Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
Για πείτε για ανταρσύα. Καταρχάς, ισχύει αυτό που λέτε ότι λειτουργείτε αμεσοδημοκρατικά ή είστε σαν τον σύριζα που μαζεύονται οι αρχηγοί των συνιστωσών και προσπαθούν να τα βρουν με το συνασπισμό; Οι ανένταχτοι τι εκπροσώπηση και βαθμό παρέμβασης έχουν στο σχήμα; Επίσης, είναι αλήθεια ότι πήγατε με γσεε στη δεθ;
Iσχύει ότι πανελλαδικά υπάρχει συντονισμός σε επίπεδο ανοιχτών αντικαπιταλιστικών συνελεύσεων με ισότιμη παρέμβαση απο οργανωμένους και ανένταχτους. Τύποις τα πορίσματα των εκάστοτε συνελεύσεων σουμάρονται στα πανελλαδικά σχήματα και καθορίζουν την κεντρική γραμμή, ωστόσο μην κρυβόμαστε και αυτή η δομή δοκιμάζεται στην πράξη, όπως όλες. Κάποιες θέσεις εδώ. Για την ΔΕΘ με κάθε ειλικρίνεια ξέρω περίπου τι έγινε αλλά δεν έχω πεντακάθαρη εικόνα, θα σας τα πουν καλύτερα όσοι ήταν πάνω.
πλάκα έχεις.

dragonlord θα σου δώσω εγώ το φως.

Η αμεσοδημοκρατία που άκουσες είναι απλά ένα αστείο. Το πάσχα πριν τις ευρωεκλογές, είχαν πει στους εαακίτες που γύρισαν σπίτια τους για τις γιορτές να στήσουν "ανοιχτές αντικαπιταλιστικές συνελεύσεις" για να δείξουν ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που δεν έχει δομή, δεν κατευθύνεται από τα πάνω αλλά στηρίζεται στην βάση της, δεν είναι μόνο για τα κομματόσκυλα αλλά και η δική σου φωνή έχει δύναμη κτλ κτλ. Βέβαια οι συνελεύσεις αυτές ήταν τόσο ανοιχτές που σε πολλές πόλεις δεν βγήκε καν αφίσα που να καλούσε για τη φάση, απλά μαζεύτηκαν οι εαακίτες μεταξύ τους σε ένα ταβερνάκι, είπαν πότε τους βολεύει και τσουπ νάτη η φωνή της βάσης. Όταν τελείωσαν οι διακοπές τα παιδιά έφυγαν και προφανώς οι συνελεύσεις ψόφησαν, ή έμειναν 5-6 άτομα έτσι για την υπογραφή.
Η Γραμμή βγαίνει ως εξής: μαζεύονται τα κεφάλια από κάθε οργάνωση (προφανώς κεκλεισμένων των θυρών) και το παζαρεύουν. Κάτι δίνει ο ένας, κάτι ο άλλος και ο πιο μάγκας υποχωρεί λιγότερο. Σου λέει ο άλλος ότι οι αποφάσεις σουμάρονται (από ποιον και με τι κριτήρια; ) και μαλακίες. Όταν βλέπεις ψημένο αριστερό κομματόσκυλο να λέει " αυτή η δομή δοκιμάζεται στην πράξη" σημαίνει ότι είναι μια μαλακία και μισή απλά δεν το λέμε παραέξω. Τύποις όχι μόνο αμεσοδημοκρατία δεν υπάρχει αλλά ούτε καν δημοκρατία. Τι να την κάνουνε άλλωστε αφού τα κεφάλια ξέρουν ότι η βάση ακολουθεί σαν βόδια και δεν έχει διαμαρτυρηθεί κανένας μέχρι τώρα.

Για ΔΕΘ ότι σου είπαν, οι περισσότεροι στη ΓΣΕΕ εκτός από λίγους ΝΑΡίτες