Page 8 of 30 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 446

Thread: Θανάσης Παπακωνσταντίνου

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Απ' τους μεγαλύτερους Έλληνες μουσικούς.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Quote Originally Posted by statik View Post
    εντελως προσωπικη γνωμη (μη βαρατε κιετς) θεωρω ΣΚΑΤΟφλωρους και μεγαλους ΑΡΧΙΔΕΣ τυπους φαση 'θανασακη'/αγγελακηδες και σια.
    δλδ μας τελεψε το 'ροκ' κ ειπαμε να το μπασταρδεψουμε με την παραδοση κ τα ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ? σε φαση, δαξ μαγκες οσο ηταν ηταν κ τωρα 'το γυριζουμε'...
    ειναι παντελως προσωπικη γνωμη ξαναλεω-βεβαια σεβαστη κ η κολοκυθοπιτα- αλλα οχι κ καλα ενναλακτικουρες παραδοσιακες μουσικες κ τι παιχτουροαναρχες ειμαστε. κατι δεν μου κολλαει καλα σε ολον αυτον τον συρφετο.

ξες τι?
    παω να συμφωνήσω μαζί σου αλλα απ\εξω απ'εξω..
    σπαστικια είναι η φαση του τρεντ και όχι ο ίδιος ο μουσικός τοσο πολύ.
    Σπαστικό είναι να βλεπεις ότι ο αλλος επειδή ειναι εαακιτης ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζει τον T-N-S (mπουχαχαχ).
    Σπαστικό ειναι όταν βλεπεις όλη την παραταξη αγκαλια να τραγουδαει το ρεφρεν. Είναι εξίσου αηδιαστικο όσο μια παρεα Δαπιτών στα μπουζουκια που τα σπαει με το "Οοοοοοδηγώ και είμαι λιώμα, μα μου τελειωσε το πιώμα".

Σπαστικό ειναι να ρωτας "ποιος παπακωσταντινου?" και να σου λενε "ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ?"

Ασε ρε TNS ναουμε.

Δε γαμιέται αστα τα παιδια να χαρούνε.

Οσον αφορα τον ίδιο τον TNS, εγω τον παραδεχτηκα σε μια φαση: Είχαμε διώξεις συντρόφων στην Ξανθη, και το παλικάρι είπε απο μόνος του ανεβαίνω να τραγουδήσω για τα παιδιά-ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΦΡΑΓΚΟ- εφερε δικό του ήχο. Τελικα πληρώθηκαν μόνο οι τεχνικοί που ήταν 700 ευρ συνολο.
    Αυτός δεν πήρε, για ήχο δεν πληρωσαμε φραγκο. Και τελικώς το εισητήριο είχε 5 ευρω. Εκεί τον παραδεχτηκα τρελα, χωρίς να ψιλοκοσκινίζω αυτην του την κίνηση.

Τεσπα, δε μου αρεσουν τα τραγούδια του, μπορω να ακούσω ευχαριστα μόνο κανα 2-3.

Οσο γι'αυτό που λεει η Weiss, μη μου πεις ότι δεν εχεις ξανασυναντησει μεθυσμενους καγκουρες σε λαιβ, γιατι θα πω ότι εισαι απο τον πλούτωνα. Οπως και στους Pain Of salvation υπαρχουν οι ηλίθιοι που κανουν πιτ, όπως και στην καλομοιρα υπαρχουν τα ξεκωλλιαρικα που χορεύουν σε οοολλλα τα κομματια πανω στη μπίστα.

Να πω welcome to greece? Θα το πω.
    Ο Μαξ ήταν εγωιστής.

I like turtles pixies's Avatar

πειτε μου οτι δεν πληρωσατε χτες..
    There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

Ναι έχω συναντήσει, όχι δεν έχω πρόβλημα με τα πιτ, τις πίστες, ούτε καν την Καλομοίρα.
    Έχω πρόβλημα με το να μην ακούω τη μουσική που πήγα να ακούσω. Βαρέθηκα να το εξηγώ, ετοιμάζω έναν πίνακα για το επόμενο ποστ.

ε δε μπορω να το φανταστω ρε παιδι μου, σορρυ, οτι ενα ματσο μαντραχαλοι ουρλιαζαν περισσοτερο απο τα ηχεια!
    Ο Μαξ ήταν εγωιστής.

μηδέν statik's Avatar

ξαναγεια (&μεγαλη η τυχη σας που ποσταρω δις σε μια μερα κιετς :ρ)

προς τον αφοριστικο μπακαλη περι ου το 'Από την άλλη, Στάτικ πραγματικά μηδέν, θεωρώ ότι απλά δεν έχεις ακούσει την εν λόγω μουσική γιατί η κριτική σου είναι τουλάχιστον επίπεδη.' δν θα μπω σε διαλογο γιατι δεν ειχα εξαρχης σκοπο να κανω αυτο. ΑΝ διαβασες το ποστ μου ΔΕΝ ειπα οτι εκανα κριτικη ειπα οπως δεν ειδες οτι η ΓΝΩΜΗ μου ειναι αυτη εν προχειρω. ΑΝ κανω κριτικη να εισαι σιγουρος πως δεν θα ειναι 5 γραμμουλες σε ενα ποστακι 3 λεπτων.κατα δευτερον μαλλον εσυ εισαι ο λαθος(δεν επιστρεφω το μηδεν,αυτο το κραταω μονο για παρτη μου) αν νομιζεις οτι δεν εχω ακουσει τις πιπες (*γνωμη μου παλι ε*) που ονομαζει μουσικη ο φιλτατος Θανασ'ακης' κ δεν πηγα να ξερασω με τη μια(*προσωπικη εμπειρια επισης*).

για την απαντηση στον Headphones που ανεφερε 'Στατικ εχεις κατι με τα μπουζουκια? τους δισκους του Θαναση πριν τον βραχνο προφητη τους εχεις ακουσει? για να καταλαβω πως το εννοεις αυτο "το γυρισε".' να ενημερωσω πως ΝΑΙ εχω πολλα με τα μπουζουκια κ την ελληναρια που κουβαλανε γενικα.Πιο ειδικα δεν μιλησα απευθειας για τον Θανασ'ακη' σας παλι αλλα εβαλα κ τους αλλους φαση Αγγελακηδες κλπ ξαναλεω.Αν δεν βλεπετε πως το γυρισαν προς λαικοφαση, νταξ τι να κανουμε. Κολοκυθοπιτες ειναι αυτα επαναλαμβανω.

επισης προς distortionofperception απλα γενικα μου τη δινουν τα λαιφσταιλικια η τρεντς οπως τα ανεφερες που ομως θεωρω οτι και καπου κ ο μουσικος εχει βαλει το χερακι του για να φτασουν τα πραγματα ως την τρεντια (ποσο μαλλον δε οταν διατεινεται πως ειναι ο ιδιος ενναλακτικος/αναρχια φαση κ παμε γιεα)

τωρα αν εχω χασει οποιο κουτσομπολιο η φημη δεν τον αναφερει ως κατι που ειπα ηδη - εναλλακτικο α/α κοντα στην 'κοχλαζουσα' νεολαια(ατςς) κλπ σας ζητω συγγνωμη αλλα παλι την αποψη μου λεω.
    Αλλωστε δεν με νοιαζει να σχολιασω κ παραπανω τα -και καλα- του/των Θανασακηδων-συγχρονων σαββοπουλων.
    anti-metal

Senior Member

O Θανασακης ειναι ενας γι' αρχη
    Το προφιλ Αγγελακας εχει γινει μοδατο και 'γουαου ειμαι ξηγημενη γκομενα εχω κι απο τ' αλλο βαθος'. Συμφωνω σ' αυτα που λες αλλα μονο για τετοιους κουλτουροεναλλακτικοδιαννοουμενους. Οχι οτι με χαλαει ο Αγγελακας ξερωγω αλλα ειναι αληθεια οπως και να το κανεις. Για τον Παπακωνσταντινου νταξει ειναι λιγο αφελες να λες κατι τετοιο, ο ανθρωπος πειραματιζεται επειδη ετσι βγαινει ξερωγω οχι επειδη περναει το στυλ του στα μουσικα λυκεια και στους κομμουνισται. Εχει ενα κυρος το οποιο στανταρ δεν πηγαζει απο ανθρωπους/κοινο που περνανε μια φαση.
    with change we'll explode and live

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Πιο ειδικα δεν μιλησα απευθειας για τον Θανασ'ακη' σας παλι αλλα εβαλα κ τους αλλους φαση Αγγελακηδες κλπ ξαναλεω.Αν δεν βλεπετε πως το γυρισαν προς λαικοφαση, νταξ τι να κανουμε. Κολοκυθοπιτες ειναι αυτα επαναλαμβανω.
    Μη βάζεις τον Θανάση μέσα σ'αυτό, είναι πραγματικά άκυρο να το κάνεις. Όσον αφορά για το πόσο το έχει "γυρισει" ή όχι, ναι, άκου πώς ξεκίνησε ή άκου και τον Βραχνό Προφήτη να δεις τις διαθέσεις του και τη γενικότερη φιλοσοφία του.
    Τεσπα ναι, γνώμες είναι αυτά, αλλά μια ισοπεδωτική αύρα την έχεις στα posts σου, πώε να το κάνουμε.

