υπάρχει απλά και η επιλογή να τις αγνοείς.
Δηλαδή αν δεν σε απασχολεί το στατιστικό της υπόθεσης ποιος ο λόγος να σε καίει αν σε "συνιστούν" ή όχι.
Printable View
Ωχου, στ' αρχίδια μου.
Harbinger αρχίζω και βουρκώνω στη μία μούτζα, πάνω απ' τις δέκα λιποθυμώ.
Κάτι που θέλω να πω για αρκετό καιρό: δε βγάζετε τις μούτζες/πινκς για καμια βδομάδα, έτσι για δοκιμή? Παρασυνηθίσαμε νομίζω. Ρίχνουν το φόρουμ σε επίπεδο παιδικής χαράς και γενικά πλέον νισάφι, το thumbs up/down έχει γίνει ο καρκίνος του ίντερνετ. Στο μεταξύ αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι το feature προορίζεται για φόρουμ που κάποιος κάνει μία ερώτηση, ο καθένας απαντάει και ο thread starter ψάχνει μετά στα γρήγορα για να βρει 2-3 καλές απαντήσεις. Αυτό είναι εμφανές από τη φρασεολογία "συνιστούν το post αυτό", προφανώς κάτι ανάλογο έγραφε η αγγλική βερσιόν. Σε φόρουμ που γίνεται συζήτηση και δε ποστάρονται μόνο βίντεο και φωτό δε "συνιστά" κανένας κάποιο ποστ επειδή τα διαβάζουμε όλα, αυτό είναι όχι μόνο άχρηστο αλλά και επιβλαβές γιατί (τα γράψανε και άλλοι βλέπω αλλά δε γαμιέται, πάμε άλλη μια φορά)
1ον Το πινκ χειραγωγεί και δημιουργεί προδιάθεση όπως ακριβώς τα μποουυ και τα χειροκροτήματα σ' έναν ομιλητή στο αμφιθέατρο, προκαλεί ύπνωση του μυαλού καθώς ξεκινάς "μπράβο!!" ή "άντε γαμήσου" από μέσα σου με το που ξεκινάς να διαβάζεις το ποστ
2ον σε επίπεδο πόστινγκ σε μαθαίνει υποσυνείδητα να λειαίνεις τις άκρες σου για να τους έχεις όλους ευχαριστημένους: για αυτούς που κάνουν πολιτική καριέρα είναι χρήσιμο, για αυτούς που κάνουν συζήτηση όχι
3o Είναι εύκολη εκτόνωση, αποθαρρύνει την πραγματική συμμετοχή και τραβάει τον κόσμο που έχει μάθει να εκφράζεται με ουγκ και μαύρο άσπρο
4ο περισσότερη αμφιβολία, περισσότερη κρίση.
Γενικά, τι στο πούτσο, κανένα σοβαρό φόρουμ δε το έχει αυτό, bots και φασίστες δεν υπάρχουν για να κρύβονται τα ποστ... και άμα χρειάζεστε τόσο πολύ την επιβεβαίωση ότι κάνατε κάτι με τα πινκ, ε υπάρχει θέμα. Στο μεταξύ, είναι κάτι πολύ απλό που μπορείτε να κάνετε (και έχω την εντύπωση ότι δεν έχει προτείνει κανείς), βάλτε τη μαλακία κάτω κάτω με μικρά γράμματα ώστε να μην είναι μπροστά μου την ώρα που διαβάζω το πόστ. Είναι αρρώστεια να κοιτάς πάνω δεξιά πριν αρχίσεις καν να το διαβάζεις. Τόσο απλό.
Μούτζωσα :!: :!:
Σε πινκαρ.........
ον τοπικ, παρα-υπερβαλλετε λεω γω.
Κανενα "πινκ" η "μουτζα" δεν χειραγωγει.
το υπολοιπο ποστ, ενταξει, σε λιγο τα πινκς/μουτζες θα φταινε και για τον 2ο παγκοσμιο.
(σ.σ. δεν με νοιαζει αν υπαρχουν η οχι, το ΠΟΣΤ σχολιαζω, περιπου οπως προτεινε ο φθογγοννς.)
το πιθανοτερο ειναι η ουσια του ποστ σου να περιοριζεται στην τριτη φραση απ το τελος. χαχ.
Δεν θα πάρω θέση αλλά μια καλή ιδέα είναι να μπει το ονομαστικό thank you feature σε περίπτωση που καταργηθούν οι μούντζες.
Δλδ κάθε φορά που θα ποστάρει κάποιος, αν κριθεί πως το ποστ είναι κουλ, πατάς ένα ''μπράβο αγόρι μου/κορίτσι μου''. Στην αντίθετη περίπτωση αν κριθεί πως το ποστ ειναι μαλακία, θα πέσει επιχειρηματολογία ή θα αγνοηθεί εντελώς. Τέλος, απελευθερώνονται οι χρήστες και αποφεύγουμε το πρόβλημα που εκφράζει ο φθόγκον στο νούμερο δυο.
Νομίζω γουίν, γουίν σιτσουέισον. Σας ευχαριστώ.
1. Σε αυτο δεν πολυδιαφωνω, αλλα υπαρχουν πολλοι σοβαροτεροι λογοι απο τα πινκ/μουτζες για προδιαθεση. Πχ, βλεπω ποστ ικονοκλαστ, ε λεω απο μεσα μου, πω τι μαλακια εγραψε παλι... βλεπω ποστ Κυρια Μαριαννα, α καλα, παλι γατες και πιτες θα ναι, βλεπω ποστ Λητς, ε κανας κωλος και ουτω καθ εξης. Η ουσια ειναι πως πλεον δεν πολυδινω σημασια στα ratings ενος ποστ, κι ακομα κι αν εχει 15 πινκς αλλα ειναι μια παπαρια, θα το γραψω (αν βαριεμαι ελεεινα και θελω να ασχοληθω με κατι σωνει και καλα).
2. Οι ακραιες αποψεις ειναι για τους φασιστες (!) οποτε καλυτερα να λειαινονται οι αποψεις μας, γιατι στην ουσια βοηθανε το διαλογο, ειδικα οσον αφορα οπως λες ενα φορουμ στο οποιο γινεται μουσικη συζητηση. Αν θελω να μιλησω σοβαρα για την ταδε μπαντα και βλεπω τον ταδε να ποσταρει "ειναι για το μπουτσο", καλυτερα να φαει τις μουτζες του να ησυχασει (εξαιρουνται οι μανογουορ, που ειναι για το μπουτσο).
3. Τι κακο εχει η ευκολη εκτονωση ρε μαν? Απο τι μια θελεις λες ακραιες αποψεις, απο την αλλη σου τη σπαει το ασπρο μαυρο. Οσον αφορα το ουγκ, εδω ποσταρουν μπαοκς, οι κανιβαλοι σε πειραξαν?
4. Δεν καταλαβε κανεις
Να, οριστε ενα ποστ που ειναι γραμμενο ΜΟΝΟ για μουτζες! Προσφερω ευκολη εκτονωση στον κοσμο, ειναι χαλεποι οι καιροι
ειμαστε σε ενα φορουμ, ιντερνετ κ ετσ ε? απορω ποσο σημασια δινουν καποιοι στη μουτζα-πινκ. σε σημειο να σκεφτονται ποιος τους μουτζωσε ή και σε σημειο να αμφιβαλλει καποιος γι'αυτο που γραψε ή να δικαιολογειται ακομα και με τις 2-3 μουτζες. και να γινεται και κουβεντα κιολας να βγουν να μην βγουν, να φαινεται ποιος μουτζωνει πινκαρει κλπ. .. βεβαια ισως κ να υπαρχει αυτο που λεει ο φθογγον, καποιος να γραφει ακομα πιο κομψα ωστε μην παρει μουτζες ή να ναι αρεστος.
χαβαλες ειναι ε. αιντες. καναμε το νετ και το φορουμ ζωη. ναι κ εγω μπορει να δω αν εφαγα μουτζα και πινκαρω και μουτζωνω οχι βεβαια σε καθε τι που διαβαζω.
εξω ομως οι μουτζες οταν πεφτουν, εκει να δεις. και τα υπερπινκς οταν τα ζεις εκεινα μενουν, οχι το ποστ μου στο ER.
