Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
Quote Originally Posted by Drumsick View Post
Συζήτηση προ ημερών με 24χρονη:

-Ωπ, τι κάνεις ρε?! Ποσα χρόνια έχω να σε δω?! Πωπω για πες? Δουλειά?
-Ναι ναι, δουλέυω εδώ στην τάδε εταιρία τηλεπικοινωνιών (τηλεφωνήτρια). Εσυ?
-Εγω blah blah blah
-Κάνας άντρας παίζει?
-Ε, blah blah, εσυ τίποτα?
-Α εγώ αραβωνιάστικα!
-Ωπ έλα ρε.. Τον ξέρεις καιρό?
-Ε, κάνα χρόνο (...................................)
-Μένετε μαζί?
-Ε όχι. Εγώ σπίτι μου κι αυτός στο δικό του! (................................)
-Καλά γιατί δεν συγκατοικείτε..?
-Ε, ξέρεις.. δύσκολα τα οικονομικά, που να την παλέψουμε.. Ασε που, φαντάζεσαι να πω στον πατέρα μου πως θα μείνουμε μαζι?!!! (.........................................................................)
-Ε και τι.. θα είστε αραβωνιασμένοι και θα μένει ο καθένας με τους δικούς του??
-Ε οχι.. θα παντρευτούμε το σεπτέμβρη!!! (..)
-Δε νομίζεις πως βιάζεσαι λίγο..?
-Ελα μωρέ.. καλά είναι.. Πόσο καιρό να μείνουμε αραβωνιασμένοι? Έτσι θα μπορούμε να μείνουμε και μαζί!! (....................................................)

Κάπου εκεί έκανα μια μάταια προσπάθεια να της εξηγήσω πως παίρνει μεγάλες αποφάσεις για τη ζωή της για τους λάθος λόγους αλλά δεν..

ΑΥΤΑ είναι που μισώ εγω.
Χμου, πού το κακό; Μεγάλη απόφαση είναι να κάνεις παιδί. Εκεί όντως θέλει τρελή σκέψη και υπευθυνότητα. Ο γάμος, οκέη, μπορεί να μην τους κάτσει και να χωρίσουν, τι είχαμε τι χάσαμε, μπορεί όμως να είναι ό,τι καλύτερο έκανε στη ζωή της. Και μπορεί να το έχανε αν περίμενε πέντε χρόνια για να το σκεφτεί καλύτερα ορ σμθν.
Κατατάλλα η χάβοκ τα'πε καλά.
Αστειεύεσαι?
Παντρεύεσαι μετά από ενός χρόνου γνωρημία? Σοβαρα μιλάς? Τότε εγω θα έπρεπε να είχα ήδη παντρευτεί δυο φορές ας πούμε.
Άσε που μάλλον έχασες το σημείο όπου φαίνεται πως παντρεύεται απλώς για να μπορεί να ζήσει με τον δικό της, γιατί ο μπαμπάκας θα πάθαινε αμόκ αν απλώς συζούσε.

'Οταν αργότερα της είπα πως βιάζεται και πήγε η κουβέντα σε διαζύγια και "τι θα πει τότε στον μπαμπά της?", μου είπε πως θα της είναι πολύ πιο εύκολο να του πει πως παίρνει διαζύγιο γιατί δεν περνάει καλά γιατί σ'αυτο θα την στηρίξει θέλει δε θέλει, παρά να τολμήσει να του πει πως θα συζήσει με γκόμενο.

Τώρα οκ, αν εσένα σου φαίνονται νορμάλ αυτά κι αν θεωρείς άνθρωπο αυτής της ωριμότητας (ή ανωριμότητας), που τόσο πολύ κρέμεται ακόμα απ'το τι λέει ο μπαμπάς, έτοιμο να ανοίξει σπιτικό με κάποιον, τι να σου πω..

Και μπορεί να το έχανε αν περίμενε πέντε χρόνια για να το σκεφτεί καλύτερα ορ σμθν
Ισχυρίζεσαι πως όντας σε μια σχέση θα μπορούσε κάτι να στραβώσει και να το ξανασκεφτεί και να την διαλύσει, ενώ τώρα που παντρεύεται εξασφαλίζει πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει?

Τι να πω, μάλλον βλεπουμε πολύ διαφορετικά το θέμα του γάμου.. της εφόρου ζωής δέσμευσης με έναν άνθρωπο δηλαδή.