dafuq, είναι τόσο ηλίθια η συζήτηση που απελπίστηκα πριν αρχίσω να γράφω. ό,τι είπαν ένι, μάγια, μιτς.
Printable View
dafuq, είναι τόσο ηλίθια η συζήτηση που απελπίστηκα πριν αρχίσω να γράφω. ό,τι είπαν ένι, μάγια, μιτς.
δεν το παίζω τίποτα, είμαι φιλόζωος όσο κι αν δεν με χωνεύεις. προσπάθησε να καταλάβεις τι συζητάμε πρώτα και μετά έλα να ξαναποστάρεις.
overdriven η νομιμότητα δεν μου λέει απολύτως τίποτα, λολ. η μάχη της επιβίωσης που δίνουν τα ζώα είναι μεταξύ τους, αν θες να μπεις στον χορό κάνε την καλύβα σου και μπες μέσα! /enitharmon mode off
τέλος πάντων, βαρέθηκα, αντίο!
Αν, για κάποιο λόγο, έμενες κι εσύ στο δάσος, κανένας δε θα διαφωνούσε αν συμμετείχες κι εσύ σε αυτήν την μάχη. Αλλά μην παρουσιάζεις το κυνήγι σαν μέσο επιβίωσης γιατί δεν είναι. Οι περισσότεροι κυνηγοί που γνωρίζω το βλέπουν καθαρά σαν άθλημα και σαν χόμπι. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο τηρούν τα στεοιχειώδη, σκεπτόμενοι ιδιοτελώς (γιατί αν δεν το κάνεις την επόμενη σεζόν ενδέχεται να πάρεις ταρχίδια σου).
Οι ηθικές αξίες μεταφέρονται από γενιά σε γενιά και νομίζω ότι αυτό που περιγράφω (η εκτέλεση ενός λαγού στο γιατάκι του) είναι πέρα για πέρα ανήθικο. Το γεγονός ότι χρησιμοποιώ αγορασμένη καραμπίνα δεν έχει να κάνει με την ηθική, έτσι κι αλλιώς απαγορεύεται να κυνηγάς με τόξα κλπ (Ελλάδα πάντα).
τρωω φανατικα κρεας και η φαση χορτοφαγος ειναι πιο σιχαμενη και απο το ποστ ροκ
αλλα οι κυνηγοι ειναι μαλωμενοι με την αληθεια γραφικοι μπιχλομαλακοτσοπανηδες
οποτε χ-φασκελα και στους 2
Μα δεν είμαι τόσο ηλίθιος να ισχυρίζομαι ότι εγώ κυνηγώντας δίνω μάχη για επιβίωση. Προφανέστατα είναι άθλημα. Απλώς η ιδιαιτερότητά του είναι τέτοια που σε αναγκάζει να προσπαθήσεις να γίνεις μέρος της φύσης, να μελετήσεις συμπεριφορές, να μελετήσεις τον καιρό, τα ίχνη, τον αέρα. Και αυτό είναι μαγικό. Τα περί ιδιοτέλειας δεν με αφορούν, σέβομαι πολύ περισσότερο από εσένα αυτό που θηρεύω.
xestikame gia to oti den skotoneis ena lago sto skataki tou
kai parade3ou oti o logos pou den to kaneis einai gia na mi se koroidevoun oi filoi sou epidi htan efkolo kai ase tis i8ikes mpourdes
kai oxi den exw tipota me to kinigi kai kreas trow kai xesmena ta exw ta zwakia apla sas 8eoro varetous malakes esas tous kinigous
ψωλαρας κυνηγος ξαδερφος τσακ νορις
Οι κυνηγοί και οι ψαράδες είναι τρισμέγιστοι και τιτανοτεράστιοι ψεύτες.
Αυτό ξέρω εγώ.
Όχι ηλίθιε δεν είμαι ψωλαράς. 9/10 φορές που βγαίνω, παίρνω τα αρχίδια μου και γυρνάω με άδεια χέρια... άντε κάνα μανιτάρι που θα βρω να μαζέψω. Αλλά σε άνθρωπο που δεν με ξέρει και έχει βγάλει συμπέρασμα ότι "είμαι αυτός και το κάνω γιαυτό" ε δεν θα κάτσω να του απαντήσω με ευγένεια.
το μανιταρι το πυροβολεις φιλε?
den zitisa thn evgenia sou flore alla thn ilikrinia sou
Όχι το τηγανίζω και πίνω και ένα τσίπουρο. Γαμάει
έχεις διαβάσει αυτό;
οβερντιβεν σου βρήκα αβαταρ
Spoiler
Ε πες καμία ιστορία ρε από καυτά ξημερώματα κυνηγετικής περιόδου.
Από τα χείλη σου κρεμόμαστε.
Θέλω να κάνω σύγκριση, από κάτι άλλους που έχω ακούσει, που χτύπησαν από δέντρο αγριογούρουνο ανάμεσα στα μάτια (ενώ αυτό έτρεχε να ξεφύγει).
Τα καλύτερα ψέμματα πάντως, θα τα ακούσεις από τον Πασχάλη περί ψαρέματος.
Ο άνθρωπος είναι πηγή παραγωγής γέλιου.
Δοκίμασε μία φορά να του μιλήσεις για ψάρεμα. Ο Κάπταιν Ιγκλο μπροστά του είναι μαρίδα.
Nα το διαβάσεις Overdriven καθώς ακούς http://youtu.be/O6YPLhrxqHQ αυτό.
dekta, an kai me mperdeuei kapws to skeptiko . einai mpampesiko na toufekiseis to lago thn wra pou prospathei na kryftei alla den einai mpampesiko ena athlima pou exei safws prodiagegrammeno nikhth? mou akougetai ligo san na phgainw na paiksw egw mpala kai na thewrw anh8iko oti etyxe na exw ton aera me to meros mou alla h8iko oti eimai ntaparismenos kai 30 xronia neoteros apo ton antipalo mou.
Σαφώς και υπάρχει προδιαγεγραμμένος νικητής και αυτός είναι ο λαγός φίλε. "του κυνηγού και του ψαρά το πιάτο...." λένε.
Για να καταλάβεις αυτό που σου λέω, πρέπει να ξέρεις πως ζει ο λαγός. Ο λαγός κινείται τη νύχτα. Κάποιοι πούστηδες που δεν αξίζει να αποκαλούνται κυνηγοί, πάνε και τον χτυπάνε νύχτα (παράνομο) ενώ έχει βγει να βοσκήσει/να γαμήσει κλπ.
Τη μέρα, θα βγει ο κυνηγός με τα σκυλιά τα οποία θα μυρίσουν τα ίχνη του λαγού και θα οδηγηθούν στο γιατάκι του. Ο λαγός δεν φεύγει από το γιατάκι αν δεν τον πλησιάσεις σε απόσταση 10cm. Κάθεται ακίνητος και μόλις το σκυλί τον εντοπίσει και τον πλησιάσει σε απόσταση "βολής" αρχίζει και τρέχει. Φυσικά το σκυλί δεν μπορεί να πιάσει τον λαγό. Εσύ ο κυνηγός, θα καταλάβεις ότι το σκυλί σήκωσε έναν λαγό από το γάβγισμά του που εκείνη τη στιγμή είναι έντονο και πιο πολύ μοιάζει με κλάμα. Μετά αρχίζει η καταδιώξη του λαγού από τα σκυλιά. Ο λαγός προηγείται των σκυλιών καμιά 500 μέτρα και στο μεταξύ αλλάζει συνεχώς πορεία και κάνει κύκλους πάνω από τα ίχνη του για να μπερδέψει τα σκυλιά. Εσύ ααααααν είσαι μάγκας, ακούς που σηκώθηκε ο λαγός (γιατί δεν θα είσαι εκεί για να το δεις, δεν μπορείς να τρέχεις πίσω από το σκυλί), ακούς τι πορεία έχουν τα σκυλιά (από τα γαβγίσματα τους όσο τον κυνηγούν) και προσπαθείς να υπολογίσεις από που θα περάσει. Αν το καταφέρεις, και τον πετύχεις, πρέπει να σκοπεύσεις ένα ζώο μικρόσωμο που πάει γαμιόντας.
Μάντεψε... δεν πρόκειται να τον πετύχεις. Πρέπει να κυνηγάς πολλάααα χρόνια για να τα καταφέρεις όλα τα παραπάνω.
