Page 263 of 934 FirstFirst ... 163213253261262263264265273313363763 ... LastLast
Results 3,931 to 3,945 of 14000

Thread: Music off topic thread

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    Αναστοχασμός, αυτοαναφορικότητα, ειρωνία, στυλιστικές αναφορές, χαβαλές
    Άπειρα τα παραδείγματα heavy metal μπαντών του '80 που έχουν στυλιστικές αναφορές σε άλλες μπάντες (μόνος σου είπες για το immortal/kiss προηγουμένως), σε συγκεκριμένες θεματικές (για να δούμε, τυχαία: πόσες μπάντες έχουν αναφορές στο nosferatu ή τον lovecraft, χμ), με αποκλειστικά χαβαλέ και ειρωνία.Δεν υπάρχει παρθενογέννεση στην πουτάνα τη μουσική, πάντα συνέβαιναν αυτά που λες.

το ραπ μου είναι πρόκληση nikolasfluxus's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Γιατί, υπάρχει κάποιος που διαφωνεί ότι τα καινούρια darkthrone γαμάνε πιο πολύ απο τα παλιά;;;

Νομίζω ότι κάποιος πρέπει να πει καμια άποψη ΤΑΜΠΟΥ σ' αυτό το φλόρουμ!
    γαμάνε όλα.ΟΛΑ.τα παλιά,τα καινούρια,τα μεσαία(καρχαρτ).
    με διαφορετικό γαμηστικό τρόπο.

ΝΤΑΡΚΘΡΟΝΑΣ 3

Senior Member

Νομίζω ότι κάποιος πρέπει να πει καμια άποψη ΤΑΜΠΟΥ σ' αυτό το φλόρουμ!
    Πιστεύω ότι κατά καιρούς έχουμε δώσει ρέστα..................
    Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!

Senior Member 00i00's Avatar

κατεβασα απο το pc στο σιδεραδικο το A Storm Of Light απο το Lucidmedia και με βγαζει προβλεμα σε δυο ασματα

ζγκαντα

*aquarius sabotage* shora's Avatar

Expect poison from the standing water

Άπειρα τα παραδείγματα heavy metal μπαντών του '80 που έχουν στυλιστικές αναφορές σε άλλες μπάντες (μόνος σου είπες για το immortal/kiss προηγουμένως), σε συγκεκριμένες θεματικές (για να δούμε, τυχαία: πόσες μπάντες έχουν αναφορές στο nosferatu ή τον lovecraft, χμ), με αποκλειστικά χαβαλέ και ειρωνία.Δεν υπάρχει παρθενογέννεση στην πουτάνα τη μουσική, πάντα συνέβαιναν αυτά που λες.
    Καλά, δε με νιώθεις, εμφανώς. Δεν είναι η πρωτοτυπία που με ενδιαφέρει και επίσης το μεγαλύτερο μέρος του χέβι μέταλ το θεωρώ αταλαντοσύνη και κόπυ πέιστ σκατά, οι ντάρκθροουν όμως κάποτε δεν ήταν με αυτούς! Το θέμα δεν είναι ότι είναι κακές και έβιλ και μακριά από δω οι στυλιστικές αναφορές και οι αναστοχασμοί, το θέμα είναι να λες και τίποτα πέρα από αυτά, γιατί αυτά θα τα διαβάσεις και θα τα ακούσεις μία δύο φορές, θα πεις οκ, θα χαμογελάσεις (εγώ δηλαδή θα) και μεθαύριο θα το ξεχάσεις. Η καλή όμως ΔΥΝΑΤΗ μουσική πρέπει να σε πορώνει, να σ' ενθουσιάζει, να λέει πράγματα σημαντικά, να προσπαθεί τουλάχιστον!

Για περισσότερα διάβασε τον bone awl που λέγαμε, αν και κάνει ψιλοσκατά μουσική τείνω να συμφωνώ μαζί του σχεδόν πάντα.

http://klaxonrecords.wordpress.com/2...o-longer-pale/
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Anti-Hero Reject's Avatar

γελαω απιστευτα με τους βλακμεταλλους γνωστους μου,ιδιας ηλικιας,που καποτε στα 90ς με εκραζαν για το πανκ και τωρα τρωνε τα σκατα του φενριζ.και οχι μονο αυτο,αλλα αποθεωνουν κιολας αυτα τα σκατα.α ναι,και ξαφνικα αρχισαν να την ψαχνουν με το crust.
    εχουμε και λεμε.μεγαλη μπαντα,απο τις ελαχιστες μπλακ μεταλ που ακουγα/ακουω,πορεια κορυφης απο το soulside εως το ravishing.
    τι να κανουμε ομως,αλλαξανε τα γουστα του και εβγαλε την πανζερφουστα του.εκεινο που με εκνευριζει στον φερνιζ στις τελευταιες δουλειες του ειναι οτι ξαφνικα στα γεραματα ανακαλυψε το πανκ(τελευταια 8-9 χρονια) και αυτο κανει μπαμ.Δεν ειναι δηλαδη ουτε barney greenway,ουτε lee dorian,ουτε justin broadbrick με μια τεραστια προυπηρεσια στον χωρο του πανκ,με ακουσματα που επηρεασαν τα νιατα του και τα φιλτραρε μεσα απο την δικη του οπτικη γωνια.Βαλε και τα χεβυ μεταλ σκουπιδια που ακουει πλεον(ναι,αυτα που τοτε στα 90ς εκραζε) και που τα περναει στην μουσικη του,και εχουμε ενα ωραιοτατο καθυστερημενο μιγμα μεταλλικου πανκ,της χειριστης διαλογης.
    Σορρυ,αλλα επειδη εχω φαει πολυ καιρο στο να ακουω αυτο το στυλ,οι darkthrone πλεον μου φαινονται απλα γελιοι.Δεν θα φτασουν ποτε τους broken bones,amebix(era monolith),batallion of saints,gism,πρωιμους onslaught ουτε καν συγχρονες μπαντες μπαντες οπως τους world burns to death,syphilitic vaginas.
    Μουσικα ακουγονται σαν καθυστερημενοι broken bones+agent steel,οσο αφορα την στιχουργικη εκει γελαει ο κοσμος-πιανει σε σημεια επιπεδα μανογουορ.και ναι,προτιμω να ακουω γαμωσταυριδια(οσο και αν γελαω και με αυτα),παρα διακυρηξεις αφοσιωσης στο αληθινο πανκμεταλ.
    καλυτερα ας το γυρισει στο πληρως απογυμνωμενο μπλακ μεταλ του transylvanian.Δεν το χει ρε παιδι μου το αλλο στυλ,δεν μπορει να πουλησει οπαδιλικι και τρου πανκμεταλ κατασταση.ειπαμε,το παιδι τωρα ακουσε πανκ,πορωθηκε,και ειπε να το περασει και στην μπαντα του.Αλλα ειναι ακυρος.
    Γελαω παντως,γιατι ειναι ΤΟΣΟ ασχετος,γιατι αν ενιωθε θα μπορουσε απλα να κανει μια βουτια στην καταμαυρη χαρντκορ πανκ σκηνη της χωρας του,οπου η ΣΚΑΤΙΛΑ παει συννεφο απο τα 80ς κιολας (barn av regbuen,strengte dorer,kafka prosess,banlyst,svart framtid) αλλα αυτος προτιμησε την καρατρεντυ και αθλια γιαπωνεζικη σκηνη και τα πιο μοδατα απο αγγλια.
    Last edited by Reject; 25-09-2009 at 19:18.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Practice What You Preach GuardianOfIvorytower's Avatar

το signature
    My Mission will save the World.
    But I'm still chasing time.
    Vanity...definitely my favourite sin.

sober Ragozin irreligious's Avatar

http://www.myspace.com/7samuraimusic

ο καιρός απαιτούσε για λιγότερο χαβαλετζίδικα πράγματα σήμερα αλλά εμείς τον γράφουμε στα παπάρια μας
    και πάμε σε κανά δίωρο να απολαύσουμε τον εν λόγω κύριο σε μπαράκι της Ναυπάκτου.
    i need feminime venoms in order to function with the system.

Καλά, δε με νιώθεις, εμφανώς. Δεν είναι η πρωτοτυπία που με ενδιαφέρει και επίσης το μεγαλύτερο μέρος του χέβι μέταλ το θεωρώ αταλαντοσύνη και κόπυ πέιστ σκατά, οι ντάρκθροουν όμως κάποτε δεν ήταν με αυτούς! Το θέμα δεν είναι ότι είναι κακές και έβιλ και μακριά από δω οι στυλιστικές αναφορές και οι αναστοχασμοί, το θέμα είναι να λες και τίποτα πέρα από αυτά, γιατί αυτά θα τα διαβάσεις και θα τα ακούσεις μία δύο φορές, θα πεις οκ, θα χαμογελάσεις (εγώ δηλαδή θα) και μεθαύριο θα το ξεχάσεις. Η καλή όμως ΔΥΝΑΤΗ μουσική πρέπει να σε πορώνει, να σ' ενθουσιάζει, να λέει πράγματα σημαντικά, να προσπαθεί τουλάχιστον!

Για περισσότερα διάβασε τον bone awl που λέγαμε, αν και κάνει ψιλοσκατά μουσική τείνω να συμφωνώ μαζί του σχεδόν πάντα.

http://klaxonrecords.wordpress.com/2...o-longer-pale/
    Δυστυχώς (σχεδόν αλήθεια δυστυχώς!) δεν έχω το ελεύθερο σ' αυτή τη ζωή να αφιερώσω χρόνο και κόπο για μεταλλάδες γραφιάδες, ειδικά γι' αυτούς που κυρίως ασκούν πολεμικές (είδα εκεί τις χαριτωμένες φωτός με τις ανισώσεις, πολύ παραστατικό! γαμάτο!). Έκανα κάποιες προσπάθειες σε κάποιες φάσεις να διαβάσω τα ποτάμια αυτού του ψυχαναγκαστικού raggi απο το LOTFP που πρότεινε ο helm, κουράστηκα και βαρέθηκα. Δεν είμαι σίγουρος πόσο βαθιά μπορεί να πάει το μεταλ σα μουσική φόρμα (όχι εξαιρετικά βαθιά πάντως), εσείς σίγουρα θα θέλατε να πάει όσο πιο βαθιά γίνεται και γι' αυτό και χτυπιέστε τόσο πολύ, καλά κάνετε. Παρ' όλα αυτά θα πρέπει να έχετε και υπόψιν ότι το μέταλ δεν φτιάχτηκε για να κάνει αυτό, φτιάχτηκε για να καλύψει άλλες ανάγκες. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα, άλλες φόρμες κάνουν αυτό, άλλες εκείνο. Ο Φενριζ τώρα γουστάρει να κάνει "χαβαλέ" για πεντακόσιους λόγους φαντάζομαι, κάποιοι απο αυτούς έχουν να κάνουν και με τον αναστοχασμό στα ακούσματα του. Αν εσένα σε καλύπτει στην ηλικία που είσαι, μορφωμένος αθρωπας, που δε τα μασάει απο κάποιο περιοδικό ορ σμθ, να μάχεσαι για να εξουδετερώσεις και να ξορκίσεις το "χαβαλέ" απο μια μουσική φόρμα που τον έχει στο πετσί της απο τα γεννοφάσκια της, τι να σου πω. Άλλοι πάνε και γίνονται και μοναχοί, τι να λέει!

Και για να μην μπαίνουμε και συνέχεια και σε αφηρημένες λογομαχίες και να εξηγήσω και ένα που είπα (στην πλάκα) προηγουμένως, θα μοιραστώ μαζί σας την προσωπική μου εμπειρία. ΓΑΜΑΤΑ είναι τα τελευταία darkthrone, πίνεις μπύρες και γουστάρεις, αν θέλω να πιώ μπύρες και να γουστάρω θα ακούσω κάτι τέτοιο. Αν θέλω να ακούσω κάτι "πιο ΔΥΝΑΤΟ, πιο έντονο, πιο σημαντικό και πιο βαθύ, που με λερώνει" δεν θα ψυχαναγκαστώ να είναι η πρώτη προτεραιότητα Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΕΒΙΜΕΤΑΛ ΜΑΣ που το ακούμε απο τοσο δα παιδάκια -αχ τι μνήμες- και ποτέ δε μας πρόδωσε. Υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα απ' το μεταλ.

Έχω πιει τις ρετσίνες μου και έχω να πω μερικά πράγματα. Καταρχάς ρε πάνκη, αυτή η punk καραμέλα για τους Darkthrone μασήθηκε πολύ περισσότερο από όσο πανκ χρησιμοποίησαν οι ίδιοι στα albums τους. Οι καθαρές πανκ επιρροές στα μεταγενέστερα, είναι στα EPs "Too Old Too Cold" και "ΝWOBHM", καθώς και στο LP "The Cult is Alive". Τα επόμενα, αυτά για τα οποία έγινε "ο χαμός", είναι ξεκάθαρο heavy metal. Κοίτα τώρα εγώ τι παθαίνω όμως. Βλέπω εσένα, να έρχεσαι να μου λες πως οι Darkthrone σου ακούγονται πλέον σαν κακοί Agent Steel, ενώ ο ικόνοκλαστ τσακώνεται καταβάθος με τον φθόγκο για το κατα πόσο το χεβιμέταλ έχει το απαιτούμενο βάθος για να δικαιολογεί εκφράσεις σαν "μακριά ο χαβαλές". Και ο ικόνοκλαστ θεωρεί πως όχι (αλλά ακούει ραπ παρόλλα αυτά, λολμαο) ενώ ο φθόγκον θεωρεί μάλλον πως ο Fenriz αποτελεί τον πλέον αναξιοπρεπή και ανακόλουθο χαρακτήρα. Ο πάνκης φωτογράφισε τον Fenriz ως hippster κατά βάθος, ξεχνώντας πως όταν ο ίδιος ο Fenriz χτύπαγε τατουάζ Repulsion ή δήλωνε πως ήταν τιμή του να είναι στην εταιρία που έβγαζε δουλειές των Autopsy και Doom (ναι πάνκη, οι "δικοί σου" Doom), όλα αυτά ΠΡΙΝ το Ablaze, υπήρξε ξεκάθαρα οπαδός των 80's hunk/pardcore πραγμάτων, των σκληρών έστω, από Cryptic Slaughter/Amebix/Napalm Death, ως τη μέρα που βγήκε το "Deathcrush", αγαπημένος του Mayhem δίσκος, και στη συνέχεια σαγηνεύτηκε από τον πρώιμο σουηδικό Nihilist/Entombed ήχο. Και έρχεσαι εσύ ρε πάνκη, να μιλήσεις για ανοδικό black metal ως το Ravishing, ενώ "Plaguewielder" και "HATE THEM" κάνουν στα αλήθεια τώρα χαβαλέ όσους ημιτίποτες αναφέρεις ως "άφταστους", σε θέμα αισθητικής, ουσίας, έκφρασης, ακρότητας, σκοταδιού. Δικαίωμά σου και άποψή σου, αλλά για μερικά πράγματα που δεν τα ξέρουμε εις βάθος, καλό θα είναι να μην είμαστε τόσο αφοριστικοί.

Και βάζω και αυτό :

στη διαφωνία ικονοκλαστ-φθογκου θα πάρω θέση άλλη ώρα.

Τι χαζές συγκρίσεις, το hiphop κι αν γεννήθηκε απο pop φόρμα. Είπα εγώ ποτέ το αντίθετο;

Δεν έχει μόνο ο Alva Noto και οι Autechre βάθος τότε, ικονοκλάστ!

