Quote Originally Posted by statik View Post
εντελως προσωπικη γνωμη (μη βαρατε κιετς) θεωρω ΣΚΑΤΟφλωρους και μεγαλους ΑΡΧΙΔΕΣ τυπους φαση 'θανασακη'/αγγελακηδες και σια.
δλδ μας τελεψε το 'ροκ' κ ειπαμε να το μπασταρδεψουμε με την παραδοση κ τα ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ? σε φαση, δαξ μαγκες οσο ηταν ηταν κ τωρα 'το γυριζουμε'...
ειναι παντελως προσωπικη γνωμη ξαναλεω-βεβαια σεβαστη κ η κολοκυθοπιτα- αλλα οχι κ καλα ενναλακτικουρες παραδοσιακες μουσικες κ τι παιχτουροαναρχες ειμαστε. κατι δεν μου κολλαει καλα σε ολον αυτον τον συρφετο.

ξες τι?
παω να συμφωνήσω μαζί σου αλλα απ\εξω απ'εξω..
σπαστικια είναι η φαση του τρεντ και όχι ο ίδιος ο μουσικός τοσο πολύ.
Σπαστικό είναι να βλεπεις ότι ο αλλος επειδή ειναι εαακιτης ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζει τον T-N-S (mπουχαχαχ).
Σπαστικό ειναι όταν βλεπεις όλη την παραταξη αγκαλια να τραγουδαει το ρεφρεν. Είναι εξίσου αηδιαστικο όσο μια παρεα Δαπιτών στα μπουζουκια που τα σπαει με το "Οοοοοοδηγώ και είμαι λιώμα, μα μου τελειωσε το πιώμα".

Σπαστικό ειναι να ρωτας "ποιος παπακωσταντινου?" και να σου λενε "ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ?"

Ασε ρε TNS ναουμε.

Δε γαμιέται αστα τα παιδια να χαρούνε.

Οσον αφορα τον ίδιο τον TNS, εγω τον παραδεχτηκα σε μια φαση: Είχαμε διώξεις συντρόφων στην Ξανθη, και το παλικάρι είπε απο μόνος του ανεβαίνω να τραγουδήσω για τα παιδιά-ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΦΡΑΓΚΟ- εφερε δικό του ήχο. Τελικα πληρώθηκαν μόνο οι τεχνικοί που ήταν 700 ευρ συνολο.
Αυτός δεν πήρε, για ήχο δεν πληρωσαμε φραγκο. Και τελικώς το εισητήριο είχε 5 ευρω. Εκεί τον παραδεχτηκα τρελα, χωρίς να ψιλοκοσκινίζω αυτην του την κίνηση.

Τεσπα, δε μου αρεσουν τα τραγούδια του, μπορω να ακούσω ευχαριστα μόνο κανα 2-3.

Οσο γι'αυτό που λεει η Weiss, μη μου πεις ότι δεν εχεις ξανασυναντησει μεθυσμενους καγκουρες σε λαιβ, γιατι θα πω ότι εισαι απο τον πλούτωνα. Οπως και στους Pain Of salvation υπαρχουν οι ηλίθιοι που κανουν πιτ, όπως και στην καλομοιρα υπαρχουν τα ξεκωλλιαρικα που χορεύουν σε οοολλλα τα κομματια πανω στη μπίστα.

Να πω welcome to greece? Θα το πω.