Από την άλλη, εντοπίζεις έναν λαγό στο γιατάκι να κάθεται, σε έχει δει αλλά δεν φεύγει γιατί απέχεις 20 μέτρα, σηκώνεις το όπλο τον σημαδεύεις με την ησυχία σου και τον εκτελείς. Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των 2 περιπτώσεων. Το ένα είναι κυνήγι, το άλλο εκτέλεση.
Αν ο οβερντρίβεν έλεγε ότι γαμάει ελάφια, ζαρκάδια κι αγριόχειρους λιγότερη μούτζα μάλλον θα τρωγε.
Θα φάμε κανα κοψίδι ρε ή δε βαρέσατε τίποτα; Ελάτε νιγρίτα για αγριογούρουνο πάντως αν το χετε. Έχουν πολλαπλιαστεί σαν μπουρδέλα φέτος και κατεβαίνουν στα χωράφια κατα 10άδες (δεν κάνω πλάκα).
gia na sto pw kai alliws, pote den eisai esy o xamenos, anti8eta o lagos einai syxna. kai einai xamenos me th zwh tou, oxi fash paintball "gamw thn tyxh mou me petyxan". ta gnwmika otan prwtovgainoun isws na exoun kapoia vash sthn pragmatikothta alla me ton kairo ginontai aplws logopaignia. an loipon den eksartatai h zwh sou apo to lago pou 8a xtyphseis den xaneis. ektos ki an se toufekisei kanas synadelfos :P
an loipon hsoun apo autous pou epiviwnoun apo to kynhgi, tote nai, isws evgaines ki esy xamenos alla mallon tote den tha fainotan toso anh8iko na xtyphseis ton logo sto giataki. ypothetw toulaxiston.
και χρυσαυγίτες εQuote:
Έχει γαμηθεί πάντως παντού είναι γεμάτο γουρούνια.
πσοφαω με κολοθμπρα
(ποθτανα ολα)
να το διαβασεις και να δεις αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=CJMWStIvUN8
Απλά θα πω πως η ένι με κάλυψε απόλυτα. Από κει και πέρα το μόνο που έχω να προσθέσω είναι μια μικρή συζήτηση που είχα στον στρατό με έναν στρατόκαυλο, φανατικό χριστιανό, κτλ κτλ που όμως για να τα λέμε όλα ήταν ο μόνος που σκεφτόταν τον απλό φαντάρο (πχ έβαζε λεφτά από την τσέπη του για καθαριστικά ή πλήρωνε ο ίδιος ταξί για να πάμε στην κοντινή πόλη αν ήμασταν μόνο 1-2 εξοδούχοι και δε μπορούσε να στείλει καναδέζα).
Βροχερό βράδυ λοιπόν και την έχουμε πέσει στου θαλαμοφύλακα μαζί με την περίπολο. Κάποια στιγμή σκάει και ο καραβανάς, αξυπ. Δε θυμάμαι πως αλλά η ότι νάναι συζήτηση καταλήγει με το να λέει αυτός πως ο άνθρωπος έχει κάθε δικαίωμα να σκοτώνει όλα τα ζώα, είτε για επιβίωση είτε όχι, γιατί όταν έρθει το τέλος του κόσμου οι άνθρωποι θα τρέξουν στο δάσος για να κρυφτούν και να προστατευτούν και αν δεν σκοτώνουμε τα ζώα τότε το δάσος θα είναι γεμάτο από αυτά και αυτά ως όργανα του σατανά θα μας φάνε......
Τον κοιτάω και του λεώ, 'κοίτα, όπως ο άνθρωπος έχει κάθε δικαίωμα να σκοτώνει τα ζώα για την επιβίωση του έτσι για μένα και ο λύκος έχει κάθε δικαίωμα να με φάει αν με πετύχει, και στην τελική ο λύκος επιτίθεται μόνο όταν πεινάει...'
Πρίν προλάβω να τελειώσω την πρόταση, πετάχτηκε από την καρέκλα του - ναι το σκηνικό που η καρέκλα φεύγει λίγα μέτρα πίσω - με έδειξε με το δάχτυλο του και είπε! 'Πρόσεχε παιδί μου, πρόσεχε, σκέψου αυτό που είπες, έχεις τον σατανά μέσα σου'.......