Πάρε μια επώνυμη για να μην είσαι τόσο μάγκας.
να σημειώσω ότι δε περίμενω να νεκραναστήσω ένα τόπικ τριών χρόνων για ένα ζήτημα που έχει ξανασυζητηθεί πολλάκις και ξαφνικά ω εκ του θαύματος να αλλάξει κάτι, οι μούτζες/πινκς εκφράζουν αυτούς που εκφράζουν που γουστάρουνε ένα συγκεκριμένο τύπο πόστινγκ και εμένα που γουστάρω έναν άλλο δε με εκφράζουν, τι να κάνουμε. Μη μου λέτε ότι σιγά και τι έγινε και ότι δε συμβαίνει αυτό που λέω, όσον αφορά εμένα συμβαίνει και είναι υπεύθυνο και για τον τρίτο και για τον τέταρτο παγκόσμιο πόλεμο, ωχου.
Το μόνο λογικό για να ικανοποιηθούν both sides (εγώ και η στρατιά με το μέρος μου, σα να λέμε) είναι πολύ απλά στα options να υπάρχει επιλογή να μη φαίνονται αν δε γουστάρω, η αυτό που είπα και πριν να μπουν κάτω κάτω να μην είναι φάτσα όταν διαβάζω ένα ποστ. Και εβριμπάντι χάπι, απλά να ξεβαρεθεί κάποιος να το κάνει (σιγά μη δε γίνεται).
Θεωρητικοποιούμε τα πάντα νομίζω.
Κι εγώ κλαίω με μαύρο δάκρυ όταν τρώω μούτζες αλλά ξέρω ότι όλοι το κάνετε για να γίνω καλύτερος άνθρωπος.
Λόγω πινκ/μούτζας βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα, δες το κι εσύ έτσι
εμένα το ίαρ με έκανε καλύτερο και πιο ανεκτικό άθρωπο από πιο πριν όμως, όταν δεν υπήρχανε μούτζες και ο καθένας σε έκραζε χωρίς αυτοματισμούς, με πρωτότυπες προσβολές και μερικές φορές γράφοντας και το λόγο (χοχο τα παλιά τα καλά τα χρόνια κλπ). Όχι σαν μηδέν πινκ τριάντα μούτζες - the world hates you, και δεν έχει όρεξη να σου πει και γιατί.
ντάξει ξέρω τι λες, αν χρησιμεύει καλό είναι, εμένα με ενοχλεί κυρίως επειδή με κάνει να βαριέμαι να κατανοήσω τα ποστ. Για αυτό και θα ήταν μια χαρά αν ήταν οψιόν - το κλείνεις όποτε σου τη σπάει, το ανοίγεις όποτε θες να δεις το public opinion ας πούμε.
to na einai eponimes oi moutzes den mou fenete kakh idea mono kai mono gia to 3ekatiniama pou 8a peftei kai gia tous tupous pou 8a emfanistoun kai 8a lene oti to ER exei katantisei san ekpompi ths stefanidou kai na ginoun pali anonimes
prosopika den dexome pos epireazome apo ta pinkomoutzomata pou exei faei ena post exw apopsi kai 8a thn stiri3w me to pink mou thn moutza mou kai ton logo mou asxeta me ta gousta tou ER kai den 8a dexomoun pote na epile3w sto na mhn ta vlepw giati 8a htan san na dexome oti epireazome apo th maza kai fantazome pos kai oi perisoteri edw mesa etsi litourgoun
genika den nomizw pos uparxoun kai polla atoma pou litourgei san filtro malakias to pinkomoutzoma giati an sinevene kati tetio den 8a diavazame toses polles kai toso sixna
kai telos xoris na 8elw na prosvalw ta xronia agnotitas tou er mias kai den imoun edw exw thn entiposi pos to er einai akoma se 8esh na ftia3ei kalous an8ropous kai na strosei xaraktires giati einai san to mpagiatiko pasteli gluko alla skliro :headbang:
Oταν λεω οτι υπερβαλετε, να κατι τετοιο εννοω.
Φραση "θα στηριξω την αποψη μου με το πινκ μου και τη μουτζα μου" οσο να ναι εχει ενα κωμικο φηλινγκ.
ακομα κι αν το Κολουμπρινι αστειευεται, περαιτερω συζητηση μαλλον θα οδηγησει σε τετοιες φρασεις. γιου γκετ δε ποιντ. (πινκαρετε με κιολας μπαη δε γουεη)
Αν ο φθογγος τεσπα, δεν μπορει να διαβαζει το ποστ, ας κατσει να βρει ο κοιλιασαμπρελα για ολες τις δουλειες ενα σκριπτακι, η μπαναρετε τον κιολα, οτι ειναι ευκολοτερο.
o Firestorm panta 2 pramata proteine: na figei i gioulai ke na figoun oi moutzes. eidate poso pio anthropino egine to foro????????????? antikeimenikotata.
to provlima me tis moutzes den ine oti epireazei to atomo pou grafei to post alla epireazei aftous pou tha diavasoun to post, th koinh gnwmh. allazei oloklhrh th roh ths opoiadhpote syzhthshs, katakermatizei xristes, mia swreia axristwn post "poios moutzwnei ola ta post????? se pinkara!!!!!", einai oti pio antideontologiko exei na deiksei to ER, fisika iparxei kai i apopsi pws ayti einai h pragmatikh fysh tou ER, o apolytos karkinos.
paei th poiothta sizitisis aiwnes pisw, mporei kallista na paromoiastei me witch hunts tou mesaiwna - fanatikoi xwriatareoi pou kinigane oti de tous kathete kala sto laimo. an kapoios parousiasei mia nea apopsi pou nai men isxiei alla einai o 'tade' xristis me ti tade retsinia tha faei downvotes to oblivion. i selida pente aftou tou thread einai akrws diaskedastiki.
opws ginetai kai me to reddit opou dimiourgeitai mia karkiniariki koini gnwmi kai oloi prospathoun oxi na prosferoun ontas xrisimes apantiseis alla apantiseis pou tha aresoun sto koino wste na paroun upvotes kai na pane proti selida.
opote oi liseis einai 2: eite na fainonte ta onomata eite na katargithoun. psifizo to deftero. na ginei poll
epalithefsi tou post mou: tha fao toulaxiston 20 moutzes logo tou username mou.
Ξεκίνα να γράφεις με Ελληνικά να μην μας γαμάς το μάτι μέχρι να καταλάβουμε τι λες.
Το θέμα με τα πινκς είναι για αυτούς που τους απασχολεί , σαν το virtual ignore (sic) , κάποιοι γράφουν ποστς και δεν τα διαβάζω καν , και κάποιους τους παρακολουθώ με ευλάβεια.
Τώρα αν κάποιος κρίνει τα ποστ μου από το πόσες μούτζες ή μουτράκλες έχει, ε ! πως να το κάνουμε ρε φίλε, δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του.
Φθόγγε δεκτές οι παρατηρήσεις σου α)όσοι θέλουν να τα βλέπουν όσοι όχι β) να είναι στην κάτω μεριά του ποστ.
Θα προσπαθήσω να βρω αν είναι εφικτό και θα το εφαρμόσω.
καλά μη σκοτώνεσαι, δε "ζητάω" να γίνει κάτι, περισσότερο θέμα για συζήτηση ήθελα να βάλω. Δε ξέρω αν αξίζει πχ να τα βάλεις κάτω κάτω επειδή δε τα γουστάρω εγώ και πέντε άλλοι και να σκάσουν όλοι και να λένε "τι κάνετε μωρε μαλάκες, εγώ τα θέλω πάνω" και να το ξαναλλάζεις. Αλλά το να υπάρχει οψιόν για απενεργοποίηση είναι χρήσιμο σίγουρα και δεν αλλάζει κάτι εξωτερικά.
Ego leo oxi mono na kaneis megalutero kata 2 to font pou leei posoi ERites sunistoun to kathe post, alla na baleis kai UPOXREOTIKA sto signature tou kathe xristi to Ratio tou pink/moutzes kai os percentage, alla kai os apoluto aritmo, gia na xeroume poios MALAKAS postarei ti kai ti koumasi einai.
πινκαρω το ανωτερω ποστ μονο και μονο γιατι εγινε 22:22
Εγω γιατι ειμαι εγω
Καντε τα επωνυμα. Θα'ναι καλη φεϊκοπαγίδα.
Εγώ δεν είμαι παλιά και άλλα τέτοια στρερεότυπα, να μην κρίνουμε όμως έτσι, ελαφρά τη καρδία και τω πληκρολόγιω.
Θέλω ανάπτυξη των Ιδεών [γκουχ], επώνυμα όλα και "αντρίκια"
συμφωνώ για το επώνυμα. πινκάρω επίσης για το κάτω στην σελίδα, γιατί δυσκολεύομαι να ξαναγυρνάω επάνω μετά απο 10 φωτογραφίες υπέροχων ξέκωλων ή μη για να πινκάρω. ψυχολογικά δυσκολεύομαι. δεν αντέχω να τις βλέπω 2η και 3η φορά για να ξανακατέβω και να συνεχίσω το μάτι στο επόμενο ποστ. θέλω να τις ξεχάσω με το που τις είδα. να σαν κάποιο ποστ που πέρασε το διαβασα, μούτζωσα και δεν ξανασχοληθηκα.
Αν αλλάξετε τα κουμπάκια βάλτε τα και λίγο πιο μακριά το ένα με το αλλο για μας που διαβάζουμε ER απο το κινητό όταν είμαστε στο θρόνο...
γενικά απέχω ενεργά από τις μούτζες, τα πινκς μου τα ρίχνω.
Βλέπω όμως κατά καιρούς κάτι ράντομ φάσκελα σε ποστς που απλά δεν υπάρχει λόγος.
Είμαι σε σκέψη να αρχίσω να μπουμπουνάω κανένα 3ήμερο μπαν να σφίξει και κανένας κώλος
ΓΙΑΤΊ ΜΠΟΡΏ.
όχι τώρα που θα είναι ο κόσμος σε διακοπές.
Από Σεπτέμβρη να είμαστε όλοι εδώ :P
Εγώ λέω να βγάζεις ονόματα στη φόρα να δούμε τις εκφάνσεις του κοινωνικού κανιβαλισμού και τις προεκτάσεις του στο internet. Θα βγει το electric requiem ζωντανό μέσα από αυτή τη δοκιμασία;
Το πρόβλημά μου είναι το εξής, λέω την αποψάρα μου , κάποιοι συμφωνούν και πινκάρουν (ή και όχι) και κάποιοι διαφωνούν και μουτζώνουν (ή και όχι)
Έτσι είναι το πράγμα και σε όποιον αρέσει.
Όταν όμως ο άλλος πάει και μουτζώνει σε σελφ προμόσιον χωρίς να πει τον λόγο με ενοχλεί , είμαστε κάφρικο φόρουμ, αλλά την μουσική την αγαπάμε και την σεβόμαστε, και ή έχουμε άποψη ή σκάμε.
Όταν ο άλλος ζητάει ασούμε αν μπορεί κάποιος να τον φιλοξενήσει και ο άλλος μουτζώνει , ε χρειάζεται να σχολιάσω ?
Τελικά αν είναι κάποιος τόσο μάγκας να μην είναι δάγκας.
Να βγουν ονόματα,γιατί όχι?
Γιατί να ισχύει μόνο όταν έχει να κάνει με μουσική; Π.χ. αν είσαι έξω σε παρέα και γίνεται μια κουβέντα, και πει κάτι ένας, εσύ απλά λες "συμφωνώ" ή "διαφωνώ" και το αφήνεις εκεί;
Δεν λέω ότι είναι κακά τα :pink: | :moutza: , αλλά μήπως γίνεται μονάχα χρήση τους και παραλείπεται ο λόγος που σε ώθησε να τα πατήσεις;
(προφανώς μιλάω για κουβέντες, όχι για φωτογραφίες, σέξιον, βίντεα)
Ωραία, αφού αυτό λες επί της ουσίας, γιατί δεν με πινκάρεις;
Χμ. Γιατί δεν είναι ενεργοποιημένες οι πινκομούτζες στα subforA του section των επιτραπέζιων; Κατά λάθος ή υπάρχει λόγος;