Κάτσε, γιατί τώρα θα πάρω: Αυτό γιατί το πόσταρες;
Κάτσε, γιατί τώρα θα πάρω: Αυτό γιατί το πόσταρες;
νταξ τωρα με το αρθρο βαιμακης τους εβαλες ολους στη θεση τους
και στο οακα αν θυμαμαι καλα δεν ηταν οπαδος αλλα φροντιστης ή κατι τετοιο της ομαδας που καθοταν στον παγκο με τους παιχτες
Τέλος πάντων, έχω δουλειά και την κάνω, αλλά αυτά που γράφει το άρθρο τα έχουμε πει προ πολλού ΟΛΟΙ και πλέον δεν συζητάμε για το αν είναι μαλακία ολκής αυτά που γίνανε, ούτε αν πρέπει να τιμωρηθούν οι ένοχοι και τίποτα από αυτά. Συζητάμε όμως την μικροπολιτική και κακομοίρικη τακτική του Τζόρβα και των φυλλάδων σας που πιάνονται από αυτό και προσπαθούν να το σπρώξουν όσο δεν πάει για να κερδηθούν οι εντυπώσεις και να ξεχαστεί (πρωτίστως από τους ίδιους) το ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ.
Το να δείχνεις μελανιές που είχες είναι ΞΕΦΤΙΛΑ, τελεία. Το να μιλάς για αεροβόλα που μπήκαν κατόπιν εντολής επειδή έτσι σου κάυλωσε εσένα εκείνη τη στιγμή ότι γίνανε τα πράγματα, είναι ΜΑΛΑΚΙΑ. Ναι;
Αλλά άδικα κουράζομαι και εγώ νομίζω.
εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω, θα μπορούσε να δείξει τις πληγές στο σώμα του κι επίσης πιστεύω ότι όλα πάνω κάτω θέμα εντολής είναι, από το "φέρτε μπαζούκας επιστήμονές μου" μέχρι το "μην ελέγξετε κανέναν".
το ζήτημα είναι αυτό το "πάντα ο ίδιος σύλλογος τέτοια κάνει". γιατί όταν γίνει από την ανάποδη, θα πει κάποια εξίσου ηλίθια δικαιολογία για να το σώσει, όταν γίνει στην τούμπα θα καταγγέλουμε όλοι μαζί, μετά ξανά στο Καραϊσκάκη και ξανά μανά.
αν το ολο σκηνικο ειναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ και ο 'ιατροδικαστης' ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ?
αν τον πυροβολησανε οντως απο 50 μετρα στην παιανια 5 ωρες πριν τον αγωνα?
αν σκεφτουμε οτι ο αλλος Ορφεας Περιδης ελεγε "μια φωτοβολιδα, μες τη νυχτα σκαει", ενα μιτσμαννικο "ροφλ" δε θα ταν οτι επρεπε?
αχαχαχα μαλακιζεστε επι μερες αλλα για ενα τετοιο ποστ μιτς, αξιζει τον κοπο :pink:
Μαζί σου να τον κράξουμε. Τον όποιον.
Και με ρωτάς γιατί πόσταρα Βαιμάκη; Γράφει ο άνθρωπος:Quote:
Originally Posted by φορντ
Quote:
Απέφευγα αυτές τις μέρες να ασχοληθώ με το ζήτημα, διότι στα άρρωστα μυαλά κάποιων το να φωνάζεις για τα προφανή είναι δείγμα αδυναμίας και άλλοθι για την ήττα.
βαϊμάκης εγγύηση. μια χαρά τα λέει σχεδόν πάντα.
