μην ξεχνάς και τους φελλούς
Printable View
μεταξύ μας φελλός είναι ο πάσχος, σκατά είναι ο συρφετός του Βήματος που παίρναμε παλιά σπίτι (μαρίνος, ο πασόκος ο ρωμαίος, πρετεντέρης, ψυχάρης, σωμερίτης κτλ.)
οι πίσω σελίδες διεθνής έκθεση πάτου και αηδίας.
μετά την επανάσταση θα εξετάζονται σε καλαμούκη τα μαλακισμένα.
πόσο τέλειο;
Πώς μπορώ να μάθω τα στοιχεία αυτού που είναι υπεύθυνος για την απογραφή στην περιοχή μου και να τον ΤΣΑΚΙΣΩ;
Τετάρτη βράδυ, ήμουν σπίτι, σε απόλυτη ησυχία, χωρίς μουσικές και τέτοια και σε κάποια φάση βλέπω χαρτάκι κάτω από την πόρτα μου το οποίο έλεγε περίπου "ήρθα για την απογραφή στις 9 το βράδυ και δε σας βρήκα. Θα ξαναέρθω την Παρασκευή. Η απογραφή είναι υποχρεωτική."
Πέραν του ότι δεν έπαιζε να χτυπήσει κουδούνι και να μη τον ακούσω, η ώρα που είδα το χαρτί ήταν 8.30.
.
Έτσι και με αναγκάσει να τρέχω σε Δήμους κτλ, θα γίνω πολύ ΚΑΚΟΣ, σα τον φαεναμαλάκα ένα πράμα.
Αν είχε κάποιο τηλ. πάνω θα μπορούσες να πάρεις επί τόπου και να διαμαρτυρηθείς. Μου έχει τύχει με κλήση και εννοείται σβήστηκε με την μία.
Τι δημους και μαλακιες, δεν παιζει κατι τετοιο.
Μπορει να ηταν διακριτικος και να μην τον ακουσες ρε κουφαλογο.
Αν δεν σε πετυχει ουτε την Παρασκευη παιρνεις στο τηλεφωνο που εδωσε (αν εδωσε..) και κανονιζεις ραντεβου να ερθει να σε απογραψει.
Τωρα αν εσυ στραβωσες για την ωρα, μια χαρα ωρα την βρισκω..ολη την αλλη ωρα ή λειπετε, ή τρωτε ή κοιμάστε.
20 γαμωλεπτα ειναι, καθιστε και απογραφειτε.
Ουφ.
λιγότερο απο 20 λεπτά.. άντε κλείστου το ραντεβού να ρθει μήπως και πάρει κανα φραγκάκι ο άνθρωπος
Ρε μαν δε σου λέει τίποτα το ότι είδα το χαρτί στις 8.30 και αυτό έγραφε πάνω ότι πέρασε στις 9;
Τους πονάω όσους τρέχουν για τις απογραφές, συμμετείχα και γω στην προηγούμενη, δεν έχω πρόβλημα να έρθει ό,τι ώρα γουστάρει, αλήθεια :!:
Μάλλον το κόλλημα του είναι πως το χαρτί έγραφε πως πέρασε 9μμ ενώ ήταν 8.30μμ. και όχι τα υπόλοιπα.
ε αν έρθει πάλι ρώτα τον πως του ρθε και το γραψε! :D
όταν έρθει ξανά κανόνισε κάνα σκηνικό Remi Gaillard, γέμισε το σπίτι με άδεια κουτιά πίτσας και ντύσου χελωνονιντζάκι
Θα έρθει μετά τις 7 είπε. Είχε και υφάκι "με τραβολογάς, αλλά έχε χάρη".
Μια μαλακία να πει και consequences will never be the same.
Spoiler
Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί το πάρκινγκ της καινούριας μου δουλειάς είναι το πάρκινγκ του παλιού Village όπου πέρασα τεράστιο μέρος των εφηβικών μου χρόνων πίνοντας φραπέ με baileys (μούρη, νόμιζα) στο virtuality cafe στις 8 το απόγευμα (και αναρωτώμενη μετά γιατί δε με παίρνει ο ύπνος) και βλέποντας ταινίες κάθε Σάββατο.