Senior Member

για την απαντηση στον Headphones που ανεφερε 'Στατικ εχεις κατι με τα μπουζουκια? τους δισκους του Θαναση πριν τον βραχνο προφητη τους εχεις ακουσει? για να καταλαβω πως το εννοεις αυτο "το γυρισε".' να ενημερωσω πως ΝΑΙ εχω πολλα με τα μπουζουκια κ την ελληναρια που κουβαλανε γενικα.Πιο ειδικα δεν μιλησα απευθειας για τον Θανασ'ακη' σας παλι αλλα εβαλα κ τους αλλους φαση Αγγελακηδες κλπ ξαναλεω.Αν δεν βλεπετε πως το γυρισαν προς λαικοφαση, νταξ τι να κανουμε. Κολοκυθοπιτες ειναι αυτα επαναλαμβανω.
    α ενταξει εισαι απλα κομπλεξικος νο προμπ. και τρομπας. τουλαχιστον πριν πεταξεις την μαλακια κατσε ψαξου λιγο.

μηδέν statik's Avatar

@headphones:

LOL που λενε κ οι φιλοι μας οι αμερικανοι. ναι εχεις δικιο ειμαι κομπλεξικος και τρομπας. πραγματικα θα κατσω να ψαχτω στο καθε ep/7"/bootleg/ακομα κ κλανια κλπ που εχει βγαλει ο θανασακης κ μετα θα σου ζητησω την αδεια να ξαναμιλησω. μεχρι τοτε θα πεταω μαλακιες μονο,καλα? γουατεβα μαν (:

@Parasight:

δεν ειχα καν σκοπο να φανω ισοπεδωτικη κ οτι κατεχω την απολυτη αληθεια οποτε οτι πω ειναι νομος. απλα ως αποψη αυτην εχω τι να κανω?:ρ απο εκει κ περα εχω ακουσει κ το βραχνο προφητη κ απλα δεν τσιμπησα. δεν μου βγαινει ρε φιλε, καπου δεν γουσταρω. το να αντεπιχειρεις οτι κατι που θεωρεις ΕΣΥ γαμω/διαμαντι κλπ κ θα πρεπει εγω να υποκλιθω στο μεγαλειο του καπως δεν μου κανει. (γενικο αυτο δεν παει σε σενα/ peace γιεα+hippiκες μαλακιες). οπως κ να εχει ξαναλεω δεν θα σχολιασω εκτενεστερα το θεμα.
    anti-metal

άσχημη θα 'ναι

The Patient H.'s Avatar

Πιο πολύ από εσένα δεν παίζει.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

@Parasight:

δεν ειχα καν σκοπο να φανω ισοπεδωτικη κ οτι κατεχω την απολυτη αληθεια οποτε οτι πω ειναι νομος. απλα ως αποψη αυτην εχω τι να κανω?:ρ απο εκει κ περα εχω ακουσει κ το βραχνο προφητη κ απλα δεν τσιμπησα. δεν μου βγαινει ρε φιλε, καπου δεν γουσταρω. το να αντεπιχειρεις οτι κατι που θεωρεις ΕΣΥ γαμω/διαμαντι κλπ κ θα πρεπει εγω να υποκλιθω στο μεγαλειο του καπως δεν μου κανει.
    Ναι βρε παιδί μου, και εδώ είμαστε να συζητάμε όταν διαφωνούμε όσο θέλουμε, αλλά το "πρόβλημα" είναι όταν δεν πρόκειται πια για διαφορά στην άποψη, αλλά για κάποια γεγονότα τα οποία ισχύουν αντικειμενικά. Δεκτό να μη σου αρέσει ο Βραχνός Προφήτης και ο Θανάσης γενικότερα, αλλά το να τον εντάσσεις σε δημοτικοέντεχνους αποτυχημένους πρώην ροκάδες ή οτιδήποτε σκατά άλλο, απλά δεν ισχύει, είναι άκυρο, πώς να το κάνουμε.
    Με άλλα λόγια, θάψε και κράξε όσο θες, αλλά δέξου και την κατακραυγή όταν ουσιαστικά δεν ξέρεις για τι μιλάς.

Quote Originally Posted by H. View Post
    Πιο πολύ από εσένα δεν παίζει.
    όντως

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by pixies451 View Post
    πειτε μου οτι δεν πληρωσατε χτες..
    10 euro
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry