Page 82 of 147 FirstFirst ... 3272808182838492132 ... LastLast
Results 1,216 to 1,230 of 2198

Thread: My Life Rocks \m/

compos mentis

έχεις διαβάσει αυτό;
    Last edited by menumission; 24-09-2012 at 17:09.

true overdriven's Avatar

Quote Originally Posted by Coloubra View Post
    den zitisa thn evgenia sou flore alla thn ilikrinia sou
    ε έλα μια μέρα να σε πάρω μαζί μου στο βουνό να στη δείξω. ip να αποδείξει κάτι σε ip, είναι ηλίθια διαδικασία.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

οβερντιβεν σου βρήκα αβαταρ

Spoiler
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Anti-Hero Reject's Avatar

Ε πες καμία ιστορία ρε από καυτά ξημερώματα κυνηγετικής περιόδου.
    Από τα χείλη σου κρεμόμαστε.

Θέλω να κάνω σύγκριση, από κάτι άλλους που έχω ακούσει, που χτύπησαν από δέντρο αγριογούρουνο ανάμεσα στα μάτια (ενώ αυτό έτρεχε να ξεφύγει).
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

true overdriven's Avatar

Quote Originally Posted by Reject View Post
    Ε πες καμία ιστορία ρε από καυτά ξημερώματα κυνηγετικής περιόδου.
    Από τα χείλη σου κρεμόμαστε.

Θέλω να κάνω σύγκριση, από κάτι άλλους που έχω ακούσει, που χτύπησαν από δέντρο αγριογούρουνο ανάμεσα στα μάτια (ενώ αυτό έτρεχε να ξεφύγει).
    Οι κυνηγοί είναι ψεύτες. Αυτό είναι δεδομένο. Εγώ έχω να πετύχω λαγό 2 χρόνια. Πιο ενδιαφέρον έχουν κάτι ιστορίες μετά το κυνήγι με τα τσίπουρα και τους μεζέδες.

Τα καλύτερα ψέμματα πάντως, θα τα ακούσεις από τον Πασχάλη περί ψαρέματος.
    Ο άνθρωπος είναι πηγή παραγωγής γέλιου.
    Δοκίμασε μία φορά να του μιλήσεις για ψάρεμα. Ο Κάπταιν Ιγκλο μπροστά του είναι μαρίδα.

true overdriven's Avatar

Quote Originally Posted by menumission View Post
    έχεις διαβάσει αυτό;
    Εμένα ρωτάς; Όχι δεν το γνωρίζω.

true overdriven's Avatar

Δοκίμασε μία φορά να του μιλήσεις για ψάρεμα. Ο Κάπταιν Ιγκλο μπροστά του είναι μαρίδα.
    Τον βασιλάκη πως τον κόβεις??? Γιατί μου σκασε στην εκκλησία πριν 2 κυριακές και κάτι μου λεγε για 10 κιλά ψάρι και τέτοια. Βέβαια για τραπέζωμα ούτε λόγος το μουνί...

Quote Originally Posted by overdriven View Post
    Quote Originally Posted by menumission View Post
    έχεις διαβάσει αυτό;
    Εμένα ρωτάς; Όχι δεν το γνωρίζω.
    Nα το διαβάσεις Overdriven καθώς ακούς http://youtu.be/O6YPLhrxqHQ αυτό.

Τον βασιλάκη πως τον κόβεις??? Γιατί μου σκασε στην εκκλησία πριν 2 κυριακές και κάτι μου λεγε για 10 κιλά ψάρι και τέτοια. Βέβαια για τραπέζωμα ούτε λόγος το μουνί...
    Πως τον κόβω??
    Σε φέτες....
    Ωχ, κατάλαβα...θα πήγε με τον Μασχάλη....πάλι θα τον επηρέασε...
    Περιμένεις και εσύ τραπέζωμα από το μινιόν...σώθηκες. Φάλαινα στην καθισιά του τρώει.

Senior Member

Quote Originally Posted by sfinotouvlaki View Post
    Ένας ηθικός κανόνας λοιπόν είναι ότι ποτέ δεν τουφεκάς λαγό στο γιατάκι του. Είναι 100% νόμιμο αλλά αν έχεις μπέσα δεν το χτυπάς το ζώο την ώρα που είναι ακίνητο και προσπαθεί να κρυφτεί. Είναι μπαμπέσικο πως να στο πω... Αυτός είναι ένας ηθικός κανόνας του κυνηγιού. Επίσης αν χτυπήσεις με την παρέα σου έναν λαγό, τα μαζεύεις και φεύγεις, δεν συνεχίζεις να ψάχνεις για δεύτερο (επιτρέπεται ένας λαγός ανά άτομο).
    th grammh poios thn travaei sto ti einai h8iko? ennow, pws einai anh8iko auto pou les ki oxi to oti kynhgas me eksoplismo poy den kataskeuases esy (ypothetw)? emena autos o kanonas mou fainetai perissotero ws kanonas pou krataei th synarpastikothta tou kynhgiou sto paixnidi para ws h8ikos kanonas.
    Οι ηθικές αξίες μεταφέρονται από γενιά σε γενιά και νομίζω ότι αυτό που περιγράφω (η εκτέλεση ενός λαγού στο γιατάκι του) είναι πέρα για πέρα ανήθικο. Το γεγονός ότι χρησιμοποιώ αγορασμένη καραμπίνα δεν έχει να κάνει με την ηθική, έτσι κι αλλιώς απαγορεύεται να κυνηγάς με τόξα κλπ (Ελλάδα πάντα).
    Quote Originally Posted by cloud View Post
    Δεν παρακολουθώ το τσατ, κάτι ασυνάρτητα μπινελίκια βλέπω εκεί από άτομα που μάλλον έχουν δικά τους προηγούμενα. Αυτό που λες για την πιθανότητα συνέχισης της ζωής των πουλιών είναι πολύ σχετικό. Διότι η ζωή στο δάσος δεν είναι όπως στα παραμύθια. Τα ζώα εκεί δίνουν μία καθημερινή μάχη επιβίωσης, όπου το γεράκι τρώει την τσίχλα, η αλεπού τον λαγό κοκ.
    Αν, για κάποιο λόγο, έμενες κι εσύ στο δάσος, κανένας δε θα διαφωνούσε αν συμμετείχες κι εσύ σε αυτήν την μάχη. Αλλά μην παρουσιάζεις το κυνήγι σαν μέσο επιβίωσης γιατί δεν είναι. Οι περισσότεροι κυνηγοί που γνωρίζω το βλέπουν καθαρά σαν άθλημα και σαν χόμπι. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο τηρούν τα στεοιχειώδη, σκεπτόμενοι ιδιοτελώς (γιατί αν δεν το κάνεις την επόμενη σεζόν ενδέχεται να πάρεις ταρχίδια σου).
    Μα δεν είμαι τόσο ηλίθιος να ισχυρίζομαι ότι εγώ κυνηγώντας δίνω μάχη για επιβίωση. Προφανέστατα είναι άθλημα. Απλώς η ιδιαιτερότητά του είναι τέτοια που σε αναγκάζει να προσπαθήσεις να γίνεις μέρος της φύσης, να μελετήσεις συμπεριφορές, να μελετήσεις τον καιρό, τα ίχνη, τον αέρα. Και αυτό είναι μαγικό. Τα περί ιδιοτέλειας δεν με αφορούν, σέβομαι πολύ περισσότερο από εσένα αυτό που θηρεύω.
    dekta, an kai me mperdeuei kapws to skeptiko . einai mpampesiko na toufekiseis to lago thn wra pou prospathei na kryftei alla den einai mpampesiko ena athlima pou exei safws prodiagegrammeno nikhth? mou akougetai ligo san na phgainw na paiksw egw mpala kai na thewrw anh8iko oti etyxe na exw ton aera me to meros mou alla h8iko oti eimai ntaparismenos kai 30 xronia neoteros apo ton antipalo mou.

true overdriven's Avatar

Quote Originally Posted by sfinotouvlaki View Post
    dekta, an kai me mperdeuei kapws to skeptiko . einai mpampesiko na toufekiseis to lago thn wra pou prospathei na kryftei alla den einai mpampesiko ena athlima pou exei safws prodiagegrammeno nikhth? mou akougetai ligo san na phgainw na paiksw egw mpala kai na thewrw anh8iko oti etyxe na exw ton aera me to meros mou alla h8iko oti eimai ntaparismenos kai 30 xronia neoteros apo ton antipalo mou.
    Σαφώς και υπάρχει προδιαγεγραμμένος νικητής και αυτός είναι ο λαγός φίλε. "του κυνηγού και του ψαρά το πιάτο...." λένε.
    Για να καταλάβεις αυτό που σου λέω, πρέπει να ξέρεις πως ζει ο λαγός. Ο λαγός κινείται τη νύχτα. Κάποιοι πούστηδες που δεν αξίζει να αποκαλούνται κυνηγοί, πάνε και τον χτυπάνε νύχτα (παράνομο) ενώ έχει βγει να βοσκήσει/να γαμήσει κλπ.