Σώπα ρε Οντόνιαν, φωνάζει για τα προφανή ο μούλος όταν δείχνει άσχετες πληγές και μιλάει για κατ'εντολήν μπασμένα αεροβόλα; Τι λε ρε παιδί μου, πόσο άρρωστοι είμαστε εμείς να το θεωρούμε ξεφτίλα δηλαδή;
Αυτοί είστε. Και εγώ σου λέω αύριο αποδεικνύεται ότι τον στόχευαν 5 αεροβόλα και τον σούταραν ανηλεώς. Μαζί θα (ξανα)κράξουμε τα μουνόπανα αυτά. Εσύ πότε θα σχολιάσεις την ξεφτίλα του μαλάκα που δείχνει τον αγκώνα; Πόσο διαφέρει αυτό από το τρίψιμο της καράφλας του Γεωργάτου, που θυμάμαι παρεμπιπτόντως τον Ρέηβεν να τον σκυλοβρίζει τότε για το συγκεκριμένο...
Κρύβεσαι τώρα πίσω από την ιερή αγανάκτηση για τις ντροπές, την οποία αγανάκτηση συμμεριζόμαστε πρωτίστως εμείς που θα τιμωρηθούμε, εσύ απέκτησες και άλλοθι (και ο Τζόρβας μπισμπίκια βέβαια) και τα καραγκιοζιλίκια γαργάρα.
Απάντηση:Quote:
Originally Posted by φορντ
Αν δε θέλεις δικό μου κουόουτ που θεωρώ υπεύθυνες τις ΠΑΕ για κάθε εντολή "μη ψαξίματος" ειδικά σε ματς που μυρίζει μπαρούτι. Το έχω γράψει όμως, ψάχτο. Αφήνεις 40.000 τύπους που θέλουν να δείρουν τους μέσα άψαχτους, περνάνε αεροβόλο και λες, "εγώ δεν τους το είπα"! Ωραία λογική.Quote:
Originally Posted by φαντομ ντακ
Επιμένεις να μη με διαβάζεις. Είπα ότι είναι πολύ πιθανό να έδειξε κάτι άσχετο, θα ήθελα όμως πριν τον καταδικάσω να ακούσω τι έλεγε στον δημοσιογράφο, αφού ο ίδιος λέει ότι έδειχνε σημάδι πιο κάτω. Αν έδειχνε αυτό (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ, ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΟΣΤΣ) θα τον κοροιδέψουμε όλοι μαζί, όσο κάναμε τον Γεωργάτο - ελπίζω στη συνείδησή σου να έχει την ίδια θέση με τον Τζόρβα, ανεξαρτήτως φανέλας. Την ίδια θέση, να περιμένω πριν καταδικάσω, έχω και για τα αεροβόλα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Δεν είναι τυχαίο ότι έψαξα να βρω και φωτογραφίες του Τζόρβα για να δω από πότε είχε το σημάδι (όταν ο Δόκτωρ είπε ότι είναι ελιά). Αμφότερα με ενδιαφέρουν αλλά είμαι συνεπής. Δεν καταδικάζω τον παίκτη επειδή είναι βάζελος και να έχω αμφιβολίες για το αεροβόλο ή το ανάποδο.Quote:
Εσύ πότε θα σχολιάσεις την ξεφτίλα του μαλάκα που δείχνει τον αγκώνα;
Νομίζω ότι ήμουν σαφής με την ασυνέπειά σου. Τα επιχειρήματα για το αεροβόλο στο ΟΑΚΑ ήταν ότι "το έλεγαν όλοι" και οι φωτγραφίες στο φως. Αν είχε γίνει ανάποδα, δε θα σε έπειθε ούτε ο θεός.
Quote:
εσύ απέκτησες και άλλοθι
Quote:
Απέφευγα αυτές τις μέρες να ασχοληθώ με το ζήτημα, διότι στα άρρωστα μυαλά κάποιων το να φωνάζεις για τα προφανή είναι δείγμα αδυναμίας και άλλοθι για την ήττα.
ε θα μπορουσε να ειναι ελια
αλλα αφου υπαρχουν πολλες φωτο που δεν υπαρχει μαλλον δεν ειναι
ούτε που θυμάμαι το σκηνικό με τον πουτάνας-γιο γεωργάτο, αλλά στην τρέχουσα περίπτωση δε θυμάμαι να έριξα την ήττα στους κανίβαλους της εξέδρας. διάβασε το πρώτο ποστ που έκανα μετά το ματς.
ότι έγιναν κανιβαλισμοί το είδαν όλοι. έπεσαν σουγιάδες και χιλιάδες άλλα αντικείμενα. δεν το αμφισβητεί κανείς. κάηκαν οχήματα για να μη φτάσει έγκαιρα η αποστολή μας. ο πρόεδρος ήταν δίπλα στην ομάδα κ ήταν στο χέρι του να την πάρει κ να φύγει ή να δώσει εντολή στο τζόρβα να κάνει τη μαϊμουδιά. προσωπικά στη θέση του, από τη στιγμή που το λεωφορείο της ομάδας κόλλησε στην κίνηση που προφανώς δημιουργήθηκε από εξωτερικούς παράγοντες και δεν ήταν η συνηθισμένη κίνηση της πόλης, θα έκανα μεταβολή και σπίτι. κ ας αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής.
τώρα εσείς συζητάτε αν ήταν αεροβόλο κ άλλες μπαρούφες. οκ, δικαίωμά σας αλλά χάνετε την ουσία
δεν ξέρω αν θα εσκουζε η διοίκηση, προσωπικά θα το θεωρούσα αναμμενόμενο.
Τέλος πάντων βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια. Μια χαρά τα διαβάζω τα ποστς σου, εσύ είσαι που σε τρώει η αντικειμενικότητα τώρα. Αίσχη έχουν γίνει άπειρες φορές και αυτά που είδαμε δεν είναι τα χειρότερα. Μαζί τα καταδικάζουμε κάθε φορά, το ότι έχετε βγει παγανιά για αεροβόλα και σουγιάδες (ο εξής ένας νυχοκόπτης) και την κίνηση που θα γυρίσει το λεωφορείο πίσω, δεν είναι επειδή ξεχείλισε το ποτήρι, είναι επειδή θέλετε να στρέψετε κεί την προσοχή σας. Αυτή είναι η άποψή μου και ας με θεωρείς άρρωστο, στα παπάρια μου.
Για το ΟΑΚΑ και την τωρινή περίπτωση πίστευε ό,τι θες. Αν υπήρχε τόση αμφισβήτηση και τόσο καραγκιοζιλίκι από την δική μας πλευρά μια χαρά δεν θα ήμουν πεισμένος, αν σε καθησυχάζει να πιστεύεις ότι τα βλέπω προκατειλημμένα, χέστηκα, αφού και εσύ δεν αμφισβητείς ότι υπήρχε αεροβόλο τότε, μου αρκεί, τι σκατά συζητάμε. Ότι εμείς τώρα κάνουμε κρα για να υπερασπιστούμε κάποιους μαλάκες; Αστειότητες.
Οι "ερυθρόλευκοι" κλήθηκαν σε απολογία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής και στην εκδίκαση της υπόθεσης, επικράτησε ένταση μετά τα όσα ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού.
Ο κ. Καρμής άφησε αιχμές για το πως μπαίνουν στο "Καραϊσκάκη", όπλα και πυρομαχικά και μάλιστα φυλάσσονται σε δωμάτιο
Τελικα υπαρχουν και πιο γραφικοι απ τον Τζορβα.
Γιάφκα στο Καραϊσκάκη.
ο Τζορβας ξερει οτι υπηρχε εντολη, ο δικηγορος τους λεει οτι εχουμε ειδικο δωματιο με οπλα, η πρασινη βγαινει με 8/10 πρωτοσελιδα για ολυμπιακο.
σας εχουμε γινει λιγο εμμονη ιδεα α?
Όχι βέβαια. Εμείς είμαστε οι άρρωστοι.
Το ματς το είδα με κάθε άλλο παρά γραφικό φίλαθλο (και μέλος) του ολυμπιακου, ο οποίος, αφού αγανάκτισε με τις καφρίλες, όταν συζητήθηκαν στο ημίχρονο μου είπε "δεν είναι απαραίτητο να τα έμπασαν όλα τώρα, δεν είναι δύσκολο να τα αφήνουν εκεί. πολύς κόσμος έχει πρόσβαση και οι μισοί της ασφάλειας είναι οργανωμένοι".
