Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 136

Thread: Οι μούτζες που θέλουμε

Δεν το βλέπω τόσο απλά αλλά οκ, όπως και να'χει η λύση είναι να είναι προαιρετική η θέαση αυτής της υπολυκειακής κομπλεξιάς με τα +\- και αυτό είναι όλο.

Θα μιλήσω πάντως με τον Κύκλο Του Πραγματικού Ατσαλιού στο μιούζικ ντισκάσιον για το ζήτημά σου.

δήθεν asimoulis's Avatar

υπολυκειακή κομπλεξιά είναι να ασχολείσαι με τις μούτζες σοβαρά. θα πρέπει κάποια στιγμή να δεχτείτε ότι πάντα θα ποστάρετε χειρότερα από τον amnesiac.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Εγώ λέω να κοπεί αυτή η ρωμαϊκή αρένα πάντως.

Σοβαρά τώρα, μόνο σε μένα φαίνεται αηδιαστικό, ειδικά σε τοπικ που ο άλλος λέει την άποψή του (πχ πολιτικς) να βλέπεις μούτζες, πινκς και συναφείς μαλακίες; Προτείνω να αποσυρθούν από πολιτικς-μουσική και να μείνουν στο σεξιον και στο οφφ τοπικ για το ξεκατίνιασμα.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Τι σου φαίνεται αηδιαστικό στη μούτζα σε άποψη; Στις πόσες μούτζες σε πιάνουν τα κλάμματα;
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Agoraphobic_S.I. View Post
    Σοβαρά τώρα, μόνο σε μένα φαίνεται αηδιαστικό, ειδικά σε τοπικ που ο άλλος λέει την άποψή του (πχ πολιτικς) να βλέπεις μούτζες, πινκς και συναφείς μαλακίες; Προτείνω να αποσυρθούν από πολιτικς-μουσική και να μείνουν στο σεξιον και στο οφφ τοπικ για το ξεκατίνιασμα.
    υπάρχει απλά και η επιλογή να τις αγνοείς.
    Δηλαδή αν δεν σε απασχολεί το στατιστικό της υπόθεσης ποιος ο λόγος να σε καίει αν σε "συνιστούν" ή όχι.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Ωχου, στ' αρχίδια μου.
    Harbinger αρχίζω και βουρκώνω στη μία μούτζα, πάνω απ' τις δέκα λιποθυμώ.

Κάτι που θέλω να πω για αρκετό καιρό: δε βγάζετε τις μούτζες/πινκς για καμια βδομάδα, έτσι για δοκιμή? Παρασυνηθίσαμε νομίζω. Ρίχνουν το φόρουμ σε επίπεδο παιδικής χαράς και γενικά πλέον νισάφι, το thumbs up/down έχει γίνει ο καρκίνος του ίντερνετ. Στο μεταξύ αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι το feature προορίζεται για φόρουμ που κάποιος κάνει μία ερώτηση, ο καθένας απαντάει και ο thread starter ψάχνει μετά στα γρήγορα για να βρει 2-3 καλές απαντήσεις. Αυτό είναι εμφανές από τη φρασεολογία "συνιστούν το post αυτό", προφανώς κάτι ανάλογο έγραφε η αγγλική βερσιόν. Σε φόρουμ που γίνεται συζήτηση και δε ποστάρονται μόνο βίντεο και φωτό δε "συνιστά" κανένας κάποιο ποστ επειδή τα διαβάζουμε όλα, αυτό είναι όχι μόνο άχρηστο αλλά και επιβλαβές γιατί (τα γράψανε και άλλοι βλέπω αλλά δε γαμιέται, πάμε άλλη μια φορά)

1ον Το πινκ χειραγωγεί και δημιουργεί προδιάθεση όπως ακριβώς τα μποουυ και τα χειροκροτήματα σ' έναν ομιλητή στο αμφιθέατρο, προκαλεί ύπνωση του μυαλού καθώς ξεκινάς "μπράβο!!" ή "άντε γαμήσου" από μέσα σου με το που ξεκινάς να διαβάζεις το ποστ
    2ον σε επίπεδο πόστινγκ σε μαθαίνει υποσυνείδητα να λειαίνεις τις άκρες σου για να τους έχεις όλους ευχαριστημένους: για αυτούς που κάνουν πολιτική καριέρα είναι χρήσιμο, για αυτούς που κάνουν συζήτηση όχι
    3o Είναι εύκολη εκτόνωση, αποθαρρύνει την πραγματική συμμετοχή και τραβάει τον κόσμο που έχει μάθει να εκφράζεται με ουγκ και μαύρο άσπρο
    4ο περισσότερη αμφιβολία, περισσότερη κρίση.

