Page 83 of 147 FirstFirst ... 3373818283848593133 ... LastLast
Results 1,231 to 1,245 of 2198

Thread: My Life Rocks \m/

Senior Member

Quote Originally Posted by overdriven View Post
    Σαφώς και υπάρχει προδιαγεγραμμένος νικητής και αυτός είναι ο λαγός φίλε. "του κυνηγού και του ψαρά το πιάτο...." λένε.
    gia na sto pw kai alliws, pote den eisai esy o xamenos, anti8eta o lagos einai syxna. kai einai xamenos me th zwh tou, oxi fash paintball "gamw thn tyxh mou me petyxan". ta gnwmika otan prwtovgainoun isws na exoun kapoia vash sthn pragmatikothta alla me ton kairo ginontai aplws logopaignia. an loipon den eksartatai h zwh sou apo to lago pou 8a xtyphseis den xaneis. ektos ki an se toufekisei kanas synadelfos

an loipon hsoun apo autous pou epiviwnoun apo to kynhgi, tote nai, isws evgaines ki esy xamenos alla mallon tote den tha fainotan toso anh8iko na xtyphseis ton logo sto giataki. ypothetw toulaxiston.

Φρικαλέο Τέρας Heimaa's Avatar

Έχει γαμηθεί πάντως παντού είναι γεμάτο γουρούνια.
    και χρυσαυγίτες ε

πσοφαω με κολοθμπρα

(ποθτανα ολα)
    Last edited by Heimaa; 24-09-2012 at 17:55.
    Εξωκοινοβουλευτικό Μπλάκμεταλ

compos mentis

Quote Originally Posted by Reject View Post
    Quote Originally Posted by overdriven View Post
    Quote Originally Posted by menumission View Post
    έχεις διαβάσει αυτό;
    Εμένα ρωτάς; Όχι δεν το γνωρίζω.
    Nα το διαβάσεις Overdriven καθώς ακούς http://youtu.be/O6YPLhrxqHQ αυτό.
    να το διαβασεις και να δεις αυτό

Señor Member Art In Haste's Avatar

Απλά θα πω πως η ένι με κάλυψε απόλυτα. Από κει και πέρα το μόνο που έχω να προσθέσω είναι μια μικρή συζήτηση που είχα στον στρατό με έναν στρατόκαυλο, φανατικό χριστιανό, κτλ κτλ που όμως για να τα λέμε όλα ήταν ο μόνος που σκεφτόταν τον απλό φαντάρο (πχ έβαζε λεφτά από την τσέπη του για καθαριστικά ή πλήρωνε ο ίδιος ταξί για να πάμε στην κοντινή πόλη αν ήμασταν μόνο 1-2 εξοδούχοι και δε μπορούσε να στείλει καναδέζα).

Βροχερό βράδυ λοιπόν και την έχουμε πέσει στου θαλαμοφύλακα μαζί με την περίπολο. Κάποια στιγμή σκάει και ο καραβανάς, αξυπ. Δε θυμάμαι πως αλλά η ότι νάναι συζήτηση καταλήγει με το να λέει αυτός πως ο άνθρωπος έχει κάθε δικαίωμα να σκοτώνει όλα τα ζώα, είτε για επιβίωση είτε όχι, γιατί όταν έρθει το τέλος του κόσμου οι άνθρωποι θα τρέξουν στο δάσος για να κρυφτούν και να προστατευτούν και αν δεν σκοτώνουμε τα ζώα τότε το δάσος θα είναι γεμάτο από αυτά και αυτά ως όργανα του σατανά θα μας φάνε......

Τον κοιτάω και του λεώ, 'κοίτα, όπως ο άνθρωπος έχει κάθε δικαίωμα να σκοτώνει τα ζώα για την επιβίωση του έτσι για μένα και ο λύκος έχει κάθε δικαίωμα να με φάει αν με πετύχει, και στην τελική ο λύκος επιτίθεται μόνο όταν πεινάει...'

Πρίν προλάβω να τελειώσω την πρόταση, πετάχτηκε από την καρέκλα του - ναι το σκηνικό που η καρέκλα φεύγει λίγα μέτρα πίσω - με έδειξε με το δάχτυλο του και είπε! 'Πρόσεχε παιδί μου, πρόσεχε, σκέψου αυτό που είπες, έχεις τον σατανά μέσα σου'.......

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ακούστηκε και μια βροντή τότε.

ΥΓ. Χμμμμ, τώρα που τα ξαναθυμάμαι...my life rocks
    Last edited by Art In Haste; 24-09-2012 at 20:22.
    John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare

Senior Member 00i00's Avatar

ψυχεδελικες καταστασεις Αρτ
    ασκετο ο λυκος μια χαρα ορμαει ακομα και σε λυκανθρωπο ακομα και χορτατος

υπερασπιστης των κυνηγων δε θα γινω αλλα γραφτηκαν μερικα επειχηρηματα σκετη στεναχωρεια ε?
    παιδια αμα σας ενδιαφερει τοσο πολυ η καταστροφη σας εχω νεα...το γραφειο οπου βρισκεται ο υπολογιστης σας βοηθησε στο να ξεδαθωθει ενας ανυπερασπιστος ιαγουαρος καπου στον Ορινοκο
    οι περισοτεροι εχετε τους υπολογιστες σας μεσα σε ενα σπιτι σε μια πολη, δηλαδη ενα ολοσχερος κατεστραμενο περιβαλλον και φανταζομαι οτι πολλοι απο σας σε μια εκδρομη σας προφανως δεν πηγατε με οπλοπολυβολα να σκοτωστε σκιουρακια αλλα μια χαρα μαζεψατε βατομουρα στερωντας ενα γευμα απο ενα μικρο ζωακι
    τεσπα το θεμα μου ειναι οτι γενικα υπερβαλεται οσοι πεσατε να τον φατε...το κυνηγι στην ελλαδα δεν εχει καμια σκεση με τον πριγκηπα καρολο ξερω γω και καμια ξακοσους ροδομαγουλους με τα αλογατα τους να κυνηγαν την τελευταια αλεπου επι της γης

βεβαια υπαρχει μια συγκεκριμενη συνομοταξια ''κυνηγων''...κατι μπαρμπαδες απο αθηνες-σαλονικες (διευθυνταδες συνηθως) που με το πεμπτο τους αμαξι, ενα Lada Niva η ενα παλαιο Rover για τους πιουριστες, αλωνιζουν τα μπαιρια και ΓΑΜΑΝΕ τον τοπο
    ωσαν σμηνη ακριδων δεν αφηνουν τιποτα ορθιο...βρε σπουρτουδ' θα πετυχουν βρε tasmanian devil βρε τυραννοσαυρο, θα τον σκοτωσουν γιατι ετσι πρεπει
    αυτοι οι μουνοπαναδες λοιπον κανουν τριημερες εξορμησεις και ψηνουν κανα μινωταυρο το βραδυ αποκαμωμενοι απο την ανιση μαχη τους με την Φυσις, τα αλλα 17 μινωταυρακια που σκοτωσαν τα πεταν αφου πρωτα τα βγαλουν μια φωτο γιατι μεχρι να κατεβουν στον ''πολιτισμο'' θα εχουν σαπισει, ε κι ο μινωταυρος τρωγεται φρεσκος οπως και να το κανουμε

ε αφηνουν και καμια κασα αδειες ρετσινες στο βουνο ετσι για να δωσουν και ενα χερι βοηθειας στους τουρκαλαδες πραχτορες που βαζουν φωτια τα δαση μας κλπ κλπ

γενικα ψοφος κακος

περι ψεμματων κλπ...καθηγητης μου Λεχτρολογος ειπε οτι ειδε πολικη αρκουδα, αλλα οκ αυτος ειδε και δελφινι να πηδαει πανω απο το πλοιο που ταξιδευε μια φορα

compos mentis

Last edited by menumission; 24-09-2012 at 21:49.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

Quote Originally Posted by Art In Haste View Post
    αν δεν σκοτώνουμε τα ζώα τότε το δάσος θα είναι γεμάτο από αυτά και αυτά ως όργανα του σατανά θα μας φάνε......

Τον κοιτάω και του λεώ, 'κοίτα, όπως ο άνθρωπος έχει κάθε δικαίωμα να σκοτώνει τα ζώα για την επιβίωση του έτσι για μένα και ο λύκος έχει κάθε δικαίωμα να με φάει αν με πετύχει, και στην τελική ο λύκος επιτίθεται μόνο όταν πεινάει...'

Πρίν προλάβω να τελειώσω την πρόταση, πετάχτηκε από την καρέκλα του - ναι το σκηνικό που η καρέκλα φεύγει λίγα μέτρα πίσω - με έδειξε με το δάχτυλο του και είπε! 'Πρόσεχε παιδί μου, πρόσεχε, σκέψου αυτό που είπες, έχεις τον σατανά μέσα σου'.......
    όλοι σκεφτήκαμε southpark
    Vielen Dank für alles was mal war

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

εγώ απλά να πω ότι με το να καβλώνεις αφαιρώντας μια ζωή μου προκαλεί φόβο και απεχθεια
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

εγω παλι οταν εξοντονω ενα κουνουπι με το Autan που αγορασα απο το Hondos Center δεν αισθανομε καμια τυψις

οκ πλακα κανω...εμενα δε με τσιμπαν λογο

compos mentis

το autan (που ειναι τιγκα στα χημικα) δεν εξοντωνει τα κουνουπια, τα απωθει, και bad blood σημαινει εχθρα
    Last edited by menumission; 24-09-2012 at 23:20.

314222 Mitsmann's Avatar

η παντοφλα μου (που ειναι τιγκα φυσικη) τα εξοντωνει μια χαρα.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

σιγα μην ειναι τιγκα στα χημικα το Autan...εγω για κανα μηνα που το πινα ειχε γευση ροδακινο
    επισης το Bad Blood στην σλανγκ ειναι ''τελειωμενος'' κλπ για τα πρεζακια, οι γνωστες της ιστοριας των Ministry ξερουν την ιστορια κλπ και τι επακολουθησε
    σταυρουλα σταματα να googlaρεις οτι βλεπεις εδω μεσα...ειδικα αυτα που δε σε ενδιαφερουν

compos mentis
    Last edited by menumission; 25-09-2012 at 00:31.

εβαλε λινκ λολ και δεος

και για να συνεχίσω από εκεί που το άφησε ο (έντιτ:προ)τελευταίος ομιλητής, κανα γαμησάκι ρίχνετε τελευταία;
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;