Τη μέρα, θα βγει ο κυνηγός με τα σκυλιά τα οποία θα μυρίσουν τα ίχνη του λαγού και θα οδηγηθούν στο γιατάκι του. Ο λαγός δεν φεύγει από το γιατάκι αν δεν τον πλησιάσεις σε απόσταση 10cm. Κάθεται ακίνητος και μόλις το σκυλί τον εντοπίσει και τον πλησιάσει σε απόσταση "βολής" αρχίζει και τρέχει. Φυσικά το σκυλί δεν μπορεί να πιάσει τον λαγό. Εσύ ο κυνηγός, θα καταλάβεις ότι το σκυλί σήκωσε έναν λαγό από το γάβγισμά του που εκείνη τη στιγμή είναι έντονο και πιο πολύ μοιάζει με κλάμα. Μετά αρχίζει η καταδιώξη του λαγού από τα σκυλιά. Ο λαγός προηγείται των σκυλιών καμιά 500 μέτρα και στο μεταξύ αλλάζει συνεχώς πορεία και κάνει κύκλους πάνω από τα ίχνη του για να μπερδέψει τα σκυλιά. Εσύ ααααααν είσαι μάγκας, ακούς που σηκώθηκε ο λαγός (γιατί δεν θα είσαι εκεί για να το δεις, δεν μπορείς να τρέχεις πίσω από το σκυλί), ακούς τι πορεία έχουν τα σκυλιά (από τα γαβγίσματα τους όσο τον κυνηγούν) και προσπαθείς να υπολογίσεις από που θα περάσει. Αν το καταφέρεις, και τον πετύχεις, πρέπει να σκοπεύσεις ένα ζώο μικρόσωμο που πάει γαμιόντας.

Μάντεψε... δεν πρόκειται να τον πετύχεις. Πρέπει να κυνηγάς πολλάααα χρόνια για να τα καταφέρεις όλα τα παραπάνω.

Από την άλλη, εντοπίζεις έναν λαγό στο γιατάκι να κάθεται, σε έχει δει αλλά δεν φεύγει γιατί απέχεις 20 μέτρα, σηκώνεις το όπλο τον σημαδεύεις με την ησυχία σου και τον εκτελείς. Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των 2 περιπτώσεων. Το ένα είναι κυνήγι, το άλλο εκτέλεση.

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

Αν ο οβερντρίβεν έλεγε ότι γαμάει ελάφια, ζαρκάδια κι αγριόχειρους λιγότερη μούτζα μάλλον θα τρωγε.
    Θα φάμε κανα κοψίδι ρε ή δε βαρέσατε τίποτα; Ελάτε νιγρίτα για αγριογούρουνο πάντως αν το χετε. Έχουν πολλαπλιαστεί σαν μπουρδέλα φέτος και κατεβαίνουν στα χωράφια κατα 10άδες (δεν κάνω πλάκα).
    Last edited by Sotos_The_Tequiler; 24-09-2012 at 17:37.
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Σαφώς και υπάρχει προδιαγεγραμμένος νικητής και αυτός είναι ο λαγός φίλε.

Τη μέρα, θα βγει ο κυνηγός με τα σκυλιά
    Μετά αρχίζει η καταδιώξη του λαγού από τα σκυλιά.
    Ο λαγός προηγείται των σκυλιών καμιά 500 μέτρα και στο μεταξύ αλλάζει συνεχώς πορεία και κάνει κύκλους πάνω από τα ίχνη του για να μπερδέψει τα σκυλιά.
    Εσύ ααααααν είσαι μάγκας, ακούς που σηκώθηκε ο λαγός (
    Αν το καταφέρεις, και τον πετύχεις, πρέπει να σκοπεύσεις ένα ζώο μικρόσωμο που πάει γαμιόντας.
    Ε τότε σίγουρα αυτός είναι ο λαγός
    Last edited by SpiritCrusher; 24-09-2012 at 17:38.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

true overdriven's Avatar

Quote Originally Posted by Sotos_The_Tequiler View Post
    Αν ο οβερντρίβεν έλεγε ότι γαμάει ελάφια, ζαρκάδια κι αγριόχειρους λιγότερη μούτζα μάλλον θα τρωγε.
    Θα φάμε κανα κοψίδι ρε ή δε βαρέσατε τίποτα; Ελάτε νιγρίτα για αγριογούρουν πάντως αν το χετε. Έχουν πολλαπλιαστεί σαν μπουρδέλα φέτος και κατεβαίνουν στα χωράφια κατα 10άδες (δεν κάνω πλάκα).
    Τίποτα μαν, μου βγήκε ένας στα 20μ αλλά ήταν μικρός και τον λυπήθηκα. Γουρούνι δεν κυνηγάω, δεν μου αρέσει καθόλου η φάση. Έχει γαμηθεί πάντως παντού είναι γεμάτο γουρούνια.