Page 24 of 39 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast
Results 346 to 360 of 577

Thread: The official ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ στο καραισκακη thread RELOADED

Δε νομίζω ότι εννοούσε Καλάσνικοφ. Δύσκολο είναι να φυλάνε κροτίδες και άλλα τέτοια σε κάποιον χώρο; Σιγά.

Σε άλλα νέα:

Quote Originally Posted by σπορντογκ
    Κατέθεσε σήμερα στον εισαγγελέα Πειραιά ιατροδικαστής (ακόμη δεν έχουμε πληροφορηθεί τα στοιχεία του), ο οποίος επιβεβαίωσε ότι τα σημάδια στην πλάτη Άλεξ Τζόρβα είναι «πρόσφατα και από αεροβόλο»!

Συγκεκριμένα σήμερα αναμενόταν να σταλθεί στον εισαγγελέα η έκθεση της ιατροδικαστού που εξέτασε τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, κα Δήμητρα Τσαγκρή.

Αυτό έγινε και σύμφωνα με πληροφορίες η έκθεση της κα Τσαγκρή ανέφερε ότι τα σημάδια του Τζόρβα οφείλονται σε «αεροβόλο όπλο» και είναι «πρόσφατα».

Ωστόσο, η ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στον εισαγγελέα λόγω γρίπης και στη θέση της πήγε να καταθέσει ένας άλλος ιατροδικαστής από τον ίδιο σύλλογο.

Έτσι, οι δικαστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάθεση στον εισαγγελέα ήταν ίδια με την έκθεση της κυρίας Τσαγκρή η οποία μιλούσε για επίθεση με αεροβόλο στον πορτιέρο του «τριφυλλιού».
    Αν ισχύει όλο αυτό (περιμένουμε επιβεβαίωση), είμαι πολύ περίεργος όλοι όσοι βασίσατε την υποστήριξη του "δεν υπήρξε αεροβόλο στο γήπεδο" στο ότι τα σημάδια στο ΟΑΚΑ ήταν διαφορετικά, αν τώρα θα έχετε τα αρχίδια να έχετε αμφιβολίες για το ΟΑΚΑ (αφού ΑΥΤΑ τα σημάδια είναι από αεροβόλο) ή θα κάνετε γαυρικη κωλοτουμπίτσα. Σας το λέω από νωρίς για να προετοιμάσετε την απάντηση, να έχει πιότερο χαβαλέ.
    Last edited by Odonian; 04-12-2009 at 16:14.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

314222 Mitsmann's Avatar

τι μας ριχνανε στο οακα τοτε? κανει και χειροτερη πληγη.

φεηζερ?
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

ποιος ιατροδικαστης πηγε τελικα-τον νεκροθαφτη βρηκατε?
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Quote Originally Posted by υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός
    «Υπήρχε κόσμος ο οποίος δεν ελέγχθηκε από την αστυνομία. Περίπου 10.000 άνθρωποι μπήκαν ταυτόχρονα στο γήπεδο γιατί εκείνη την ώρα έφτανε η αποστολή του Παναθηναϊκού. Αυτός είναι και ο λόγος που πέρασαν τόσα καπνογόνα. Σχετικά με τον σουγιά, εγώ έλαβα γνώση από το φύλλο αγώνα, δεν γνώριζα τίποτα»
    ροφλ η αποστολή του ΠΑΟ άργησε μια ώρα

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    τι μας ριχνανε στο οακα τοτε? κανει και χειροτερη πληγη.

φεηζερ?
    Μπορεί να τα είχε από πριν.

314222 Mitsmann's Avatar

το "γαυρικη" κωλοτουμπιτσα ειναι κατι που κανουμε μονο εμεις?

σιγα ρε Ηθικοι.
    "Τι χτυπαω??"

Με κάλυψες.

314222 Mitsmann's Avatar

inb4 γνωστα εικονιδια.
    "Τι χτυπαω??"

Vic Ford Prefect's Avatar

Χα, καλά, σολάρεις πάλι. Πρώτον, τα διαφορετικά σημάδια εσύ ήσουν που επέμενες ότι οφείλονται στα διαφορετικά βλήματα, οπότε η πρώτη "γαύρικη" (λολ) κωλοτουμπίτσα είναι δικιά σου. Δεύτερον, εγώ πεισμένος δεν είμαι μόνο λόγω των σημαδιών αν και αποτελούσαν ομολογώ βασικό θέμα, κυρίως επειδή είναι πολύ πιο ήπια από αυτά στο ΟΑΚΑ, το οποίο και είχα αναφέρει συγκεκριμένα. Πάω πάσο (κωλοτουμπιάζω για να ευχαριστηθείς) εις αναμονή φυσικά της επιβεβαίωσης.

Το ροφλ για το σχόλιο που άργησε η αποστολή δεν το πιάνω. Δεν καθυστέρησε μόνο το πούλμαν σας, πολύς κόσμος μπήκε πολύ καθυστερημένα λόγω της κίνησης αλλά και επειδή έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει αργότερα. Κυρίως όμως τα μαλακισμένα που καίγανε αυτοκίνητα και σας περίμεναν, κάποτε μπήκαν και αυτά ε; Προφανώς και δεν μιλάμε για 10.000 κόσμο αλλά απέχει αυτό από το ροφλ. Το οποίο ταιριάζει γάντι στην γιάφκα του Καραϊσκάκη...
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Δε νομίζω ότι εννοούσε Καλάσνικοφ.
    αυτο το ξεπερασα.

σε πηρε τηλεφωνο?
    "Τι χτυπαω??"

