Quote Originally Posted by Weiss View Post
εμένα το χθεσινό live δε μ'άρεσε.
και το λέω αυτό ενώ θεωρώ ότι ο συνδυασμός βιολί/βιόλα/τρομπέτα/κοντραμπάσο ήταν τρομερός και οι εκτελέσεις το ίδιο.
δύσκολα θα ξαναπάω πάντως.
Ντάξει πραγματικά γεροντοκόρη με γάτες.

Γενικά πάντως για μένα το κλου στις συναυλείες δεν είναι να "δω" τον μπασλάμ, αυτό δεν καταλαβαίνω τι θα μου δώσει. Στην τελική τους ακούω μια χαρά και στο στέρεο, ευχαριστώ. Το κλου στις συναυλίες είναι να τραγουδίσεις μαζί με τους μουσικούς και τους τριγύρω σου να χορέψεις η να μπανγκάρεις και τέτοια. Αν θέλω να δω κάτι, πάω σε πειραματική τζάζ. Αλλωστε και ο θανάσης στο έτσι το έκανε, με τα τραγουδάκια για τις κουράδες και τέτοια.

Από την άλλη, Στάτικ πραγματικά μηδέν, θεωρώ ότι απλά δεν έχεις ακούσει την εν λόγω μουσική γιατί η κριτική σου είναι τουλάχιστον επίπεδη.

Α και για τα συνθήματα, πραγματικά, γαμηστε και λίγο, με το πάθος για την λευτεριά. Συναυλία του δεξιού δημάρχου βύρωνα ήτανε. Επίσης θα κρατήσω ότι στις 2-3 τελευταίες περιπτώσεις που κάποιος πήρε το μικρόφωνο για να διαβάσει κείμενο, ακούω περισσότερο γιούχα παρά συνθήματα. Αυτό πχ στον θανάση δεν το περίμενα να συμβεί.