Page 9 of 30 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 446

Thread: Θανάσης Παπακωνσταντίνου

read between the lines Shadowking's Avatar

βαριέμαι να κάτσω να αναλύσω τώρα, αλλά όταν σε ένα τοπικ για έναν μουσικό έχετε μπλέξει εαακιτες, δαπίτες, αναρχικούς, οδηγώ και είμαι λιώμα, πρωην ροκάδες που την είδαν μπουζουκόβιοι, το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο από το βιολί του σιωτΆ (sic για να βγει το σύνθημα) κτλ

και μάλιστα είναι αυτά τα βασικά σας επιχειρήματα για το αν σας αρέσει ή όχι, ε την έχετε χάσει την μπαλίτσα. 1000 φορές η κουβέντα για το αν ο δίσκος με τον σαββόπουλο άξιζε, αν ο θανάσης πρέπει να παρατήσει φριτζίλες και να γράψει άλλα 10 "η βροχή από κάτω" και τα σχετικά. Πιο εποικοδομητικά θα είναι. Στα της κουβέντας, αυτές είναι οι συναυλίες του εδώ και πόσα χρόνια, από ένα σημείο και μετά γίνονται ένα μεγάλο γλέντι και μεθυσμένους θα ΄χει, και ρε θανάση τι λες τώρα και ο,τι θέτε και εαακίτες αγκαλιά και κόσμο που περιμένει το σημείο στο αερικό για πει το σύνθημα και τα πάντα όλα. Δεν είναι κάτι καινούριο, δεν ξεκίνησε φέτος και σε τελική ανάλυση δεν μπορώ να καταλάβω πως στερεί από κόσμο που 'χει πάει να δει και να ακούσει την συναυλία το δικαίωμά του αυτό.
    Get a life, ξέρετε τι πάτε να δείτε, αν δεν σας αρέσει, στο μέγαρο.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

δεν ήξερα φίλοc
    όταν ήρθε στην ξανθη τον είδα πρωτη φορα.
    και τελευταια.
    Να παω να τα βαλω τα σχόλια στο Λαιβ ριπορτς για να καθαρίσει το τοπικ?
    Ο Μαξ ήταν εγωιστής.

read between the lines Shadowking's Avatar

όχι, φλειμ προσπαθώ να ανοίξω ;p
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

α οκ
    εμ αφού πλασαρεται με κοινωνικοπολιτικες προεκτασεις απο μόνος του, δεν μπορεις να μείνεις μόνο στο γραψιμο των κομματιών.

κιπ δε φλεημ αλαιβ.
    Ο Μαξ ήταν εγωιστής.

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by statik View Post
    ξαναγεια (&μεγαλη η τυχη σας που ποσταρω δις σε μια μερα κιετς :ρ)

προς τον αφοριστικο μπακαλη περι ου το 'Από την άλλη, Στάτικ πραγματικά μηδέν, θεωρώ ότι απλά δεν έχεις ακούσει την εν λόγω μουσική γιατί η κριτική σου είναι τουλάχιστον επίπεδη.' δν θα μπω σε διαλογο γιατι δεν ειχα εξαρχης σκοπο να κανω αυτο. ΑΝ διαβασες το ποστ μου ΔΕΝ ειπα οτι εκανα κριτικη ειπα οπως δεν ειδες οτι η ΓΝΩΜΗ μου ειναι αυτη εν προχειρω. ΑΝ κανω κριτικη να εισαι σιγουρος πως δεν θα ειναι 5 γραμμουλες σε ενα ποστακι 3 λεπτων.κατα δευτερον μαλλον εσυ εισαι ο λαθος(δεν επιστρεφω το μηδεν,αυτο το κραταω μονο για παρτη μου) αν νομιζεις οτι δεν εχω ακουσει τις πιπες (*γνωμη μου παλι ε*) που ονομαζει μουσικη ο φιλτατος Θανασ'ακης' κ δεν πηγα να ξερασω με τη μια(*προσωπικη εμπειρια επισης*).

για την απαντηση στον Headphones που ανεφερε 'Στατικ εχεις κατι με τα μπουζουκια? τους δισκους του Θαναση πριν τον βραχνο προφητη τους εχεις ακουσει? για να καταλαβω πως το εννοεις αυτο "το γυρισε".' να ενημερωσω πως ΝΑΙ εχω πολλα με τα μπουζουκια κ την ελληναρια που κουβαλανε γενικα.Πιο ειδικα δεν μιλησα απευθειας για τον Θανασ'ακη' σας παλι αλλα εβαλα κ τους αλλους φαση Αγγελακηδες κλπ ξαναλεω.Αν δεν βλεπετε πως το γυρισαν προς λαικοφαση, νταξ τι να κανουμε. Κολοκυθοπιτες ειναι αυτα επαναλαμβανω.