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ακούστηκε και μια βροντή τότε.
ΥΓ. Χμμμμ, τώρα που τα ξαναθυμάμαι...my life rocks
ψυχεδελικες καταστασεις Αρτ
ασκετο ο λυκος μια χαρα ορμαει ακομα και σε λυκανθρωπο ακομα και χορτατος
υπερασπιστης των κυνηγων δε θα γινω αλλα γραφτηκαν μερικα επειχηρηματα σκετη στεναχωρεια ε?
παιδια αμα σας ενδιαφερει τοσο πολυ η καταστροφη σας εχω νεα...το γραφειο οπου βρισκεται ο υπολογιστης σας βοηθησε στο να ξεδαθωθει ενας ανυπερασπιστος ιαγουαρος καπου στον Ορινοκο
οι περισοτεροι εχετε τους υπολογιστες σας μεσα σε ενα σπιτι σε μια πολη, δηλαδη ενα ολοσχερος κατεστραμενο περιβαλλον και φανταζομαι οτι πολλοι απο σας σε μια εκδρομη σας προφανως δεν πηγατε με οπλοπολυβολα να σκοτωστε σκιουρακια αλλα μια χαρα μαζεψατε βατομουρα στερωντας ενα γευμα απο ενα μικρο ζωακι
τεσπα το θεμα μου ειναι οτι γενικα υπερβαλεται οσοι πεσατε να τον φατε...το κυνηγι στην ελλαδα δεν εχει καμια σκεση με τον πριγκηπα καρολο ξερω γω και καμια ξακοσους ροδομαγουλους με τα αλογατα τους να κυνηγαν την τελευταια αλεπου επι της γης
βεβαια υπαρχει μια συγκεκριμενη συνομοταξια ''κυνηγων''...κατι μπαρμπαδες απο αθηνες-σαλονικες (διευθυνταδες συνηθως) που με το πεμπτο τους αμαξι, ενα Lada Niva η ενα παλαιο Rover για τους πιουριστες, αλωνιζουν τα μπαιρια και ΓΑΜΑΝΕ τον τοπο
ωσαν σμηνη ακριδων δεν αφηνουν τιποτα ορθιο...βρε σπουρτουδ' θα πετυχουν βρε tasmanian devil βρε τυραννοσαυρο, θα τον σκοτωσουν γιατι ετσι πρεπει
αυτοι οι μουνοπαναδες λοιπον κανουν τριημερες εξορμησεις και ψηνουν κανα μινωταυρο το βραδυ αποκαμωμενοι απο την ανιση μαχη τους με την Φυσις, τα αλλα 17 μινωταυρακια που σκοτωσαν τα πεταν αφου πρωτα τα βγαλουν μια φωτο γιατι μεχρι να κατεβουν στον ''πολιτισμο'' θα εχουν σαπισει, ε κι ο μινωταυρος τρωγεται φρεσκος οπως και να το κανουμε
ε αφηνουν και καμια κασα αδειες ρετσινες στο βουνο ετσι για να δωσουν και ενα χερι βοηθειας στους τουρκαλαδες πραχτορες που βαζουν φωτια τα δαση μας κλπ κλπ
γενικα ψοφος κακος
περι ψεμματων κλπ...καθηγητης μου Λεχτρολογος ειπε οτι ειδε πολικη αρκουδα, αλλα οκ αυτος ειδε και δελφινι να πηδαει πανω απο το πλοιο που ταξιδευε μια φορα
εγώ απλά να πω ότι με το να καβλώνεις αφαιρώντας μια ζωή μου προκαλεί φόβο και απεχθεια
εγω παλι οταν εξοντονω ενα κουνουπι με το Autan που αγορασα απο το Hondos Center δεν αισθανομε καμια τυψις
οκ πλακα κανω...εμενα δε με τσιμπαν λογο
http://www.youtube.com/watch?v=w2J0G-zJ6FQ
το autan (που ειναι τιγκα στα χημικα) δεν εξοντωνει τα κουνουπια, τα απωθει, και bad blood σημαινει εχθρα