Να υποθέσω ότι είναι αυτόματα γραφικός και αυτός.
και αυτο συμβαινει μονο στο καραισκακη?
πες του φιλου σου επισης οτι ο ανθρωπος πατησε στο φεγγαρι και η ελλαδα πηρε την γιουροβιζιον
Οχι οχι, αγαπητε μου δικηγορε (του δικηγορου, ροφλ)
αλλο πραγμα "περασαν τα καπνογονα απο χτες μεσα στην κερκιδα" (πραγμα που οπως λεει ο Τζιτζι, να του πουμε και οτι πηραμε το Γιουρο) και αλλο πραγμα το "Στο Καραισκακη εχει ειδικο δωματιο που φυλασσονται οπλα'
αν δε παρατηρεις τη διαφορα γελοιοτητας των 2 προτασεων, δε μπορω να βοηθησω.
ενταξει δηλαδη πρεπει να ειμαστε κραμα Ναζι, Εωσφωρου και Λαυρεντη Μαχαιριτσα, αλλα οκ.
Δε νομίζω ότι εννοούσε Καλάσνικοφ. Δύσκολο είναι να φυλάνε κροτίδες και άλλα τέτοια σε κάποιον χώρο; Σιγά.
Σε άλλα νέα:
Αν ισχύει όλο αυτό (περιμένουμε επιβεβαίωση), είμαι πολύ περίεργος όλοι όσοι βασίσατε την υποστήριξη του "δεν υπήρξε αεροβόλο στο γήπεδο" στο ότι τα σημάδια στο ΟΑΚΑ ήταν διαφορετικά, αν τώρα θα έχετε τα αρχίδια να έχετε αμφιβολίες για το ΟΑΚΑ (αφού ΑΥΤΑ τα σημάδια είναι από αεροβόλο) ή θα κάνετε γαυρικη κωλοτουμπίτσα. Σας το λέω από νωρίς για να προετοιμάσετε την απάντηση, να έχει πιότερο χαβαλέ.Quote:
Originally Posted by σπορντογκ
τι μας ριχνανε στο οακα τοτε? κανει και χειροτερη πληγη.
φεηζερ?
ποιος ιατροδικαστης πηγε τελικα-τον νεκροθαφτη βρηκατε?
ροφλ η αποστολή του ΠΑΟ άργησε μια ώραQuote:
Originally Posted by υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός
το "γαυρικη" κωλοτουμπιτσα ειναι κατι που κανουμε μονο εμεις?
σιγα ρε Ηθικοι.
Με κάλυψες.
inb4 γνωστα εικονιδια.
Χα, καλά, σολάρεις πάλι. Πρώτον, τα διαφορετικά σημάδια εσύ ήσουν που επέμενες ότι οφείλονται στα διαφορετικά βλήματα, οπότε η πρώτη "γαύρικη" (λολ) κωλοτουμπίτσα είναι δικιά σου. Δεύτερον, εγώ πεισμένος δεν είμαι μόνο λόγω των σημαδιών αν και αποτελούσαν ομολογώ βασικό θέμα, κυρίως επειδή είναι πολύ πιο ήπια από αυτά στο ΟΑΚΑ, το οποίο και είχα αναφέρει συγκεκριμένα. Πάω πάσο (κωλοτουμπιάζω για να ευχαριστηθείς) εις αναμονή φυσικά της επιβεβαίωσης.
Το ροφλ για το σχόλιο που άργησε η αποστολή δεν το πιάνω. Δεν καθυστέρησε μόνο το πούλμαν σας, πολύς κόσμος μπήκε πολύ καθυστερημένα λόγω της κίνησης αλλά και επειδή έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει αργότερα. Κυρίως όμως τα μαλακισμένα που καίγανε αυτοκίνητα και σας περίμεναν, κάποτε μπήκαν και αυτά ε; Προφανώς και δεν μιλάμε για 10.000 κόσμο αλλά απέχει αυτό από το ροφλ. Το οποίο ταιριάζει γάντι στην γιάφκα του Καραϊσκάκη...