επισης προς distortionofperception απλα γενικα μου τη δινουν τα λαιφσταιλικια η τρεντς οπως τα ανεφερες που ομως θεωρω οτι και καπου κ ο μουσικος εχει βαλει το χερακι του για να φτασουν τα πραγματα ως την τρεντια (ποσο μαλλον δε οταν διατεινεται πως ειναι ο ιδιος ενναλακτικος/αναρχια φαση κ παμε γιεα)

τωρα αν εχω χασει οποιο κουτσομπολιο η φημη δεν τον αναφερει ως κατι που ειπα ηδη - εναλλακτικο α/α κοντα στην 'κοχλαζουσα' νεολαια(ατςς) κλπ σας ζητω συγγνωμη αλλα παλι την αποψη μου λεω.
    Αλλωστε δεν με νοιαζει να σχολιασω κ παραπανω τα -και καλα- του/των Θανασακηδων-συγχρονων σαββοπουλων.
    επικη πιπαh...και απο ατομο με αβαταρ sisters of mercy
    γουσταρομε τεκιλα ΕΡ...τα ντουγανια πεθαινουν αναμασωντας περιγιοδικα και αναμασαν αντιδρασις με ημερομηνια ληξις...καλη φαση

μηδέν statik's Avatar

χμου, ever heard of Henry Gray's Anatomy of the Human Body γραμμενο το 1858 κατα το οποιο "the arrows on the head on the logo are the direction in which the flesh can most easily be peeled away during removal from the body" ? το οτι ο ανδρεας το πηρε αυτο στα 80ς δεν τον καθιστα ιδιοκτητη του αβαταριου:ρ

σε αλλα νεα τωρα δεν καταλαβαινω καν γιατι μιλας στο υπολοιπο ποστ σου(κατι για τεκιλες επιασα) αλλα οπως προειπα δεν θα σχολιασω περεταιρω το θεμα 'θανασακης'. ολα ειναι θεμα γουσταρισματος,κ εδω συμφωνουμε,ναι? (:
    anti-metal

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Όχι δεν είναι όλα θέμα γουσταρίσματος, αν διαβάσεις το post μου στην προηγούμενη σελίδα, αγαπητέ χρήστη Ruthl..εεεε statik.

Milf & Cookies sabbattack's Avatar

ξτου/των Θανασακηδων-συγχρονων σαββοπουλων.
    egw krataw mono auto kai symfwnw mono me auto. Ton TNS ton parakolou8w sa mousiko, ton paw sa mousiko alla merika pragmata prepei na legontai. To oti ws neos sabbopoulos glyfei ta autia enos aristerou pyrhna (sic) kai meta kanei programmata sto polis me sabbopoulo 500 eurw to mpoukali kai rezerbe sto mprabo sthn porta e gamiesai 8anasakh.

ksefyga apo to 8ema. agapame 8anash kai sthrizoume mousika kai skata na bgalei (pou paizei dhladh, sto stoixhma tou dinoun 1,90 na bgalei epomeno disko c/p braxnou profhth)

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

Quote Originally Posted by Shadowking View Post
    Δεν είναι κάτι καινούριο, δεν ξεκίνησε φέτος και σε τελική ανάλυση δεν μπορώ να καταλάβω πως στερεί από κόσμο που 'χει πάει να δει και να ακούσει την συναυλία το δικαίωμά του αυτό.
    Get a life, ξέρετε τι πάτε να δείτε, αν δεν σας αρέσει, στο μέγαρο.
    Τι είστε εσείς ρε, πρωΐ πρωΐ.

Αν αναφέρεσαι σε μένα, αυτό είπα. Είχα πολύ καιρό να πάω σε συναυλία του, νομίζω τις τρεις τελευταίες φορές τον είχα δει στο Σταυρό του Νότου και δεν ήταν έτσι τα πράγματα και μιας και δεν ευχαριστιέμαι, από εδώ και πέρα, μόνο Μέγαρο.

Συγνώμη που πόσταρα ότι δε μ'άρεσε η συναυλία, ειλικρινά, δε θα ξανασυμβεί.

και edit επειδή τα παίρνω όλα προσωπικά σήμερα, εμένα μ' αρέσει η μουσική του, μόνο το live σχολίασα.
    Last edited by Weiss; 18-09-2009 at 09:09.

ρινς antimusic's Avatar

χμου, ever heard of Henry Gray's Anatomy of the Human Body γραμμενο το 1858 κατα το οποιο "the arrows on the head on the logo are the direction in which the flesh can most easily be peeled away during removal from the body" ? το οτι ο ανδρεας το πηρε αυτο στα 80ς δεν τον καθιστα ιδιοκτητη του αβαταριου:ρ
    εσύ το πήρες απ το manual δηλαδή, όχι απ τη σίστερ.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

μηδέν statik's Avatar

καλημερες

@antimusic: μιλαμε για νερο κατευθειαν απ'την πηγη ετσι?:ρ ωραιο νικ επισης-ας γλυψουμε κ λιγο.

