Μπορείτε να γράφετε και τι ήπιατε/καπνίσατε/φάγατε με ποσότητες και σειρά; Να ξέρουμε να δοκιμάζουμε
Printable View
Μπορείτε να γράφετε και τι ήπιατε/καπνίσατε/φάγατε με ποσότητες και σειρά; Να ξέρουμε να δοκιμάζουμε
^ τίποτα και ιδού το αποτέλεσμα πριν από μερικά βράδια:
Ήμουν λέει σε μια συνοικία και έκανα ποδήλατο μαζί με 2 έφηβους (αγόρι-κορίτσι) που ήταν αδέλφια και απλά έτυχε να γνωριστούμε και να πηγαίνουμε μαζί σε κάτι σαν ταξίδι. Κάποια στιγμή και ενώ ήταν βράδυ πια σταματήσαμε σε κάτι σαν καντίνα/υπαίθριο μπαρ/whatever και δίπλα ήταν το σπίτι τους. Εκείνοι πήγαν εκεί να πάρουν κάτι πράγματα ενώ εγώ περίμενα σε ένα τραπέζι. Τελικά επειδή δεν εμφανίζονταν πήγα να δω τι συμβαίνει και το σπίτι που ήταν σαν εξοχικό ήταν όλο στο σκοτάδι εκτός από το διάδρομο και η εξώπορτα ανοιχτή. Μπήκα μέσα και στο διάδρομο είδα τα σακίδια τους ενώ μέσα φαινόταν πως είχε παραβιαστεί. Κάπου εκεί έσκασαν μύτη αρχές που είχε φωνάξει κάποιος και άρχισαν να ψάχνουν, έσκασαν και FBI τύποι και της έρευνας ηγούνταν μια πράκτορας.
Από εδώ και μετά σαν ταινία μια γυρνούσε στο τι έκανα εγώ και μια στο τι έκανε αυτή με τα δικά της να τα βλέπω πχ. σαν κάμερα. Αυτή δεν έβγαζε άκρη από τα στοιχεία ως προς το τι έγινε αλλά διάφορα στοιχεία δεν έβγαζαν καν νόημα. Εδώ συνέβει ένα μεγάλο κομμάτι το οποίο δε θυμάμαι αλλά κατέληξα να γυρίσω πίσω στο σπίτι και να κοιτάζω το χώρο μέσα στη νύχτα. Εκεί κάπου παρατήρησα κάτι - που δε θυμάμαι - και έφυγα τρέχοντας στο διάδρομο που ήταν τα σακίδια, εκεί έτρεξα ξανα λίγο στο μυαλό μου τι είχε συμβεί τη βραδιά του σκηνικού και κατάλαβα τι συνέβαινε και ότι δεν ήταν τυχαίο που διαλέξανε τα συγκεκριμένα παιδιά.
Fast forward γιατί ήδη είναι μεγάλο: Αποδείχθηκε πως η πράκτορας ήταν ερμ "sleeper agent" και όλο αυτό έγινε για να γίνει ένα πείραμα και να της επαναφέρουν τη μνήμη του ποια ήταν και τι μπορούσε να κάνει, το οποίο ήταν διάφορα extreme πειράματα με οτιδήποτε ακόμα και ανθρώπους. Στο τέλος, αφού είχε θυμηθεί τα πάντα ξέφυγε χωρίς κανείς να το καταλάβει και ήταν παρέα με τον "κακό" που ήταν πίσω από όλο αυτό και έκαναν ένα πείραμα σε κάποιον.
Εκεί κάπου ξύπνησα γιατί με είχε πιάσει ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ, αλλά επειδή ήταν ακόμα καμιά 6 το πρωί ξανακοιμήθηκα. Και, ω, τι ευχαρίστηση είχε και συνέχεια (σοβαρά τι στο πέο είναι αυτό όταν συμβαίνει; )
5 χρόνια μετά από εκείνα τα γεγονότα. Αυτοί έχουν πια μια μεγάλη εταιρεία με πολλές "άκρες" και παράγουν βιονικά μέλη + enhancements. Είμαι έξω από το κτίριο, και γενικά ο κόσμος φαίνεται πιο, ερμ, μουντος με παρατημένα αμάξια κτλ. Φοράω και καμπαρντίνα α λα Blade Runner φάση και γενικά πια έχω μπλέξει στην όλη κατάσταση μόνο που είμαι σε πιο resistance φάση. Και έχω μια δουλειά να σώσω κάποιον από εκεί μέσα (δεν ξέρω γιατί, πως κτλ). Μπάινω μέσα, δίνω κάτι σαν ταυτότητα και περνάω κάτι checks και με τα πολλά πολλά φτάνω στο τέρμα πάνω όροφο που είναι και το γραφείο της πρώην-πράκτορος-νυν-κακιάς. Μπουκάρω μέσα, αυτή εκπλήσσεται, τη ΣΠΑΩ ΣΤΑ ΜΑΠΙΔΙΑ και φαίνεται προσωρινά να έχει πέσει και να έχει ζαλιστεί. Για κάποιο λόγο ξέρω πως δε μπορώ να τη σκοτώσω αλλά αντιθέτως ο μόνος λόγος που έχω το πάνω χέρι ήταν καθαρά λόγω αιφνιδιασμού ενώ ήταν κάτι το προσωρινό. Στη γωνία κάθεται εξουθενωμένη μια κοπέλα με βιονικά χέρια και πόδια. Την κρατάω με το χέρι-πάνω-από-τον-ώμο και της λέω πως είναι ώρα να φύγουμε. Όπως το τρέχουμε αρχίζουν και μας κυνηγούν φρουροί ενώ ακούγονται και ελικόπτερα, "μην ανησυχείς" της είπα "θα σε πάρω από εδώ". Σκάνε μύτη οι φρουροί οπότε βγάζω το πιστόλι από τη θήκη, και τους σκοτώνω με χαρακτηριστική άνεση. Γίνεται ένας τζέρτζελος με elevator action + πιστολίδι και καταφερνω και φεύγω αλλά τώρα πια μας κυνηγούν πάρα πολλοί συν κάτι σαν ΜΑΤ. Εξώ από το κτίριο πια προσπαθώ να τρέξω ανάμεσα από κατεστραμμένα αμάξια κάτω από έναν αυτοκινητόδρομο-γέφυρα. Ανεβαίνουμε κάποια στιγμή κάτι μεταλλικές σκάλες από αυτές που βλέπουμε σε κάτι πολυκατοικίες της Νέα Υόρκης και φτάνουμε κοντα στη ταράτσα. Εκεί κάπου η τύπισσα που βαριανασαίνει πια μου λέει να την αφήσω να κάτσει λίγο. Όμως ακόμα μας κυνηγάει η μισή πόλη. Εκεί μου εξηγεί πως δεν έχει νόημα και ότι δεν της εχουν μείνει πολλά ψωμιά (time to die φάση) οπότε σαν τελευταία χάρη που την έσωσα από εκεί θα κρατήσει τους φρουρούς. Κρίμα γιατί ήταν σημαντική για κάτι (που δε θυμάμαι) αλλα ήταν αργά φαίνεται. Εκείνη τη στιγμή σκάνε όλα μαζί ΜΑΤ κτλ και με μια κίνηση του χεριού της προς αυτούς υποτίθεται τους έσκασε μια έκρηξη να, αλλά στη πορεία πέθανε.
Εκεί κόπηκε και ξύπνησα.
Δεν πάμε καλά, ναι.
Ψες μεσα σε μια καταιγιδα ονειρων εβλεπα οτι ημουν pool boy σε μια επαυλη.
Εγεινοτανε ενα παρτυ που λετε και βλεφαριαζω μια κοπελουα με καλουα που με χαλβαδιαζε..Να μην τα πολυλογω, το φαγα το γκομενακι..
Αλλα ποια ητανε...?
Spoiler
Αντε βρες κατι ΠΙΟ συγκινητικο μετα.
Ο Ashley βρήκε μια φορά.
Oti den pianoun ta frena tou autokinhtou mou kai odhgw se gkremiles me taxuthta.Einai polu eleeino oneiro kai to blepw olo kai suxnotera autes tis meres.Elpizw na mhn einai oiwnos.:fear:
ειδα τον μπιζαριο να ζηταει το χερι cookie monster και αυτη να δεχεται
ημουν ωραιος?
ακολουθεί υπερ-γελοίο όνειρο που εθεάθη χθες στον ύπνο μου με αφετηρίες α) έναν ψαρά που έχουμε στην μονάδα τον τελευταίο μήνα που στις αναγνωρίσεις φωνάζει "ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ" και τον ακούνε στα διπλανά χωριά, και β) τους χαρακτήρες από τα κόμιξ του fandago (!!!) Είδα λοιπόν οτι έφτιαχνα μια κόμικ - ιστοριούλα με το παρακάτω σενάριο, αλλά ζωγραφισμένη ακριβώς με τον τρόπο που σχεδιάζει ο φάνταγκος. Το σενάριο σε ελεύθερη απόδοση ήταν μεταξύ δύο φαντάρων που ο ένας ήταν ψιλονορμάλ (1) κι ο άλλος γυαλάκιας νέρντ (2). Ακολουθεί ελεύθερη απόδοση των διαλόγων του "κομικ" και καλά:
(1): Πω ρε φίλε την περασμένη φορά πέτυχα επόπτη τον "τάδε μαλάκα" και του έκανα σκατά αναγνώριση και μου έγραψε στο εφοδόχαρτο "κακώς" ο πούστης και με ξεφτύλισε μπροστά στους άλλους το πρωι.
(2): Πσςς μαλακία.
(1): Γαμησέ τα... από τότε τρέμω μην τον πετύχω πάλι. Με έχει στοιχειώσει. Χτες με πήρε ο υπνός στη σκοπιά και είδα οτι μου ερχότανε πάλι ο μαλάκας αλλά πάνω που του είπα "ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ" χάθηκε.
(2): Χμ σε καταλαβαίνω. Πάνω κάτω το ίδιο είχα πάθει κι εγώ τις προάλλες. Είδα οτι μου έκανε έφοδο ένας ιός !
(1): Ιός; και τι του είπες;
(2): Πάνω που του είπα "ALT-CONTROL-DELETE" χάθηκε!
(1): ...
ξέρω υπερκαμμένο, αλλά αυτό είδα :facepalm: