Page 23 of 39 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 577

Thread: The official ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ στο καραισκακη thread RELOADED

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    αν σκεφτουμε οτι ο αλλος Ορφεας Περιδης ελεγε "μια φωτοβολιδα, μες τη νυχτα σκαει", ενα μιτσμαννικο "ροφλ" δε θα ταν οτι επρεπε?
    λολ

Quote Originally Posted by φορντ
    Σώπα ρε Οντόνιαν, φωνάζει για τα προφανή ο μούλος όταν δείχνει άσχετες πληγές και μιλάει για κατ'εντολήν μπασμένα αεροβόλα; Τι λε ρε παιδί μου, πόσο άρρωστοι είμαστε εμείς να το θεωρούμε ξεφτίλα δηλαδή;
    Απάντηση:

Quote Originally Posted by φαντομ ντακ
    επίσης πιστεύω ότι όλα πάνω κάτω θέμα εντολής είναι, από το "φέρτε μπαζούκας επιστήμονές μου" μέχρι το "μην ελέγξετε κανέναν".
    Αν δε θέλεις δικό μου κουόουτ που θεωρώ υπεύθυνες τις ΠΑΕ για κάθε εντολή "μη ψαξίματος" ειδικά σε ματς που μυρίζει μπαρούτι. Το έχω γράψει όμως, ψάχτο. Αφήνεις 40.000 τύπους που θέλουν να δείρουν τους μέσα άψαχτους, περνάνε αεροβόλο και λες, "εγώ δεν τους το είπα"! Ωραία λογική.

Εσύ πότε θα σχολιάσεις την ξεφτίλα του μαλάκα που δείχνει τον αγκώνα;
    Επιμένεις να μη με διαβάζεις. Είπα ότι είναι πολύ πιθανό να έδειξε κάτι άσχετο, θα ήθελα όμως πριν τον καταδικάσω να ακούσω τι έλεγε στον δημοσιογράφο, αφού ο ίδιος λέει ότι έδειχνε σημάδι πιο κάτω. Αν έδειχνε αυτό (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ, ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΟΣΤΣ) θα τον κοροιδέψουμε όλοι μαζί, όσο κάναμε τον Γεωργάτο - ελπίζω στη συνείδησή σου να έχει την ίδια θέση με τον Τζόρβα, ανεξαρτήτως φανέλας. Την ίδια θέση, να περιμένω πριν καταδικάσω, έχω και για τα αεροβόλα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Δεν είναι τυχαίο ότι έψαξα να βρω και φωτογραφίες του Τζόρβα για να δω από πότε είχε το σημάδι (όταν ο Δόκτωρ είπε ότι είναι ελιά). Αμφότερα με ενδιαφέρουν αλλά είμαι συνεπής. Δεν καταδικάζω τον παίκτη επειδή είναι βάζελος και να έχω αμφιβολίες για το αεροβόλο ή το ανάποδο.

Νομίζω ότι ήμουν σαφής με την ασυνέπειά σου. Τα επιχειρήματα για το αεροβόλο στο ΟΑΚΑ ήταν ότι "το έλεγαν όλοι" και οι φωτγραφίες στο φως. Αν είχε γίνει ανάποδα, δε θα σε έπειθε ούτε ο θεός.

εσύ απέκτησες και άλλοθι
    Απέφευγα αυτές τις μέρες να ασχοληθώ με το ζήτημα, διότι στα άρρωστα μυαλά κάποιων το να φωνάζεις για τα προφανή είναι δείγμα αδυναμίας και άλλοθι για την ήττα.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Slow Chemical Death MD's Avatar

ε θα μπορουσε να ειναι ελια
    αλλα αφου υπαρχουν πολλες φωτο που δεν υπαρχει μαλλον δεν ειναι

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Πόσο διαφέρει αυτό από το τρίψιμο της καράφλας του Γεωργάτου, που θυμάμαι παρεμπιπτόντως τον Ρέηβεν να τον σκυλοβρίζει τότε για το συγκεκριμένο...
    ούτε που θυμάμαι το σκηνικό με τον πουτάνας-γιο γεωργάτο, αλλά στην τρέχουσα περίπτωση δε θυμάμαι να έριξα την ήττα στους κανίβαλους της εξέδρας. διάβασε το πρώτο ποστ που έκανα μετά το ματς.

ότι έγιναν κανιβαλισμοί το είδαν όλοι. έπεσαν σουγιάδες και χιλιάδες άλλα αντικείμενα. δεν το αμφισβητεί κανείς. κάηκαν οχήματα για να μη φτάσει έγκαιρα η αποστολή μας. ο πρόεδρος ήταν δίπλα στην ομάδα κ ήταν στο χέρι του να την πάρει κ να φύγει ή να δώσει εντολή στο τζόρβα να κάνει τη μαϊμουδιά. προσωπικά στη θέση του, από τη στιγμή που το λεωφορείο της ομάδας κόλλησε στην κίνηση που προφανώς δημιουργήθηκε από εξωτερικούς παράγοντες και δεν ήταν η συνηθισμένη κίνηση της πόλης, θα έκανα μεταβολή και σπίτι. κ ας αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής.

τώρα εσείς συζητάτε αν ήταν αεροβόλο κ άλλες μπαρούφες. οκ, δικαίωμά σας αλλά χάνετε την ουσία
    Rock or Nothing

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    θα έκανα μεταβολή και σπίτι. κ ας αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής.

θα τρωγατε την πουτσα-μηδενισμο και θα σκουζατε 10 φορες παραπανω.
    οσο στοιχημα θελετε.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

δεν ξέρω αν θα εσκουζε η διοίκηση, προσωπικά θα το θεωρούσα αναμμενόμενο.
    Rock or Nothing

Vic Ford Prefect's Avatar

Τέλος πάντων βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια. Μια χαρά τα διαβάζω τα ποστς σου, εσύ είσαι που σε τρώει η αντικειμενικότητα τώρα. Αίσχη έχουν γίνει άπειρες φορές και αυτά που είδαμε δεν είναι τα χειρότερα. Μαζί τα καταδικάζουμε κάθε φορά, το ότι έχετε βγει παγανιά για αεροβόλα και σουγιάδες (ο εξής ένας νυχοκόπτης) και την κίνηση που θα γυρίσει το λεωφορείο πίσω, δεν είναι επειδή ξεχείλισε το ποτήρι, είναι επειδή θέλετε να στρέψετε κεί την προσοχή σας. Αυτή είναι η άποψή μου και ας με θεωρείς άρρωστο, στα παπάρια μου.

Για το ΟΑΚΑ και την τωρινή περίπτωση πίστευε ό,τι θες. Αν υπήρχε τόση αμφισβήτηση και τόσο καραγκιοζιλίκι από την δική μας πλευρά μια χαρά δεν θα ήμουν πεισμένος, αν σε καθησυχάζει να πιστεύεις ότι τα βλέπω προκατειλημμένα, χέστηκα, αφού και εσύ δεν αμφισβητείς ότι υπήρχε αεροβόλο τότε, μου αρκεί, τι σκατά συζητάμε. Ότι εμείς τώρα κάνουμε κρα για να υπερασπιστούμε κάποιους μαλάκες; Αστειότητες.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

314222 Mitsmann's Avatar

Οι "ερυθρόλευκοι" κλήθηκαν σε απολογία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής και στην εκδίκαση της υπόθεσης, επικράτησε ένταση μετά τα όσα ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού.

Ο κ. Καρμής άφησε αιχμές για το πως μπαίνουν στο "Καραϊσκάκη", όπλα και πυρομαχικά και μάλιστα φυλάσσονται σε δωμάτιο

Τελικα υπαρχουν και πιο γραφικοι απ τον Τζορβα.
    "Τι χτυπαω??"

Γιάφκα στο Καραϊσκάκη.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

314222 Mitsmann's Avatar

ο Τζορβας ξερει οτι υπηρχε εντολη, ο δικηγορος τους λεει οτι εχουμε ειδικο δωματιο με οπλα, η πρασινη βγαινει με 8/10 πρωτοσελιδα για ολυμπιακο.

σας εχουμε γινει λιγο εμμονη ιδεα α?
    "Τι χτυπαω??"

Όχι βέβαια. Εμείς είμαστε οι άρρωστοι.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Ο κ. Καρμής άφησε αιχμές για το πως μπαίνουν στο "Καραϊσκάκη", όπλα και πυρομαχικά και μάλιστα φυλάσσονται σε δωμάτιο
    Το ματς το είδα με κάθε άλλο παρά γραφικό φίλαθλο (και μέλος) του ολυμπιακου, ο οποίος, αφού αγανάκτισε με τις καφρίλες, όταν συζητήθηκαν στο ημίχρονο μου είπε "δεν είναι απαραίτητο να τα έμπασαν όλα τώρα, δεν είναι δύσκολο να τα αφήνουν εκεί. πολύς κόσμος έχει πρόσβαση και οι μισοί της ασφάλειας είναι οργανωμένοι".

Να υποθέσω ότι είναι αυτόματα γραφικός και αυτός.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

και αυτο συμβαινει μονο στο καραισκακη?
    πες του φιλου σου επισης οτι ο ανθρωπος πατησε στο φεγγαρι και η ελλαδα πηρε την γιουροβιζιον
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Το ματς το είδα με κάθε άλλο παρά γραφικό φίλαθλο (και μέλος) του ολυμπιακου, ο οποίος, αφού αγανάκτισε με τις καφρίλες, όταν συζητήθηκαν στο ημίχρονο μου είπε "δεν είναι απαραίτητο να τα έμπασαν όλα τώρα, δεν είναι δύσκολο να τα αφήνουν εκεί. πολύς κόσμος έχει πρόσβαση και οι μισοί της ασφάλειας είναι οργανωμένοι".

Να υποθέσω ότι είναι αυτόματα γραφικός και αυτός.
    Τα τανκ τα κρατανε για τη φιεστα?

314222 Mitsmann's Avatar

Οχι οχι, αγαπητε μου δικηγορε (του δικηγορου, ροφλ)

αλλο πραγμα "περασαν τα καπνογονα απο χτες μεσα στην κερκιδα" (πραγμα που οπως λεει ο Τζιτζι, να του πουμε και οτι πηραμε το Γιουρο) και αλλο πραγμα το "Στο Καραισκακη εχει ειδικο δωματιο που φυλασσονται οπλα'

αν δε παρατηρεις τη διαφορα γελοιοτητας των 2 προτασεων, δε μπορω να βοηθησω.

ενταξει δηλαδη πρεπει να ειμαστε κραμα Ναζι, Εωσφωρου και Λαυρεντη Μαχαιριτσα, αλλα οκ.
    "Τι χτυπαω??"