View Poll Results: ?

Voters
113. You may not vote on this poll
  • ΠΑΣΟΚ

8 7.08%
  • ΝΔ

8 7.08%
  • ΚΚΕ

10 8.85%
  • ΣΥΡΙΖΑ

12 10.62%
  • ΛΑΟΣ

5 4.42%
  • Οικολόγοι

6 5.31%
  • Άλλο

14 12.39%
  • Άκυρο

13 11.50%
  • Λευκό

1 0.88%
  • ΔΓ / ΔΑ

5 4.42%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

12 10.62%
  • Αποχή

19 16.81%
Page 13 of 78 FirstFirst ... 311121314152363 ... LastLast
Results 181 to 195 of 1167

Thread: Εκλογές 2009;

Solidium HAVOC's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Phoebus, θα το ρίξεις ΠΑΣΟΚ;

ΧΑΒΟΚΑΡΑ, θες να γίνουμε μπονι και κλάιν (μαιν);

Σαμπρέλα, έχεις υπάρξει τιμημένο ΕΕΚ;

Dythor, εσύ ΣΚΑΣΕ.

Αγαπη, ειπες σκεφτομαι και γραφω.
    Γιατι? Ελα να το παιξομe πιπινια. Οι νεολαιοι εδω γραφονε ομορφα πραγματα.
    Last edited by HAVOC; 06-09-2009 at 19:31.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

raz smash Abruzzi's Avatar

σε προλαβε ο μακης

Senior Member cloud's Avatar

Quote Originally Posted by Candiru View Post

Καταλαβαίνεις ότι ένα internet meme κουράστηκε όταν γίνεται και στα ελληνικά.

Καταλαβαίνεις ότι ένα internet meme κουράστηκε όταν το δεις στο ER.

Καταλαβαίνεις ότι ένα internet meme κουράστηκε όταν το ποστάρει ο Candiru.

Να γίνει πολλ.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post

Σαμπρέλα, έχεις υπάρξει τιμημένο ΕΕΚ;

Στηρίζουμε
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member

Ικονο δε ξέρω, ίσως. Πιστεύω πλέον ότι αν ψηφίζω, πρέπει να ψηφίζω για να βγει ένα κόμμα εξουσίας. Δε θα είχα πρόβλημα να το έριχνα ΕΝΑΝΤΙΑ όπως παλιότερα, απλά νιώθω ότι χάνεται η ψήφος μου, γιατί το να ρίξω αυτό που θέλω δεν αρκεί για να λέω ότι έχω ήσυχη τη συνείδησή μου -_-

Σταμ, είσαι ένας ηλίθιος. Όχι ότι θέλω να το παίξω με στυλ καρχαρτ "είμαι η ελίτ και σας κατουράω" και απλά να κράξω χωρίς νόημα, απλά δε μπορείς να λες ότι μιλάς πολιτικά, πόσο μάλλον να ισχυρίζεσαι κιόλας ότι έχεις δίκιο, και να κράζεις τον Πολυζωγόπουλο. Όχι ότι το άτομο δεν έχει κάνει λάθη ή είναι άγιος. Δε καταλαβαίνω τι σε καίει τόσο πολύ με τον τύπο. Συγκράτησε λίγο το κνίτικο ύφος στην άκρη, ΟΚ; Αν θες, κράξε τον σημερινό πρόεδρο και τη ΓΣΕΕ του -_-

Ντάιθορ, εντάξει, γι'αυτό λέμε να μιλήσουμε πολιτικά. Μετά τη ΔΕΘ προφανώς δημιουργείται πλεόνασμα ευκαιριών για χαβαλέ ("χέυ, ας κάνουμε σκληρή δεξιά πολιτική καταπιέζοντας ακόμα περισσότερο τις ασθενέστερες τάξεις με σκοπό να τις σώσουμε από το αδιέξοδο της οικονομικής κρίσης") αλλά ξέρεις, πίσω απ'όλα υπάρχουν πολιτικές και πίσω από τις πολιτικές υπάρχουν άτομα που τις εφαρμόζουν. Το να εμφανιζόμαστε εδώ και ο ένας να χαϊδεύει τα αυτιά του άλλου ή να αναλωνόμαστε σε one-liners είναι μαλακία.

Βασικά γουστάρω συζήτηση με ικονο.

Senior Member Midnight's Avatar

Quote Originally Posted by Phoebus View Post
    Σταμ, είσαι ένας ηλίθιος. Όχι ότι θέλω να το παίξω με στυλ καρχαρτ "είμαι η ελίτ και σας κατουράω" και απλά να κράξω χωρίς νόημα, απλά δε μπορείς να λες ότι μιλάς πολιτικά, πόσο μάλλον να ισχυρίζεσαι κιόλας ότι έχεις δίκιο, και να κράζεις τον Πολυζωγόπουλο. Όχι ότι το άτομο δεν έχει κάνει λάθη ή είναι άγιος. Δε καταλαβαίνω τι σε καίει τόσο πολύ με τον τύπο. Συγκράτησε λίγο το κνίτικο ύφος στην άκρη, ΟΚ; Αν θες, κράξε τον σημερινό πρόεδρο και τη ΓΣΕΕ του -_-
    Sory κιόλας, αδερφέ, αλλά ποια διαφορά ακριβώς είχε η ΓΣΕΕ του Πολυζωγόπουλου με τη σημερινή;! Και ο άνθρωπος φυσικά και δεν έκανε κανένα λάθος (όχι όπως πιθανόν να εννοείς εσύ το λάθος), το μόνο του λάθος είναι που πίστεψε πως θα μπορεί να λέει και να κάνει μαλακίες χωρίς να τις φάει (και τις έφαγε)! Οι μαλακίες του δεν ήταν λάθη, η δουλειά του ήταν και την έκανε μια χαρά, όπως συνεχίζει να την κάνει και ο νύν πρόεδρος! Η ΓΣΕΕ δεν άλλαξε καθόλου, δεν έχει λόγο να αλλάξει. Είναι ένας άθλιος παραπλανητικός μηχανισμός και τίποτε άλλο!

