Quote:
Originally Posted by
rat_poison
Το ότι το επιχείρημα για το δημόσιο χώρο είναι σαχλαμάρα το λες εσύ, αλλά διαφωνούμε. Εγώ έχω το επιχείρημα ότι το πάρκο είναι δημοτικό και μπορώ να μπω όποτε γουστάρω και στα παπάρια μου αν είναι υποκρισία να χρησιμοποιώ αυτή τη λογική για να μπω τζάμπα στη συναυλία σου. Αν δεν έκλεινες ετσιθελικά το πάρκο ΜΟΥ δε θα έμπαινα στη διαδικασία να μαντροπηδήσω το φεστιβάλ σου.
Δεν είναι αλήθεια αυτό, στην πραγματικότητα απλά θες να δείς lastdrive τσάμπα. Θα ήθελες να το 'κανες αν οι αναιρέσεις ήταν και στο ΑΠΘ, και στο spitimou, και στο σπίτι μου. Αν δεν υπήρχαν οι last drive ή οποιοσδήποτε άλλος κράχτης μπάντα που θες να δείς ή σε προκαλέι να σκάσεις για τη φάση,
αν το εισητήριο ήταν 25ε και οι αναιρέσεις ήταν μόνο μισή κουβέντα με ενάμισι ομιλητές και μία προβολή του θωρηκτού ποτεμκιν δε θα πάταγες ποτέ το πόδι σου στο γαμημένο το "πάρκο σου", δεν θα ερχόσουν ποτέ αντιμέτωπος με ναρίτικες μάντρες ή με ναρίτικα μαντρόσκυλα, το πιθανότερο είναι να μην ήξερες τι είναι οι αναιρέσεις και για τι ακριβώς πράγμα συζητάμε τώρα.
Κάνω ξεκάθαρη δίκη προθέσεων και δεν είναι καλό αλλά αν το καλοσκεφτείς δεν είναι καλή και η μικροαστική μαλακία στο κεφάλι σου που πασχίζεις να πολιτικοποιήσεις σε τόσα ποστ. Σορρυ.