δεν ειναι οτι εχω το εκπαιδευτικο συστημα σε καμια εκτιμηση ουτως ή αλλως αλλα ειναι δυνατον ρε πουστη μου να εξεταζεται ο κοσμος σε κειμενο του μαλακα του αγραμματου του μανδραβελη;
δεν ειναι οτι εχω το εκπαιδευτικο συστημα σε καμια εκτιμηση ουτως ή αλλως αλλα ειναι δυνατον ρε πουστη μου να εξεταζεται ο κοσμος σε κειμενο του μαλακα του αγραμματου του μανδραβελη;
this is radio freedom.
είναι γνωστό πως τα σκατά επιπλέουν.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
Σε σχέση με το τι κυκλοφορεί πλέον, είναι ντροπή αλλά πρέπει να πω ότι δεν είναι αγράμματος ο μανδραβέλης. Το ΜΑΛΑΚΑΣ και ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ το εξασκεί χρόνια πάντως.
o Firestorm παντως μου ειπε οτι κατι εγραψε.
το "σε σχεση με οτι αλλο κυκλοφορει εκει εξω" δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι ενας ολοκληρωτικα αγραμματος ο οποιος προσπαθει κιολας γενικως να επιδειξει κακοχωνεμενες γνωσεις με ελληνικα επιπεδου γυμνασιου.
this is radio freedom.
μεταξύ μας φελλός είναι ο πάσχος, σκατά είναι ο συρφετός του Βήματος που παίρναμε παλιά σπίτι (μαρίνος, ο πασόκος ο ρωμαίος, πρετεντέρης, ψυχάρης, σωμερίτης κτλ.)
οι πίσω σελίδες διεθνής έκθεση πάτου και αηδίας.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
μετά την επανάσταση θα εξετάζονται σε καλαμούκη τα μαλακισμένα.
Πώς μπορώ να μάθω τα στοιχεία αυτού που είναι υπεύθυνος για την απογραφή στην περιοχή μου και να τον ΤΣΑΚΙΣΩ;
Τετάρτη βράδυ, ήμουν σπίτι, σε απόλυτη ησυχία, χωρίς μουσικές και τέτοια και σε κάποια φάση βλέπω χαρτάκι κάτω από την πόρτα μου το οποίο έλεγε περίπου "ήρθα για την απογραφή στις 9 το βράδυ και δε σας βρήκα. Θα ξαναέρθω την Παρασκευή. Η απογραφή είναι υποχρεωτική."
Πέραν του ότι δεν έπαιζε να χτυπήσει κουδούνι και να μη τον ακούσω, η ώρα που είδα το χαρτί ήταν 8.30.
.
Έτσι και με αναγκάσει να τρέχω σε Δήμους κτλ, θα γίνω πολύ ΚΑΚΟΣ, σα τον φαεναμαλάκα ένα πράμα.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Αν είχε κάποιο τηλ. πάνω θα μπορούσες να πάρεις επί τόπου και να διαμαρτυρηθείς. Μου έχει τύχει με κλήση και εννοείται σβήστηκε με την μία.
Τι δημους και μαλακιες, δεν παιζει κατι τετοιο.
Μπορει να ηταν διακριτικος και να μην τον ακουσες ρε κουφαλογο.
Αν δεν σε πετυχει ουτε την Παρασκευη παιρνεις στο τηλεφωνο που εδωσε (αν εδωσε..) και κανονιζεις ραντεβου να ερθει να σε απογραψει.
Τωρα αν εσυ στραβωσες για την ωρα, μια χαρα ωρα την βρισκω..ολη την αλλη ωρα ή λειπετε, ή τρωτε ή κοιμάστε.
20 γαμωλεπτα ειναι, καθιστε και απογραφειτε.
Ουφ.
λιγότερο απο 20 λεπτά.. άντε κλείστου το ραντεβού να ρθει μήπως και πάρει κανα φραγκάκι ο άνθρωπος
"Society, have mercy one me
i hope you're not angry, if i disagree..."