(Και σε ότι σου λέω εγώ δεν υπάρχει τίποτα ΚΝίτικο, τουναντίον)
    ART IS A BLAST!!!

nihil pop metamelia3's Avatar

πασοκ φυσικα
    this is radio freedom.

Senior Member

Κάνε τόπικ να το συζητήσουμε γιατί είσαι οφφτοπικ (μιλάμε για κοινοβουλευτικές εκλογές).

Phoebus, υπερπροσπαθείς για κάτι που δεν θα καταφέρεις.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Phoebus View Post
    Ικονο δε ξέρω, ίσως. Πιστεύω πλέον ότι αν ψηφίζω, πρέπει να ψηφίζω για να βγει ένα κόμμα εξουσίας. Δε θα είχα πρόβλημα να το έριχνα ΕΝΑΝΤΙΑ όπως παλιότερα, απλά νιώθω ότι χάνεται η ψήφος μου, γιατί το να ρίξω αυτό που θέλω δεν αρκεί για να λέω ότι έχω ήσυχη τη συνείδησή μου -_-
    Βασικά η αλάνθαστη πολιτική θεωρία (τώρα το σκέφτηκα) λέει ότι υπάρχουν δύο τύποι ψηφοφόρων:

Ο έχων εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα και δει στον τρέχοντα κοινοβουλευτισμό. Αυτός είναι λίγο-πολύ χαζούλης, ψηφίζει κάτα κύριο λόγο "κόμμα εξουσίας" (κοινώς πασοκ/νδ εναλλάξ) ή άλλο εσωκοινοβουλευτικό σχήμα ή πράσινους. Στις προσεχείς εκλογές αυτός ο τύπος καλό θα ήταν να μη ψηφίσει πασοκ/νδ/λαος/πράσινους. Εγώ θα τον καλούσα να ψηφίσει ΚΚΕ, είναι καλά παιδιά (εντάξει μαλάκες είναι) και προπάντως είναι συνεπείς (ή νεκροί). Μια άνοδος πάντως του ΚΚΕ για μένα είναι καλό αποτέλεσμα. Θα ήταν ωραίο να έλεγα το ίδιο για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά όπως λέγαμε απο τις εποχές τσίπρα είναι ασόβαροι, αφερέγγυοι και άχρηστοι, θα διαλυθούν σε ορίζοντα δύο χρόνων. Και να τους ψηφίσετε τα αρχίδια μου θα πάρετε.

Ο μη έχων εμπιστοσύνη. Αυτός κυρίως απέχει, ψηφίζει συνειδητά εξωκοινοβούλιο ή ψηφίζει για πλάκα. Αυτός ο κόσμος καλό θα ήταν να μην απέχει, η αρλούμπα με την δήθεν πολιτικοποιημένη αποχή αρχίζει και τελειώνει στα πλείστα όσα παραδείγματα κοινοβουλευτικής χούντας με αποχή στα 40/50%. Αν είναι να ψηφίσει πράσινους καλύτερα να ψηφίσει πασοκ, αν είναι να ψηφίσει μλ καλύτερα να ψηφίσει ΟΑΚΚΕ, αν είναι να ψηφίσει χρυσαυγή καλύτερα να απέχει και αν είναι να ψηφίσει οτιδήποτε άλλο καλύτερα να ψηφίσει ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Είμαστε όμορφα και καλά παιδιά, μπερμπάντικα και καραμπουζουκλήδικα (εντάξει μαλάκες είμαστε) αλλά πάντως είμαστε το συνεπές μέτωπο της σωστής αριστεράς. Όσο κι αν σας χάλασε ή όχι, είμαστε αναπόδραστα οι μόνοι σοβαροί.

Για τον πολυζωγόπουλολ, λολ, αλλά έχει δίκιο ο χρήστης Midnight.

Εγώ ψήφισα ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις ευρωεκλογές (κατά λάθος, το παραδέχομαι). Αλλά εκτός το προεκλογικό τραπεζάκι στο μέτωπο της πλατείας δεν σας βλέπω σε κανένα άλλο μέτωπο άρα τώρα θα πάρετε τ' αρχίδια μου!

Δράκος ikonoklast's Avatar

Γιατί ρε βλάκα, μια χαρά δε στα σπάει η ΑΡΑΚΑΡΑ στη σχολή; Το ΣΜΤ δεν θα στα σπάει μόλις τελειώσεις; Δε σε χάλασε!!

Άλλο η σχολή όμως κι άλλο το έξω.

Για πείτε για ανταρσύα. Καταρχάς, ισχύει αυτό που λέτε ότι λειτουργείτε αμεσοδημοκρατικά ή είστε σαν τον σύριζα που μαζεύονται οι αρχηγοί των συνιστωσών και προσπαθούν να τα βρουν με το συνασπισμό; Οι ανένταχτοι τι εκπροσώπηση και βαθμό παρέμβασης έχουν στο σχήμα; Επίσης, είναι αλήθεια ότι πήγατε με γσεε στη δεθ;
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;