Ναι αλλά μια χαρά υποσκάπτει την ενότητα (όπως και την κάθοδο στις εκλογές) με το να μην κατεβαίνει καθόλου.
Printable View
Ο εισαι οφσάιντ στον έρωτά μου μπακάλης, όχι φέικ, ίσως μόνο λίγο τρόλλ. Με δίωξανε άπο άλλο φόρουμ και άντεξα τρεις μήνες, αλλά ενόψει εκλογών πραγματικά δεν γίνεται, κάπου πρέπει να τρολάρεις. Για πες ικόνοπλαστ, για την οργάνωση του ανταρσία να γουστάρουμε.
Α και για τον σύριζα, η δική μου πληροφορία είναι ότι μάλλον άυριο θα έχουμε δύο σύριζες, με την προφανή διαχωριστική γραμμή που καιρό τώρα έχει προκύψει, οπότε καλύτερα να μην κάνουμε πολλές εικασίες. Είναι μια πολιτική απόφαση που μάλλον θα αλλάξει αρκετά τον χάρτη στον χώρο της αριστεράς.
μπακάλη τι θα το ρίξεις; με ψήνεις
M έστειλε το κόμμα γιατί μάθανε ότι ο καντίρου δεν κάνει σωστά την δουλειά του :Ρ.
Πέρα από πλάκα, 2 τάσεις υπάρχουνε. Η μία είναι όλοι οι υπόλοιποι, και η άλλη είναι η ανανεωτικοί του ΣΥΝ, δυοτρεις πασόκοι και οι μισοί οικολόγοι. Εγώ δεν θα το ρίξω γιατί θα είμαι σε ταξίδι τότε. Γιατί σε αυτή την κωλοχώρα πιό νωρίς κλείνεις εσύ εισητήρια για να είναι φτηνά, και μετά προκυρίσονται εκλογές.
Επίσης, μισώ τους εαακίτες.
Κατώριμε, ένα παλικάρι μου. Τι "μπάμπης μπακάλης" και σβεν γιόρκενσεν. Να μιλάμε σαν άνθρωποι.
τώρα σοβαρά κάπου το χει κάνει σαμ απ ο dragonlord. καλοί και ενημερωμένοι μου φαίνεστε αλλά είστε λίγο μαλάκες σαν άτομα. ικονοκλαστ χωρίς πλάκα γιατί γύρισες πάλι και σπας αρχίδια;
Ε, εξεταστική γαρ. Καμιά φορά σας αγαπάω λίγο όμως! :pink:
Iσχύει ότι πανελλαδικά υπάρχει συντονισμός σε επίπεδο ανοιχτών αντικαπιταλιστικών συνελεύσεων με ισότιμη παρέμβαση απο οργανωμένους και ανένταχτους. Τύποις τα πορίσματα των εκάστοτε συνελεύσεων σουμάρονται στα πανελλαδικά σχήματα και καθορίζουν την κεντρική γραμμή, ωστόσο μην κρυβόμαστε και αυτή η δομή δοκιμάζεται στην πράξη, όπως όλες. Κάποιες θέσεις εδώ. Για την ΔΕΘ με κάθε ειλικρίνεια ξέρω περίπου τι έγινε αλλά δεν έχω πεντακάθαρη εικόνα, θα σας τα πουν καλύτερα όσοι ήταν πάνω.
Δεν έχετε και borisan να σας ψηφίσει 30 φορές σε 4 ώρες, τρίτο κόμμα.
Κάποιος πρέπει να βγει και να πει: "δε πειράζει φίλε, 20 χρόνια ΝΑΡ φέτος, ΝΕΚΤΑΡ!"
...και τσαντισμένος stam and the witches.
:headbang2:
τσάκισέ τους με την ψήφο σου.
Και για να προλάβω, ό,τι είπα εγώ σε αυτό το τοπικ αφορούσε τους Οικολόγους Πράσινους. Αν τώρα εσύ βλάκα Phoebus αρπάχτηκες με το ποστ μου με τον Πολυζωγόπουλο (που ήταν το τελευταίο σε μία σειρά αντιπασοκικής υστερίας), γάμησέ με.
