Ρε μαν δε σου λέει τίποτα το ότι είδα το χαρτί στις 8.30 και αυτό έγραφε πάνω ότι πέρασε στις 9;
Τους πονάω όσους τρέχουν για τις απογραφές, συμμετείχα και γω στην προηγούμενη, δεν έχω πρόβλημα να έρθει ό,τι ώρα γουστάρει, αλήθεια![]()
Ρε μαν δε σου λέει τίποτα το ότι είδα το χαρτί στις 8.30 και αυτό έγραφε πάνω ότι πέρασε στις 9;
Τους πονάω όσους τρέχουν για τις απογραφές, συμμετείχα και γω στην προηγούμενη, δεν έχω πρόβλημα να έρθει ό,τι ώρα γουστάρει, αλήθεια![]()
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Μάλλον το κόλλημα του είναι πως το χαρτί έγραφε πως πέρασε 9μμ ενώ ήταν 8.30μμ. και όχι τα υπόλοιπα.
ε αν έρθει πάλι ρώτα τον πως του ρθε και το γραψε!![]()
"Society, have mercy one me
i hope you're not angry, if i disagree..."
όταν έρθει ξανά κανόνισε κάνα σκηνικό Remi Gaillard, γέμισε το σπίτι με άδεια κουτιά πίτσας και ντύσου χελωνονιντζάκι
Θα έρθει μετά τις 7 είπε. Είχε και υφάκι "με τραβολογάς, αλλά έχε χάρη".
Μια μαλακία να πει και consequences will never be the same.
Spoiler
Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί το πάρκινγκ της καινούριας μου δουλειάς είναι το πάρκινγκ του παλιού Village όπου πέρασα τεράστιο μέρος των εφηβικών μου χρόνων πίνοντας φραπέ με baileys (μούρη, νόμιζα) στο virtuality cafe στις 8 το απόγευμα (και αναρωτώμενη μετά γιατί δε με παίρνει ο ύπνος) και βλέποντας ταινίες κάθε Σάββατο.
Σιδεροκέφαλη είπαμε? Δεν είπαμε.
Σιδεροκεφαλή λοιπόν.
Θενξ =)
Συγκινηθηκα αν και δε συχναζα στο virtuality cafe γιατι ηταν γεματο εφηβα κοριτσακια ολα βγαλμενα απο το ιδιο καλουπι που επιναν φραπε με baileys και νομιζαν οτι το παιζουν και μουρηΕβλεπα κι εγω ταινιες καθε Σαββατο ομως και παρκαρα το αμαξι μου στο ιδιο παρκιν συνεχεια.
ήξερα πόσο σκατένια είναι τα πατήσια
αλλά μέχρι να αρχίσω να μπαίνω σε σπίτια τώρα με την απογραφή συνειδητοποιώ ότι πραγματικά δεν είχα ιδέα
και βλέπω και σε ποιών την πλάτη ακριβώς βγαίνουν τα χρυσά τα παιδιά και παίζουν με τα πογκρόμ τους
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry