Originally Posted by
Reject
γελαω απιστευτα με τους βλακμεταλλους γνωστους μου,ιδιας ηλικιας,που καποτε στα 90ς με εκραζαν για το πανκ και τωρα τρωνε τα σκατα του φενριζ.και οχι μονο αυτο,αλλα αποθεωνουν κιολας αυτα τα σκατα.α ναι,και ξαφνικα αρχισαν να την ψαχνουν με το crust.
εχουμε και λεμε.μεγαλη μπαντα,απο τις ελαχιστες μπλακ μεταλ που ακουγα/ακουω,πορεια κορυφης απο το soulside εως το ravishing.
τι να κανουμε ομως,αλλαξανε τα γουστα του και εβγαλε την πανζερφουστα του.εκεινο που με εκνευριζει στον φερνιζ στις τελευταιες δουλειες του ειναι οτι ξαφνικα στα γεραματα ανακαλυψε το πανκ(τελευταια 8-9 χρονια) και αυτο κανει μπαμ.Δεν ειναι δηλαδη ουτε barney greenway,ουτε lee dorian,ουτε justin broadbrick με μια τεραστια προυπηρεσια στον χωρο του πανκ,με ακουσματα που επηρεασαν τα νιατα του και τα φιλτραρε μεσα απο την δικη του οπτικη γωνια.Βαλε και τα χεβυ μεταλ σκουπιδια που ακουει πλεον(ναι,αυτα που τοτε στα 90ς εκραζε) και που τα περναει στην μουσικη του,και εχουμε ενα ωραιοτατο καθυστερημενο μιγμα μεταλλικου πανκ,της χειριστης διαλογης.
Σορρυ,αλλα επειδη εχω φαει πολυ καιρο στο να ακουω αυτο το στυλ,οι darkthrone πλεον μου φαινονται απλα γελιοι.Δεν θα φτασουν ποτε τους broken bones,amebix(era monolith),batallion of saints,gism,πρωιμους onslaught ουτε καν συγχρονες μπαντες μπαντες οπως τους world burns to death,syphilitic vaginas.
Μουσικα ακουγονται σαν καθυστερημενοι broken bones+agent steel,οσο αφορα την στιχουργικη εκει γελαει ο κοσμος-πιανει σε σημεια επιπεδα μανογουορ.και ναι,προτιμω να ακουω γαμωσταυριδια(οσο και αν γελαω και με αυτα),παρα διακυρηξεις αφοσιωσης στο αληθινο πανκμεταλ.
καλυτερα ας το γυρισει στο πληρως απογυμνωμενο μπλακ μεταλ του transylvanian.Δεν το χει ρε παιδι μου το αλλο στυλ,δεν μπορει να πουλησει οπαδιλικι και τρου πανκμεταλ κατασταση.ειπαμε,το παιδι τωρα ακουσε πανκ,πορωθηκε,και ειπε να το περασει και στην μπαντα του.Αλλα ειναι ακυρος.
Γελαω παντως,γιατι ειναι ΤΟΣΟ ασχετος,γιατι αν ενιωθε θα μπορουσε απλα να κανει μια βουτια στην καταμαυρη χαρντκορ πανκ σκηνη της χωρας του,οπου η ΣΚΑΤΙΛΑ παει συννεφο απο τα 80ς κιολας (barn av regbuen,strengte dorer,kafka prosess,banlyst,svart framtid) αλλα αυτος προτιμησε την καρατρεντυ και αθλια γιαπωνεζικη σκηνη και τα πιο μοδατα απο αγγλια.