Quote:
Originally Posted by
LokiTricksterGod
τσουκου, μετρημένες φορές και ξέρω ακριβώς ποιές ήταν, αλλά σίγουρα πιο ισχυρές από τις αντίστοιχες 'καθημερινές' εμπειρίες (ουδέτερα φορτισμένο το καθημερινές)
Α οκέη, γιατί μου φάνηκε πως μιλούσες για νούμερα για μια στιγμή.:!:
Το ταμαγκόθι τον αγαπά το μαγιακόφσκι του, είναι αλήθεια, αλλά έχει επίσης συγκλονιστεί στη ζωή από πολύ πιο "καθημερινά" πράγματα, πχ από ημιφιλοσοφικές συζητήσεις με ανθρώπους με τους οποίους σχεδόν δεν είχε κοινή γλώσσα να μιλήσει ή από τη γιαγιά που σταμάτησε στην Πάτρα να ρωτήσει κάτι και κατέληξαν να μιλάνε τρία τέταρτα ή από την πρώτη φορά που είδε εκείνο το τιρκουάζ ποτάμι στη Σλοβενία ή από ένα καταπληκτικό τιραμισού κάπου, κάποτε. Μ' αρέσει να μιλάω σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό μου, αλλά ας πάμε στο πρώτο.
Έχω ακούσει εξίσου όμορφα πράγματα με αυτά που έχω διαβάσει σε βιβλία σε καθημερινές συζητήσεις. Όχι όλη την ώρα, τρου, αλλά και τα περισσότερα βιβλία που διαβάζω τελικά ή τα βρίσκω αφελή ή εκνευριστικά ηλίθια ή καλά απλώς για να περνάει η ώρα. Ελπίζω πως με τον καιρό θα καταφέρω να αποτελούν τα όμορφα πράγματα μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου και πως τελικά δε θα υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ ζωής και ομορφιάς και πως η τέχνη θα είναι μέσα σε αυτά.
Μα πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς δε βλέπετε την ομορφιά στο χοντόγκ.