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Χα, καλά, σολάρεις πάλι. Πρώτον, τα διαφορετικά σημάδια εσύ ήσουν που επέμενες ότι οφείλονται στα διαφορετικά βλήματα, οπότε η πρώτη "γαύρικη" (λολ) κωλοτουμπίτσα είναι δικιά σου. Δεύτερον, εγώ πεισμένος δεν είμαι μόνο λόγω των σημαδιών αν και αποτελούσαν ομολογώ βασικό θέμα, κυρίως επειδή είναι πολύ πιο ήπια από αυτά στο ΟΑΚΑ, το οποίο και είχα αναφέρει συγκεκριμένα. Πάω πάσο (κωλοτουμπιάζω για να ευχαριστηθείς) εις αναμονή φυσικά της επιβεβαίωσης.
    Κάτσε να στο εξηγήσω γιατί είναι δύσκολο. Δεν άλλαξε η άποψή μου για το αεροβόλο στο ΟΑΚΑ. Παραμένει ότι μπορεί να είχε μπει αεροβόλο (χωρίς να είμαι φυσικά σίγουρος) και ότι δεν έχω σκοπό να κάνω τον ντετέκτιβ στο θέμα αυτό (δεν τον έκανα ούτε όταν έγινε!), γιατί χάνεται η ουσία - σε αυτά τα παιχνίδια που οι ΠΑΕ και ΚΑΕ εντελώς ανεύθυνα δεν ψάχνουν τον κόσμο κάλλιστα μπαίνει και ένα πιστόλι μέσα. Η αρχική θέση μου ότι τα τραύματα από αεροβόλα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά παραμένει.

Αλλά εδώ δεν ασχολούμαι με το αν μπήκε αεροβόλο στο ΟΑΚΑ. Λέω απλά ότι με το δεδομένο του αεροβόλου στο ΟΑΚΑ (για το οποίο ήσασταν σίγουροι απλά από ένα δημοσίευμα, ούτε γιατροί, ούτε τίποτα) κάνατε παντιέρα το "τα σημάδια είναι διαφορετικά". Και αφού τα σημάδια είναι διαφορετικά και του Τζόρβα είναι από αεροβόλο, αρχίζουμε τώρα να πηδάμε στο στρατόπεδο Οντόνιαν που λέει, κοίτα να δεις, "τα σημάδια μπορεί να είναι και διαφορετικά"! Έτσι γιατί το να είμαστε συνεπείς θα σήμαινε ότι στο ΟΑΚΑ ίσως να μην είχε μπει αεροβόλο και δε μπορούμε να το έχουμε αυτό - ειδικά τώρα που βάλανε και οι δικοί μας μέσα τέτοιο.

Εν κατακλείδι (!), υποστηρίζουμε ο,τι μας συμφέρει την κάθε στιγμή, χωρίς να έχουμε ιδέα για τι μιλάμε.

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Δε νομίζω ότι εννοούσε Καλάσνικοφ.
    αυτο το ξεπερασα.

σε πηρε τηλεφωνο?
    Εσένα;

Senior Member Daffy's Avatar

zeite na eironeveste o enas ton allon e.ne,gia sas tous 2 pano lego

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Το ροφλ για το σχόλιο που άργησε η αποστολή δεν το πιάνω. Δεν καθυστέρησε μόνο το πούλμαν σας, πολύς κόσμος μπήκε πολύ καθυστερημένα λόγω της κίνησης αλλά και επειδή έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει αργότερα. Κυρίως όμως τα μαλακισμένα που καίγανε αυτοκίνητα και σας περίμεναν, κάποτε μπήκαν και αυτά ε; Προφανώς και δεν μιλάμε για 10.000 κόσμο αλλά απέχει αυτό από το ροφλ. Το οποίο ταιριάζει γάντι στην γιάφκα του Καραϊσκάκη...
    Ας είμαστε σοβαροί, έχεις δει 10.000 άτομα στο δρόμο; Καμιά 200ριά το πολύ να σπάγανε αυτοκίνητα. Θέλεις 500; Είναι δυνατόν με μια ώρα καθυστέρηση να αναγκάστηκαν να βάλουν 9μιση χιλιάδες κόσμο άψαχτο γιατί δεν προλαβαίνανε; Αστεία πράγματα που λέει και ο μιτσμαννος.

Quote Originally Posted by Daffy View Post
    zeite na eironeveste o enas ton allon e.ne,gia sas tous 2 pano lego
    Δεν είναι το στυλ μου, αλλά δε γίνεται αλλιώς.

εντιτ:

Τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Κάρμης, ενώπιον του αθλητικού δικαστή διαψεύδουν επίσημα από το «πράσινο στρατόπεδο», παρά το γεγονός ότι λανθασμένα μεταφέρθηκε έτσι στη δημοσιότητα.

Ο νομικός εκπρόσωπος του «τριφυλλιού» βρέθηκε στο γραφείο του αθλητικού δικαστή απλά και μόνο για να παραθέσει στοιχεία που δεν είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνα και αφορούσαν ως επί το πλείστον το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

«Ο κ. Κάρμης σε μια αποστροφή του λόγου του απλά ανέφερε ότι “δεν ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό πώς βρέθηκαν στο γήπεδο τα συγκεκριμένα αντικείμενα», είναι η επίσημη θέση των «πράσινων», σε μία υπόθεση που αναμένεται να έχει πολλά ακόμα επεισόδια.
    Δεν τιμωρήθηκε τελικά με «κεκλεισμένων των θυρών» ο Ολυμπιακός για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκη» με τον Παναθηναϊκό αλλά με βαρύ χρηματικό πρόστιμο 53.000 ευρώ.
    Του κάνανε τη μούρη κρέας.
    Last edited by Odonian; 04-12-2009 at 16:46.