Γενικά, τι στο πούτσο, κανένα σοβαρό φόρουμ δε το έχει αυτό, bots και φασίστες δεν υπάρχουν για να κρύβονται τα ποστ... και άμα χρειάζεστε τόσο πολύ την επιβεβαίωση ότι κάνατε κάτι με τα πινκ, ε υπάρχει θέμα. Στο μεταξύ, είναι κάτι πολύ απλό που μπορείτε να κάνετε (και έχω την εντύπωση ότι δεν έχει προτείνει κανείς), βάλτε τη μαλακία κάτω κάτω με μικρά γράμματα ώστε να μην είναι μπροστά μου την ώρα που διαβάζω το πόστ. Είναι αρρώστεια να κοιτάς πάνω δεξιά πριν αρχίσεις καν να το διαβάζεις. Τόσο απλό.
    Last edited by phthoggon; 20-02-2013 at 10:37.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Δράκος ikonoklast's Avatar

Μούτζωσα

314222 Mitsmann's Avatar

Σε πινκαρ.........

ον τοπικ, παρα-υπερβαλλετε λεω γω.
    Κανενα "πινκ" η "μουτζα" δεν χειραγωγει.

το υπολοιπο ποστ, ενταξει, σε λιγο τα πινκς/μουτζες θα φταινε και για τον 2ο παγκοσμιο.

(σ.σ. δεν με νοιαζει αν υπαρχουν η οχι, το ΠΟΣΤ σχολιαζω, περιπου οπως προτεινε ο φθογγοννς.)

το πιθανοτερο ειναι η ουσια του ποστ σου να περιοριζεται στην τριτη φραση απ το τελος. χαχ.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Φιλελεκές Λεκές's Avatar

Δεν θα πάρω θέση αλλά μια καλή ιδέα είναι να μπει το ονομαστικό thank you feature σε περίπτωση που καταργηθούν οι μούντζες.

Δλδ κάθε φορά που θα ποστάρει κάποιος, αν κριθεί πως το ποστ είναι κουλ, πατάς ένα ''μπράβο αγόρι μου/κορίτσι μου''. Στην αντίθετη περίπτωση αν κριθεί πως το ποστ ειναι μαλακία, θα πέσει επιχειρηματολογία ή θα αγνοηθεί εντελώς. Τέλος, απελευθερώνονται οι χρήστες και αποφεύγουμε το πρόβλημα που εκφράζει ο φθόγκον στο νούμερο δυο.

Νομίζω γουίν, γουίν σιτσουέισον. Σας ευχαριστώ.

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    1ον Το πινκ χειραγωγεί και δημιουργεί προδιάθεση όπως ακριβώς τα μποουυ και τα χειροκροτήματα σ' έναν ομιλητή στο αμφιθέατρο, προκαλεί ύπνωση του μυαλού καθώς ξεκινάς "μπράβο!!" ή "άντε γαμήσου" από μέσα σου με το που ξεκινάς να διαβάζεις το ποστ
    2ον σε επίπεδο πόστινγκ σε μαθαίνει υποσυνείδητα να λειαίνεις τις άκρες σου για να τους έχεις όλους ευχαριστημένους: για αυτούς που κάνουν πολιτική καριέρα είναι χρήσιμο, για αυτούς που κάνουν συζήτηση όχι
    3o Είναι εύκολη εκτόνωση, αποθαρρύνει την πραγματική συμμετοχή και τραβάει τον κόσμο που έχει μάθει να εκφράζεται με ουγκ και μαύρο άσπρο
    4ο περισσότερη αμφιβολία, περισσότερη κρίση.
    1. Σε αυτο δεν πολυδιαφωνω, αλλα υπαρχουν πολλοι σοβαροτεροι λογοι απο τα πινκ/μουτζες για προδιαθεση. Πχ, βλεπω ποστ ικονοκλαστ, ε λεω απο μεσα μου, πω τι μαλακια εγραψε παλι... βλεπω ποστ Κυρια Μαριαννα, α καλα, παλι γατες και πιτες θα ναι, βλεπω ποστ Λητς, ε κανας κωλος και ουτω καθ εξης. Η ουσια ειναι πως πλεον δεν πολυδινω σημασια στα ratings ενος ποστ, κι ακομα κι αν εχει 15 πινκς αλλα ειναι μια παπαρια, θα το γραψω (αν βαριεμαι ελεεινα και θελω να ασχοληθω με κατι σωνει και καλα).
    2. Οι ακραιες αποψεις ειναι για τους φασιστες (!) οποτε καλυτερα να λειαινονται οι αποψεις μας, γιατι στην ουσια βοηθανε το διαλογο, ειδικα οσον αφορα οπως λες ενα φορουμ στο οποιο γινεται μουσικη συζητηση. Αν θελω να μιλησω σοβαρα για την ταδε μπαντα και βλεπω τον ταδε να ποσταρει "ειναι για το μπουτσο", καλυτερα να φαει τις μουτζες του να ησυχασει (εξαιρουνται οι μανογουορ, που ειναι για το μπουτσο).
    3. Τι κακο εχει η ευκολη εκτονωση ρε μαν? Απο τι μια θελεις λες ακραιες αποψεις, απο την αλλη σου τη σπαει το ασπρο μαυρο. Οσον αφορα το ουγκ, εδω ποσταρουν μπαοκς, οι κανιβαλοι σε πειραξαν?
    4. Δεν καταλαβε κανεις

Να, οριστε ενα ποστ που ειναι γραμμενο ΜΟΝΟ για μουτζες! Προσφερω ευκολη εκτονωση στον κοσμο, ειναι χαλεποι οι καιροι

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

ειμαστε σε ενα φορουμ, ιντερνετ κ ετσ ε? απορω ποσο σημασια δινουν καποιοι στη μουτζα-πινκ. σε σημειο να σκεφτονται ποιος τους μουτζωσε ή και σε σημειο να αμφιβαλλει καποιος γι'αυτο που γραψε ή να δικαιολογειται ακομα και με τις 2-3 μουτζες. και να γινεται και κουβεντα κιολας να βγουν να μην βγουν, να φαινεται ποιος μουτζωνει πινκαρει κλπ. .. βεβαια ισως κ να υπαρχει αυτο που λεει ο φθογγον, καποιος να γραφει ακομα πιο κομψα ωστε μην παρει μουτζες ή να ναι αρεστος.
    χαβαλες ειναι ε. αιντες. καναμε το νετ και το φορουμ ζωη. ναι κ εγω μπορει να δω αν εφαγα μουτζα και πινκαρω και μουτζωνω οχι βεβαια σε καθε τι που διαβαζω.
    εξω ομως οι μουτζες οταν πεφτουν, εκει να δεις. και τα υπερπινκς οταν τα ζεις εκεινα μενουν, οχι το ποστ μου στο ER.
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Πάρε μια επώνυμη για να μην είσαι τόσο μάγκας.

να σημειώσω ότι δε περίμενω να νεκραναστήσω ένα τόπικ τριών χρόνων για ένα ζήτημα που έχει ξανασυζητηθεί πολλάκις και ξαφνικά ω εκ του θαύματος να αλλάξει κάτι, οι μούτζες/πινκς εκφράζουν αυτούς που εκφράζουν που γουστάρουνε ένα συγκεκριμένο τύπο πόστινγκ και εμένα που γουστάρω έναν άλλο δε με εκφράζουν, τι να κάνουμε. Μη μου λέτε ότι σιγά και τι έγινε και ότι δε συμβαίνει αυτό που λέω, όσον αφορά εμένα συμβαίνει και είναι υπεύθυνο και για τον τρίτο και για τον τέταρτο παγκόσμιο πόλεμο, ωχου.

Το μόνο λογικό για να ικανοποιηθούν both sides (εγώ και η στρατιά με το μέρος μου, σα να λέμε) είναι πολύ απλά στα options να υπάρχει επιλογή να μη φαίνονται αν δε γουστάρω, η αυτό που είπα και πριν να μπουν κάτω κάτω να μην είναι φάτσα όταν διαβάζω ένα ποστ. Και εβριμπάντι χάπι, απλά να ξεβαρεθεί κάποιος να το κάνει (σιγά μη δε γίνεται).
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"