην εξαπτεσαι ότι ξεκίνησε η κουβέντα απο κει. Εκει συνεχίζει. Κοιτα λιγο τις προηγουμενες σελίδες που είναι ενας υμνος στον TNS και αναλυση περι μουσικής μια χαρα εχει. Αν μιλάς για το ότι το δικό μου ποστ ξεκινάει ετσι, είναι γιατί ναι μεν είχα κατι καλύτερο να κανω, αλλα εγραψα 5 γραμμες για το τι μου τι σπαει στη φαση και στο τελος ανεφερα οτι δεν μου αρεσει και η μουσική του εκτος απο κανα 2-3 τραγούδια. Μη το ρίχνεις στο προσωπικό, και ασε τώρα περι ποιας μουσικής συζητω εδω μεσα και το πόσο εξυπνοι ειναι ολοι εδω.

Τόσο σοβαρή ήταν η ειρωνία που σε πείραξε? Να πω τιμή μου? Μπα δε το λεω.

Με αρέσει που παρακολουθείς τι γραφω, αλλα δε με αρεσει η επιλεκτική σου μνήμη

Μη παρεξηγιέσαι τόσο λοιπόν γιατί μοιαζει σα να παρεξηγιεται καποιος που θα κραξουν τους Isis εδω μεσα ή σαν να παρεξηγιεται (φφφ δε θα το ρίξω τόσο) -μοιαααζει λεω- ο ρουθλεσσ για την αγαπημενη του μουσικη.

Οπως δε καταλαβαίνεις εσυ το "απέξω" δε καταλαβαίνω και γω το "απομέσα" και γιατί αυτή η τρελή απήχηση στην κατα τα αλλα όμορφη κατηγορία των 20-30 (26 στα 27 ειμαι ο ανθρωπας).

Οπως και να χει δεν θα μας απασχολούσε καθόλου αν δεν ειχε καποιο ενδιαφερον ο TNS απο οποιαδήποτε μεριά (σαν ανθρωπος-σαν μουσικός-σαν δενξερωγωτιαλλο).