Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Quote Originally Posted by 00i00 View Post
Quote Originally Posted by Drumsick View Post
Αλλά όχι και φάρσα κάτι oceanics, μάγκα μου.
Χ θα εκανα υπεραναλυσις γιατι ειναι φαρσα το ολο κολπο Ισις αλλα θυμαμαι οτι πηγα να κανω κατι αναλογο για τον Waters και το εφαγε η μαρμαγκα...εαν θυμαμαι καλα τοτε ειπες ενα κατι σαν ''σταρχιδιαμουεγωτοακουωκαιτριπαρω'', οποτε μαλλον κι εδω κατι αναλογο θα παιξει...
βεβαια καλα ειναι ολα αυτα...δε λεγω,οπως γκαυλωνει ο καθενας
αλλα τα γεγονοτα ειναι γεγονοτα

και οοοοχι δεν θα σας τα πω
Να τα πεις βρε αδερφέ. Ξέρω ότι θα πεις ενδιαφέροντα πράγματα.

Αλλά έχε στο νου σου ότι ό,τι μουσική γεννεαλογία και να παραθέσεις, το βίωμα καταρχήν που είχαμε εμείς με τους isis που τους μάθαμε στην ηλικία που τους μάθαμε στα oceanic/panopticon και ακόμα πιο σημαντικά η ίδια η μουσική τους υπόσταση στους τρείς τους μεγάλους δίσκους και στα EP δεν νομίζω ότι μπορεί να μειωθεί με τον τρόπο που το παρουσιάζεις. Και εντάξει, παιδάκια δεν είμαστε, και τις καταβολές τους τις ξέρουμε (ή τις φανταζόμαστε) και ούτε βγαίνει εδώ κανείς να πει για παρθενογεννέσεις και για μουσικά μεγαλεία και τα τοιαύτα. Απλά από την άλλη πόσο μπαναλαρία είναι να είμαστε εμπρηστικοί εκεί που δε πρέπει με μπάντες που -αν μη τι άλλο- αυτό που καναν, το κάναν παραπάνω απο καλά. Και τα λέω αυτά όντας από αυτούς που αγαπούν τους πιουρίστες κι όλα αυτά αλλά που τους isis θα τους βάλω απέναντι όχι μόνο στο underground αλλά και ακόμα και στις πιο mainstream επιρροές τους, θα τους βάλω σίγουρα σε καλύτερη θέση στην καρδιά μου και απο τους neurosis και απο τους godflesh και απο ό,τι τύχει.

Καλά για «μεταλ» και τέτοια μη μου λες τώρα, τα παμε, τα ξαναπαμε.
ξεχασα το χτεσινο φλεημ (ετσι λεγεται?)

βγαλε τον μαφιοζο...

κοιτα ικονοκλαστς (και Χ και λοιποι) κοντομαλληδες...
οι Isis και πολλες αλλες μπαντες ηταν το καταλληλο πραμα στον καταλληλο καιρο, και δεν εννοαω καλλιτεχνικα
οι καταβολες (και οχι επιρροες-απαισια λεξις και αστοχη) ειναι η βεντζινα που κανει το καρο να προχωραει, απλα οι Isis με τις καταβολες τους ειχαν και ενα υπεργαμημενο hype, πριν ακομα δημιουργηθουν που λεει ο λογος, το οποιο ο καθε υγιης ΕΡιτης θα γαμουσε την μπουτανα

την αξια τους ως δημιουργοι την προσπερναω γιατι προφανως δεν μπορω να πεισω τον καθενα οτι ειναι γενικα shite (ε και δεν με ενδιαφερει ε?)
αυτο το οποιο με ενδιαφερει εμενα τον μιχαλακη ειναι το οτι μια μπαντα που κινειτε σε αυτο το συγκεκριμενο στυλ - η οποια οριοθετει στην ουσια το ποστ ΜΕΤΑΛ κανοντας ενα ξεδιαντροπο merge πραγματων τα οποια χλευαζοντε π α ν ε υ κ ο λ α - γινεται μαζικα αποδεκτη απο ενα κοινο που μισει το hype αλλα λειτουργει με τους κανονες του
εαν εσυ θεωρεις σοβαρη αισθητικη προτασις το ποστμεταλ με ολα τα μουσια του και τους Isis αξιους εκφραστες του τοτε fine απο μενα...επετρεψε μου ομως να εχω αμφιβολιες για καθε τρεντ που περασε στο πιο ποπ παρακλαδι της ποπ

βγαλε τον μαφιοζο...

καλυτερη θεση απο τους Godflesh οχι...καλυτερη θεση απο τις δουλειες του ΠΑΠΑΡΑ που κατεληξε να παιζει ποστμεταλ Γ διαλογης ναι

βγαλε τον μαφιοζο...

Χ το δασος εχει διαφορετικα δεντρα για τον καθενα...το συγκεκριμενο δασος για μενα ειναι καβακωνας

βγαλε τον μαφιοζο...