Σιδεροκέφαλη είπαμε? Δεν είπαμε.
Σιδεροκεφαλή λοιπόν.
Θενξ =)
:touched:
Συγκινηθηκα αν και δε συχναζα στο virtuality cafe γιατι ηταν γεματο εφηβα κοριτσακια ολα βγαλμενα απο το ιδιο καλουπι που επιναν φραπε με baileys και νομιζαν οτι το παιζουν και μουρη :!: Εβλεπα κι εγω ταινιες καθε Σαββατο ομως και παρκαρα το αμαξι μου στο ιδιο παρκιν συνεχεια.
barka telika irthe?
ήξερα πόσο σκατένια είναι τα πατήσια
αλλά μέχρι να αρχίσω να μπαίνω σε σπίτια τώρα με την απογραφή συνειδητοποιώ ότι πραγματικά δεν είχα ιδέα
και βλέπω και σε ποιών την πλάτη ακριβώς βγαίνουν τα χρυσά τα παιδιά και παίζουν με τα πογκρόμ τους
:touched: απογραφικη στιγμη σημερα το μεσημερι, οταν χτυπησα κουδουνι που εγραφε Tsonos.
Η Weiss πες ήταν ΞΕΝΗ, εσύ μωρέ παπάρα το ανοιχτό οικόπεδο - πάρκινγκ που είχε 100 μέτρα πιο πέρα δε το ήξερες;
Έφαγα όλα τα νιάτα μου στο βίλλατζ και δε χρειάστηκε να βάλω ούτε μια φορά το αμάξι στο πάρκινγκ.
Σε λίγο θα μας πεις ότι δεν πήγαινες και στο Φωτόπουλο. (500 δραχμές εισιτήριο με μαθητικό πάσο, 2 ταινίες την εβδομάδα, τη χρονιά πριν τις πανελλήνιες, που δε πήγα διακοπές, τις είχα δει ΟΛΕΣ, από το Μάιο μέχρι τέλη Σεπτέμβρη που έκλεινε)
Το βίλατζ ήταν ΚΟΥΛ, και είχε και Virgin Megastore, και 10 αίθουσες. Αυτός ο Φωτόπουλος που λες πόσες είχε, 2;
(δεν είχα μαθητικό πάσο, ήμουν σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ)
Μία. Και έχει ακόμα δηλαδή. Θερινό σινεμά είναι. Το βίλλατζ ήταν το καλύτερο σινεμά όλων των εποχών. Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας κτλ.
Τι εννοείς μέχρι να κλείσει. Ανοιχτό είναι, εκτός κι αν έκλεισε πολύ πρόσφατα.
ανοιχτο ειναι
μαλλον να κλεισει για καλοκαιρι εννοει
Στον γαμημένο σκατόπουστα ψήστη που έφτιαξε το υγρό πυρ του Σατανά που ονομάζει σουβλάκι κι έφαγα σήμερα, εύχομαι να του μπει στον κώλο η μαχαίρα που κόβει τον γύρο.
Σχόλασα άρον-άρον το ραντεβουδάκι με τη γυναίκα γιατί μέσα σε μία ώρα είχα φύγει ήδη τρεις φορές για χέσιμο, και εδώ σπίτι είμαι έτοιμος για εγχείριση προσθετικής χέστρας στον κώλο μου.
Ψόφα γαμημένε.
Συνεχίστε. :)
@ ηλέκτρα: Θενξ για τη συμβουλή αλλά νέξτ τάιμ, αυτή τη στιγμή το κοντινότερο σε ξυλάκι κανέλας είναι ένα φιδάκι για τα κουνούπια που έχω αφήσει στο μπαλκόνι εδώ και καμιά διετία.
@ γραβιερίνο: Να μη μιλάνε οι κύριοι με πυρηνικό στομάχι παρακαλώ. Ψήσου να οργανώσουμε listening session στο νέο Integrity. ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΚΑΦΕ. :twisted: