και για τη σαχλαμάρα περί δημόσιου χώρου τα 'παμε αδερφέ, αλλά επιμένεις.
επίσης αυτά που 'πα παραπάνω δεν είδα να τα 'πε κανείς, αν κάνω λάθος σχώρα με.
και για τη σαχλαμάρα περί δημόσιου χώρου τα 'παμε αδερφέ, αλλά επιμένεις.
επίσης αυτά που 'πα παραπάνω δεν είδα να τα 'πε κανείς, αν κάνω λάθος σχώρα με.
Last edited by ubu; 16-06-2010 at 10:31.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
Το ότι το επιχείρημα για το δημόσιο χώρο είναι σαχλαμάρα το λες εσύ, αλλά διαφωνούμε. Εγώ έχω το επιχείρημα ότι το πάρκο είναι δημοτικό και μπορώ να μπω όποτε γουστάρω και στα παπάρια μου αν είναι υποκρισία να χρησιμοποιώ αυτή τη λογική για να μπω τζάμπα στη συναυλία σου. Αν δεν έκλεινες ετσιθελικά το πάρκο ΜΟΥ δε θα έμπαινα στη διαδικασία να μαντροπηδήσω το φεστιβάλ σου. Ίσα ίσα το γεγονός ότι κλείνεις το χώρο με κάνει να γουστάρω περισσότερο να μπω τζάμπα ακόμα κι αν δε με πολυενδιαφέρει.
Εσύ ένα επιχείρημα δεν παρέθεσες πέρα από το "είμαστε φτωχοί, δεν μπορούμε να πάμε αλλού". Ε ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ άμα δε βγαίνετε αλλού, πάντως όξω οι αυτοσχέδιοι φράχτες και τα κομματόσκυλα από παντού.
Και αυτό με το "δικό μου είναι το φεστιβάλ, όσο θέλω το βάζω" είναι τώρα επιχείρημα υπέρ σου, ή κατά σου; Γιατί αν το θεωρείς υπέρ σου, κοίτα καλύτερα τα tags.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
ποιος χεστηκε βασικως κι αν ειναι σε δημοσιο χωρο; ο λογος που βγαινουμε και κραζουμε με τετοια ανεση τους μεγαλους διοργανωτες συναυλιων ειναι οτι δημιουργουν την ευκαιρια για κατι ενω ταυτοχρονα την αποκλειουν απο κοσμο. κοινως, εγω μαθει οτι παζει ντυλαν, εγω θελω δει ντυλαν, εγω ξενερωνω τ'αρχιδια μου που δεν δει ντυλαν. αντιστοιχως, παρα την πιο προσβασιμη τιμη, εγω μαθει οτι παιζει λαστ ντραιβ/ιλληγκαλ οπερεησιον, εγω θελει δει λαστ ντραιβ/ιλληγκαλ οπερεησιον, εγω δεν εχει λεφτα ή δεν γουσταρει ενισχυσει τα κοκκινοσκυλα, εγω ξενερωσει τ'αρχιδια μου παλι. η νοοτροπια ενος πολιτισμικου ηβεντ με εισοδο ειναι ντε φακτο καπιταλιστικη (χωρις να εννοω οτι αν κατι δεν εχει εισοδο ειναι ντε και καλα αντικαπιταλιστικο), δημιουργει αναγκες που αποκλειει την ικανοποιηση τους για μεριδα κοσμου. ελευθερη αγορα. εχεις = παιρνεις.
this is radio freedom.
rat_poison, κατ' αρχήν μένω άφωνος από τα tags, απορώ με τον εαυτό μου πως έχω ακόμα το ψυχικό σθένος να απαντάω μετά από την ανάγνωσή τους.
δεύτερον, εγώ δεν είπα ποτέ "είμαστε φτωχοί, δεν έχουμε να πάμε αλλού", είπα "για τις συναυλίες ήρθες αγορίνα, δεν ήρθες για τα δέντρα και το γρασίδι, οπότε μη μας το παίζεις θιγμένη θείτσα που σου κλείσαμε το πάρκο γιατί αν δεν ήμασταν εμείς εδώ δε θα ήσουν ούτε εσύ".
τρίτον, περιμένω rat_poison στην επόμενη μεγάλη συναυλία/ποδοσφαιρικό αγώνα που θα γίνει σε δημοτικό/δημόσιο γήπεδο/στάδιο να πάει στους σεκιουριτάδες να κάνει μανούρα για το ότι κλείσανε το γήπεδό ΤΟΥ και μετά να έρθει να μας πει τον πόνο του στο ερ. εκτός αν το πρόβλημα σου είναι ότι ο γαύρος, ο βάζελος, η didi και 'γω δεν ξέρω ποιός άλλος πληρώνει νοίκι στο δήμο/κράτος ενώ η τάδε αριστερή οργάνωση όχι, οπότε σε αυτή την περίπτωση πες το ανοιχτά, μην ντρέπεσαι.
αυτά, πα να δώσω δομές δεδομένων.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
Α νταξ. Τότε να σε αντιμετωπίζουμε με τη σοβαρότητα και την εκτίμηση που αντιμετωπίζουμε τις ΠΑΕ, τις didimusic και το κράτος. Πες το μας ρε παιδί μου, να ξέρουμε
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Tώρα όντως ότιναναι λέμε. Ποιός εργάτης μετά το 12ωρο και το μισθό πείνας θα ασχοληθεί μωρέ με αυτό?Ποιός μετανάστης? Ντάξει και αυτός που δουλεύει ημιαπασχόληση και παίρνει δεν παίρνει 400 το μήνα δεν θα μπορέσει να ρθεί και ο άνεργος και ο δενξερωκαιγωτιαλλοκανει.
Μήπως το ξεχειλώνουμε λίγο? Είπα από την αρχή ότι συμφωνώ εν μέρη με το ότι είτε θα μπορούσε να χει προαιρετικό εισητηρίο, είτε να μην είχε πόρτα, αλλά επέλεξε κάτι αλλό από αυτό. Η τιμή που έβαλε όμως την είσοδο, δεν είναι και τόσο απαγορευτική.
Και αμάν πια με το παρκο μου το δημόσιο. Όταν έχει ένα πανηγύρι, το ίδιο λέτε? Δεν παίρνουν τις θέσεις που μπορεί να περπατάγατε αν δεν είχε? Και άσε το άλλο, αυτοί ίδιοι που παίρνουν αυτές τις θέσεις θέλουν λεφτά κίολας για να πάρεις κάτι από τον πάγκο τους που πιάνει την θέση που περπάταγες πριν ελεύθερος. Παραλογισμός λίγο ε?
Σαν κακογαμημένες 30άρες γεροντοκόρες. Οκ, δημόσιος χώρος και εισητήριο δεν στέκει και τόσο, αλλά πρέπει να καλύψεις κάποια έξοδο και να κάνεις και κάποια κέρδη. Αν είσαι μια μικρή οργάνωση που δεν έχει σπονσορες και άκρες κάπως, αν θες να συνεχίσεις πρέπει να βρείς από κάπου κάποια έσοδα. Όποιος δεν θέλει δεν ενισχύει, τόσο απλό. Δεν το κάνουν μια φορά τον μήνα που να έκλειναν ένα δημόσιο χώρο θα ήταν σίγουρα ενοχλητικό και παράλογο,ένα φεστιβάλ είπαν να κάνουν. Πόσο ακόμα από τα μαλλιά θα το τραβήξουμε?
Kill the wise one!
λοιπόν, επειδή μου 'σπασε το παπάρια ο μαλάκας στις δομές δεδομένων
ρατ ποιζον αγορίνα, δε με νοιάζει πως θα αντιμετωπίζεις το ναρ και το κάθε ναρ, αυτό που μου κάθεται στο λαιμό είναι το ότι πολιτικοποιείς το κόμπλεξ με την κομμάτικη στράτευση που καταφανώς έχεις. οκ, μάγκα, δε γουστάρεις κόμματα, το πιάσαμε, μαζευτείτε με το παρείνι, ρίχτε καμιά φάπα σε κάνα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, φωνάχτε και κάνα "αλήτες λέρες φοιτητοπατέρες" στα καπάκια να ξεκαυλώσετε αλλά μη μας σπάτε το λιλί πολιτικοποιώντας τα κάθε συμπλεγμά σας, ναι;
και για την εξυπνάδα περί didi, μεγάλε τελικά δε μου πες αν έχει σημασία το αν είναι νοικιασμένος ο δημόσιος χώρος ή όχι. γιατί αν έχει σημασία, τότε να ξέρουν οι ναρίτες να βγάλουν πρώτα κάνα φράγκο ρε αδερφέ πριν κάνουν τέτοια ανοίγματα, ποιοί νομίζουν ότι είναι να βάζουν εισιτήριο σε δημόσιο χώρο ενώ δεν έχουν το δέον ΜΠΑΤΖΕΤ; ακόμα καλύτερα, μπορούν να χώσουν καμια ΧΑΙΝΕΚΕΝ, καμιά ΛΑΙΦΟ και καμιά ΑΘΕΝΣ ΒΟΙΣ ως χορηγό ώστε και να νοικιάσουν τον χώρο (ως είναι το πρέπον) και να μειώσουν/αφαιρέσουν το εισιτήριο (που θα ήταν και η πολιτικά συνεπής στάση!).
αν πάλι το θέμα σου είναι ότι είτε νοικιασμένος είτε ανοίκιαστος ο δημόσιος χώρος δεν πρέπει να έχει αντίτιμο για είσοδο, τότε αγορίνα το ότι επέλεξες να τα βάλεις με μια αριστερή οργάνωση επειδή έκανε τέτοιο "ηθικό στραβοπάτημα" ενώ παίζει στη ζωή σου να χεις πληρώσει μερικές εκατοντάδες ευρώ για μπεις σε δημόσιους χώρους ΣΟΥ είναι πέρα ως πέρα γελοίο και αρκετά ενδεικτικό του πόσο ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ είσαι. σε παραπέμπω στην πρώτη παράγραφο.
Μάζεψε το υφάκι σου.
Το φεστιβάλ είναι πολτικοποιημένο και στρατευμένο; Αν είναι, τότε τι τους θέλουμε τους Λαστ Ντράηβ και τους Χαρούληδες και τα μεταξωτά βρακιά αν δεν έχουμε λεφτά να τους φέρουμε; Δηλαδή απ' τη μια "σου φέρνω λαστ ντράηβ άπλυτε" κι απ' την άλλη "ΝΑΡ αριστερά, στήριξτε, αγαπήστε, μην είστε αυστηροί, μαζί σας είμαστε"
Όχι κύριες μου, αν για να φέρετε το μεγάλο όνομα για να κάνετε πάταγο και να μαζέψει κόσμο το φεστιβάλ σας και να προβληθείτε χρειάζεται να το πληρώστε και να φερθείτε σαν τις didimusic του κόσμου μην το κάνετε. Ή μη φέρνετε το μεγάλο όνομα που θέλει λεφτά για να'ρθει.
@χολκ
ανέφερα ήδη ότι χίλια δυό γήπεδα/θέατρα είναι κρατικά/δημοτικά και νοικιάζονται για συγκεκριμένες μέρες σε φορείς, οργανώσεις, επιχειρήσεις κλπ οι οποίοι έπειτα βάζουν το δικό τους αντίτιμο εισόδου. το ότι ο Χ φορέας κλείνει τον Υ χώρο στον οποίο εσύ πας να δεις τον Ζ καλλιτέχνη δεν σημαίνει ότι του ανήκει ο χώρος, τον έχει νοικιάσει μόνο για εκείνη τη βραδιά και μέσω του εισιτηρίου προσπαθεί να βγάλει κέρδος/κάνει απόσβεση. το ίδιο ισχύει και για δημόσια γήπεδα τα οποία κλείνουν ομάδες την ημέρα του αγώνα. ό,τι έχεις δει σε λυκαβηττό, βράχων, πέτρας είναι τέτοια περίπτωση, εκτός από διοργανώσεις του ίδιου του δήμου οι οποίες -γκες γουάτ- συνήθως επίσης έχουν αντίτιμο. γήπεδα επιφυλάσσομαι να αναφέρω γιατί δεν ασχολούμαι με μπάλα οπότε φοβάμαι μην πετάξω καμιά μπαρούφα αλλά πχ οποιαδήπτοε διοργάνωση γίνεται στο σεφ πχ είναι μετά από ενοικίαση του χώρου στην εκάστοτε ομάδα/διοργανωτή για εκείνη βραδιά.
αν θες συγκεκριμένα πάρκα, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το αντιρατσιστικό στο οποίο έχω πάει σε πεδίον του άρεως και δημοτικό κήπο ρεθύμνου και είχε είσοδο και στα δύο. χωρίς να γνωρίζω κάτι επίσημο είμαι σίγουρος ότι οι συγκεκριμένοι είναι αρκετά τυπικοί ώστε να πήραν άδεια/πλήρωσαν νοίκι από τους συγκεκριμένους δήμους.
ΕΝΤΙΤ:
@ρατ ποιζον
καταρχήν λολ ατ "μάζεψε το υφάκι σου". δεύτερον όσα αναφέρεις είναι πολιτικές επιλογές της εκάστοτε οργάνωσης, αν ο άλλος θέλει να φέρει ονόματα για να έχει κόσμο το φεστιβάλ και μετά στο εισιτήριο εκτός από το ποσοστό κέρδους που θέλει πρέπει να προσθέσει και κάτι επιπλέον για την απόσβεση των εξόδων για τις μπάντες τότε γούστο και καπέλο του (πάλι). δε γουστάρεις; μην πας. τέρμα.
Last edited by ubu; 16-06-2010 at 15:22.
μπα, προτιμάω να πληρώσω τους last drive για να τους δει κόσμος με 5€ (όπως και το Μικρούτσικο αυτοί που δεν είχαν φράγκα να κλείσουν τραπέζι μέσα στη χρονιά). για μένα και αυτό από μόνο του έχει πολιτική σημασία. εσύ προτιμάς να μη γίνει καθόλου η φάση γιατί "θίγεται ο δημόσιος χώρος", τι να πει κανείς. ίσως στον καιρό της κρίσης καλό θα ήταν να τα σκάνε 20άρια gagarin όσοι μου θέλουν και συναυλίες.
μ, αντιρατσιστικό έχει προαιρετική είσοδο. Τα άλλα είναι ενοικιάσεις χώρων και γηπέδων με κάποιο βαρύ χρηματικό ποσό φαντάζομαι και οκ, απ' ότι ξέρω εσείς δε δώσατε λεφτά για να νοικιάσετε χωρό. Άρα μιλάς για άλλη φάση.
phantomduck των φτωχών:
δείγμα καλής θέλησης το 5ευρω λοιπόν, οκ κι εσύ.
Last edited by House Of Low Culture; 16-06-2010 at 15:39.
Ναι, να μη γίνει. Δηλαδή επειδή εμένα κι άλλους 10 μαλάκες τυχαίνει να μας αρέσει η μουσική που παίζει στο φεστιβάλ σας πα να πει ότι σωστό να περιφράσσεις ένα πάρκο; Τότε γιατί να μην έχει το δικαίωμα να το κάνει κι ο δαπίτης με το φουαγιέ του πολυτεχνείου που αν κάτσεις και το καλοσκεφτείς περισσότερο κόσμο μαζεύει από μας τους 10 μαλάκες ανίπλυτους.
Ρε συ ρατ_ποιζον, αναρωτήσου λίγο, μήπως το κουράζεις και ως συνέπεια χάνεις όποιο δίκιο είχες; Οκ, είναι κάπως η περιφρούρηση αλλά στην τελική αυτοί φέρνουν τις μπάντες με την "μουσική που τυγχαίνει να σου αρέσει" και ότι θέλουν κάνουν. Θέλουν να βάλουν είσοδο; το κάνουν. Το αν δεν σου αρέσει ή αν είναι λάθος είναι άλλο θέμα. Το είπες μια, δυο, το πιάσαν όλοι. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεσαι κάθε φορά που απαντάει ο ubu η ο Phandomducks.