@parasight: ναι ρε φιλος ειπαμε(μαλλον ειπες) για τις αντικειμενικοτητες κ τα ρεστα κ αναλυσαμε οσο μπορεσαμε το θεμα,οκ. δλδ απλα θα πρεπει να μου αρεσει με το ζορι ας πουμε? αυτο δεν καταλαβαινω. απο εκει κ περα συμφωνησα στο οτι περι θεματος γουστου ειναι ολα δεκτα κ τα ρεστα κτλ. νομιζω οτι πας να ξεκινησεις καυγαδακι για το τπτ αφου οπως κ να εχει δεν με αφορα το θεμα απλα ειπα να πω την ΤΑΠΕΙΝΗ μου γνωμη περι θαναση:ρ κ επειδη βαριεμαι να μπαινω καθε τρεις κ λιγο να δικαιολογω κ τα θαυμαστικα κ τα αβαταρς κ τους τονους ξαναλεω δεν θα σχολιασω αλλο το θεμα κ νο χαρτν φιλινγκς, απλα υπαρχουν κ καποιοι που δεν γουσταρουν σαββοπουλοκαταστασεις(μην με βαλεις παλι να σχολιασω πλιζ-βαριεμαι ευκολα:ρ)
    anti-metal

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

@parasight: ναι ρε φιλος ειπαμε(μαλλον ειπες) για τις αντικειμενικοτητες κ τα ρεστα κ αναλυσαμε οσο μπορεσαμε το θεμα,οκ. δλδ απλα θα πρεπει να μου αρεσει με το ζορι ας πουμε? αυτο δεν καταλαβαινω.
    Quote Originally Posted by Parasight View Post
    Δεκτό να μη σου αρέσει ο Βραχνός Προφήτης και ο Θανάσης γενικότερα, αλλά το να τον εντάσσεις σε δημοτικοέντεχνους αποτυχημένους πρώην ροκάδες ή οτιδήποτε σκατά άλλο, απλά δεν ισχύει, είναι άκυρο, πώς να το κάνουμε.
    Με άλλα λόγια, θάψε και κράξε όσο θες, αλλά δέξου και την κατακραυγή όταν ουσιαστικά δεν ξέρεις για τι μιλάς.
    Ελληνικά μιλάμε ε.

Δράκος ikonoklast's Avatar

statik, ΣΚΑΣΕ.

Δε νομίζω ότι οποιαδήποτε κουβέντα για τις αγαπημένες σας μπάντες/οτιδήποτε θα την αρχίζατε με βάση το ποιός την ακούει και τι συμβαίνει στα live της. Γιατί να το κάνετε με το θανάση παπακωνσταντίνου; Επειδή είστε χαζοί;

Quote Originally Posted by distortionofperception View Post
    Δε γαμιέται αστα τα παιδια να χαρούνε.
    Αυτό επίσης το τουπέ δεν το πιάνω γενικά. Θα μπορούσες να πείς κάτι τέτοιο αν ήσουν κωλόγερας (ψευδές, είσαι στο ηλικιακό φάσμα 20-30 που είναι και το κοινό του θανπαπ) ή αν άκουγες κάτι σημαντικά σοβαρότερο απο "τα παιδιά" (ψευδές, στο er μιλάς για σαβουροπρογκμεταλ, grind, psytrance και ηπειρώτικα). Κάτι λακανικό και υπόγειο σας βγαίνει με το θανπαπ, δεν μπορώ να το εξηγήσω, ρωτήστε τον καντιρου. Μέχρι να το λύσετε όμως πάρτε κάνα πούλο απ' το θρεντ.

Οντοπικ, βραχνός προφήτης, λάφυρα, διάφανος. Στις πρώτες σελίδες της ιστορίας της παγκόσμιας μουσικής. Αμφισβητήστε το.

fleshdiver regularpaul's Avatar

μια διευκρινηση, τον Μανωλη Αγγελακη ανεφερες στην ιδια φαση στατικ ή τον Γιαννη Αγγελακα?
    το Σταματινα του 1ου ειναι φοβερο δισκακι σε αυτο το εντεχνο/μπλουζ κροσοβερ

μηδέν statik's Avatar

@Parasight: ομολογω δεν ειχα δει αυτο σου το ποστ.μεγα λαθος:ρ

@regularpaul: προσπαθεις να με κρατησεις με το ζορι εδω μεσα αλλα δεν

@ikonoklast: γιεα
    anti-metal