Page 22 of 39 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 577

Thread: The official ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ στο καραισκακη thread RELOADED

Λες να τα κάνανε και αυτά στον Τζόρβα; Επιφανειακά τραύματα είναι και οι ιατροδικαστές είναι αναγκασμένοι κάποιες φορές να δίνουν τη γνώμη τους από φωτογραφίες (δεν υπάρχει πάντα ένας τέτοιος αμέσως μετά το οποιοδήποτε έγκλημα για να το κοιτάξει).

Ε, τι να με έπεισε; Όλοι μιλούσαν για αεροβόλο και ο τύπος είχε τραύματα που δεν ήταν μπισμπίκια αλλά αισθητά σοβαρότερα. Δεν θυμάμαι κιόλας αν το είδαν το αεροβόλο οι δικοί μας και το ανέφεραν.
    Άρα έχουμε κάποια τραύματα σε αγώνα που πέφτανε μπόμπες από κοντινή απόσταση στις κερκίδες και κάποιους οπαδούς που δε θυμάσαι αν είδαν αεροβόλο, αλλά τι άλλο να ήταν. Αμφιβολία καμιά για το αν μπορούσε να είναι από κάτι άλλο, αν τα είχε από πριν τον αγώνα ή τα έπαθε έξω από το γήπεδο ή οτιδήποτε, όλες οι αμφιβολίες που υπάρχουν εδώ πχ - είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι λέει αλήθεια για όλα, εξάλλου τίμιος οπαδός είναι, όχι αλήτης επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Καλύφθηκα και σιωπώ, μέχρι να βγει κάποιος επίσημος με κάτι πιο ισχυρό από τα λόγια του Τζόρβα να μας πείσει.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Vic Ford Prefect's Avatar

Καλά εντάξει, τώρα βρήκες και εσύ το επιχείρημα. Κανείς ποτέ δεν αμφισβήτησε ότι ήταν αεροβόλα εκτός από σένα τώρα γιατί δεν πιστεύουμε τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ο οποίος έχει το τριφύλλι τατού και έδειχνε την μελανιά της περασμένης εβδομάδας, αλλά όχι, δεν είναι λόγος αυτός να μας κάνει καχύποπτους, το είπε ο διδάκτωρ, 40-50 μέτρα.

Λοιπόν, ας δούμε γενικά τι θα βγει από την ιστορία, δεν υπάρχει και κάτι άλλο να προσθέσουμε...
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Αν έβγαινε ένας οπαδός του ΠΑΟ σε αγώνα σας και έλεγε με χτύπησαν με αεροβόλο και έδειχνε τις φωτό, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα εξαντλούσες όλα τα αποθέματα καχυποψίας σου. Το ίδιο έκανες και με τη διαιτησία προσφάτως που είχες υποψίες για ματς μιας φάσης. Γενικά, δυο μέτρα και σταθμά. Το επιχείρημα είναι "όλοι το έλεγαν". ΟΚ.

Δεν αμφισβήτησα το αεροβόλο στο ΟΑΚΑ (τρίτη φορά που το γράφω, διάβασε και λίγο) διότι δεν είναι ουσιώδες να αμφισβητηθεί. Μπορεί να ήταν, μπορεί και όχι, η ουσία είναι ότι υπήρξε βία και υπάρχει βία και κάτι πρέπει να γίνει γι' αυτό. Το αν με πείθουν οι φωτογραφίες του φωτος είναι άλλο θέμα (όχι, όπως δε με πείθουν μόνες τους οι φωτό του Τζόρβα και περιμένω γιατρούς) αλλά δε μπαίνω καν στη διαδικασία να το εξετάσω γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να είναι πραγματικότητα και τονίζουν ένα πρόβλημα.

Ο λόγος που έκανα την ερώτηση είναι ακριβώς να δείξω αυτό που λέω στην πρώτη παράγραφο.

Ο οποίος έχει το τριφύλλι τατού
    Ο οπαδός που έδειχνε τα σημάδια στο φως, ήταν ο τυπικός μεροκαματιάρης γαυρος που βλέπει τα περισσότερα ματς στον καναπέ; Γιατί εγώ νομίζω ότι εκείνη τη μέρα, μέσα ήταν μόνο τα σκυλιά του πολέμου. Δεν έχει λόγο να πει μαλακία αντίστοιχη με του Τζόρβα ο οπαδός; Αστειότητες.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

άδικα κουράζεσαι
    Rock or Nothing

Κάτσε, γιατί τώρα θα πάρω: Αυτό γιατί το πόσταρες;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

νταξ τωρα με το αρθρο βαιμακης τους εβαλες ολους στη θεση τους

και στο οακα αν θυμαμαι καλα δεν ηταν οπαδος αλλα φροντιστης ή κατι τετοιο της ομαδας που καθοταν στον παγκο με τους παιχτες
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Τέλος πάντων, έχω δουλειά και την κάνω, αλλά αυτά που γράφει το άρθρο τα έχουμε πει προ πολλού ΟΛΟΙ και πλέον δεν συζητάμε για το αν είναι μαλακία ολκής αυτά που γίνανε, ούτε αν πρέπει να τιμωρηθούν οι ένοχοι και τίποτα από αυτά. Συζητάμε όμως την μικροπολιτική και κακομοίρικη τακτική του Τζόρβα και των φυλλάδων σας που πιάνονται από αυτό και προσπαθούν να το σπρώξουν όσο δεν πάει για να κερδηθούν οι εντυπώσεις και να ξεχαστεί (πρωτίστως από τους ίδιους) το ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ.

Το να δείχνεις μελανιές που είχες είναι ΞΕΦΤΙΛΑ, τελεία. Το να μιλάς για αεροβόλα που μπήκαν κατόπιν εντολής επειδή έτσι σου κάυλωσε εσένα εκείνη τη στιγμή ότι γίνανε τα πράγματα, είναι ΜΑΛΑΚΙΑ. Ναι;

Αλλά άδικα κουράζομαι και εγώ νομίζω.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω, θα μπορούσε να δείξει τις πληγές στο σώμα του κι επίσης πιστεύω ότι όλα πάνω κάτω θέμα εντολής είναι, από το "φέρτε μπαζούκας επιστήμονές μου" μέχρι το "μην ελέγξετε κανέναν".

το ζήτημα είναι αυτό το "πάντα ο ίδιος σύλλογος τέτοια κάνει". γιατί όταν γίνει από την ανάποδη, θα πει κάποια εξίσου ηλίθια δικαιολογία για να το σώσει, όταν γίνει στην τούμπα θα καταγγέλουμε όλοι μαζί, μετά ξανά στο Καραϊσκάκη και ξανά μανά.

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

αν το ολο σκηνικο ειναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ και ο 'ιατροδικαστης' ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ?
    αν τον πυροβολησανε οντως απο 50 μετρα στην παιανια 5 ωρες πριν τον αγωνα?

314222 Mitsmann's Avatar

αν σκεφτουμε οτι ο αλλος Ορφεας Περιδης ελεγε "μια φωτοβολιδα, μες τη νυχτα σκαει", ενα μιτσμαννικο "ροφλ" δε θα ταν οτι επρεπε?
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

fleshdiver regularpaul's Avatar

αχαχαχα μαλακιζεστε επι μερες αλλα για ενα τετοιο ποστ μιτς, αξιζει τον κοπο

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω, θα μπορούσε να δείξει τις πληγές στο σώμα του κι επίσης πιστεύω ότι όλα πάνω κάτω θέμα εντολής είναι, από το "φέρτε μπαζούκας επιστήμονές μου" μέχρι το "μην ελέγξετε κανέναν".

το ζήτημα είναι αυτό το "πάντα ο ίδιος σύλλογος τέτοια κάνει". γιατί όταν γίνει από την ανάποδη, θα πει κάποια εξίσου ηλίθια δικαιολογία για να το σώσει, όταν γίνει στην τούμπα θα καταγγέλουμε όλοι μαζί, μετά ξανά στο Καραϊσκάκη και ξανά μανά.
    Μαζί σου να τον κράξουμε. Τον όποιον.

Quote Originally Posted by φορντ
    Συζητάμε όμως την μικροπολιτική και κακομοίρικη τακτική του Τζόρβα και των φυλλάδων σας που πιάνονται από αυτό και προσπαθούν να το σπρώξουν όσο δεν πάει για να κερδηθούν οι εντυπώσεις και να ξεχαστεί (πρωτίστως από τους ίδιους) το ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ.
    Και με ρωτάς γιατί πόσταρα Βαιμάκη; Γράφει ο άνθρωπος:

Απέφευγα αυτές τις μέρες να ασχοληθώ με το ζήτημα, διότι στα άρρωστα μυαλά κάποιων το να φωνάζεις για τα προφανή είναι δείγμα αδυναμίας και άλλοθι για την ήττα.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

βαϊμάκης εγγύηση. μια χαρά τα λέει σχεδόν πάντα.
    Rock or Nothing

Σώπα ρε Οντόνιαν, φωνάζει για τα προφανή ο μούλος όταν δείχνει άσχετες πληγές και μιλάει για κατ'εντολήν μπασμένα αεροβόλα; Τι λε ρε παιδί μου, πόσο άρρωστοι είμαστε εμείς να το θεωρούμε ξεφτίλα δηλαδή;

Αυτοί είστε. Και εγώ σου λέω αύριο αποδεικνύεται ότι τον στόχευαν 5 αεροβόλα και τον σούταραν ανηλεώς. Μαζί θα (ξανα)κράξουμε τα μουνόπανα αυτά. Εσύ πότε θα σχολιάσεις την ξεφτίλα του μαλάκα που δείχνει τον αγκώνα; Πόσο διαφέρει αυτό από το τρίψιμο της καράφλας του Γεωργάτου, που θυμάμαι παρεμπιπτόντως τον Ρέηβεν να τον σκυλοβρίζει τότε για το συγκεκριμένο...

Κρύβεσαι τώρα πίσω από την ιερή αγανάκτηση για τις ντροπές, την οποία αγανάκτηση συμμεριζόμαστε πρωτίστως εμείς που θα τιμωρηθούμε, εσύ απέκτησες και άλλοθι (και ο Τζόρβας μπισμπίκια βέβαια) και τα καραγκιοζιλίκια γαργάρα.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος