Quote Originally Posted by VidnaObmana View Post
Στα αρχιδια μου στην τελικη και οι πειρατες,αλλα μονο κ μονο οτι εριξες λασπη ακομα και προς αυτους (λεγοντας πχ για το μνημονιο οτι δεν ειναι κατα του, εντεχνως κρυβοντας τη θεση τους η οποια λεει "οσο το δυνατον καλυτερη ενημερωση και δημοψηφισμα"
Quote Originally Posted by ikonoklast
Δεν είπα ποτέ ότι οι πειρατές δεν είναι αμεσοδημοκράτες (λολ), είπα ότι δεν είναι ενάντια στο μνημόνιο. Μου είπες ότι λασπολογώ (sic) που το λέω αυτό γιατί ζητάνε δημοψήφισμα. Σου είπα ότι το να ζητάς δημοψήφισμα για κάτι δε σημαίνει ότι είσαι ενάντια σε κάτι, θα μπορούσαν πχ κάποιοι να είναι και υπερ του μνημονίου. Μου απάντησες ότι είναι αμεσοδημοκράτες.
Το δημοψιφησμα προφανως δεν σημαινει ουτε υπερ ουτε κατα του μνημονιου
Λίγο πριν:

εγω σημαντικα θεωρω την ενσυναισθηση,τη σφαιρικη αντιληψη,την ισχυρη αυτοκριτικη και κατ'επεκταση και αυτογνωσια,την θεληση για αυτοβελτιωση και εξελιξη κλπ...
Φίλε VidnaObmana, με αποκλειστικό σκοπό να σε βοηθήσω στην ενσυναίσθηση και την ισχυρή αυτοκριτική (και κατ' επέκταση αυτογνωσία) έχω να σου πω ότι είσαι ΑΠΑΛΕΥΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα, βιάζεις κάθε λογική, ο λόγος σου είναι ασυνάρτητος, δεν υπάρχει κανένας ειρμός ή εξέλιξη στην κουβέντα, ποτέ. Πήγαινε στο rocking ή/και κόψε τα ναρκωτικά γιατί σε έχουν κάψει.