Κάτσε να στο εξηγήσω γιατί είναι δύσκολο. Δεν άλλαξε η άποψή μου για το αεροβόλο στο ΟΑΚΑ. Παραμένει ότι μπορεί να είχε μπει αεροβόλο (χωρίς να είμαι φυσικά σίγουρος) και ότι δεν έχω σκοπό να κάνω τον ντετέκτιβ στο θέμα αυτό (δεν τον έκανα ούτε όταν έγινε!), γιατί χάνεται η ουσία - σε αυτά τα παιχνίδια που οι ΠΑΕ και ΚΑΕ εντελώς ανεύθυνα δεν ψάχνουν τον κόσμο κάλλιστα μπαίνει και ένα πιστόλι μέσα. Η αρχική θέση μου ότι τα τραύματα από αεροβόλα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά παραμένει.
Αλλά εδώ δεν ασχολούμαι με το αν μπήκε αεροβόλο στο ΟΑΚΑ. Λέω απλά ότι με το δεδομένο του αεροβόλου στο ΟΑΚΑ (για το οποίο ήσασταν σίγουροι απλά από ένα δημοσίευμα, ούτε γιατροί, ούτε τίποτα) κάνατε παντιέρα το "τα σημάδια είναι διαφορετικά". Και αφού τα σημάδια είναι διαφορετικά και του Τζόρβα είναι από αεροβόλο, αρχίζουμε τώρα να πηδάμε στο στρατόπεδο Οντόνιαν που λέει, κοίτα να δεις, "τα σημάδια μπορεί να είναι και διαφορετικά"! Έτσι γιατί το να είμαστε συνεπείς θα σήμαινε ότι στο ΟΑΚΑ ίσως να μην είχε μπει αεροβόλο και δε μπορούμε να το έχουμε αυτό - ειδικά τώρα που βάλανε και οι δικοί μας μέσα τέτοιο.
Εν κατακλείδι (!), υποστηρίζουμε ο,τι μας συμφέρει την κάθε στιγμή, χωρίς να έχουμε ιδέα για τι μιλάμε.
zeite na eironeveste o enas ton allon e.ne,gia sas tous 2 pano lego
Ας είμαστε σοβαροί, έχεις δει 10.000 άτομα στο δρόμο; Καμιά 200ριά το πολύ να σπάγανε αυτοκίνητα. Θέλεις 500; Είναι δυνατόν με μια ώρα καθυστέρηση να αναγκάστηκαν να βάλουν 9μιση χιλιάδες κόσμο άψαχτο γιατί δεν προλαβαίνανε; Αστεία πράγματα που λέει και ο μιτσμαννος.
Δεν είναι το στυλ μου, αλλά δε γίνεται αλλιώς.
εντιτ:
Quote:
Τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Κάρμης, ενώπιον του αθλητικού δικαστή διαψεύδουν επίσημα από το «πράσινο στρατόπεδο», παρά το γεγονός ότι λανθασμένα μεταφέρθηκε έτσι στη δημοσιότητα.
Ο νομικός εκπρόσωπος του «τριφυλλιού» βρέθηκε στο γραφείο του αθλητικού δικαστή απλά και μόνο για να παραθέσει στοιχεία που δεν είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνα και αφορούσαν ως επί το πλείστον το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Αλέξανδρο Τζόρβα.
«Ο κ. Κάρμης σε μια αποστροφή του λόγου του απλά ανέφερε ότι “δεν ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό πώς βρέθηκαν στο γήπεδο τα συγκεκριμένα αντικείμενα”», είναι η επίσημη θέση των «πράσινων», σε μία υπόθεση που αναμένεται να έχει πολλά ακόμα επεισόδια.
Του κάνανε τη μούρη κρέας.Quote:
Δεν τιμωρήθηκε τελικά με «κεκλεισμένων των θυρών» ο Ολυμπιακός για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκη» με τον Παναθηναϊκό αλλά με βαρύ χρηματικό πρόστιμο 53.000 ευρώ.