οσον αφορα τη ΔΕΘ και την Ανταρσυα υπηρξαν 2 συγκεντρωσεις, μια μεριδα της (ΣΕΚ, ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ..) ηταν με γσεε στη συγκεντρωση και μπροστα στην πορεια της και η υπολοιπη Ανταρσυα ηταν στην Καμαρα οπου εκανε ξεχωριστη πορεια με καποια σωματεια και το κκε-μλ και δε συναντηθηκε με τη Γσεε!
να το διαλύσετε το μαγαζί τότε, κύριοι!
Ρε σεις ρεκβιεμάδες, τι σκατά κόλημα τρώτε? Αν δεν γουστάρετε αυτά που γράφω, πείτετο. Το αν είμαι φέικ ή όχι, σε εμποδίζει να απαντήσεις σαν άνθρωπος? Κι εσύ ικονοπλαστ το ίδιο. Μπαίνω σε μια κουβέντα, και γράφω ότι γουστάρω, και αν είμαι φέικ ή όχι δεν έχει καμία σχέση.
Από εκεί και πέρα, κλασσικοί ΑΝΤΑΡΣΥτες μεταλλαγμένοι κνίτες, και αν όντως κατεβήκανε με την γσεε, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά είναι που ταυτίζονται με την κυρίαρχη συνδικαλιστική συνιστώσα. Επίσης έχω περίπου 1 χρόνο να ασχοληθω με τα εσωτερικά του εαακογκρουπουσκουλισμού, και διαβάζοντας το παραπαραπάνω πόστ ένιωσα όπως όταν πέρνεις μέταλ χάμμερ κάθε άυγουστο: Τόσο οικείο το περιβάλλον, τόσο καινούρια τα ονόματα...
πλάκα έχεις.
dragonlord θα σου δώσω εγώ το φως.
Η αμεσοδημοκρατία που άκουσες είναι απλά ένα αστείο. Το πάσχα πριν τις ευρωεκλογές, είχαν πει στους εαακίτες που γύρισαν σπίτια τους για τις γιορτές να στήσουν "ανοιχτές αντικαπιταλιστικές συνελεύσεις" για να δείξουν ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που δεν έχει δομή, δεν κατευθύνεται από τα πάνω αλλά στηρίζεται στην βάση της, δεν είναι μόνο για τα κομματόσκυλα αλλά και η δική σου φωνή έχει δύναμη κτλ κτλ. Βέβαια οι συνελεύσεις αυτές ήταν τόσο ανοιχτές που σε πολλές πόλεις δεν βγήκε καν αφίσα που να καλούσε για τη φάση, απλά μαζεύτηκαν οι εαακίτες μεταξύ τους σε ένα ταβερνάκι, είπαν πότε τους βολεύει και τσουπ νάτη η φωνή της βάσης. Όταν τελείωσαν οι διακοπές τα παιδιά έφυγαν και προφανώς οι συνελεύσεις ψόφησαν, ή έμειναν 5-6 άτομα έτσι για την υπογραφή.
Η Γραμμή βγαίνει ως εξής: μαζεύονται τα κεφάλια από κάθε οργάνωση (προφανώς κεκλεισμένων των θυρών) και το παζαρεύουν. Κάτι δίνει ο ένας, κάτι ο άλλος και ο πιο μάγκας υποχωρεί λιγότερο. Σου λέει ο άλλος ότι οι αποφάσεις σουμάρονται (από ποιον και με τι κριτήρια; ) και μαλακίες. Όταν βλέπεις ψημένο αριστερό κομματόσκυλο να λέει " αυτή η δομή δοκιμάζεται στην πράξη" σημαίνει ότι είναι μια μαλακία και μισή απλά δεν το λέμε παραέξω. Τύποις όχι μόνο αμεσοδημοκρατία δεν υπάρχει αλλά ούτε καν δημοκρατία. Τι να την κάνουνε άλλωστε αφού τα κεφάλια ξέρουν ότι η βάση ακολουθεί σαν βόδια και δεν έχει διαμαρτυρηθεί κανένας μέχρι τώρα.