Δυστυχώς (σχεδόν αλήθεια δυστυχώς!) δεν έχω το ελεύθερο σ' αυτή τη ζωή να αφιερώσω χρόνο και κόπο για μεταλλάδες γραφιάδες, ειδικά γι' αυτούς που κυρίως ασκούν πολεμικές (είδα εκεί τις χαριτωμένες φωτός με τις ανισώσεις, πολύ παραστατικό! γαμάτο!). Έκανα κάποιες προσπάθειες σε κάποιες φάσεις να διαβάσω τα ποτάμια αυτού του ψυχαναγκαστικού raggi απο το LOTFP που πρότεινε ο helm, κουράστηκα και βαρέθηκα. Δεν είμαι σίγουρος πόσο βαθιά μπορεί να πάει το μεταλ σα μουσική φόρμα (όχι εξαιρετικά βαθιά πάντως), εσείς σίγουρα θα θέλατε να πάει όσο πιο βαθιά γίνεται και γι' αυτό και χτυπιέστε τόσο πολύ, καλά κάνετε. Παρ' όλα αυτά θα πρέπει να έχετε και υπόψιν ότι το μέταλ δεν φτιάχτηκε για να κάνει αυτό, φτιάχτηκε για να καλύψει άλλες ανάγκες. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα, άλλες φόρμες κάνουν αυτό, άλλες εκείνο. Ο Φενριζ τώρα γουστάρει να κάνει "χαβαλέ" για πεντακόσιους λόγους φαντάζομαι, κάποιοι απο αυτούς έχουν να κάνουν και με τον αναστοχασμό στα ακούσματα του. Αν εσένα σε καλύπτει στην ηλικία που είσαι, μορφωμένος αθρωπας, που δε τα μασάει απο κάποιο περιοδικό ορ σμθ, να μάχεσαι για να εξουδετερώσεις και να ξορκίσεις το "χαβαλέ" απο μια μουσική φόρμα που τον έχει στο πετσί της απο τα γεννοφάσκια της, τι να σου πω. Άλλοι πάνε και γίνονται και μοναχοί, τι να λέει!
    Και για να μην μπαίνουμε και συνέχεια και σε αφηρημένες λογομαχίες και να εξηγήσω και ένα που είπα (στην πλάκα) προηγουμένως, θα μοιραστώ μαζί σας την προσωπική μου εμπειρία. ΓΑΜΑΤΑ είναι τα τελευταία darkthrone, πίνεις μπύρες και γουστάρεις, αν θέλω να πιώ μπύρες και να γουστάρω θα ακούσω κάτι τέτοιο. Αν θέλω να ακούσω κάτι "πιο ΔΥΝΑΤΟ, πιο έντονο, πιο σημαντικό και πιο βαθύ, που με λερώνει" δεν θα ψυχαναγκαστώ να είναι η πρώτη προτεραιότητα Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΕΒΙΜΕΤΑΛ ΜΑΣ που το ακούμε απο τοσο δα παιδάκια -αχ τι μνήμες- και ποτέ δε μας πρόδωσε. Υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα απ' το μεταλ.
    αχούουυυυυυυυ, ικονοκλαστούλη μου, θα σε μαλώσω. Πρώτα από όλα συνεχίζεις να καταλαβαίνεις άλλανταλλων από αυτά που λέω, δε ξέρω αν γίνεται αυτό επειδή βαριέσαι και υποθέτεις ότι έχεις τον χελμ ή τον ρα παρία μπροστά σου είτε επειδή έχεις απωθημένα από τις εποχές που αγόραζες μέταλχάμμερ και βλέπεις μεταλλοπατέρες (δε το πιστεύω ότι γράφω αυτή τη λέξη) παντού, αλλά πίστεψέ με, δεν έχω καμία όρεξη να καταλήγουν αυτές οι συζητήσεις στα πέρι χεβυ μέταλ και άλλα σχετικά με οπαδούς τοπικών λεσχών κοινωνικών σχέσεων.

Καλά κάνεις και μου λες ότι πίνεις μπύρες και γουστάρεις να ακούς darkthrone και σωστά καταλήγουμε εδώ, στην παράθεση της προσωπικής αισθητικής και εμπειρίας, άλλωστε και αυτά που γράφω εγώ δε είναι παρά μια εκλογίκευση και περιγραφή του τι γουστάρω και τι ψάχνω να βρω, πράγμα που δεν έχει να κάνει καθόλου με χέβιμέταλς ή οτιδήποτε, αυτά είναι απλά ονοματάκια για να κωδικοποιούμε τις εμπειρίες μας και να συνεννοούμαστε, όχι να ορίζουμε μικρόκοσμους και να παθαίνουμε νευρώσεις επειδή ο κόσμος δεν ακολουθεί τους κανόνες που θέλουμε να θέσουμε για το μικρό συνοικιακό μας κλάμπ. Πιο πολύ ον τόπικ (ποιο?) η μουσική, η συλλογή αυτών των στυλ και αισθητικών δηλαδή που λέγεται χέβι μέταλ, έχει δώσει πολλά παραδείγματα τέχνης ολοκληρωμένης, σύνθετης, υπερβατικής, όλα αυτά τα πραγματάκια τα οποία έχουν λίγο περισσότερο περιεχόμενο και απαιτήσεις από το επίπεδο μπάκραουντ ήχος για μπυροποσία, όπως και αντίστοιχα πολλά περισσότερα παραδείγματα αδιαφοροσύνης, αγελοσύνης, και στυγνής ηλιθιότητας, πράγμα που κάνει όμως το σχετικό σου quote περισσότερο μια παπαριά παρά αλήθεια, διότι κανένας (σοβαρός) καταναλωτής της τέχνης δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τους πολλούς και τους χαζούς, αλλά για τους λίγους και τους καλούς. Για αυτό αποφεύγουμε record collectors, -πατέρες και τα σχετικά.

Το γεγονός λοιπόν ότι έχουμε εμπειρίες μεγάλες και δίσκους καταπληκτικούς σε ένα παρίκιουλαρ μιούζικ τζένρ, μας ανοίγει την όρεξη και τις προσδοκίες για την επανάληψη αυτών των εμπειριών, λογικό είναι και ανθρώπινο. Φυσικά και είναι ψυχαναγκαστικό και άκρως ηλίθιο να περιμένεις από μία μικρή γωνίτσα του κόσμου να πέσουν θησαυροί ολόκληροι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ευνουχίσεις τα "θέλω" σου, και ιδιαίτερα την κριτική σου, επειδή και αυτή η μικρή γωνίτσα έχει τη σημασία της, δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά ένα μέσο για το σκοπό. Δε θέλω να ξορκίσω το χαβαλέ από τη μέταλ, εγώ τους Darkthrone θέλω, που κάποτε έκαναν μεγάλα πράγματα και τώρα τους έπιασε η midlife crisis και το ρίξανε στο χαβαλέ. Αν δε, ιτς οκέι, θα τους ακούτε εσείς, εγώ θα πάω αλλού.

Δεν είναι τυπικός γραφιάς ο bone awl, και αυτός υποκειμενικά γράφει, για τα πράγματα που θέλει αυτός. Μη κολλάς στα χεβιμέταλ και κοίτα λίγο πιο προσεκτικά, σου γράφω όλα τα σημαντικά σημεία αφού δεν έχεις χρόνο.

The first time you hear ‘Transylvanian Hunger’,is a changing experience. Reading carefully along with the lyrics to the opening title track. You are changed forever. The words are as effective as the music and in that, as mysterious as the music. Left enough up to the words themselves, the notes themselves, to bring the mind to its own terrifying conclusions. The songs were unexplainably beautiful, how could the devil be such a beautiful thing, and the words equally so.
    My worst fear is having my teenage brain imposed over my older brain. Suddenly being less able to express myself. Only being able to speak in basic terms: “I’m Hungry”… “I like heavy metal” .
    Aging with dignity. Dress your age. Act your age. The pride of the old man is the expression of how long he has lived. Now wear it in all ways. Speak your wisdom, tell me something I don’t know. Tell me something that I could hear nowhere else. Show me that there is a way and not a wall. Show me that there is dignity in this solitude, show me that black metal is a youth culture, but it is the penultimate youth culture that refracts at the end of youth and the beginning of an artful adulthood.
    και, ταράν, το ψευδο-αντικειμενικό genre-wise επιχείρημα που τρέμουν όλοι σα τσουβάλιασμα (αλλά δεν είναι!)

Black Metal cannot be about itself. If it is, it is dead. The worst part of Black Metal is itself. The best part of black metal is that it gets to talk about the most interesting things: evil, death, mystery, and darkness. We don’t want to hear about you from you. If black metal becomes self-reflective then it is doing a bad job at being black metal.
    Κατα τ' άλλα, κατά τη διάρκεια της συγγραφής του ποστ έγραψα και μια ΡΙΦΦΑΡΑ. Είδατε οι Destroyer 666 και το ΤΡΟΥ χέβι μέταλ?

πσ.
    1. The text that you have entered is too long (10936 characters). Please shorten it to 10000 characters long.
    δε παίζει να χει ξαναγίνει αυτό
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

...oύτε αυτό ειπα!

(βαριέμαι να ψάξω αλλά inb4 satyricon με τα πουλιά όξω/γκανγκστα νιγγρος με βρακιά στα αυτιά)

edit: απαντάω σαλλη φάση!