Για ΔΕΘ ότι σου είπαν, οι περισσότεροι στη ΓΣΕΕ εκτός από λίγους ΝΑΡίτες
Καλά στάνταρ αυτό που λέει το γίδι για την αμεσοδημοκρατία της ΑΝΤΑΡΣΥΑς. Πόσο εάακ μυρίζει. Βέβαια καλύτερα να μην μιλήσουμε για την αμεσοδημοκρατία στα στέκια στις σχολές και στις γειτονιές, που όποτε γίνεται επι της ουσίας κουβέντα η φάση τείνει στο τραμπούκισμα.
α φρικιό αυτός τελικά? μποοόρινγκ.
χαχαχαχαχα δώσε μου ένα (1) παράδειγμα οριζόντιας συνελευσιακής οργάνωσης απο συλλογικότητα του αναρχικού χώρου που α) να αφορά πάνω απο 30 άτομα πανελλαδικά, β) να μην οδήγησε σε διασπάσεις σε βάθος μισού χρόνου, γ) να μην παίχτηκαν μπουνιές μεταξύ των διασπασμένων δ) οι συνελεύσεις να αφορούσαν οτιδήποτε ελάχιστα πιο πολιτικό απο το που θα μπούν οι μπύρες στο live, πότε θα βάλουμε πορεία για τους συλληφθέντες, πόσο μαλάκες είναι οι αριστεροί. Τόλμα να πεις την ΑΚ, ξεφτίλα.
μπα, μάλλον είναι "είμαι ανένταχτος αγνός αγωνιστής και είστε όλοι βλάκες και θέλετε το κακό μου". μποοοοοοοοοοοοοοοoooooοοοοοοοοοοοοοόρινκγ.
Ρε εαακάκο, δεν καταλαβαίνεις πόσο γελοιοποιείσαι σε οποιονδήποτε έχει βρεθεί ποτέ σε διήμερο εαακ??? Σοβαρέψου.
Μου είπε μπόρινγκ άτομο που γουστάρει κουίνσράιχ? Είναι κοπλιμέντο. Αντί όμως να ασχολείσαι με το τί είναι ο άλλος, κοίτα καλύτερα πως κινείσαι εσύ.
rage for order, είπα με ειλικρίνεια ακριβώς αυτό που διαβάζει κάποιος στο post μου για το πως λειτουργεί η δομή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αφου δεν έχεις δει κάτι τέτοιο λούφαξε και πήγαινε για κάνα ταβλάκι στο στέκι σου.
έ όχι και κουινσράιχ ρε κωλόφρικο.κατά τα άλλα είσαι τελείως προβλεπέ, μπιγκόν(ια).
προβλεπέ είναι η μάπα σου, ουρακοτάγκε
επίσης προβλεπέ είανι ότι αντί να τσακώνεστε σαν άνθρωποι, κάθεστε και ασχολείστε με το να βάλετε ταυτοτητούλα σε όλους, για να μην χρειάζεται να γράφετε κάτι καινούριο, μόνο κονσέρβα κράξιμο.
Μια θλίψη.
Επίσης μια θλίψη είναι η μάπα σου.
ρουφ!
μια θλίψη είναι η μάνα σου μπάμπη μπακάλη, μίλα πολιτικά ή ψόφα.
Nai re sy exeis dikio, spaw thn politikh kouventa. Sorry.
Einai mallon giati vriskw anousio na asxoloumai me enan xwro opws h antarsya, pou den exei kan politikh skopimothta, ektos apo to na 8repsoume to egw kai tis pseydes8hseis mas, oti den eimaste neomikroastoi, alla epanastates. Eseis an 8elete synexiste na tsakwneste poios einai pio karagiozis, ta EAAK h h AK.
Loipon, eide kanenas oikologous sth DE8 prin apo kamia wra? den pianw et1 kai den akousa tremopoulo. Eipe tpt kalo?
λολ τι οικολόγους ρε τάραμα.
γαμώ το χριστό σου εσένα.
Ρε ουρακοτάγκε, ενοχλείς και είσαι οφτόπικ. Στο σήμμυ θα είχες φάει ήδη μπαν.
tag ΠΑΔΗΚΕ
πάτωμα
στο σημμυ είστε όμως μαλάκες.και φασίστες.
επίσης τι ουρακοτάγκε ρε αρχίδα, εσύ τι ρόλο βαράς?